the dress that always works

grey_white

Denne dagen altså! Gleder meg til å fortelle hva jeg har holdt på med, men det kan jeg ikke helt ennå. Jeg har i hvert fall hatt det superfint og er veldig klar for å sette meg ned foran verdens fineste utsikt med beina høyt akkurat nå. Hytta i mitt ♥ Mamma kokkelerer pizza også, så dette blir bra 😉 Ellers ble det seier for ODD mot Mariehamn nettopp, så det betyr at de er videre i Europacupen – hurra for flinke mannfolk! Uansett – jeg har fått meg en ny favorittkjole og jeg bare krysser alt jeg har for at de har flere igjen på BikBok, denne er så comfy! Og den går til alt! Her om dagen brukte jeg den til Valentinoskoene mine, men tidligere har jeg brukt den til sneakers også. 


grey_white_2

e.l.s.k.e.r. d.e.g ♥ 

grey_white_6grey_white_1grey_white_5grey_white_8grey_white_7

kjole bikbok / kåpe ganni / pumps valentino / veske adax by caroline berg eriksen 


Vel, pizza står på menyen og ellers skal jeg sitte med laptopen på fanget resten av kvelden – etter en lang dusj vel og merke. Jeg har deadline på et prosjekt, så jeg må jobbe på 🙂 Ha en nydelig kveld ♥ 

59 kommentarer

 1. Therese

  Plutselig var det alt for lenge siden forrige kommentar,faktisk så lenge at jeg må si gratulerer med graviditeten 😛 Åh, magen din i denne kjolen <3 Nyt siste tiden av svangerskapet, og i alle fall om du er innstilt på at det blir det siste. Selv med tre barn hender det jeg savner å " vagge rundt med stor " mage. Men tre er akkurat nok for oss, så blir ikke flere svangerskap her 🙂
  Ha en fin kveld med mammaen din, godt å bli vartet opp av og til. Ingen gjør det bedre enn mødre 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Therese! Det er veldig rart å tenke på at dette eventuelt er den siste, det kom liksom så mye fortere enn ventet føler jeg – er vel et tegn på at tiden går veldig fort :O Jeg vet jo ikke hva fremtiden bringer, men slik jeg ser det nå så har vi tenkt at to barn er veldig fint <3

   Ingen kan varte opp som mamma, det er helt sant <3 Håper Nelia føler det samme når hun vokser opp 🙂 Stor klem!

 2. Katrine

  Har samme kjole i sort og har i planene mine å bruke den i morgen til hvite birkenstock! 🙂

 3. Line Skaar

  Den kåpa var helt nydelig!!Vet du hva den heter?
  Elsker å lese bloggen din,du gjør meg glad:)!

  1. Caroline

   Så hyggelig å lese, Line! Tusen takk 🙂 Dessverre husker jeg ikke navnet på kåpen, kan se etter om det står noe i den 🙂

   Klem!

   1. Nydelig antrekk – og jeg også lurte på hva navnet på kåpen heter?
    – og lurte på hvilken størrelse på Adax vesken du har her?
    Du gløder og ser bare helt fantastiks ut nydelige bilder også
    Klem fra Mette

 4. Så vanvittig fin du er i den kjolen!! Du gløder! Er selv gravid nå (i uke 30) og trenger sårt inspo til hva man går med rett etter fødsel, har du noen tips?

  1. Caroline

   Tusen takk, Ane! Og masse lykke til med innspurten 🙂

   Ang. klær etter fødsel, så brukte jeg mine vanlige klær igjen, men det gikk en del i løse bluser og gensere + topper som var enkle å dra opp eller ned (alt ettersom) pga. amming 🙂 Kjoler med knapping i front for eks, ikke kjoler som ikke kan taes verken opp eller ned :p Er jo greit å tenke på om du skal amme 🙂 Ellers er joggedressen en keeper om du er hjemme og skal ta det heeeelt med ro – noe du sikkert skal gjøre mer enn en gang 🙂

   Klemmer!

 5. Pris på kjolen og kåpen?

  1. Caroline

   Det husker jeg ikke dessverre, men kjolen var rett under 200,- mener jeg på og kåpen er ikke ny, men fra i fjor :/ Tror det var rundt 1600,- for den?

   Klem 🙂

 6. Nydelig kjole, som kan brukes til alt!
  Hvilken strl bruker du i denne? 🙂

 7. https://sunnfornuft.unitedbloggers.no

  Hva tenker du om disse retningslinjene? Kommer du til å forholde deg til dem?

  1. Disse retningslinjene adresserer jo punkt for punkt ting som Carolines lesere har vært kritiske til. De er gode, men hun bryter jo en av dem allerede rett nedenfor her, så hun har vel ikke tenkt å støtte dem. Dette kommer hun garantert til å få spørsmål om fra pressen, så jeg regner med at hun har det travelt med å forberede en begrunnelse på hvorfor hun ikke bryr seg eller synes det gjelder henne. Der blir nok noe vi har hørt før.

   1. Caroline

    Hei Thea!

    Jeg synes dette er fornuftige retningslinjer, og de fleste punktene i denne plakaten kan jeg fint stå inne for og har også gjort det i lang tid 🙂 Noen av punktene synes jeg derimot kan være litt vanskelig å etterfølge helt hundre prosent.

    – Blant annet kommer jeg fortsatt til å svare på spørsmål fra lesere som lurer på hvilken størrelse jeg bruker i et plagg, da jeg selv synes dette er et fint hjelpemiddel når jeg selv skal finne ut hvilken størrelse jeg trenger.

    – Fokuset mitt ligger definitivt på treningsglede og alt det positive trening medfører, men noen ganger er det relevant og dele repetisjoner, resultater og mål. Dette er ting jeg selv blir motivert av, og vet at det er flere med meg.

    Med unntak av disse to punktene så er dette retningslinjer jeg finner helt naturlig å etterstrebe å følge, og føler også at det er noe jeg har gjort over svært lang tid.

   2. Det blir kjempe spennende å følge med på siden jeg tilbudet synes jo har et stort kroppsfokus.

    Gleder meg til veien videre!

   3. Thea. Rett fra KG siden dette er bl.a siste tema som diskuteres der inne og ferien såklart, om den utgift føres på firma eller ei. Lite konstruktiv kommentar. Så håper jeg du er fornøyd med deg selv at du fikk slengt inn en «teit»kommentar

   4. Tina A

    Nå forstår jeg ikke helt her.. Hva med den kommentaren var det egentlig du syntes var teit? For meg så den saklig og grei ut, og Caroline svarte på spørsmålet, så det hadde vært greit å høre hva du tenkte.

   5. Tina A. Hele kommentaren, les den en gang til så skjønner du. Måten hun formulerer seg på. Med at alle punktene adresserer punkt for punkt osv og dette med pressen. Så jeg regner med at hun har det travelt…. .Hadde Thea villet så kunne hun stilt spårsmålet på en litt annen måte. Om du syntes den var saklig og grei , så har vi veldig forskjellig oppfatning av hva som er saklig og greit og konstruktivt.

   6. Jeg lurer mest på hvorfor Caroline ikke gadd svare før det kom en litt «kritisk» kommentar. Spurte om det samme som Ruth i går, det ble heller ikke besvart. Nå virker det som man ikke svarer før man kan få en viss temperatur i kommentarfeltet først, i stedet for å svare på en ordentlig måte. Må det bli lesere mot lesere, liksom?

   7. Caroline

    Jeg ønsket å gi et ordentlig svar, men måtte dessverre prioritere andre ting igår og i formiddag, og hadde derfor ikke tid til å besvare.

    Beklager dette, men jeg håper at du fikk et godt nok svar nå 🙂

    For øvrig svarte jeg før det ble «leser mot leser» og «temperatur», slik du beskriver det.

   8. Herregud Anna!? SÅ ikke sant! 🙁

   9. Hun gidder jo å svare da! OMG!!!

   10. Camilla

    Hvordan kan du si at kommentaren ikke var konstruktiv? Det var jo akkurat det den var 🙂 Caroline selv svarte jo og på en saklig måte, så selv hun oppfattet den vel og som konstruktiv.

   11. Tina A

    Til «?»: Beklager så mye, jeg har ikke lest godt nok. Jeg siktet til kommentaren som inneholdt spørsmålet, altså kommentaren til Ruth. Siste del av kommentaren til Thea syntes jeg inneholdt spekulasjoner, og det synes jeg ikke noe om. Det er bedre å stille spørsmål for å sjekke ut om det virkelig er slik.

   12. Hæ? Skjønner ikke hvilke kommentar du sikter til. Sikter du til spørsmålet mitt? Som kun var er at spørsmål.
    Kan du forklare hva du mener «Tina A»?

 8. Hvilken størrelse har du i kjolen?:-) fin!

  1. Caroline

   Jeg har small 🙂

 9. Ser jo ikke akkurat mye av kjolen 😉

 10. Åh, vilken underbar klänning! Jag hade själv en grå som favorit när jag var gravid. Önskar jag kunde ha den nu, men det får helt enkelt vänta en stund till 🙂
  Kram <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er jo så comfy og kan dresses både opp og ned – perfekt! 🙂

   Klem 🙂

 11. Linken til bikbok-kjolen (og de andre linkene) funker ikke 🙁

  1. Caroline

   Det er ingen linker her 🙂

 12. Marianne

  Nydelig kjole! Hva er navnet på kjolen? Titter på nettsiden til Bikbok nå ☺️

 13. Timotei

  Jeg fatter ikke hvorfor du har den headeren du har. Jeg synes det er noe skikkelig ekkelt over det. Som et barn som sitter omsluttet av en haug med bamser, med et skikkelig «kom å ta meg»-blikk. Skjønner rett og slett ikke tanken bak det.

  1. Caroline

   Det ble tatt i forbindelse med en fotoshoot + en reportasje i fjor 🙂 Bildeserien hadde en story da bladet kom ut 🙂

   1. Jeg er litt enig i det!synes også det er så skummelt – du som er så søt til vanlig 🙂 🙂

   2. Melina

    Skummelt?! Nå har jeg hørt det og. Om dere synes et bilde av ei dame som er sminka til en Photoshoot er skummelt så har dere ikke opplevd mye fælt… Jøje meg.

   3. Sissel

    Kanskje litt selvironisk? ..ikke vet jeg, men syns den er litt artig, jeg.. 😉

  2. susanne

   Tenk at man kan oppleve så forskjellig! Synes headeren er nydelig <3 Og blikket er alt annet enn "Kom og ta meg"?? Blikket er tankefullt, dypt..
   synes faktisk headeren passer nå som dere venter en til 🙂

 14. Du stråler! 🙂

 15. Hei fina! Nå var det plutselig alt for lenge siden jeg hadde lagt igjen en liten hilsen her! Men må bare si at du ser helt fantastisk ut for tiden, du gjør jo alltid det selvsagt, men du stråler virkelig som gravid og med den fine magen 🙂
  For en stund siden nevnte du i kommentarfeltet at du skal bytte design på bloggen igjen, og jeg lurte bare på når dette i tilfelle skjer? Gleder meg allerede til å se de kreative endringene du har pønsket ut 😛

 16. Så veldig mange som brått kritiserer forsidebildet ditt. Skjønner ikke hvorfor, jeg synes det er morsomt:)
  Virker som om noen alltid må finne et eller annet å klage på. Har man ikke noe pent å si, så bør man ikke si noe.

 17. Kjempe fint antrekk, du er SÅ flott gravid 🙂 Håper du lager et innlegg fra hage oasen deres, trenger litt fin inspirasjon 😉 Helt sikker på at det blir knall fint, ja som du sier, oase 🙂 Du er jo så flink til å få det fint rundt deg, både ute og inne og synes det innlegget du hadde etter du stylet opp terrassen var så fint 🙂 Terrassen blir faktisk som ett ekstra rom og viktig å gjøre det koselig og fint der også! Og det klarte du med glans 🙂 Ha en strålende fin fredag med familien din 🙂

 18. Jane fra Danmark

  Hej Caroline
  Sikke en fin favoritkjole du har – den er så fin til dig og man kan tydeligt se din fine graviditetsmave, du ser godt ud !
  Jeg håber for dig at din sidste tid som gravid går rigtig fint og at du fortsat vil have det godt.

 19. Den så utrolig deilig ut. Jeg er på jakt etter flere «hverdagskjoler» for tiden, da det lett blir til at en tyr til jeans og t-skjorte når man bare sitter hjemme og leser hele dagen. Har jo lyst å være litt fin selv om man ikke går ut så mye, og kjoler er så enkle å bare hive på seg 🙂 Så er man klar de gangene mannen inviterer meg til lunsj eller man må ut et ærend også 😉

 20. Du er så fin som gravid;) Skikkelig søt mage. Ser ut som du stråler! Nyt det!

 21. Hei:)
  jeg ville bare stoppe innom å ønske deg en fin dag, du har en utrolig inspirerende blogg med flotte bilder og meget godt innhold! du er virkelig inspirende!

 22. For perfekt kjole, både under og efter graviditet, så prøv danske Stine Goyas fantastique kjole. God kvalitet, klassisk og med smuk passform.

 23. Håper du begynner å blogge som før igjen <3

 24. Du svarte ikke før Thea kom med en kritisk vinklet kommentar. Bra at du svarer til slutt, ser at du har skrevet tre blogginnlegg siden jeg spurte (du har ikke publisert spørsmålet) og svart på mye annet blant annet om kokosbøtt, men det er din prioritering.

  1. Caroline

   Da tror jeg vi har et litt ulikt syn på hva som er «temperatur» og «leser mot leser» i kommentarfeltet :/

   Jeg ber om forståelse for at jeg prioriterer å skrive blogginnlegg fremfor å besvare kommentarer. Å skrive og publisere innlegg vil alltid være høyest prioritert, det håper jeg du har forståelse for 🙂 Noen kommentarer krever lite tid og engasjement for å besvare, og derfor har enkelte blitt prioritert foran din kommentar. Det er over 40 kommentarer på «pending», så dette er ikke noe som kun gjelder deg. At jeg besvarte Thea var en ren tilfeldighet og hang sammen med at jeg hadde litt tid til overs og satt ved Mac’en og arbeidet.

   Igjen så beklager jeg at jeg ikke har fått svart deg.

 25. Virkelig? Det er noen av dere over her som virkelig bør slappe litt av.
  Først sier dere at hun skal følge retningslinjer, noe hun gjør! Også blir dere sure for at hun ikke svarer på enkelte ting som inngår under den listen? Dere kan faktisk ikke få alt. Dere velger selv hva dere vil lese og hvor «nøye» dere vil lese det. Caroline gjør en fantastisk jobb, som langt på vei og ei lita tulle og MASSE jobb ved siden av. Også skal folk sitte å klage på alt? SKJERPINGS, plis.

  Og du som skrev den kommentaren med «kom og ta meg?». Det sier vel mer om din tankegang enn bildet selv? Og hadde du lest hele artikkelen i bladet hadde du forstått sammenhengen. Synes det er feigt å ta det opp såå lenge etter, kanskje bare for å pirke på NOE.

  Caroline… Du er nydelig <3 så flink og så dedikert. Ha en god helg!

  1. Men hvis du leser rettningslinjene nøye så er det jo ikke sant at hun følger de? Noe til en viss grad, men absolutt ikke alt. Det mener jeg er en helt ærlig sak, og man må jo selvfølgelig bestemme det helt selv uten at andre skal komme med pekefingeren (verken den ene eller andre veien..). Jeg mener alle må ta et valg og stå for det de gjør, det gjør jo Caroline, så da bør vel egentlig saken være død?

 26. Du er så fin! 😀 Nydelig er du! 😀 Ikke ta til deg dumme kommentarer som bare er klaging! 😉 Du er forbilde for mange! 🙂 Og det mener jeg virkelig! SÅ pen!! <3 God helg! Du stråler som bare det <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 27. Hei Caroline! Hvordan får du så fine bølger i håre ditt? 🙂

 28. Karoline

  Bruker du bare Adax vesker? 😀
  Jeg blir så inspirert av bildene dine! 🙂 Du er bare SÅ vakker! :O

  Stor klem!

  1. Caroline

   Neida, men jeg er jo ekstra glad i de jeg har designet selv 🙂 Tusen takk, søte deg <3 Stor klem tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *