how to curl short hair

hairy_1

Da er how to-videoen om hvordan jeg krøller håret mitt endelig klar 🙂 Det er virkelig ikke noe hokuspokus, men ettersom såpass mange har spurt, så håper jeg at det er flere av dere som får noe ut av dette! Rettetangen jeg bruker fikk jeg sponset tidligere i år, men dette er ikke et betalt innlegg 🙂 


how I style my everyday curly hair

Håper dere liker videoen, sett gjerne på høyeste kvalitet før du snurrer film. Og bare spør om det er noe du lurer på 🙂 

60 kommentarer

 1. Christin

  Må man ha i hårspray? 🙂 Og har du klippet håret ditt litt opp, på sidene? Hvis du skjønner? 🙂

 2. Herregud du stråler!!! Så flott dame!! Positiv, blid og veldig delikat sminket!! Håper du får tid til å fortsette med bloggen selv med to døtre – for jeg virkelig elsker det lille avbrekket bloggen din gir. Jeg trenger positivitet og inspirasjon – og det er ingen bloggere som kan måle seg med deg sånn sett Klem

 3. FOR en søt video! <3 du må absolutt videoblogge oftere, for at dette var supermorsomt å se på! 🙂

 4. Hvor har du kjøpt den blå blusen ? Var fantastisk fin !

  1. Klør etter å bestille den 😀

   1. Caroline

    Den er fra zara 🙂

 5. Camilla

  Hvor lenge sånn ca holder dui krølltangen? 10 sekunder??

 6. Elsker bloggen din ❤️ Jeg lurte på hvor lang tid du bruker på å krølle det med krølltang. Jeg har babyliss curlsecret krølltangen og lurer på om det er bedre med en manuel ?

  1. 20 minutter ca.

 7. Hvorfor skal alt handle om penger ? Hver gang leserne dine kommer med et ønske om video eller et innlegg tar det deg ikke lang tid før du kobler inn det å tjene penger på det. Kynisk !!!

  1. Caroline

   Hei Ida!

   Jeg tjener ingenting på denne filmen. Produktet jeg har fått sponset er i forbindelse med et gammelt innlegg.

  2. Ida. Før du kommer med oppgulp som du gjør så les teksten , dette er ikke et betalt innlegg. Hvor frekk går det an å bli, siden du er så negativ til bloggen , hvorfor klikke deg inn. Og vet du hva ? Bloggere tjener penger på at du gir dem klikk. Og det skulle vel bare mangle, det er jobben for veldig mange. Og om Caroline hadde fått betalt, hva så ?

   1. Vibecke

    Enig!

  3. Alltid en fordel å lese ordentlig, før man spyr ut masse dritt.

 8. Du er så vakker! Elsker når du snakker til kamera. Du har en så behagelig stemme, og forklarer så godt!

 9. For en søt og inspirerende video! Blir krøller på meg også i morgen, kjenner jeg 🙂

  Du er så flink som får til så mye med snart to barn i hus! Virkelig beundringsverdig! 🙂 Leser bloggen din daglig, og koser meg sååå mye! Håper du fortsetter å blogge for alltid 😉 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea 🙂 Det er så hyggelig å høre <3 Stor klem til deg! Og ps! håper du følger med for alltid :p

 10. Så fin video! 🙂

 11. Bare tanken på å bruke 20 minutter på håret (i tillegg til at du hadde fønt det og rettet det på forhånd) gjør at jeg får helt noia – jeg tror ikke jeg brukte så mye tid på håret da jeg giftet meg engang 😀 Jeg har langt, tykt hår og satt det opp i en ballerina-bun, forloveren min puttet i blomster – et voila! Skulle noen ganger ønske jeg var flinkere med hår og sminke, men for meg blir det også litt sånn «take it or leave it» – jeg er som jeg er. Det får være bra nok.
  Når det er sagt, jeg har alltid stor glede av å lese bloggen din, mulig det er mitt pynte-alibi 😀 Herlige innlegg her, og du strutter av sunnhet i svangerskapet – det bør inspirere kommende mødre, som i mange tilfeller (ikke alle selvsagt) rett og slett bare er litt late. Både mor, barn og partner har så mange fordeler av at mor holder kroppen sterk og frisk!
  Takk for inspirasjonen!

  1. Caroline

   Det er jo så deilig å være litt mer effektiv også! Men jeg elsker jo å holde på med både hår og sminke, så det har vel litt med det og gjøre også 😉 Tusen takk for så fine ord, det er utrolig hyggelig at du har glede av å lese her inne 🙂 Stor klem til deg, Rikke!

 12. Kjempe fin video, dette kan du 🙂 Bra forklart og du ser helt fantastisk fin ut, du virkelig kler å være gravid 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Utrolig hyggelig å høre! Ha en kjempefin mandag! 🙂

 13. Mathilde

  Jeg elsker bloggen din! Du er så flink til å inspirere. Jeg lurte på en ting i henhold til graviditeten din. Brukte/bruker du lavendel oil fra Ole Henriksen til å forebygge strekkmerker på brystene denne gangen også? Eller er det kun mama mio produktene du bruker nå? Evt kan du anbefale noen kremer for å forebygge strekkmerker på brystene? 🙂

  1. Caroline

   Jeg bruker bare produkter fra mama mio 🙂 Synes både kremen og oljen er veldig gode 🙂

  2. Gravide og ammende skal ikke bruke lavendelolje og vise forsiktighet med andre produkter tilsatt lavendel.
   Google lavendel + gravid hvis du lurer på mer rundt dette, eller rådfør deg med lege/jordmor.
   Det finnes derimot en rekke andre fine produkter tilpasset gravide:)

   1. Denne kommentaren var rettet til Mathilde:)

 14. Britt Helen

  Kan du skrive ned navnet på krølltangen og hårsprayen her?
  Tusen takk for en fantastisk video , nå tror keg att jeg kan krølle mitt bare jeg får en skikkelig krølltang
  Ha en fantastisk dag !

  1. Caroline

   Krølltangen er en ghd Curve Classic Curl Tong 26 mm 🙂 Og tørrsprayen er en dry texturizing spray fra Oribe .)

 15. Flott video, takk for inspirasjon 🙂 Du stråler!

 16. Hei!
  Kjempeflott video! 🙂 Jeg lurer på en ting – jeg har langt hår, ville du ha krøllet det på ca lik måte da? Eller har du noen andre tips? 🙂

  1. Caroline

   Nei, da ville jeg nok brukt en krølltang som var litt tykkere 🙂 Har laget et innlegg på dette her: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/02/25/slik-far-du-myke-kroller/

   Klem 🙂

   1. Tusen takk for svar! 🙂

 17. Så søt du er 🙂 du må videoblogge meeeer!!

  Til noe helt annet; har fu tips til gode øvelser til trening av bekken/nedre rygg? Er 13 uker på vri, og kjenner godt at ting strekker seg der nede, føler jeg trenger å trene bevisst der.

  1. Oi!! Fu=du, vri=vei. 🙂

  2. Caroline

   Tusen takk 😀 Hmm. Jeg gjør selv noen enkle øvelser for akkurat bekken nå som jeg er gravid, og gjør gjerne noe enkle øvelser som jeg inkluderer utenom graviditet også. De er jo litt vanskelig å beskrive i kommentarfeltet her, men jeg fant denne videoen som kanskje kan gi en liten pekepinn 🙂

   https://www.olympiatoppen.no/fagomraader/trening/basistrening/styrke/grunnovelserbukryggbekken/page118.html (den siste er fin) I tillegg gjør jeg disse to ofte https://www.kiropraktikk.no/?PageID=1776&ItemID=1015 og https://www.kiropraktikk.no/?PageID=1779&ItemID=0 🙂

   Nå vet jeg ikke hvor stor hjelp akkurat dette kan være for deg, så jeg ville nok heller ha spurt noen som har litt mer peiling 🙂

   LYKKE TIL! 🙂

   Klem 🙂

   1. Takk for svar 🙂

 18. Martine

  Du er så fin med stritt hår:) Og Så fin med krøller også! 😀
  Ønsker deg en god dag og en fantastisk uke! 🙂 Du stråler!

  1. Caroline

   Tusen takk, Martine! Håper din uke blir fin også 🙂 Klemmer!

 19. Herregud du er så søt! (:

  1. Caroline

   Haha, tusen takk :O :p

 20. Karoline

  Har du tips mot menssmerter? :O Fikk det for første gang for et halvt år siden ca, og vet ikke hva jeg skal gjøre når smertene blir uutholdelige! Tips?:) Hva pleier du å gjøre?

  1. Vet ikke hvor gammel du er siden du skriver at du fikk mensen første gang for et halvt år siden? (Eller var det smertene som kom da) Du kan jo høre med legen, men jeg bruker hvertfall Naproxen 🙂 Dette er smertestillende man får kjøpt på apotek som er mot menstruasjonssmerter. Jeg har kjempevondt de første dagene men disse hjelper virkelig! 🙂

 21. Elisabeth L

  Den gravidgløden du snakket om for noen innlegg tilbake ser jeg virkelig godt på deg! Som du stråler av glød, du er virkelig søt når du rynker nesen mens du smiler, hihi 😀 lurer på hvilke foundation og contouring du bruker her? for sminken er skikkelig on point, haha <3

 22. Du er så nydelig skjønn, Caroline! 🙂 Ja til flere videoer 😀
  Så vil jeg bare legge til at du kler så godt å være gravid! Du stråler! 🙂 Og det er så hyggelig å følge deg via bloggen din. Du er den beste bloggeren jeg vet om – uten tvil! Håper du blogger i all evighet 😀 hehe. Ønsker deg en fin uke! God klem fra meg <3

 23. Har du skrevet et innlegg om hvordan man bevarer parforholdet igjennom en graviditet og med små barn? Hadde vært supert med et slikt innlegg med gode tips 🙂 Vi planlegger barn, men leser jo «overalt» at forholdet lider og det skremmer livet av meg.

 24. Fin video,

  Hvorfor kommer det så få innlegg for tiden? du brukte å ha flere innlegg for dagen, nå er det bare en eller nesten ingen ;( savn

  Det kler deg å være gravid 🙂

  1. Caroline

   Jeg blogger to ganger om dagen og prøver ellers å nyte sommeren 🙂 Lørdag var unntak pga. det jeg skrev, overraskelsesmiddag med familien 🙂

 25. Jane fra Danmark

  Hej Caroline

  Du er en flot pige – og det var så fint at se og ikke mindst høre dig tale, så er det pludselig som om jeg bedre kender dig. ellers har jeg jo kun læst de ord du har skrevet på bloggen 🙂
  Du er vældig god til at sætte og krølle dit hår – det ser smart ud.

 26. Tusen takk for fin video. Jeg har også den lengden på håret (til de nye extensionsene kommer snart – langt hår! Yaay!!) og krøllene blir bare ikke bra når jeg forsøker. Men så bruker jeg rettetanga til å krølle helst og krøller helt ned. Kanskje jeg skal prøve din teknikk 🙂

 27. Hei 🙂
  Du har sikkert svart på det før, men hvilken frisør bruker du? Jeg skal nemlig snart flytte til Oslo, og da hadde det vært perfekt med et godt frisørtips 🙂

 28. Karoline

  Tips mot menssmerter? 🙁

 29. Åå, det gleder et frisørhjerte å se at du forklarer så godt! Flink er du!
  Også er du altså bare vakrere og vakrere om dagen<3 Du stråler virkelig! Både av sunnhet og morskjærlighet<3

  Stor kos fra Rygge<3

 30. For hver videoblogg jeg ser med deg, så liker jeg deg stadig bedre 🙂 du er ei herlig dame som virker ordentlig god!

 31. Du stråler som vanlig! Jeg blir så inspirert av deg, du fremstår som en så utrolig vennlig og jordnær person, og som en god mamma. Lykke til med nummer to!

  1. Caroline

   Du er vel god! Tusen takk, Marie <3

   1. Cathrine

    Det gikk ikke med hårstrikk og babyliss krølltang 🙁
    Hvor kjøpte du din? Eventuelt pris på den? 🙂

 32. Kristina

  Du er så fin!

 33. Karoline

  Du kledde hårlengden du hadde før best! Da så du yngre ut. 🙂

 34. Hei fine!
  Hvordan program bruker du for å redigere filmen?

  1. Caroline

   iMovie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *