regn, sol, trening og kniping

trening_torsdag_1

Regnværsdager altså, blir jo nesten litt ulykkelig når jeg innser at resten av sommeren kanskje blir seende slik ut. Jeg føler at vi alltid blir velsignet med solskinn og varmere temperaturer mot slutten av mai og i starten av juni og så BAM! Det var det liksom. Baah. Det gjelder uansett å gjøre det beste ut av det og for meg handler det å gjøre mest mulig ut av små ting, sånn som at med en eneste gang det sluttet å regne i dag, tok jeg med meg den rosa treningsmatten min og strikken min ut på gresset og så gjorde jeg 20 minutter med styrketrening der. Så digg og SÅ sinnsykt varmt når sola først dukker opp – helt amazing! Akkurat den varmen der, den jeg kjente i noen sekunder før det skyet over igjen, DEN vil jeg ha! Hver eneste dag! Krysser fingrene for at det skjer snart, hvis ikke så vurderer jeg å flytte til Spania på helårsbasis *ønsketenkning* 

trening_torsdag_2

Jeg er jo fortsatt i tidenes (gravide) form og løp i litt over 30 minutter i dag i jevnt tempo på alt mellom 9 og 10  – ingenting å klage på! Et par tissepauser må man jo alltids legge inn, men det er fort gjort 😉 

trening_torsdag

Avsluttet treningsøkten med tøy og bøy, prøver å huske på knipeøvelser, men er kanskje verdens dårligste på det i dette svangerskapet. Søren altså, det er jo faktisk veldig viktig! Må nesten legge det inn på varsler på iPhone. Haha! LITT pinlig når jeg står i trang og tett matkø på butikken og telefonen varsler alarm på nettopp det akkurat i en vinkel slik at han bak meg ser det *IKKE GLEM KNIPEØVELSER* Haha! Jeg får legge inn varsel på kvelden i så fall 😉 

trening_torsdag_3

Etter-treningsmåltidet i dag ble knekkebrød med avocado og majones, egg, kaviar, litt paprika og appelsinjuice – mmm! 


Jeg har ellers bare sittet inne og jobbet i regnværet, skal snart avgårde for henting i barnehagen og så skal Nelia og jeg på kamp! I dag skal ODD møte Mariehamn på Skagerak – tvitvi!  

36 kommentarer

 1. Uff ja den der sola lar vente på seg. Heldigvis skal vi til kreta en tur i august så vi har det å se frem til om alt annet skjærer seg.. Haha 🙂

  1. Caroline

   Å, så herlig! God tur og ta sola med tilbake! Sommeren kan jo gjerne vare heeeele september også 😉

   Klem 🙂

 2. Karoline

  Du har så fin hårlengde! Hvor godt sitter de extensionene fast? Er det en grunn til at de er så dyre på den nettsiden?:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 De sitter veldig bra og kvaliteten er upåklagelig 🙂 Ang. pris så vet jeg ikke :/

   Klem!

 3. Cathrine

  Hei.

  Hvordan er rutinene deres på ettermiddagen? Tenker på når henter dere i bhg, når spiser dere middag og kveldsmat? Tenker i forhold til Nelia seff. Syns ettermiddagene er hektiske selv med en liten en. 🙂 ♥

  1. Caroline

   Det er jeg helt enig i! Det kommer an på hva vi skal spise og hvor lang tid det tar med tilberedningen, men som regel blir det middag og deretter kvelds – mens noen ganger blir det frukt eller et lite mellommåltid til henne mens vi lager mat, og så middag 🙂

 4. Hej,
  Var är dina fina tights ifrån?

  1. Caroline

   Den er fra Nelly 🙂

 5. Karianne

  Hvor er tightsen fra? Du er så fine! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra Nelly 🙂

 6. Benedicte

  Takk for påminnelsen 😉 Kniiiiiiiiip!

 7. Du kan eventuelt bare legge inn varsel om «keegles» de færreste norske menn vet nok hva det er 😉

  1. Caroline

   Hahaha :p

 8. Hei, hvor har du kjøpt den snedige og fine flaskeholderen? 🙂
  Hvordan er den når du løper, «henger» den veldig?

  1. Caroline

   Det går fint å bruke den når jeg løper 🙂 Den er fra Kari Traa / Get Inspired 🙂

 9. Christina

  Gynzone har egen app for knipeøvelser i svangerskapet (og etter fødsel) 🙂

 10. NinaMarie

  Kan jo legge inn «SMIL» på mobilen så vet du selv at det betyr «kniiip», mens de som eventuelt leser over skulderen din får en påminnelse om å smile litt 😉

  Ellers vil jeg si at du kler så utrolig godt å være gravid! 🙂

  1. Caroline

   Hahaha, god idé 🙂 Og tuuusen takk <3

 11. Martine

  Ååå, babymagen <3

 12. Silje. O

  Last ned appen Mammamage. Der er det mye knipeøvelser mm 😉 Den har jeg brukt flittig.

  God torsdag til dere. Hei hvor ukene går 😀

  Silje

  1. Caroline

   Takk for tips 😀

 13. Marie-Therese

  Gjør knipeøvelsene når du pusser tennene om morningen og kvelden, og/eller når du kjører bil 😉
  Masse lykke til videre i svangerskapet, du stråler! 😀

  1. Caroline

   Haha, takk for tips 😀

 14. Det var en veldig fin tights! Jeg har en lignende fra Adidas, men der er de litt gjennomsiktige områdene striper fremfor større områder. Jeg synes det er så fint med treningstightser som er litt spennende med ulike stoffer fremfor mønster 🙂

  1. Caroline

   Enig 🙂 Denne er noen mnd. gammel nå, men like god som ny! Fra Nelly, forresten 🙂

   Klem 🙂

 15. Hei 🙂 Så fresh du ser ut! Er det suunto pulsklokke du har? Er du fornøyd med modellen? Min pulsklokke ble nemlig ødelagt for en måned siden, og treningslysten og gleden har gått rett i bånn….Så tror jeg må invistere i en ny! Kan du anbefale denne? 🙂 Ha en fin helg når den tid kommer <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Emma 🙂 Jeg ELSKER klokken min! Den er en motivasjon i seg selv, virkelig! Så jeg forstår deg veldig godt 😉 Snart god helg 🙂

   Klem!

 16. Hei pena Hvordan går det med deg om dagen? Håper du har det bra! Lurer litt på om du er fornøyd med Jan Thomas foundationen? Om du syntes den dekker godt ? Hva bruker du for fremheve kinnben og slikt? Har nylig kjøpt JT foundationen og highlighter Starlight som den het… Men er så usikker med det å fremheve kinnben nese etc.. Gravidmagen din er nydelig ! Nyt den siste tiden av svangerskapet 🙂 det går så ALT for fort !

  1. Caroline

   Det går så fint 🙂 Jeg er veldig fornøyd med JT sin foundation og synes den dekker godt, sitter bra 🙂 På kinnbein bruker jeg en rouge fra Nars og highlight fra kittet til Anastasia BH 🙂

   Tuuusen takk <3

 17. åh de pokkers knibeøvelser 😉 but a girls gotta do what a girls gotta do. Havde også svært ved at huske dem under graviditeten, men indførte dem efter hver løbetur, hvor jeg gik og knibede i 5-10 min. DET virkede! Og det er jeg glad for, nu 3 mdr efter fødsel 🙂
  Rigtig god weekend til dig og din skønne familie <3

  1. Caroline

   Haha, I know :p Kanskje verdens kjedeligste ting.. Bah, jeg må bare sette i gang igjen! God helg, fine du <3

 18. Kristina

  Hvor er den freshe treningsjakken fra? 😀

  1. Caroline

   Kari Traa / Get Inspired 🙂

 19. Hvor har du kjøpt den flotte sorte og hvite kjolen Nelia har på seg på snap ?

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 20. Hei Caroline
  Gjør knipeøvelser hver gang du kjører bil. Knip i vei på rødt lys til det blir grønt. Knip i vei i rushtrafikk.
  Siden jeg begynnte med dette, er jeg aldri utålmodig, lei av å sitte fast i rushtrafikk. Føler jeg sitter der og gjør noe veldig hemmelig, som ingen kan se.. 🙂
  Det er sjelden jeg kommenterer, men har fulgt bloggen din i 4 år. Når vi andre har ferier i ny og ne, så står du på døgnet rundt med din blogg. Det er beundringsverdig. Og jeg er takknemlig.
  Ønsker deg og dine en kjempe fin sommer!

  Klem fra Linn:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *