wake me up when it’s due day

due_date_2

Mandagsfølesle, velkommen! Jeg startet jo ikke uken riktig på noen som helst måte i går, verken når det gjelder mosjon eller søvn, men sånn er det gjerne om sommeren. Det er vanskelig å holde på de gode rutinene når været endelig lokker med sol og blå himmel – da MÅ jeg bare utnytte så godt jeg kan! Så jeg hoppet liksom over kickstarten og alt det der i går og sier meg fornøyd med at det liksom er mandag fra i dag av i stedet. Jeg får riktignok ikke startet dagen med en svett økt som jeg helst foretrekker, for jeg står nesten på farten for å reise inn til byen allerede: Lars-Kristian og jeg har mye vi må rekke å gjøre nå som han er hjemme i et par dager før han reiser igjen, så etter at han er ferdig på trening er jeg klar til dyst! Innen den tid må jeg få vasket litt klær og ikke minst jobbet meg ferdig med et prosjekt jeg holder på med 🙂 Så kvelden er mer åpen for den kickstarten jeg så gjerne skulle hatt akkurat nå, selv om kveldstrening pluss Caroline egentlig ikke er lik sant. Jeg rakk i hvert fall noen rolige minutter i godstolen på verandaen med kaffekoppen min før jeg måtte starte dagen skikkelig. 

due_date_3

Elsker denne pysjamasen, og selv om jeg ikke er utålmodig HELT ennå, kunne jeg gjerne ha sovet frem til 4. september.  Nesten. Ikke at jeg har tid til det, men slik som jeg føler meg etter en sen natt i går – trøtt i hele kroppen, hodet, øyene og overalt – så kunne det vært ekstremt behagelig. Men alt går nok fortere over med litt solskinn 😉 

due_date

(annonselenke) pysjamasen finner du HER 


Så gjenstår det bare å ønske dere en helt super mand *ehhh* tirsdag før jeg fyker avgårde! Vi sees senere 🙂 

30 kommentarer

 1. Önskar dig en riktigt fin dag! Jag sitter också ute och dricker kaffe och läser din blogg. Blir alltid så inspirerad av den!!
  Kram Emma

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å lese, Emma! Tusen takk 🙂 Håper du har en fin start på uken 🙂

   Klemmer!

 2. Hvorfor er det utenlandsk pris på pysjamasen? 🙂 Bestilte du den eller kjøpte du den i utlandet? Måå ha! 🙂

 3. Caroline

  Hei! Hvor er de nattbordene du har på «toppbilde»/designet ditt fra?
  Kjempe fin blogg forresten!

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke dessverre, det er på en suite hos hotell Continental 🙂

 4. Hei

  Jeg lurte på om du har vippeekstensions? Evt hvor vil du anbefalt å ta det? Jeg har så lyst på det, men har sett så mange som ikke er satt på noe fint.

  1. Caroline

   Ja, det har jeg! Hadde en pause på nesten 3 år før jeg bestemte meg for å prøve igjen og det er SÅ deilig 🙂 Bare sørg for å gå til noen som virkelig kan det og som er ærlige med deg mtp. resultatet og hva du kan oppleve med dine egne vipper. Jeg går til Kate hos Eger Skin Clinic, hun er kjempeflink 🙂

 5. Så fine bilder :)) Lurer forresten på hvor du får tak i slike spiselige blomster?

  1. Caroline

   Jeg har aldri hatt spiselige blomster selv, har bare brukt vanlige for dekorasjonens skyld 🙂

   1. Å ja, okei 🙂 Takk for svar.

 6. Ranveig

  Dette var et fint og avslappet bilde av deg 🙂 Kan du skrive litt om vippeextension du bruker? Er du redd for å miste dine egne vipper? Hvor anbefales det å gjøre dette i Oslo? Ha en strålende uke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg gjør mine hos Eger Skin Clinic og synes både Sonia og Kate er utrolig dyktige! Jeg tror nok at vippene mine vil bli litt kortere som følge av dette, men de vokser ut igjen når jeg slutter 🙂 I tillegg bruker jeg i så fall et vippeserum, men vil vente til etter graviditeten med å starte bruken av det 🙂

   Klem! Og det samme til deg, Ranveig 🙂

 7. Haha – den var søt da 🙂 Jeg husker jeg kjente meg veldig sånn de siste par mnd før termindato. Men så var jeg ganske dårlig hele svangerskapet. Han lille var så aktiv så han klemte til på indre organer hele tida, som resulterte i at jeg svimte av i ett sett… Hehe – det var ganske slitsomt men heldigvis ikke helt unormalt ifølge legen min. Men det var iallefall utrolig slitsomt. 🙂

  1. Caroline

   Usj, det høres alt annet enn godt ut :/ De vet å plassere seg noen ganger 😉

 8. Martine

  Hvor lenge sånn ca sitter akrylneglene på? Vurderer å spare til det selv 🙂

  Håper du svarer 😀 Elsker bildene dine og innleggene dine! Du er SÅ utrolig flink til å ta bilder :O Og den fine magen! :O
  Herlighet! <3 Jeg bare digger deg! Ønsker deg en fantastisk fin og en god uke videre! Du er så fin, så vær så snill å ikke ta til deg unødvendige kommentarer 🙂 Og Nelia er bare SÅ skjønn 😀 Ååå smelt!

  1. Caroline

   De sitter i ca. 4 uker før du bør ta etterfyll 🙂 Tusen takk for fine ord, søte deg <3

 9. Hei!
  Kan du forklare i et innlegg hvordan du laget bloggen og om hvordan man tener penger på bloggen?

 10. Åh, den pyjamasen vill jag ha nästa gång! Superfin 🙂
  Ha en fin kväll.
  Kram <3

 11. Hei Caroline,

  først må jeg jo gratulere deg og dere med det kommende mirakelet. Jeg er nå litt før deg i løypen og har noen spm som jeg håper du svarer på:)
  Kommer du til å benytte belly bandit e.l denne gangen?? (synes du det hadde effekt sist??..el tenker du at du gikk tilbake til fasongen av deg selv?) Hvem type evt og hvorfor? Og bruker du de samme strekkmerkeproduktene å som tidligere i dette svangerskapet?? (og så husker at jeg du brukte ole henriksen lavendelolje sist, men den bruker du ikke denne gangen?).

  Og så må jeg si at du er utrolig heldig med svangerskapene dine, det tror jeg du vet også (selvom du sikkert ikke deler alle plager og frustrasjoner). Nyt siste tiden også.

  Lykke til med alt som kommer!:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Malene! Jeg brukte aldri belly bandit etter Nelia, det var faktisk for stort :p Jeg har tatt vare på det, så det kan jo være at jeg prøver om det skulle passe denne gangen, men jeg har ikke tenkt noe over det 🙂 Jeg bruker kremen + oljen fra mama mio i dette svangerskapet også 🙂 Er ikke liiiike flink til å smøre meg hver dag, ettersom jeg har en vanlig bodylotion / bodybutter stående framme, men jeg smører meg med dem når jeg husker det 🙂

   Masse lykke til din vei også! Stor klem 🙂

 12. Benedicte

  Den MÅTTE jeg ha. Satser på at str 8 funker hehe..

 13. Jane fra Danmark

  Flot pyjamas Caroline, men jeg synes nu også lige, at jeg vil kommentere på jeres terrasse – den er rigtig fin og hyggelig, er det næsten altid godt vejr i Norge. I DK har vi dårligt vejr i disse dage og har slet ikke lyst til at være ude på terrassen.

 14. Ida Marie

  Hvor er pledd og puter fra? 🙂

  1. Caroline

   Pledd fra Kid og putetrekk fra Kremmerhuset 🙂

 15. Karoline

  Hei!
  Har dere hengt denne stolen opp i to kroker?
  Har samme selv, men har ikke hengt den opp da vi er usikre på beste måten.

  1. Caroline

   Vi har brukt to kroker til å henge den opp 🙂

 16. Camilla

  <3 Genial hengestol, hvor er den fra?:) Nyt tiden:) Klem

  1. Caroline

   Den er fra Åhlens, men kjøpte den i fjor :/ Har sett at de har en lys / off white på Kremmerhuset 🙂

   Klemmer!

 17. Hei. Hvor er denne stolen fra? Utrolig stilig 🙂 Ha en fin uke

  1. Caroline

   Den er fra Åhlens, kjøpte den i fjor 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *