morgentimer på hytta

fredag_6

Jeg elsker å våkne opp her! Denne utsikten møter meg hver morgen når jeg tusler ut med dagens første kaffekopp, og samme om jeg har med meg jobb og alt annet, så føler jeg virkelig at jeg får en skikkelig smak av sommer på kjøpet. Bare det å være et steinkast fra vannet gir meg sjelefred. Om jeg kunne velge, skulle jeg mer enn gjerne hatt en eiendom som lå akkurat som dette og der skulle jeg bygd drømmehuset. Men det er vel ønsketenkning, i mellomtiden er jeg utrolig fornøyd med denne plassen som virkelig er familiens sommeridyll ♥ 

fredag_1

fredag

fredag_5


Nelia og jeg har vært alene fra tidlig morgen, så alt av arbeidsoppgaver ble utsatt til hun skulle sove en blund og nå er jeg endelig i full sving igjen! Vi startet dagen på jakt etter fisk og krabbe å ha i bøtta hennes og hun er alltid HELT klar på at de MÅ slippes ut igjen. Hun vil bare se på dem 😉 Det blåste sånn at det var vanskelig å se havbunnen i dag, så det ble et tapt prosjekt. Vi endte opp med å forsøke oss på sandslott i stedet, men så ville vi inn på grunn av vinden, og danset til Mummitrollet helt til hun ble fullstendig sigen. Timene går så fort når du er sammen med barn og spesielt ditt eget, så plutselig er klokken såpass at mamma og pappa snart er tilbake igjen OG såpass at Lars-Kristian snart er her! Jeg føler ikke at vi har vært sammen på år og dag, han har så travel timeplan med fotballen for tiden, vi har vel ikke vært sammen siden tirsdag og da jobbet vi nesten stup i ett. Men sånn er det bare akkurat nå, det er jo bare for en periode og dessuten fører det til at vi nyter dagene sammen enda mer 🙂 


– office snacks – 

fredag_4

fredag_2


Håper dere er klare for helg! Det er jeg! Og jammen er jeg ikke 32 fullgåtte uker nå og i gang med uke 33 allerede 🙂 Snart er det bare 50 dager igjen! Hun må bare holde seg der en stund til, for det er mye som må på plass på disse 58 dagene! God fredag ♥ 

43 kommentarer

 1. Du verden, den bikinibuksa var lav.

  1. Linn Kristin

   Det er jo fordi hun er gravid! Og bikiniunderdelen er ikke lav!? Du er nok bare misunnelig!! Den skal jo være sånn. Det er sånn underdeler på bikinier skal være! Hvis du synes DET er lavt. Så har nok du en altfor stor bikinitruse. 🙂

   1. susanne

    Den var VELDIG lav, og kunne ikke värt lavere! Om man ikke vil vise «glansen»da 😉 Ikke alt trenger å väre misunnelse! Astrid kritiserer ikke engang, bare sier at den var lav.. smak og behag, ingenting med misunnelse å gjöre. Og OM så var, så kan vel alle de som er så misunnelig på den lave bikinitrusa investere i en slik en… halo 😛

   2. Marita

    Enig i at kommentaren til Astrid er unødvendig. Men for en ufyselig måte å svare på Linn Kristin! Mye verre enn den første kommentaren etter min mening.

   3. Tipper Linn Kristin sin kommentar var ironi, men det jeg synes er fascinerende er at første innlegg etter spørsmålet mitt om hun skal følge «bloggreglene» som hun bekrefter hun skal, legger hun ut et totalt meningsløst bilde av bare kropp. Jeg ble faktisk skuffet.

 2. Du kan trygt blogge til du er 90!! ❣https://bestemorada.wordpress.com

 3. Camilla

  Svigerforeldrene mine har hytte ikke langt unna tror jeg, samme kile, og der har vi båten vår også Fantastisk sted

 4. Så deilig. Jeg har så lyst på hytte men klarer aldri å bestemme meg – hytte ved sjøen (digg på sommeren) eller hytte på fjellet? (så koselig å feire jul og nyttår i snøen, pluss at hele vinteren er det deilig med snø og peis med levende ild å varme seg på. :-))

 5. Hei☺️ Jeg lurer på om du ikke har tenkt å ha noen babyrelaterte innlegg ila dette svangerskapet? Utstyr, klær, rom, forberedelser, ++++ som du hadde sist? Hvis du er i uke 33 nå er det ikke mange uker til du føder

  1. Caroline

   Ja, det har jeg 😀 Kommer om ikke så veldig lenge! 🙂

  2. Tror hun ere klar over hvor lenge det er til hun skal føde.

 6. Hvor er bikinien fra?

 7. Så fin utsikt og god snacks ;D

  God helg! 🙂

  1. Caroline

   God helg til deg også <3

 8. Kan ikke tro at du er i uke 32. Du har jo så liten mage at du fortsatt kunne skjult for leserne dine at du er gravid 🙂

  Lykke til med siste del 🙂

 9. Hei! Kunne du ikke skrevet et innlegg om hvordan du håndterer all denne tiden borte fra Lars Kristian? Jeg har også en mann som er mye borte, spesielt i helger og på kveldstid. Synes ofte det er utrolig tungt da vi jobber på ulike tidspunkt i ukedagene og heller ikke har helgen og se fram til, da han må dra videre på arbeidsplass nr 2. Setter så klart ekstra pris på den tiden vi får med hverandre, og vet at vi forhåpentligvis har livet ut på å være sammen – men å høre dine erfaringer hadde også vært godt 🙂 Du ser nydelig ut! Klem.

 10. Elisabeth

  Hei Caroline! 🙂
  Du tar så utrolig nydelige bilder! kan jeg spørre hvilket kamera du bruker, og eventuelt objektiv?
  Ha en nydelig kveld videre!
  Klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Vi bruker Canon 6D med objektiver fra Sigma sin ART serie.

   1. Elisabeth

    Tusen takk for svar! :):)

 11. Hei! Det så deilig ut 😉 lurte på hvilken granola du har oppi yoghurten og hvilken type yoghurt? Klem

  1. Caroline

   Granolaen er fra Synnøve Finden, og yoghurten er fra Yoplait 🙂

 12. Det virker som at Nelia har et stort og omsorgsfullt hjerte, all den kjærligheten hun gir til dyr og Gud’s skapninger er jo bare helt fantastisk <3

  1. Caroline

   Hun er så full av empati den jenta der <3

 13. «Hun må holde seg der en stund til for det er mye som må på plass på disse 58 dagene» Håper du relaterer dette utsagnet til baby-forberedelser og ikke til jobb, for hvis det er jobb du sikter til blir det for dumt/stress. Nelia ser forresten ut som en liten voksen i dagens outfit…men hun er uansett så søt, så det får jo bare være sånn! God helg!

  1. Caroline

   Jeg sikter til barneting 😉

 14. Såå fint bilde, hvor er bikini og capsen kjøpt? Leter etter sånn caps i den blåfargen.

 15. Du har liksom ofte skapt»sensasjon ved å gjøre såkalt perfekte ting. Kan du ikke bare slippe taket og være litt ordentlig imperfektum en gang?

 16. Ja, er så fint å tilbringe tid ved sjøen! Og det er noe helt eget å ha ferie med sitt eget barn. Hyggelig at du får to jenter da

 17. God dagen til deg, har bare et spørsmål, hvor mange lesere må en blogger ha for å kunne ha d som en brukbar inntekt? Og hva gjør bloggeren dersom antall lesere raser nedover? D må vel være en meget vansklig jobb, der en ikke vet inntektene fra uke til uke? Må si at d er beundringsverdig, å se at bloggerne klarer dette! Å klare å holde på leserne, å måtte ha høy inntekt på dette! ( las akkurat om ei ung smart trebarnsmor her som hadde utrulig bra inntekt, flinke jenta! )! Når starta egentlig bloggerarbeid? Kan ikke hugse dette år bakover tid jeg, men har vel bare ikke skjønt d,,, d hadde vært artig om du hadde svart på dette og, er kanskje flere som lurer på dette, kjekt å ha tankene litt forskjellige steder, og så ønsker jeg deg en fin dag, med og uten jobb

 18. Martine

  Er shortsen til Nelia fra Zara og blusen/toppen også? <3
  God helg! 😀

  1. Caroline

   Ja 🙂

   God helg til deg også 🙂

 19. Savner gravidoppdatering 🙁

 20. Baby is a big as a…… babypumpkin. Hehe <3

 21. Irmelin

  Har dere funnet ut om dere blir boende i Siljan eller ikke? Hadde vært så spennende om dere plutselig skal sette dere opp et hus selv! Hvilke andre klubber er eventuelt aktuelle for Lars Kristian? God sommer! 🙂

  1. Caroline

   Nei, vi har ikke kommet noe nærmere en løsning på dette 🙂

 22. Hei 🙂
  Føler du at du må ha på sminke selv når du er på stranda ?

  1. Caroline

   Jeg pleier ikke å ha sminke på stranden 🙂

 23. Hei kjære Caroline 🙂
  hvor kjøpte du den surte lange cardigan fra? husker du hadde den på deg da dere var på ferie, den er sååå fin <3
  tusen takk for svar!

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂 Fra i fjor :/

 24. tusen takk <3
  vet du hva den het, jeg kan søke og se om jeg finner en sånn?

  <3

  1. Caroline

   Dessverre, jeg finner ikke noe navn på den :/

 25. Rikke Lund

  Du ser smashing ut!!! Og Nelia er så skjønn.

  Hvor er den fine bikinien din fra?:)

  1. Caroline

   Den er fra Victoria’s Secret 🙂 Tusen takk, Rikke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *