overraskelsesmiddag

overraskelse_6

Hei fra en skikkelig regnværsmorgen på hytta! Det bøtter ned, men egentlig er det ganske hyggelig å våkne til den trommende lyden mot taket, så lenge jeg vet at jeg ikke må ut og traske i det 😉 Vet dere hva? I går overrasket vi mamma som ble 55 år i juni, med en middag for hele familien på St. Raw i Fredrikstad! Vi kjørte fra Skien akkurat i tide slik at vi var der 20 minutter før henne. Det var så koselig og det beste av alt var jo å se hvordan ansiktet hennes lyste opp da hun gikk inn døren og plutselig oppdaget at vi var der allerede. Hun ante ingenting og trodde bare at hun og pappa skulle ut og spise – vi klarte å lure henne! Jeg har vært så flink og ikke sagt et ord, selv om jeg snakker med henne så å si hver eneste dag. Lars-Kristian ville gjerne være med og måtte reise tur-retur ettersom han har kamp i dag, fikk helt vondt inni meg da han måtte forlate oss. Men sånn er det med den fotballen og selv om det har vært sånn  i 9 år nå venner jeg meg aldri til det. 

overraskelse

overraskelse_2

overraskelse_7

(annonselenke) kjolen min finner du HER 

Vi dro videre fra St. Raw, 5 retter og bare hygge og rett ut i joggedressen på hytta, og i dag skal vi tre største jentene på The Well for å kose oss! Kan nesten ikke vente og har egentlig lyst til å bestille meg en behandling selv også, men det er bursdagsbarnet som skal bli gjort stas på først og fremst, så får vi se 🙂 

overraskelse_11

overraskelse_10

overraskelse_12

overraskelse_13

overraskelse_14

overraskelse_15


Det er litt treigt nett her, men jeg skal prøve å laste opp video i dag, så blir det videoblogg litt senere 🙂 Håper dere har hatt en fin helg så langt! Stor klem! 

89 kommentarer

 1. Moren din trodde jeg først var en venninne? Hun ser ut som hun er 40! Hun holder seg ung :O Herregud!?

  Klem:)

  1. Caroline

   Hun holder seg veldig godt 🙂 Fine mammaen min <3

 2. Martine

  Bruker du falske negler?:) Veldig fine! Og hvor er de fra?

  Ps: Har du tips/vet om falske negler som holder så godt at man slipper å ta dem av når man skal bade i syden? Eller som ikke bare faller av?:)

  1. Hei! Vil anbefale deg å legge gelenegler/akrylnegler på salong. De holder LENGE – også i syden. Jeg har prøvd veldig mange typer av sånne lime-på-negler, men ingen av de sitter godt nok til at de holder i bading osv.. Å legge på ordentlige negler er jo dyrere, men mange lærlinger er flinke og billigere for eksempel – og de holder som sagt veldig lenge, jeg har mine i opptil 8 uker

 3. Cathrine

  Hvor er leppestiften fra?:)

 4. Oh, dear Caroline! You are so elegant and beautiful!I adore you in this look <3 Happy Sunday!
  xx Rena
  PS : Today I am posting about our wonderful holiday domicile in your adorable country Norway!
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Katrine

  Er det samme hvilken rettetang og krølltang man bruker til det du gjør for å krølle håret?:D

  1. Caroline

   Ja, det vil jeg tro 🙂

 6. Elisabeth

  Hei, så koselig innlegg:) Jeg har et spørsmål til deg; du er jo kjempe flink å legge ut linker til hvor dine klær er fra, kunne du av og til gjort det samme om klærene til din kjære??

  1. Caroline

   Selvsagt! 🙂

   1. Elisabeth

    Så fint, det blir kjekt:) Enten er han flink å kle seg, eller du flink å kle han opp;)

   2. Caroline

    Han kler seg helt selv :p

 7. Kan du spørre moren din hvor hun har kjøpt buksen? Den var så fin! 🙂

  1. Caroline

   Det er en buksedress fra Michael Kors 🙂

 8. Neste gang bør du vurdere BH! Brystvortene dine er drit store og stikker til alle kanter. Ikke spesielt classy.

  1. Kristina

   Denne kommentaren synes jeg var ganske slem. Det er ingenting i veien med caroline sine brystvorter, eller brystvorter generelt. Å snakke ned andre sin kropp på denne måten synes jeg du skal holde deg for god til. Jeg synes det er merkelig at folk er blitt så hysteriske på at brystvorter ikke skal synes. De er vakre og helt naturlige. Her er et eksempel på en classy og sexy måte å gjøre det på – uten å være vulgær. Jeg heier på deg som viser at også mindre og naturlige bryter kan være sexy. Og at en kan være sexy også som gravid.

  2. Hanne Swatland

   Uff så kjedelig at du følte at du måtte si det der, da.
   Har du kanskje veldig store brød og syns det er kjipt at ikke du er like «perky»? I så fall bør du vurdere å kontrollere behovet ditt for å si negative ting, for det er virkelig ingen som har lyst til å høre på dine utbrudd av eder og galle. Jobb heller med selvbildet ditt, du! 🙂

 9. For et nydelig bilde av Nelia og tante <3

 10. Så utrolig koselig! Kan tenke meg moren deres satt pris på dette. Får så lyst på enda en liten baby selv, pga mye graviditets- og babyprat på bloggen din for tiden 😀

  1. Caroline

   Så koselig, Hanne <3

 11. Hva skjer med puppene dine på det siste bildet av deg?

 12. Hvor ser det det ud til I har haft en dejlig dag og så fin din mave er
  Hilsner fra en fast følger fra Danmark

  1. Caroline

   Tusen takk, snille! 🙂

 13. Så fin farge du har på leppene dine 🙂 kan jeg spørre hvilken farge/merke det er?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Her har jeg blandet posie balm fra benefit med en leppestift fra Jan Thomas 🙂 Trooor den heter Paris chic? Husker ikke helt :/

   Klem 🙂

 14. Ranveig

  Så koselige familiebilder 🙂 Moren din er veldig sprek for alderen. Hehe, kanskje du skulle hatt brystvorteteip under blusen? Men du ser jo strålende ut allikevel da 🙂 Kos deg på hytta 🙂

  1. Caroline

   Håper jeg slekter på henne 😉 Tusen takk 🙂 Jeg orket ikke å styre med å få tak i det og synes ikke det var så synlig, har sikkert litt med lyset å gjøre også :p

 15. Johanne

  HERREGUD for en flott familie dere er, hele gjengen! Blir skikkelig glad av å se på disse bildene.
  Ønsker dere en god søndag videre, kos dere!

  1. Caroline

   Tusen takk, Johanne! Nå vet jeg om flere som blir innmari glad 🙂 Stor klem til deg 🙂

 16. Så nydelig du er! Og dattera di er fryktelig søt. Jeg måtte bare si det.

  God sommer!

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Hun er jo den vakreste i verden (for oss selvsagt 😉 )

   Stor klem og god sommer til deg og dine!

 17. Naw, så hyggelig gjort av deg og Kristian 🙂 Fine bilder også!

  1. Caroline

   Og søstra mi da 😀 Tusen takk, Asalia <3

 18. Så hyggelig å overasske sånn da 🙂 Nydelig kjole også.

 19. Hva heter fargen du bruker på brynene dine? 😀 Og hvor kjøpte du den? Kan du legge inn link?<3

  1. Caroline

   Det er en penn fra BDB 🙂 Billion Dollar Brows, har laget en video her https://www.carolinebergeriksen.no/2016/03/27/hvordan-jeg-paforer-losvipper-og-sminker-bryn/ 🙂

 20. Martine

  Hvor kjøpte du krølltangen og rettetangen? Linke de?:)
  Klem til deg!<3

 21. Alltså, det är väldigt fint med kläder som man kan gå utan bh i.. Men vet inte om jag tyckte att det var så fint att man såg bröstvårtorna så tydligt :p hade det varit mig hade jag nog haft tejp på bröstvårtorna under den där klänningen iaf, men smaken är ju olika.

  Såg ut som en mysig middag iaf 🙂 fint att man kan överraska!

 22. Så ufattelig koselig bilde av dine foreldre og Nelia <3 Det lyser 'stolt morfar' lang vei av pappaen din. Kjente jeg ble litt rørt 😉

  1. Caroline

   De er jo så stolte <3

 23. Hei, synes ikke det er så fint at en gravid kvinne går uten bh på en pen restaurant, blir litt vulgært når brystvortene synes så tydelig.

  1. Helen. Herregud, sitter dere og nistirrer og leter etter feil. Hadde det vært mere ok for deg om hun ikke hadde vært gravid ? Herregud, skjerp dere. Samme med hun som skriver drit svære og stikker til alle kanter. For en prippen gjeng.

  2. Hva er sammenhengen mellom graviditet og det at man kan skimte brystvorter? Dette må jeg si provoserer meg sterkt. Man kan mene at det å vise brystvorter eller ankler eller hvilken kroppsdel det skulle være ikke er passende, men å mene at det ikke er greit å vise det ene eller det andre er feil fordi man er gravid blir for meg så diskriminerende og dømmende at du burde skamme deg. Alt gravide må bære på sine skuldre…

  3. Jane fra Danmark

   Helen, du får mig til at le højt !!
   Du synes, at det er vulgært, jamen kære ven hvorfor sidder du så og studerer billederne – scroll dog videre.
   Der er altid nogen som skal finde på noget at kritisere. Jeg bliver så træt i hovedet af det, jeg forstår slet ikke
   at man gider bruge tid på det. Hvis du ikke kan finde på noget godt at sige/skrive, så lad dog være.
   Det er jo helt frivilligt at læse bloggen, og hvis ikke Caroline spørger os til råds om noget, så synes jeg virkelig at det er uforskammet at begynde at nævne «det» som du gør. Du må have et virkelig kedeligt liv…..
   _______________
   Kære Caroline, never mind – du gør det godt, og jeg elsker her fra Danmark at følge dit liv på bloggen 🙂

 24. Kine Cathrin

  Hvor er kjolen til N fra?

  1. Caroline

   Den er fra Gullkorn Design 🙂

 25. Hvor er kåpen og vesken fra? Veldig fint! :O

  1. Caroline

   Kåpen er fra Ganni og vesken er fra YSL 🙂

 26. Så koselig med suprise middag med alle sammen til stor glede for mamma’n din 🙂 Kos dere på The Well 🙂

  1. Caroline

   Hun BLE så glad 😀 Veldig hyggelig 🙂 Og vi har hatt en super dag på spa alle tre (fire :p)

   Klem 🙂

 27. Karoline me2

  Bruker du falske vipper?<3 Hvor er de fra?

  1. Caroline

   Nei, jeg har vippeextensions 🙂

 28. Caroline

  Har du falske negler? Hvis de er falske, gikk det an å bade med dem og sove med dem osv.? Har veldig lyst på falske negler til syden som man kan bade med og slippe å ta av og på hver morgen!:D Tips?

  1. Caroline

   Ja, jeg har akrylnegler 🙂 Kan gjøre alt med dem 🙂

 29. Du stråler, Caroline!

  Nyt siste rest av helgen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Carina! Det må du gjøre også 🙂

   Klemmer!

 30. Kristin

  Så mye nipples på en gravid kvinne? Nei takk…

  1. Caroline

   Free the nipple 😀 Og hva er forskjellen på om det er en gravid kvinne som har litt synlige brystvorter eller om det er en som ikke er gravid? Om noe, så er det MER naturlig å ha større brystvorter når du går gravid / ammer og at de derfor er mer synlig 🙂 Brystvorter er flott, er det ikke det samme om de synes eller ikke når du faktisk er påkledd?

   1. Du som er så opptatt av å være pent kledd når du er ute og spiser, så er det litt rart at du går med så synlige brystvorter. Det er jo ikke veldig lenge siden du viet et helt innlegg over at du måtte gå i ullgenser på restaurant… Just sayin, no hate. Kunne aldri gått med vortene ute slik selv.

   2. Caroline

    Det var vel noen setninger heller enn et helt innlegg – selv om det står i overskriften i innlegget du nevner 😉 Men det har jo ingenting med dette å gjøre slik jeg ser det 🙂 Godt vi er forskjellige, jeg bryr meg virkelig ikke om et par brystvorter – det er vel ikke første gangen de har syntes litt under et plagg jeg har hatt på meg heller, ser ikke helt hva som er så ille med det 🙂

   3. Hva er feil med synlige brystvorter- gravid eller ei? Kjære vene så mye rart dagens unge kvinner er opptatt av!

   4. Christina

    Ha ha ,jeg la ikke en gang merke til det før jeg leste kommentarer 😉 Superflott er du! Jeg er tilbake som leser etter å ha vært borte en stund. Flott innlegg lenger oppe om hotellene dere var på- må si jeg ble seriøst fristet . Ha en fortsatt flott sommer alle tre(fire) <3

   5. Kristin

    Du har rett, samme om hun er gravid eller ikke. Jeg syns ikke det er classy uansett! Og jeg er ganske sikker på at mine foreldre i tilfelle hadde blitt noget brydd under familiemiddagen. Free the nipple..amming er en ting – gjennomsiktige bluser for med viten og vilje vise de fram, det er for meg noe helt annet.

 31. Ansiktet ditt er mer fyldig nå som du er gravid, naturlig nok. Og det kler du kjempegodt. De siste ukene har du virkelig sett flott ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, Tanja 🙂

 32. Belinda

  Det er så hyggelig å overraske mammaen sin! Vi gjorde det samme når mamma fylte 50 år i februar. Hun ble så rørt 😀

  Det har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg må bare fortelle det likevel! Jeg har vært på Kielbåten i helgen og der solgte de veskene dine, og det med 30 % rabatt, og da kunne jeg bare ikke la være å kjøpe 😀 Så da ble det den fantastiske Nelia bag, i fargen stone. Jeg ELSKER den!! Kunne ikke tenkt meg en finere veske! Siklet på alle de andre modellene og fargene også, samt at jeg måtte lære de i butikken navnene på alle modellene dine, og hvorfor de heter det… Haha! 😛 Nå får jeg bare spare til de andre 😀

  Ha en fortsatt fin kveld!

 33. På det nærbildet av Lars-Kristian, i bakgrunnen sitter det en guttegjeng og han til venstre var skremmende lik Petter Northug, men regner ikke med at det var han?
  Koselig at dere tok turen til Plankebyen, fine bilder 🙂

  1. Caroline

   Nei, jeg tror ikke det :p Ikke som jeg la merke til i hvert fall 🙂 Tusen takk, Ann 🙂

 34. Flotte bilder! Sprek familie, og moren din holder seg jammen bra!!:):)

  Hehe, så mye rart folk henger seg opp i, tenkte ikke over brystvortene en gang jeg, men måtte jo gå tilbake å «zoome» inn når folk var så opptatt av det 😀 😀 Gå akkurat som du vil du, Caroline, gravid eller ikke, sånt må man da få avgjøre selv. Men selv går jeg aldri uten BH, så bare sånn av nysgjerrighet, kan jeg spørre hvorfor du liker å gå uten? Har det med komfort å gjøre? Ha en kjempefin kveld! 🙂

 35. Anna Marie Rabben

  Yeey! Free the nipple 🙂 Er selv gravid og synes det er super deilig å gå uten både for rygg og sjel. Skjønner noen kan synes det er uvant og rart, men vi alle er jo født i Adams drakt eller hva de sier 😉 Fin familie du har

 36. He he, må le litt av puppe-kommentarene. Ikke noe jeg la merke til, men måtte jo gå tilbake å se på bildet. Men seriøst, er det noe folk trenger å bry seg med? Pupp er pupp- vi har det alle sammen, i allefall vi damer!

  Det jeg heller legger merke til er ipad bruk av en som ikke er fyllt 3 år ennå- og det mens man spiser middag ute på restaurant….! Jeg vet mange aksepterer det til sine barn, men det synes jeg personlig er helt uakseptabelt (på restaurant til middag, ikke hjemme i stua altså). Du har ofte sagt datteren deres er mye med dere ute å spiser og det aldri er noe problem, men er det pga ipad bruk det da kanskje? Hvorfor skal ikke barn lære seg å kjede seg mer? Og klarer ikke en 2.5-åring å sitte rolig på restaurant, nei da synes jeg de heller bør få være hjemme å leke, mens dere fikser en deilig middag til hele familien.
  Huff, for en bedreviter jeg er- ikke ta det personlig, bare min mening dette!

  1. Haha! Det samme bedyret jeg (og for øvrig også min mann) før vi fikk barn, med med to gutter på 2,5 år har vi lært oss det vi kaller «tvilling-pragmatisme»; av og til må vi bryte våre prinsipper for å få ting til å gå rundt… Tvilling eller ei, tror mormor satte utrolig stor pris på å ha prinsessen til bords heller enn å ha henne hjemme for å slippe i-PAD eller tegnesaker for den slags skyld…

 37. Hvor er smykket ditt fra? kjempe fint 🙂

 38. Hei:)
  Selv om ikke magen er så stor, så har du fått fyldigere former under graviditeten – det kler du:)
  Bare lurer på hvorfor du alltid bruker så mye sminke?? Syns du er fin uten jeg…. ser så unaturlig ut

 39. Hanne Swatland

  Vet du, jeg var en av de som la merke til at du ikke hadde BH på deg, og min første tanke var umiddelbart HERREGUD SÅ VAKKERT!! Det er utrolig kult, og de som klarer å synes at dette er vulgært må ta seg VERDENS største bolle. Du ser helt fantastisk ut! 🙂

  Når alt dette er sagt, så skammer jeg meg litt over at jeg i det hele tatt tenkte på det. Dette innlegget handler om noe helt annet, og jeg burde selv ha fokusert på alt det fine med familien din og gleden med dagen deres, istedenfor pupper. Smekker meg selv litt på lanken for den.

  Ha en fantastisk mandag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3 Håper du får en super mandag og en enda bedre uke 🙂

   Klemmer!

 40. Jane fra Danmark

  Hej Caroline

  Sikke nogle fine billeder – I er en flot familie !!
  Din mor er så heldig at få sådan en dejlig overraskelse og du må hilse hende og sige,
  at hun ligner ikke en kvinde på 55 år, hun ser meget yngre ud. Ikke at der er noget galt ved at være
  55 år, jeg er selv 50 år, men hun ser bragende godt ud.

  1. Caroline

   Tusen takk, Jane 🙂 Skal lese denne kommentaren for henne, så vet jeg om en som kommer til å rødme skikkelig 😉 Stor klem!

 41. https://www.vg.no/annonsorinnhold/familieliv/rema1000/295-overlege-i-fodselshjelp-punkterer-skremselspropaganda-for-gravide

  Bare tenkte på det innlegget du skrev om alt du ikke kunne spise, feks spekemat
  «– Det er mye større sjanse for å bli syk hvis du flyr enn hvis du spiser en spekeskinkebit. Likevel er mange mindre bekymret for å reise på sydenferie.»

  Mener ikke dette noe negativt overhodet eller rakke ned på deg siden du fløy, men viser at du skal ikke tro på alt det du hører! Noen ting er jo greit å holde seg unna, men alt det de bloggleserne dine kommer med av ting du ikke kan spise, ikke tro og hør på alt.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Hei Helen 🙂

   I artikkelen du linker til står det følgende: – En annen måte å orientere seg på er å benytte sider som matportalen.no. Her finner du nøktern informasjon fra det offentlige helsevesenet om hva som er lurt å spise og hva du bør holde deg unna i svangerskapet. Det er stort sett godt forankret i gjeldende vitenskap.

   På matportalen.no står det dette om spekemat: – Matvarer som spekemat og rakfisk bør du unngå helt

   https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/article779.ece/BINARY/Gode%20levevaner%20f%C3%B8r%20og%20i%20svangerskapet%20(PDF)

   At gravide skal unngå spekemat er ikke bare skremselspropaganda, men et råd fra det offentlige helsevesenet 🙂 Årsaken til dette er faren for å bli smittet av Listeria. At sjansen er lav er helt riktig, og det er ingen grunn til å bli hysterisk om man skulle glemme seg og spise kjøtt som ikke er ordentlig varmebehandlet. Sammenligningen med sjansen for å bli syk ved å fly blir uansett litt malplassert. Å bli reisesyk er neppe skadelig for et foster, men å bli syk pga. smitte fra Listeriabakterien kan i verste fall få et dødelig utfall hos foster.

   Men jeg er enig med deg i at det ikke er noen grunn til å bli hysterisk ved en graviditet, at man ikke skal høre på alt som blir sagt og at det er mye skremselspropaganda ute på internett. Å følge matprotalen.no sine råd er en grei start og noe jeg vil anbefale alle gravide, men relativt sett er det en lav risiko for at noe skal skje om man ikke følger alle rådene til punkt og prikke.

   1. Hei LK! Hva gjør du nå ettersom utdanning i ernæringsfysiologi ikke er godkjent hos Bjerknes? Hilsen nysgjerrig sjel 🙂

   2. Lars-Kristian

    Hei 🙂

    Utdannelsen er på alle måter godkjent, men du kan bare ikke titulere deg som ernæringsfysiolog etter endt Bachelor. Det er det forsåvidt ingen som kan, siden den eneste utdanningen som ga tittelen Ernæringsfysiolog ikke lenger eksisterer :/

    Hva jeg gjør er jeg litt usikker på, men det er helt uavhengig av den problemstillingen. Jeg er halvveis nå, men i tiden fremover blir det ikke så mye tid til studier pga. fotball og fødsel. Så en liten pause nå i høst ser det ut til at det blir.

 42. Etter 9 år synes du det er vondt at mannen må på jobb?! Du fremstår litt uselvstendig når du sier sånn. De fleste ville vel ledd av en dame som sa sånn hver morgen kl 7 når revisormannen går på kontoret, og det er jo egentlig ikke annerledes med en forballspillermann – det er også jobb..,

  1. Caroline

   Jeg synes det er kjedelig at han ikke har helger og spontanitet som veldig mange andre, men JEG synes ikke det er vondt og jeg har alltid hatt full forståelse og respekt for det. Jeg skriver at jeg får vondt inni meg, for jeg skulle ønske at han kunne være sammen med oss. Eller vil du kanskje at jeg skal pynte på sannheten og si at jeg alltid synes det er helt greit? En revisorjobb kan jo ikke sammenlignes med det Lars-Kristian gjør? Jeg forstår ikke sammenligningen. Denne uken skal han for eksempel til Kristiansand i dag for å spille kamp og blir borte hele dagen, onsdag reiser han til Finland og blir borte til fredag kveld. Søndag er det enda en kamp. Neste uke reiser han kanskje til Hellas for å spille og i tillegg er det TL-kamper som krever at han reiser bort annen hver helg eller oftere. Det er klart at dette setter en stopper for mye, men slik har det vært så lenge vi har vært sammen og for meg er det helt greit, som jeg skriver over her. Men det må vel være ok å skrive at jeg får vondt inni meg når han ikke kan være sammen med familien sin fordi han må reise? Det har ingenting å gjøre med at jeg får vondt av at han må jobbe. Sånn er det jo bare, det er negative og positive sider ved det meste 🙂

 43. Må si meg enig med deg her Caroline. Mannen min har også en jobb som medfører at han er mye bortreist. Selv om vi har vært sammen i snart ti år og jeg er vant med det, så stikker det jo litt når han må reise på jobb feks i jula, på barnas bursdager, osv. Det er trist uansett hvor lenge man har vært sammen. Det betyr jo bare at man er glade i hverandre, så jeg ser ikke helt hva som er galt i det.

 44. Du er så nydelig Caroline! Du stråler for tiden 🙂
  Og så flott at du ikke redigerer bort føflekken du har under høyre øye, slik du har pleid å gjort før. Den er en av de tingene som gjør deg til deg. Vær stolt av dine særtegn 🙂

  Ha en fin sommer 🙂

 45. Uæææ! Brystvorter på tur! Teit å si at gravide ikke kan gå sånn, jeg hadde blitt flau hvis en venninne kom slik gravid eller ei… Litt mye for min del!

 46. Synes kjolen var veldig kledelig, med eller uten BH! Både du og moren din holder dere veldig godt, skulle ikke tro at du var en dag eldre enn 25 heller 😉
  Hvor er forresten halssmykket ditt og skoene fra? Kjempe fine!

  1. Caroline

   Tusen takk, Jessie :O :p Skoene er fra Valentino og smykket fra Zara 🙂

   Klemmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *