
Hei oppskrift-onsdag! I dag skal du få en enkel oppskrift perfekt for feriedager hvor du ikke ønsker å bruke for mye tid på maten, eller perfekt for en hektisk hverdag hvor det siste du ønsker er å bruke for mye tid på middagen. Kylling på grillen eller i stekepanna smaker så å si alltid godt, spesielt når du kan stappe den med ost i flere varianter og deilig, krydrede soltørkede tomater! Topp det hele med en frisk salat, så har du middagen klar, bare følg disse enkle stegene 🙂

til 2 + 1 liten
♥ 3 store kyllingfileter ♥ 1 pakke arla apetina feta ♥ 2 pakker fersk mozzarella ♥ 2 never soltørkede tomater, ferske vakumpakket ♥ salt + pepper ♥ bladspinat ♥ 1 rødløk ♥ 1 pakke cherrytomater ♥ pinjekjerner ♥ 2 pakker fransk dressing ♥ olivenolje

slik gjør du
Smuldre opp fetaosten, del mozzarellaosten i terninger, hakk opp soltørket tomat om den ikke allerede er hakket opp, og finn fram en neve bladspinat. Salte og pepre kyllingfiletene og skjær en lomme i dem slik at det blir plass til fyllet. Fyll dem deretter med fetaost, mozzarella, bladspinat og soltørket tomat.

Lag en enkel salat av resten av bladspinaten, hakket rødløk, cherrytomat og pinjekjerner. Juks litt med en ferdigdressing på pakke – den på bildet over er supergod! Fransk dressing heter den og har vært Lars-Kristian og min sin favoritt i årevis, du blander den bare med vann og olje og vips! Så har du en deilig oljedressing til salaten din. Bland godt sammen.

Stek kyllingfiletene med fyllet på grillen eller i stekepannen. Brun dem først på sterk varme og sett deretter ovnen ned på medium varme.

Stek dem på begge sider, men vær litt forsiktig slik at fyllet ikke faller ut – det er ikke så vanskelig som det ser ut 😉 Hvor lenge du skal steke den må du nesten se litt an, men jeg vil tro at 10 minutter holder.

– håper det smaker –
Nam dette så snadder ut. Skal prøves på grillen i sommer…
Hvordan går det med Nelia og smokkeslutten?
Klem
Det må du 😀
Det går så fint, hun har ikke spurt etter den en eneste gang siden den første kvelden uten 🙂 <3
Så bra 🙂
Flinke jenter vi har. Her var det litt trist ett lar kvelder, og etter det ikke nevnt…
Det så jo egentlig veldig digg ut!! Men jeg takler ikke kylling om dagen #gravidenykker haha
Haha, uff :p Kanskje det er like godt å bruke svin? Eller laks 🙂
Det kan jeg jo teste 🙂 Jeg som egentlig eeeeelsker kylling haha…
Hej Caroline
Hvor mange måltider spiser du om dagen
Hvor høy er du? Tipper 1.72? <3
KLEM <3<3
Jeg er 170 🙂
Dette ser helt amazing ut!! Kanskje noe å servere kjæresten til helgen? 😀 <3
Absolutt 😀
Kan man spise fetaost og mozzarella som gravid? Det regnes ikke som mykost? 🙂
Du kan fint spise mozzarella og arla apetina sin fetaost 🙂
Nam, endelig oppskrift onsdags inspirasjon igjen 🙂 Denne skal prøves ut en av de nærmeste dagene 🙂 Ser kjempe godt ut!
Såg utrolig godt ut! Jeg har et tips til en annen oppskriftonsdag: kylling med marokkansk krydder, anis og aprikossaus! Smakte det på restaurant og klarer ikke glemme det, men finner ikke oppskrift noen plass:(
Hei og hopp! 🙂
Det er så lenge siden du har oppdatert oss på hva du spiller på ørene når du trener. Kan du ikke gi oss litt tips snart?
Er så lei av løpemusikken min…
-Caroline ☺️
Ja, det er sant! Det kan jeg få til 🙂 Akkurat nå er det serier som gjelder igjen :p
Klem 🙂
Ser godt ut! 🙂
Men du? Alltid når jeg går inn på bloggen via telefonen så kommer det opp spørsmål om jeg vil installere ving sin app! Syns det er kjemperart :/ Du vet sånn hvis man går inn på VG så kommer det opp helt øverst spm om å installere VG-appen for bedre brukeropplevelse. Hos deg kommer det opp for Ving av alle ting!? Er ikke noe problem egentlig, men tenkte du ville vite det 🙂
Det høres veldig rart ut :/ Skal sende det videre til UI 🙂
Takk som sier ifra 🙂
Ti minutter i stekepanna hørtes litt knapt ut på kylling – men det kommer selvfølgelig an på tykkelsen på filetene. Tenker meg at ca femten minutter høres passe ut, kanskje til og med litt lenger – avhengig av tykkelse. For å være trygg kan du skjære opp fileten og se om den er lys og fin, eller om den fortsatt er rosa – understekt kylling -kan- inneholde E.coli eller andre antibiotikaresistente bakterier. Dette skal man vel være ekstra påpasselig med når man er gravid, har jeg lest 🙂
Den var helt gjennomstekt og fin her 🙂 Jeg takler ikke tørr kylling :O Men det er jo smak og behag OG selvsagt forskjell fra ovn til ovn 🙂
Dette er jo bare SÅ DIGG! Lettvint, som du sier og supergodt . . .
og de kjolene – jeg har også gått litt bananas på dem i sommer. Har kjøpt opp til flere
og det er jo så lettvint å style dem. De er rett og slett herlige, så tommel opp 🙂
Dere er bare så flinke til å lage mat! 🙂
God morgen! Jeg bare lurer på hvorfor du ikke svarer på chatten på snap? Får du de ikke eller? Får du bilder som blir sendt også? Ønsker deg en fin dag<3
Dette skal jeg jaggu prøve til helgen!
Jeg må spørre deg om noe helt annet. Hva heter Nelia-treet deres? Har så lyst å plante et slikt selv i hagen 🙂 det er jo helt nydelig!
Det er et japansk kirsebærtre, så fint! 🙂
Bruker du lokk over stekepannen når du steker kyllingfiletene?
Synes 10 minutter hørtes så knapt ut jeg også, men tviler ikke på at de var gjennomstekte altså. 🙂
Tips generelt om kyllingfilet: Om man lager en «solid» og god stekeskorpe på begge sider, så vil man få et saftig kyllingkjøtt selv om man steker de i noen få minutter ekstra 🙂
Det var mannen som stekte mens jeg gjorde andre ting, så jeg er ikke sikker, men det er mye mulig 🙂 Vi lager alltid stekeskorpe, tar de gjerne i ovnen etterpå også, men det ville tatt litt lenger tid 🙂
Klem 🙂
Hei, dette ser helt fantastisk ut. Jeg skal virkelig lage denne for min kjære til helgen. Tusen takk for inspirasjon!
Takk for inspirerande oppskrift! Vi har kjøpt inn og gler oss til å prøve i helga!
Hei
Denne har vi allerede laget to ganger:) Kuttet ut mozarello siden vi ikke hadde det:)
Det ble en favoritt her hos oss. Nydelig.