flowy dress

antrekk_4

I går overrasket vi farmor med 80-årsfeiring! Hun hadde ingen anelse og trodde at mamma, pappa og hun skulle ut for å spise. På veien til restauranten spurte mamma om hun ville se hvordan det var blitt hos Anette som har flyttet inn i ny leilighet og da hun kom inn i bakgården til Bare Grønt, stod vi der alle sammen og sang bursdagssangen for full hals! Hun ble SÅ overrasket og rørt og glad og alt på en gang, og det var så herlig å se! Mamma, Anette og jeg har jobbet på for å få alt klart i bakgården helt siden torsdag og så har det vært pynt, mat og kaker ved siden av dette, så jeg var superstresset for at ting ikke skulle klaffe og for at vi ikke skulle bli ferdig, men det ble så bra og kvelden var så uendelig fin! Gleder meg til å dele bilder med dere, men først tenkte jeg å dele noen antrekksbilder. Gårsdagens look ble litt inspirert av omgivelsene med en flagrende kjole, blomsterkrans og flate sandaler. Har aldri vært så lykkelig over skovalget mitt til en anledning før tror jeg, jeg satt jo nesten ikke rolig i ett minutt og bakgården er full av ujevn stein, så det var tipp topp! 


antrekk

antrekk_8

antrekk_6

antrekk_10

 

antrekk_1 antrekk_3

antrekk_7

antrekk_2

antrekk_5

kjole zara / blomsterkrans etsy / (annonselenke) sandaler HER 


Nå blir det søndagsbad på denne kroppen før vi etter hvert skal finne veien hjem. Lars-Kristian møter Ålesund på Skagerak Arena i dag, så han dro for en stund siden ♥ Håper dere har en fin søndagsmorgen! 

68 kommentarer

 1. Dette er noen av de fineste bildene jeg noen gang har sett av deg, punktum 🙂

 2. Hvordan får du håret ditt så nydelig? Du ser fantastisk ut

 3. Guri malla for en fin kjole Du gløder!! Klem

 4. Sier meg enig i «Ja til nye header-bilder»!! Det bildet hvor du holder under magen, åhhh DÅNER 😀 <3

  1. Caroline

   Tusen takk, det skal jeg sjekke om vi kan endre til 🙂

 5. Du stråler!!! Nydelig

  1. Caroline

   Tuusen takk, snille! <3

 6. Du ser nydelig ut 🙂

 7. Du er bare helt fantastisk, Caroline! Så glødende, inspirerende, god og rå. Stå på, din vakre kvinne :-*

  1. Caroline

   Snille deg! Tusen takk <3

 8. Hei

  Jeg har selv denne kjolen men lurer på hvordan du har løst det med bh?
  Du ser helt nydelig ut

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg droppet bhen 🙂

 9. That glow! Så utrolig vakker du!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *