God Sommer Norge

god sommer norge_2

God morgen, fineste dere! Altså! Det var jo bare en fryd å være på TV i går når tilbakemeldingene er så utrolig hyggelig – tusen takk! 

god sommer norge

Kan trygt si at det lille sjarmtrollet vårt stjal hele showet – hun der altså! Og hun som vet SÅ godt at hun skal få en lillesøster, selvfølgelig sa hun lillebror på TV! Lille ramp 😉 Var veldig stas å se seg selv på skjermen etterpå synes hun og i dag kunne hun sikkert sovet til kokken tolv, for hun var så gira etter sendingen at hun ikke sov et eneste øyeblikk på veien hjem. Satt bare og sang, så på Fia og var superfornøyd! 

god sommer norge_3

(annonselenker) sandaler HER / kjole HER / veske HER / jakke zara 

god sommer norge_1

Hun våknet av ballonger som slo i taket i naborommet og kakespising rundt halv ni og det er klart hun ville være med på festen – Lars-Kristian fyller 33 år i dag og ble selvfølgelig vekket med favorittkaken og gave på sengen! HURRA for den aller beste! 


NÅ skal jeg bare våkne litt, all denne bilkjøringen og sene kvelder gjør meg litt sliten også, men det er nesten ingenting en god frokost, litt (så mye som mulig) kaffe og trening ikke kan fikse! Så jeg snører joggeskoene, tar meg en løpetur og trener litt styrke før jeg fortsetter med dagens oppgaver 🙂 Flere har etterspurt snapkontoen min i det siste og det hender jo at jeg synes den er ganske morsom å oppdatere, så følg gjerne med på CaroBergEriksen 🙂 Vi sees etterpå! Håper deg blir fin Stor klem! 

95 kommentarer

  1. Å du er jo så pen! nydelig blondt hår og nydelig sminke og kjempefin skinnjakke! nettopp kjøpt rosa skinnjakke selv 😀
    Nelia er jo så skjønn<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *