hairy friday

hairy

Dette har jeg gjort i kveld! Nå pakket vi nesten nettopp sammen en hair tutorial til dere på hvordan jeg krøller håret, så nå gleder jeg meg til å poste det ferdige resultatet – det blir forhåpentligvis ikke lenge til 🙂 Trykket på stoppknappen sånn ca. samtidig med at en bil med mannfolk fra ODD kjørte inn i oppkjørselen vår, så her er terrassen forvandlet til et komplett EM-studio og jeg er kastet inn på stua.. Neida, jeg kunne sikkert joinet om jeg ville, men jeg foretrekker å bruke kvelden på sesong 2 av How to get away with Murder – det ER så spennende at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Etter hver episode MÅ jeg bare se en til. Og så en til. Og en til. Måtte sesong 2 vare evig! Er bare så synd at det absolutt ikke gjør det.

hairy_1

hairy_2

Jeg har godt selskap i favorittsnacksen min som er yoghurtnøtter, atkins caramel fudge og pepsi max. Blir nesten ikke bedre enn det altså 😉 

hairy_3


Håper dere gleder dere til video og at dere har en kjempefin sommerkveld ♥ 

40 kommentarer

 1. Hvor ser du sesong 2? Elsker serien!

  1. Det er bare å streame på nett…

 2. Så sprudlende og flotte bilder av deg! Gleder meg til videoen 😀

  1. Caroline

   Tuusen takk, Bell 🙂

 3. Hvor ser du sesong 2?!? Ble ferdig med sesong 1 igår og klarer ikke vente til sesong 2!

  1. Caroline

   Jeg ser det på Netflix USA 🙂 SÅ SPENNENDE :O

 4. Ååå! Hvor fant du sesong 2? Har gledet meg masse til den. 🙂

  1. Caroline

   Jeg ser det på Netflix / USA 🙂

   1. Hvordan får du Netflix USA?

   2. Hvordan ser du det via Netflix/USA?

 5. Du gløder for tiden, og bloggen har vært fylt med ordentlig inspirerende innlegg de siste ukene! Gøy å titte innom 🙂

  1. Caroline

   Å, så gøy! Dette gjør meg innmari glad 🙂 Tusen takk, Anette <3 Good helg 🙂

 6. Hei Caroline
  Ser du flere ganger har skrevet at du er plaget av halsbrann i svangerskapet. Jeg har det på samme måte, noen ganger føles det som om hele brystet og halsen skal etse vekk 🙁 Fant heldigvis redningen her om dagen; flytende gaviscon! Vet ikke om du har forsøkt det, jeg har kun brukt tablettene, men dette var virkelig noe annet 🙂

  Lykke til med de siste ukene, vi får heie hverandre til mål 🙂
  God helg!

 7. Hvor ganmel er du Caroline ? 🙂

 8. Du er så vakker! Hvor er den fine toppen din fra?

 9. Hville yoghurtnøtter er best synes du? Nøttefabrikken? 🙂

 10. Katrine

  Er det samme hvilken krølltang og rettetang man bruker til det du gjør?<3 God helg!

 11. Helt enig i at du gløder for tiden og at du her skrevet mange flotte og inspirerende innlegg den siste tiden. Med ønske om en god helg. Klem

 12. Christine

  Hvor er genseren/toppen fra?
  Du gløder! 🙂

 13. Kommer videoen ut på bloggen? 😀

 14. Marthine

  Gjør du det mens du har i extensionene? Eller er det sånn at krøllene ikke går ut igjen av extensionene hvis du først krøller de?

  Klem!

 15. Herlige deg! Ønsker deg en fin sommerhelg ! Klem

 16. Hei Caroline 🙂 Litt off topic, men vi venter en liten jente i høst, og jeg vurderer å kjøpe en uro fra Lovebug Lullabies. Husker du hadde en sånn med ugler når Nelia var baby. Hvordan er kvaliteten på den? Det er ikke sånn at deler kan løsne og falle ned i sengen til babyen? Alltid litt skummelt når man handler fra utenlanske butikker synes jeg, så jeg tenkte kanskje du kunne svare, siden du har erfring med den. Hadde satt stor pris på råd, de er jo bare helt nydelige 🙂

 17. Hei Caroline 🙂 endelig kommer videoen jeg har ventet og gledet meg til! :)) et spørsmål: har du brukt hudpleieproduktene fra Ole Henriksen og var du fornøyd? Klem til deg 🙂

 18. Hvor er blusen fra? Veldig fin!

 19. Yvonne Rødningsby

  Hei
  Er så gøy å følge bloggen din. Den er så inspirerende. Eneste bloggen jeg leser faktisk. God sommer

 20. Lillian

  Den blusen var utrolig fin! Hvor er den fra? 🙂

 21. Hei 🙂 Kommer det svangerskaps oppdatering denne uken? 🙂

 22. Kristin

  Så fine sprudlende bilder 🙂
  Hvor er toppen fra?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det er en skjorte fra Zara 🙂

 23. Herlighet, så vakre bilder! Du er virkelige bare helt nydelig! *hjerteøynesmilefjes* Sjukt kul skjorte du hadde også!

  Har du tenkt på å starte eget magasin? Som Det Nye eller Costume eller noe? Har sluttet å abbonere på slike blader faktisk, fordi jeg synes det er_så_mye_fjaaaas haha :b Men på bloggen din finner jeg sjelden noen innlegg uinteressante 🙂 Jeg hadde lest bladet ditt i alle fall 😀

  Stor klem fra meg til deg! <3

  1. S.Helene

   Veldig god idé! Jeg hadde kjøpt det bladet også 🙂 Er ikke du Caroline utdannet journalist? JA til bladet «Caroline» 😀

 24. Sabrina gammelgaard

  Hej Caroline
  Tak for en dejlig blog og altid bedste oplæg hver dag! Du er en stor inspiration…
  Jeg læser altid din blog fra mobilen, findes der en mobil version? Jeg kan nemlig ikke finde de forskellige kategorier herpå..
  Er ligenu interesseret i din svangreskab katagori da jeg selv er gravid
  Rigtig god dag Fra Danmark..

 25. Hei Caroline 🙂
  Kan ikke du legge ut en video om hvordan du styler/lager krøllene på håret ditt:)? Loooove your hair!

 26. Gleder meg til å se videoen 🙂 Høres ut som en kos kveld da 🙂

 27. Ingvild

  Bare lurer på en ting som ikke har med innlegget å gjøre: Har du helt gått bort i fra det å fullføre PT-utdannelsen du begynte med? Skjønner at du ikke har mulighet akkurat nå som du er gravid og snart får enda et barn i hus, men tenker sånn en gang i fremtiden? 🙂 Spør ikke for å være krass, frekk eller noe, men fordi jeg selv har tatt akkurat den PT1-utdannelsen hos Active Education, og er superfornøyd med opplegget deres!

  Ingvild

 28. Martine

  Er den skjorten gammel?:) Fant den ikke på Zara? Kan du legge inn en link på den? MÅ ha!:) God helg!

 29. Så bra med krøllevideo! Det har jeg venta på siden du la ut den om hvordan du retter ut håret!

 30. Hei. Ser at du drikker og spiser ting med kunstig søtning under svangerskapet. Har du tenkt over risikoen ved å innta dette? Jeg er selv gravid og velger å holde meg unna da det er ulike meninger og studier som viser at man kan få tidlig fødsel og lav fødselsvekt. Ikke ment som kritikk, men lurer bare på hva du tenker rundt det?

  1. Caroline

   Hei Tj 🙂 Det er ikke påvist noen risiko ved inntak av kunstig søtning i forbindelse med graviditet, og det er heller ingen som fraråder gravide inntak av det. Jeg anser det derfor som helt trygt, og et langt bedre valg enn drikke søtet med f.eks sukker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *