soloppgang og morgenbad

Soloppgang

Soloppgang_4

Det er så deilig å ha mannen her med meg  Og det er det ikke bare jeg som synes, for nå er plutselig mamma byttet ut med pappa når det kommer til det meste. Det er så lett å merke at Nelia har savnet ham også ♥ I natt hoppet han ut av sengen kun for å få med seg soloppgangen slik at han kunne fange det på linsen, og jeg forstår det egentlig veldig godt, for fy søren for noen bilder det ble! 

Soloppgang_11


Han fikk selvfølgelig ikke sovet igjen etter oppdraget, så han har sovet en times tid igjen på morgenkvisten og jeg tipper han kommer til å kjenne det greit senere i dag.. Men alt for gode bilder, som han sier selv 😉 Nå har vi nettopp startet dagen (eller, jeg startet dagen, han startet den jo for flere timer siden) med et iiiskaldt bad – hva ER det med sommerNorge i år? Det ER så kaldt i vannet, men den følelsen etterpå er ubeskrivelig! Jeg føler meg så fresh og frisk i absolutt hele kroppen og i slike situasjoner kan jeg nesten forstå de som holder på med isbading 😉 Nesten… Han her tok jo bomba rett uti og jeg var nesten redd for at han aldri skulle komme seg opp igjen! 

Morgenbad_1

Morgenbad_2

Morgenbad_4

Morgenbad

Morgenbad_3


I kveld skal vi ut for å spise med farmor, hun blir nemlig 80 år i morgen! Beste farmora i verden ♥ Gleder meg virkelig til å se henne igjen! Håper deres lørdag blir helt topp 🙂 Og ps! Lassemann har startet å snappe igjen: lkeriksen23 🙂 

27 kommentarer

 1. Det er jo virkelig ikke så kaldt vann. Jeg pleier heller ikke å bade så mye om sommeren, men i år har jeg bada masse. Lå å å plasket opp mot en time i oslofjorden i går. Nei det er ikke så kaldt..

  1. Caroline

   Joooo, det er det 😀

   1. Mariann

    I går var det 16 grader i oslo fjorden, og det synes hvertfall jeg er innnnnnmari kaldt :’D Nei, eneste badingen på meg i år blir nok i svømmehall :p Haha!
    Elsker uttrykket til Lars-Kristian!

    Kos dere videre, klem 🙂

   2. Caroline

    Haha, skjønner deg godt! Selv om jeg synes det er veldig friskt selv :p

    God sommer, Mariann! 🙂

 2. Ingvild

  Hahaha, elsker uttrykket til Lars-Kristian på vei opp fra vannet! Jeg har selv ikke badet i Norge de siste to årene, det er ALT for kaldt. Men skal prøve meg i løpet av denne sommeren, har jeg tenkt 😉 Husker da jeg og kusina mi var 8-10 år gamle, så badet vi i et fjellvann på 8 grader (!!!). Tanta vår lovte at hvis vi badet, skulle vi få velge hver vår ting fra Notabene (som var favorittbutikken…?) senere på dagen. Og badet, det gjorde vi 😀 Haha, minner!

  1. Caroline

   Haha 😀 Det var mye klaging fra han da han kom opp 🙂

 3. Haha det uttrykket på Lars Kristian når han kommer opp av vannet! Er selv ikke så glad i å bade i kaldt vann, men har laget meg en regel på at jeg minst må bade en gang i Norge hver sommer da jeg var i forsvaret for et par år sida sagde de hull i isen i februar, også hoppa vi uti og skulle trene på å komme opp igjen det var så kaldt at man ble helt nummen, og var derfor ikke så ille som man skulle tro. Nesten verre når jeg står å nøler i bikini i kaldt vann i juli, haha. Uansett god sommer!

  1. Alle smileyene forsvant, så det ble noen punktum som plutselig skulle vært med i kommentaren ser jeg 😉

  2. Caroline

   I FEBRUAR?!? Fytti, hadde jeg aaaaldri klart :O Haha, godt gjort 🙂 God sommer til deg også, C! 🙂

 4. Heisann, er d sånn at du svarer på alle spørsmål som kommer på bloggen din? Eller må du luke ut noen? Litt av en jobb å svare på alt kanskje, når du får så mange,, og ha en fin badedag

  1. Caroline

   Jeg forsøker å svare de fleste 🙂

 5. Nydelige bilder 🙂 Ja Norge er ganske kaldt i år… Men men…

 6. Karoline

  Hvor er badeshortsen til Lars-Kristian fra? 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre :/

 7. Fantastiske bilder! 😀
  Hvordan ble Lars-Kristian til Lasse? 🙂 skjønner det er lettere å si, men hvorfor ikke bare «Lars» da? Haha, har lurt på det såååå lenge! Tror du sa Lasse i en snap for evigheter siden, og jeg måtte se snappen flere ganger for å høre om du sa Lars eller Lasse

  1. Caroline

   Han har visst blitt kaldt det hele barndommen, mye pga. fotballen 🙂 Så jeg har hørt venner av ham si det og har sagt det selv helt fra vi ble kjent 🙂

 8. Brrr, det så kaldt ut- men oppfriskende 😉 Kjempekoselige bilder, ser ut som dere nyter sommeren til fulle. Gratulerer til farmoren din, ta godt vare på henne, besteforeldre are the best <3

  1. Caroline

   Tusen takk <3

 9. Saknar vanlig blogg med fler än ett inlägg om dagen och annat innehåll än bara familjebilder. Nu har det varit två veckor med semesterbilder, en helg med bilder från när ni var i djurparken och sen bilder från hytta.. Väldigt härligt att se att ni har det fint, men när det gäller bloggen tycker jag att det blir tråkigt i längden med bara bilder på Nelia och din familj.

  Jag har följt dig länge och har verkligen lust att fortsätta, för att du är så duktig på det du gör 🙂 men det saknas något på bloggen just nu ..

  1. Caroline

   Jeg blogger 2 ganger om dagen i ukedagene, men når Lars-Kristian er så mye bortreist og jeg er alene med Nelia i tillegg til at jeg ikke er hjemme, så blir det sånn som det blir, og da må det bli litt hverdagsblogging og litt enklere innlegg, rett og slett fordi jeg ikke får til noe annet eller noe bedre 🙂 Etter dyreparken har jeg jo blant annet hatt innlegg om både trening, mat, svangerskapet, antrekk, uteplassen vår og helt andre ting: Lars-Kristian har hatt bursdag, vi har vært i Oslo etc. 🙂

   Dette er jo på mange måter en hverdagsblogg også, hvor jeg deler snaps fra hverdagen min og når jeg er sammen med familien så blir det også blogging om nettopp det 🙂 I en vanligere setting hvor jeg er hjemme hos meg selv og ting er mer på stell, så prøver jeg å blogge mye mer. Det er jo selvfølgelig frivillig å lese, selv om jeg håper du vil fortsette 🙂 Jeg gjør i hvert fall så godt jeg kan og blogger om det jeg synes er gøy å dele 🙂

   God sommer! 🙂

   1. Sätter pris på att du tar dig tid till att svara 🙂

    Förstår absolut varför bloggen inte är som innan. Från min sida var det mest ett försök på att sätta ord på att det är något jag saknar här 🙂 kommer fortsätta läsa såklart.

    Bilderna ni tar är helt fantastiska, så det är alltid kul att titta inom din blogg – men för min del har vardagsinspirationen jag gillade så mycket försvunnit lite. Hoppas att den kommer tillbaka snart igen 🙂

    God sommar!

 10. Hva det er med sommer i Norge i år? Jo, den er bedre enn på lenge og vannet er varmt og godt langs hele kysten. Larvik i dag, helmax. Kaldt er det definitivt ikke!!! Virkelig, hva slags pyser er dere damer?? 😉

  1. Caroline

   Godt at noen er fornøyd i hvert fall :p Jeg synes det har vært helt elendig :O

 11. Fine bilder! Gratulerer så mye med 80 års dagen til farmoren din, håper dere hadde en koselig kveld 🙂

 12. Ida Elvira

  Så fine bilder 🙂 syns også det er iskaldt i vannet, måtte tvinge meg uti i 2 sekunder igår bare fordi det er sommer og Juli! haha 🙂

 13. Endelig! 🙂 Har savnet han på snap – morsom type 😉

  Nydelig bilder!

 14. Haha, elsker snappene til LK ! Men utifra bildene der så det ut som at det var du som satte på vekkerklokka og ønsket bilder av soloppgangen? :p må forøvrig også si at jeg (imotsetning til en leser i kommentarfeltet) elsker bloggen din om dagen 🙂 kjekt å lese om familie, idyll, fine bilder og svangerskap. Håper det kommer litt mer utstyrsguide for 2 gangsmødre? Skal selv ha nr 2 om ikke så lenge! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *