just add a little flowers

blomsterkjole_1

Anleggsmannfolka er i full sving ute i hagen her, så nå gleder jeg meg til det ferdige resultatet! Lars-Kristian er sendt avgårde til Finland for å spille Europacup og Nelia er i barnehagen, så jeg har en hel arbeidsdag foran meg og det gjelder å henge i stroppen, for tiden går så fort om dagen! Og du! Gjett hvem som fikk gjennomført kveldstrim i går da? Jeg! Det er nesten et mirakel, jeg som hater å trene såpass seint. Og ettersom arbeidsoppgavene mine bare ballet seg på, klarte jeg ikke å hive meg på mølla før nærmere klokken ti.. Det var i seneste laget, for jeg lå og vred meg i sengen til godt over midnatt etterpå. SÅ. MYE. ENDORFINER. Det går jo ikke an å sove da?! LITT tidligere neste kveldstrening, kanskje? 


Det var så mange av dere som spurte om kjolen min i går, så jeg tenkte å dele noen antrekksbilder av den og en ny høstjakke jeg måtte finne fram. Det var jo skikkelig sur vind når sola ikke var framme *grøss* Men selv om jeg synes jakken er utrolig fin, håper jeg det blir lenge til neste gang jeg ser den igjen. 

blomsterkjole_7

blomsterkjole_2

blomsterkjole_4

blomsterkjole_8

solbriller zara (annonselenker) kjole HER / jakke HER / boots HER / veske HER 


Nå må jeg slenge meg rundt, jeg skal mekke noe godt til frokost som jeg deler på oppskrift-onsdag senere 🙂 Ha en nydelig dag, dere! Og nyt sommeren! 

20 kommentarer

 1. Martine

  Kjolen og skoene og jakken ser noe mørkere ut på nettsidene enn på dine bilder? 😀 Er de lysere i virkeligheten enn på nettsidene? Eller har du bare redigert bildene dine? 🙂 God sommer!

  1. Caroline

   Nei, det er ganske likt virkeligheten synes jeg 🙂

 2. Så utrolig fin den kjolen var. Det er en sånn typisk kjole mannen sikkert hadde hatet fordi den er såpass løs. Haha… Alt må liksom være supertight for at han skal like det – mens jeg elsker sånne romantiske løse kjoler. Kanskje likegreit at den bare var igjen i str XL da 😀

  1. Caroline

   Whaaat?!? Hos Lars-Kristian er det helt motsatt faktisk :p Eller gjerne trangt, men da helst ikke kort. Uansett – jeg går i akkurat hva jeg vil selv om jeg spør om hans mening, og det burde du også 🙂

   Klem 🙂

   1. Så hyggelig kommentar fra deg 🙂 Jeg er heldigvis blitt flinkere å gå med det jeg vil. Fått bedre selvtillit ettersom jeg er blitt eldre også. Satt langt inne den der selvtilliten gitt… Men det hender jeg får en litt fleipete kommentar fra mannen når jeg har på noe han ikke liker da – haha. Da sier jeg bare at smaken er som baken, den er delt. Så går jeg med det. Synes det fremdeles er utrolig trist at denne kjolen bare fantes i XL for den hadde nok gått rett i handlekurven om den hadde vært i XS uansett hva mannen hadde måttet finne på å si 🙂 Med små barn i hus også er det veldig praktisk med det som er litt løst og ledig 🙂

   2. Caroline

    Det er godt å høre 🙂 Stor klem til deg, Maria!

 3. Er det lenge siden du kjøpte solbrillene dine? 🙂 SÅ fine! <3 Synes du det er dumt når leserne dine spør hvor du har kjøpt klærne du har på deg? Får dårlig samvittighet hver gang jeg spør 🙂

  1. Caroline

   Nei, det er bare å spørre! 🙂 De kjøpte jeg i fjor eller året før :/

 4. Christina

  Fin du er! Hvordan er kjolen i str ? 🙂

  1. Caroline

   Den er stor i strl. 🙂

 5. Anne Kristin

  Jeg bare lurer på om dere fortsatt har Adams matkasse? 😀 Og hvilken type matkasse dere valgte? For.eks barnekassen eller ekspresskassen osv ? 🙂

  1. Caroline

   Vi har det fortsatt, og varierer litt mellom de ulike kassene 🙂 Det er ikke alle uker vi har det heller, noen uker synes vi det er deilig å velge selv, pluss at det blir en del reising nå i sommer 🙂

 6. Smashing, beautiful mamma 🙂 Kjempe fint! Ha en strålende fin onsdag 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, snille deg! <3 Håper du hadde en fin dag i går 🙂

 7. Anne Kristin

  f.eks*

 8. Caroline

  Er skoene store i strl? Eller er de normale slik at jeg kan kjøpe det jeg vanlighvis bruker i sko? 🙂

  Ha en fin dag videre, fine Caroline 🙂

  1. Caroline

   Normale til liiitt store. Jeg bruker min normale strl., men føler jeg kunne hatt en mindre uten problemer 🙂

 9. Nydelig kjole! 🙂
  Jeg trener nesten bare om kvelden etter at barna har lagt seg, det er liksom da det passer best. Men det er ofte skikkelig tiltak å komme i gang etter en lang dag 😉 Men på meg virker det motsatt, jeg sover som en stein etterpå 😉

  1. Caroline

   Så rart, jeg blir alltid lys våken og rastløs :O Bra man finner ut hva som funker for seg 😉

 10. Jeg liker heller ikke kveldstrening. En ting er at jeg har lite energi igjen, men som deg får jeg masse endorfinrus og får jo knapt sove! Hehe, nei, da fungerer jeg bedre med morgentrening 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *