God Sommer Norge

god sommer norge_2

God morgen, fineste dere! Altså! Det var jo bare en fryd å være på TV i går når tilbakemeldingene er så utrolig hyggelig – tusen takk! 

god sommer norge

Kan trygt si at det lille sjarmtrollet vårt stjal hele showet – hun der altså! Og hun som vet SÅ godt at hun skal få en lillesøster, selvfølgelig sa hun lillebror på TV! Lille ramp 😉 Var veldig stas å se seg selv på skjermen etterpå synes hun og i dag kunne hun sikkert sovet til kokken tolv, for hun var så gira etter sendingen at hun ikke sov et eneste øyeblikk på veien hjem. Satt bare og sang, så på Fia og var superfornøyd! 

god sommer norge_3

(annonselenker) sandaler HER / kjole HER / veske HER / jakke zara 

god sommer norge_1

Hun våknet av ballonger som slo i taket i naborommet og kakespising rundt halv ni og det er klart hun ville være med på festen – Lars-Kristian fyller 33 år i dag og ble selvfølgelig vekket med favorittkaken og gave på sengen! HURRA for den aller beste! 


NÅ skal jeg bare våkne litt, all denne bilkjøringen og sene kvelder gjør meg litt sliten også, men det er nesten ingenting en god frokost, litt (så mye som mulig) kaffe og trening ikke kan fikse! Så jeg snører joggeskoene, tar meg en løpetur og trener litt styrke før jeg fortsetter med dagens oppgaver 🙂 Flere har etterspurt snapkontoen min i det siste og det hender jo at jeg synes den er ganske morsom å oppdatere, så følg gjerne med på CaroBergEriksen 🙂 Vi sees etterpå! Håper deg blir fin Stor klem! 

95 kommentarer

 1. Hei Caroline! Jeg skrev til deg for noen dager siden også, men finner ikke kommentaren min igjen.. sorry hvis du har svart på noe av dette før!!Jeg er 7 uker gravid med nr 3, og selv om jeg har gjort dette før føles alt så annereldes nå?! Var du kvalm i svangerskapene dine? Når i så fall? Syntes ikke vi merket noe til det på bloggen… 🙂 Lurte egentlig på dette med trening. Står jo så mye forskjellig, men skjønner nå at «nyere forskning» sier at aktivitet er bra. Jeg elsker å løpe, og løper enda. Men dette med puls og graviditet skjønner jeg ikke helt. Stopper jo selvfølgelig hvis jeg får vondt, men foreløpig har jeg ikke det. Hvordan passer du eventuelt på pulsen? Også en heelt annen ting.. Syntes du skrev om en krem man tok på leggene for litt sånn umiddelbar «brune» legger / shine. Husker du hvilken jeg tenker på? Tusen takk for verdens beste blogg – hver eneste dag!

  1. Caroline

   Beklager om jeg ikke har svart deg! Jeg var litt kvalm i starten, men mer med Nelia enn jeg var denne gangen – i hvert fall slik jeg husker det 🙂 Med Nelia var jeg kvalm hver morgen (ga seg gjerne i 13-tiden :p) frem til rundt uke 9, men denne gangen var jeg kvalm litt nå og da mer spredt utover. Nå er det lenge siden jeg har kjent noe til det, ikke siden 1 trimester tror jeg! Ang. trening og graviditet, så er det jo gjerne slik at du ikke skal forsøke å sette nye rekorder eller prøve noe nytt når du er gravid, ellers er mosjon helt topp! Pulsen kan gjerne være høy også, men slik jeg har forstått det så skal den helst ikke være høyere enn 80 prosent av maks, i første trimester. Er du godt trent fra før av, tror jeg ikke det er noe i veien for å ha noe høyere puls i enkelte økter utover i svangerskapet, det viktigste er å lytte til kroppen og den sier som regel ifra av seg selv 🙂

   Og kremen du tenker på er kanskje denne: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/05/29/3-must-haves-sminkepungen/ ? Bathina – så fiiin!

   Stor klem og lykke til 🙂

 2. Skjønne er dere 🙂

  Men du, er den skinnjakken gammel?? Mååå ha <3

  1. Caroline

   Nei, jeg kjøpte den før vi dro til Hellas, så en mnd. kanskje 🙂

 3. Elsker dine hverdags snap 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig, Z! Tusen takk 🙂

 4. Smilte gjennom hele intervjuet av dere 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre 😀

 5. Nelia må jo bare være verdens herligste lille jente, også det prinsessehåret med fall og striper, for en drøm! Lykke til videre i svangerskapet, ta deg fri når du føler for det! Du jobber så mye ellers, så skulle bare mangle at du tok deg mer tid til å unne deg fri! Ha en ellers fin uke, du er mer en nok flott!
  Stor klem!

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Stine <3 Sender deg en diger klem og håper sommeren din både er og blir fin <3

 6. Du er en inspirasjon! Du er helt fantastisk!!! du må aldri slutte å blogge:) det er en glede å lese din blogg med dn god kopp kaffe:)

  1. Caroline

   Du er vel herlig! Tusen takk, Lisa <3

 7. Det var bare herlig å se på God sommer Norge! Nelia er sykt sjarmerende altså! Og såå søt!

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 🙂 Hun er vår største stolthet <3

 8. Så koselig se dere på skjermen i går kveld, herlig familie er dere 🙂
  Stakkar Lars Kristian, jeg syns han ble feiltolket ang ferietur i sept… Jeg er sikker på Lars Kristian mente han skulle ha litt ferie i september når babyen kommer, det var programlederen som sa «ny ferietur da kanskje» – Lars Kristian svarte jo ikke på det, så jeg tror ikke han mente han skulle DRA noe sted, bare at han skulle ha ferie 😉
  Gled deg over at svangerskapet går så fint, Caroline 🙂 Jeg er sikker på du får en like fin fødselsopplevelse denne gangen, det går lettere andre ganger – jeg snakker av erfaring 🙂
  God sommer til dere alle 🙂

  1. Caroline

   Ja, han ble nok det :p Han mente bare at han kanskje hadde litt fri, men det er fort gjort at ting går litt unna på direkten :p Og han var jo ganske opptatt med Nelia i sofaen der i tillegg :p Haha 🙂

   Tusen takk for så fine ord, M! Håper du har rett! <3 En god sommer til deg og dine! Stor klem!

 9. Jobbet mens sendingen gikk! Har ikke sumo. Er det noen andre måter å få sett det på? Kan du legge det ut på en eller annen måte? Hadde vært såå fint å se! 🙂

  1. Caroline

   Selvsagt! Her er det https://www.tv2.no/v/1052906/ 🙂

   Klemmer 🙂

 10. Martine

  Fant ikke skinnjakken på Zara? Kan du legge inn annonselenke? <3 😀 Dere er så fine!

  1. Caroline

   Mye mulig den er utsolgt :/ Tusen takk, Martine 🙂

 11. Trendique

  Oh you look so pretty in this pink leather jacket! <3

  xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Vanessa <3

 12. Nelia er virkelig helskjønn <3 Gleder meg ekstra mye til å få ut jenta i magen min når jeg ser hvor herlige barn kan være! 😀

  1. Caroline

   Det forstår jeg så godt! Hun gjør livet enda bedre 🙂 Masse lykke til <3

 13. Madelen

  Hvor kan man se det intervjuet? Jeg fikk ikke sett noe i går og vil så gjerne se det ! 😀

  1. Caroline

   Her er intervjuet https://www.tv2.no/v/1052906/ 🙂

 14. Hei hei, har nelia sluttet med bleie nå?:)

  1. Hei Kaja.
   – Har du bleiebarn selv og ikke vet hva du skal gjøre, så snakk med helsesøster.
   – Er du genuint interessert i problemstillingen så kan du google. Da finner du at de fleste barn slutter med bleie sommeren etter fylte to år. Noen tidligere. Noen senere.
   – Er du bare nysgjerrig på Nelia, så finn fram dine sosiale antenner og se at du med dette spørsmålet langt overskrider barnets intimsone.

 15. Finner ikke skinnjakken på nett… Herregud, den var så nydelig!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Jorid! Jeg kjøpte den i butikk selv for ca. 1 mnd. siden, så de har den kanskje i butikk fortsatt 🙂

 16. Jeanette

  måtte se det igjen i dag;) var jo så skjønt å se på. Første gang jeg hører stemmen til Nelia. For en fin familie dere er <3 Man blir jo bare glad av å se dere!

  1. Caroline

   Å, den lille stemmen hennes <3 Tusen takk, Jeanette <3

 17. Kjempefint intervju! Dere er en flott familie, Nelia er nydelig <3

  PS: gleder meg til (les: håper på et) nytt 4-dager-etter-fødsel-bilde *fniiis*

  1. Caroline

   Tusen takk, C <3

 18. Var skikkelig koselig å se på! Smilte ordentlig av Nelia og hvor skjønn hun var 😉 skikkelig fine var dere også – alle sammen.
  Gratulerer så mye med mannen!

  Klem Aina

  1. Caroline

   Tusen takk, Aina <3 Klemmer 🙂

 19. Karianne

  Hvordan dr denne rosa og den gule jakka i str? Må du ha normal str eller måtte du opp eller ned i den:)?

  1. Caroline

   Synes de er helt normale, men jeg liker å ha dem såpass at jeg kan ha en tykkere genser under etter hvert 🙂 De hadde dessverre ikke S i den rosa da jeg kjøpte den, så det ble en XS da M ble for stort. Men XS funker det også 🙂 Den gule har jeg i S 🙂

 20. Martine

  Hvilken lipgloss/leppestift bruker du på bildet? Såå fin rosafarge <3 Kan du eventuelt legge link på den eller si hvor den er kjøpt? Klem <3

 21. Mariann

  Hei Har ikke LK snap lenger? Var så gøy å følge han da han la ut så mye artig der.
  God sommer!

  1. Caroline

   Han har den, men bruker den ikke akkurat nå dessverre! Savner den selv, jeg :/ God sommer til deg også <3

 22. Hei,
  dere er bare skjønne!
  hvor er både din og Nelias kjole fra

  1. Caroline

   Tusen takk, Maz 🙂 <3 Min har jeg linket til, den er fra Tiger 🙂 Nelia sin er fra Gullkorn Design 🙂

   Klemmer!

 23. Kan jeg spørre hvilke størrelse du har i skinnjakken? Jeg må bestille den på nett og da er det så greit å vite sånn ca 🙂

  1. Caroline

   Jeg har xs 🙂

 24. Var det 27. du var på God Morgen Norge? Fikk det ikke med meg, men tenkte å se det på Sumo 🙂

  1. Caroline

   Ja, det stemmer! Her er klippet https://www.tv2.no/v/1052906/ 🙂

 25. Camilla

  Når har du bursdag? Passer kanskje ikke til temaet, jaja 😀

  1. Caroline

   28. januar 🙂

 26. Nydelig intervju:) Nelia er så skjønn!:)
  Jeg har selv en liten jente og venter en jente til snart, så koser meg veldig når jeg leser bloggen din om dagen! Og elsker gravid oppdateringene!!:)

  Hvordan er zara jakken i størrelsen?

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, Anna 🙂 Gratulerer så mye 🙂

   Synes Zarajakken er helt normal i strl. 🙂

   Klemmer!

 27. Hvorfor var dere på TV?

 28. Så utrolig skjønn Nelia er, hun var bare supersjarmerende på tv-skjermen!! Smeltet fullstendig! <3 En nydelig familie er dere! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie 🙂 Du er god! Stor klem <3

 29. Så gøy å se dere på tv, skjønneste familien. Og Nelia da, så søt hun er! Blitt så stor! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari! Ja, det er helt utrolig hvor fort hun vokser nå <3 Lille jenta vår! <3

 30. Hvilken størrelse har du i jakken?:)

  1. Caroline

   xs 🙂

 31. Marielle

  Å, dere tre altså! Herlig å se dere på God sommer Norge, dere gir et utrolig godt inntrykk av dere selv, som alltid 🙂 Nelia virker som et så trygt barn, dere må gjøre en veldig god jobb- har ikke tvilt på annet altså, kun ment som positivt 🙂 Er det forresten lov å spørre hvordan hårprodukter du bruker? Håret ditt ser alltid så sunt ut, og jeg trenger sårt noen nye produkter! Fortsatt god sommer til dere:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Marielle! Det er så koselig å høre! <3

   Og takk igjen 😀 Jeg bruker litt forskjellig avhengig av hva frisøren min anbefaler meg, men i disse dager går det i oribe og shu uemura 🙂

   Klemmer! 🙂 Og god sommer videre til deg og dine også!

 32. Mette Dahl

  Herlighet Nelia er skjønn, måtte le av henne i går på sendingen.. Å du ser amazing ut i svangerskapet ditt..Klem til dere

  1. Caroline

   Tusen takk, Mette! Så innmari hyggelig å høre <3

 33. Hei 🙂 Har du kjolen i fargen white eller pink shell, og hvilken str? Setter pris på svar, for dne kjolen var helt nydelig, så må nok sikre meg en selv 😉

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det! Har den i sort også faktisk, elsker denne type kjoler akkurat nå 🙂 Så behagelig også 🙂 Jeg har 36 i kjolen, uten magen ville jeg valgt 34 🙂

 34. Hei. Så fine dere var. Skjønne Nelia…smelt. Veldig fin kjole. Hvilken farge har du? Pink Shell eller White? Synes Pink Shell ser fin ut, men er redd den blir for rosa?

  1. Caroline

   Tusen takk, Torill <3 Jeg har pink shell 🙂

 35. Lurer på hvilken str du har i den fine jakka?

  1. Caroline

   I denne rosa har jeg xs 🙂

 36. Elsker sånn du har håret ditt nå. Har du lagt ut innlegg på hvordan du styler det?

  1. Caroline

   Nei, men jeg tenker å lage en videoblogg på det veldig snart 😀

 37. Heisann!
  Har dere hatt konkrete leggerutiner med Nelia noen gang? Jeg føler til tider at det er forventet av oss foreldre at «barna skal legge seg mellom 18.30 og 19.30 for det er det beste og disse rutinene må ikke under noen omstendigheter fravikes og bla bla bla» 😉 Jeg syns det er fint å se at dere lar henne være oppe litt lenger når det skjer noe spesielt. Syns du at det påvirker henne i noen grad? Sånn som (jeg har inntrykk av at) dere har det ønsker jeg å ha det nemlig..men føler som sagt at jeg da gjør en kriminell handling 😉

  1. Caroline

   Ja, hun har ligget i sengen fra klokken 19 hver kveld (med unntak) så lenge jeg kan huske :p Vi startet med rutiner VELDIG tidlig, og det har vi kun hatt gode erfaringer med 🙂 Når vi er på ferie endres rutinene, og også ved spesielle anledninger som for eks. julaften eller denne turen inn til Oslo. Det påvirker ikke henne på noen måte, så sant hun får sovet lenger på dagtid for eks. 🙂 Eller lenger morgenen etterpå 🙂

 38. Dere er så nydelige! Er bare 18 år men dere får meg til å glede meg til å ha familie når jeg blir eldre, dere ser så glade og lykkelige ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, Pia! Dersom du ønsker deg familie, er det ingenting i verden som vil gjøre deg mer lykkelig når den dagen kommer <3 Men det er jo litt tidlig ennå 🙂

   Stor klem!

 39. Jeg så også intervjuet, og det var så koselig. Nelia er jo nydelig! Dere virker også som en så harmonisk og fin familie <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne <3

 40. Hei Karoline Kan du dele klippet fra deres besøk i God morgen Norge? Finner det ikke på TV 2 nettside….
  Hadde vært så kos å sett Nelia i virkeligheten

  Reiser til Barcelona i morgen og lurer på om du vil gi meg noen tips til shopping/merkevarer?

  1. Caroline

   Her har du det https://www.tv2.no/v/1052906/ 🙂 Goood tur <3 Litt vanskelig å gi beskjed helt på tampen uten at jeg vet hva du liker og jeg har aldri shoppet i Barcelona selv :/ Men kanskje noen andre her har tips 🙂

   Klem 🙂

 41. For et fint innslag! Nelia er så skjønn, lille sjarmtrollet stjal jo showet fra dere – sorry ass 😉 Jeg så mer på henne enn på dere 😀

  1. Caroline

   Haha, det er heelt i orden for meg 🙂

 42. Hei! 🙂 Brukte du noe myggmiddel i Hellas, sånn for å være på den sikre siden? Hva da i så fall?

  1. Caroline

   Ja, det gjorde jeg 🙂 Men jeg merket ikke noe til myggen, mye mulig den kommer senere i sommer, jeg husker jo fra jeg var yngre at jeg har fått noen myggstikk etter å ha vært der på ferie. Vi brukte myggmiddel i stikkontaktene som vi fikk der og i tillegg kjøpte jeg med meg myggmiddel fra apoteket 🙂 Bare å spørre der! Klem 🙂

 43. Din lille datter er bare så nydelig.Fin dag.

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita <3 Håper dagen din blir fin!

 44. Ina Marie

  Når skal du lage den videoen om hvordan du får de bølgene i håret? <3

  1. Caroline

   Ila uken håper jeg 🙂 Så kommer den i så fall neste uke en gang 🙂

 45. Er du bare 29? Du ser ut som 24!!? 😉

 46. ingvild

  Stjålet stilen til Eirín Kristiansen for anledningen ser jeg

  https://eirinkristiansen.no/2016/06/10/bubblegum/

  1. Caroline

   Eirin sin styling er kjempefin! Men jeg kan ikke se noen likheter annet enn jakken 🙂

 47. doktormacmuffins

  Til dere som spør om nelia har slutta med bleier, ALTSÅ HERREGUD det er det ingen som har noe med. Hun er 2,5 år. Tenk selv

 48. Du og Nelia matchet med skinnjakken og kjolen 😀

 49. Til Ingvild!

  Når du sier at hun stjal ideen til Eirin, så måtte jeg le.
  Eirin bruker jakken helt annerledes, hun har en større størrelse i jakken og bruker en helt annen type kjole. Caroline sin stil er helt annerledes, og den rosa jakken er så søt, så den skal gjerne sitte litt godt:) Man kan gjerne ha jakken i litt større størrelse i gul, fordi den rett og slett er kul og kan brukes med litt kulere stil, men den rosa bør man ha i en størrelse som sitter godt, som Caroline har:)
  Ser ingen likheter mellom de to stilene.

 50. Å du er jo så pen! nydelig blondt hår og nydelig sminke og kjempefin skinnjakke! nettopp kjøpt rosa skinnjakke selv 😀
  Nelia er jo så skjønn<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *