33 x hurra

hurra_4

Hurra for verdens beste mann og pappa i dag  På delt førsteplass med min pappa, selvfølgelig 😉 Jeg rakk ikke å bake kake selv denne gangen ettersom vi var på reisefot i nesten hele går, så da ble det en ferdigkjøpt marsipankake fra Meny i stedet – like populært det! Er jo faktisk den store favoritten! Plasserte noen fotball-lys på toppen og fikset noen fotballballonger i tillegg, så 33-åringen var superfornøyd da jeg vekket ham på sengen med dette 😉 

hurrahurra_3

Gaven venter jeg fortsatt på, men jeg håper den dukker opp snart! Bestilte for en ukes tid siden, så det har ikke akkurat gått fort. Det er så typisk når du faktisk trenger det til en bestemt dag! Men den som venter på noe godt 😉 

hurra_1

Vi er på vei til Oslo nok en gang og etter denne turen kjenner jeg at det er på plass med en bilpause. Denne gangen skal vi få med oss en jubileumskampen mellom Lyn og VIF! Lyn feirer 120-årsjubileum med å gjenskape byderbyet mellom hovedstadsklubbene og til kampen stiller heltene fra midten av 2000-tallet! Lars-Kristian skulle egentlig spille, men han fikk ikke lov av Fagermo fordi de har en veldig viktig kamp på torsdag, så da blir vi tilskuere på tribunen i stedet. Etterpå skal vi samles for en matbit før vi reiser hjem – det blir så fint å se alle sammen igjen! Fine Lyn-gjengen ♥ 

Håper dere har hatt en fin tirsdag! 

25 kommentarer

 1. Therese

  Hvilken mobil har du? <3 Kanskje litt rart spørsmål 😀

  1. Caroline

   Jeg har en iPhone 6S 🙂

 2. Martine

  Fine kopper <3 Hvor er de fra, søte deg? 😀

  1. Caroline

   Gold digger er fra etsy.com og Pappa-koppen er fra en kaffebutikk her i Skien 🙂

 3. så koselig <3

 4. Blir klippet fra God sommer norge lagt ut på nett?:) Og gratulerer med dagen til L-K!!:)

  1. Caroline

   Ja 😀 Det finner du her https://www.tv2.no/v/1052906/ 🙂

   Tusen takk! Klem 🙂

 5. Gratulere med jubilanten i huset 🙂
  Eg lurte på henne de verdens beste pappa kruset er fra? 🙂
  gleda meg til oppdatering på barnerommet :):D

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det kjøpte jeg på en kaffebutikk her i Skien 🙂

 6. Hei 🙂 Gratulerer så mye med dagen til Lars Kristian:-) Så fine dere var på tv, sympatiske,morsomme og ekte, og Nelia da ,noe så vakkert lite menneske ,og du , jeg tror aldri jeg har sett en vakrere gravid dame noen gang,du ser jo helt fantastisk ut. alltid:-) Den rosa skinnjakka var rålekker forresten,og må bare si her på slutten,kan bare ikke fatte hvorfor noen blander seg i hva dere gjør på ferie,det er jo helt og holdent deres sak,fint at dere kosa dere synes jeg,folk må lære seg og bli litt rause med hverandre,livet blir så mye bedre da! Ønsker dere fortsatt god sommer,og lykke til videre i graviditeten,du vakre sjel <3

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Mona 😀 De varmer virkelig! <3 Fortsatt god sommer til deg og dine <3 En stor klem!

 7. Kristina

  Hei! Skal være fadder i barnedåp, og syns gave er veldig vanskelig. Har tenkt litt på den rosa gåbilen Nelia har – er den blitt brukt og hva tenker du om den i dåpsgave? Har ikke barn selv, så dette er litt vanskelig altså 😮 Blir veldig glad om du evt. har andre tips til dåpsgave til ei lita tulle 🙂
  Fantastisk å se dere på tv2 <3

  1. Caroline

   Den er hun SÅ glad i! Den og vognen som hun selv fikk til dåpen, en rosa vogn fra Kremmerhuset. Begge deler blir fortsatt flittig brukt 🙂

   https://kremmerhuset.no/interior/barn/dukkevogn-rosa

   Tusen takk 😀 Stor klem!

 8. Jane fra Danmark

  Hej Caroline

  Sikke fint Lars-Kristian blev fejret. Jeg kom til at tænke på, at jeg vil give dig et tip til en fin gave, fra en dygtig DIY-blogger vi har i Danmark, se link:

  https://leahvidt.dk/2016/06/speciel-og-personlig-diy-gave-til-fars-dag/

  1. Caroline

   Å, så nydelig! Tusen takk, søte deg! 🙂

 9. Stort tillykke med manden din 🙂
  Sikke en fin fodboldkage du fik givet ham på sengen 🙂
  Håber I havde en dejlig fødselsdag 🙂

  Mary-Liz og Maria

  1. Caroline

   Tusen takk <3

   Klem!

 10. Christina

  Gratulerer med overstått! Legg gjerne ut bilde av gaven når den kommer. Kjekt med gavetips til mannen 🙂

 11. what is the name of BikBok dress 🙂 nice dress….

  1. Caroline

   I am not sure :/ Thank you 🙂

 12. Kristin

  Kan jeg spørre hvilken farge du har på dine birckenstock? 😀

  Klem <3 Til den fine familien! 😀

 13. Det hadde vært interessant og litt morsomt om du kunne skrive litt om kommunikasjon i hverdagen, har dere noen ‘misforståelser’ i hverdagen pga ulike dialekter, kanskje en morsom historie? hva tenker dere om nelias språk å ikke minst lillesøster når mor og far kommer fra ulike landsdeler – har dere noe tanker om dette? Synes det er ett interessant tema, å relevant for mange – også meg som er sunnmøring sammen med en nordlenning…. 😉

  1. Caroline

   Nelia har en sjarmerende blanding av ekte grenlandsk (bilane og lekane – haha:p ) og min dialekt (sarpsborg / oslo) ispedd noen fraser fra sunnmøre 😉

 14. Hei! Jeg har lenge sett etter en sort smykkehånd, slik den du har i hylla di her. Hvor har du kjøpt denne?

  1. Caroline

   Jeg har kjøpt den på Panduro og malt den sort 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *