slukk tørsten i sommer

Farris_2

Nå som jeg er gravid og ikke kan nyte et glass vin til maten, har jeg drukket mer enn noen gang. Og det er jo ikke en dum ting, ettersom Farris er noe av det sunneste vi kan drikke – det er rikt på mineraler som kroppen trenger og er i tillegg en perfekt tørsteslukker – spesielt nå om sommeren, men egentlig når som helst, for eksempel etter trening, på lange bilturer, på kontorpulten en arbeidsdag eller til et bedre måltid. 

Farris_1

Farris_3

Farris_5

tilfører kroppen væske og mineraler helt kalorifritt, og det er jo perfekt å ha en liten flaske tilgjengelig i kjøleskapet! Mine favoritter er Farris Naturell til mat og Farris Lime når jeg drikker den alene. I disse dager har også Farris Bris lansert en helt ny smak med appelsin og grapefrukt – den finner du i butikkene nå og den er så frisk! 

FarrisFarris_4

Og du! Legg igjen et spor i kommentarfeltet og fortell meg hvilken Farris du foretrekker, så er du med i trekningen av en hel kasse 🙂 

425 kommentarer

 1. Farris Bris m/mango og papaya

 2. Farris Bris med smak av mango og papaya slår aldri feil – elsker den!! <3

 3. Min favoritt er Farris bris med mango og papaya ❤️ Frisk og god og passer til alle anledninger.

 4. Tonje Oltedal

  Farris naturell er den aller beste synes jeg! Så utrolig kjekt å lese om graviditeten din Caroline! Jeg kjenner meg sånn igjen i så mye!

 5. SiriBeate Sund

  Farris bris mango og papaya <3 🙂

 6. Hei flotte Caroline! 🙂
  Jeg liker aller best Farris bris med smak av sitron og sitrongress – nam, nam 😉
  Klem til deg og dine

 7. Enig med deg at den nye med appelsin er utrolig frisk og god! Men det er ingen av smakene som slår Farris bris med mango og papaya smak, min favoritt gjennom mange år

 8. Farris med lime

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *