chai latte på varme dager

Nå er vi på vei til Oslo! Nelia, Lars-Kristian og meg ser du hos tv2 sitt God sommer Norge fra klokken åtte i dag, så jeg håper du vil sjekke ut programmet 🙂

istelatte_6

Over til noe helt annet: iskaffe er dødsgodt og en stor favoritt hos meg hver eneste sommer. Når jeg er på farten, elsker jeg den du får kjøpt ferdig i butikken, når jeg er på reise eller ferie elsker jeg en deilig, kremet frappe, men når jeg er hjemme i mitt eget hjem, er den enkleste hverdagsvarianten kanskje den jeg liker aller best. Den får du forresten oppskriften på HER – så godt og så enkelt! Kaffeelsker eller ei – det er så deilig med litt variasjon! Så etter at vi kom hjem fra Hellas har jeg skjemt meg selv bort med en hjemmelaget istelatte på varme dager i stedet for den klassiske iskaffen. Her får du oppskriften – mmm! 

istelatte_7


vanilje chai islatte til 1 

♥ 2 teposer chai ♥ 1 dl. kokende vann ♥ 2 dl. soyamelk vanilje ♥ noen dråper stevia vanilje ♥ en neve isbiter + noen ekstra ♥ piske kremfløte til topping 

istelatte_1

Ha teposene i det kokende vannet og la det trekke i ca. 3 minutter som vanlig te. Hell den ferdige teen i en blender sammen med melk, vanilje og isbiter og bland godt. Spar noen isbiter til den er ferdig også! 

istelatte_8

Hell i et fint glass, sleng litt pisket krem på toppen og nyt gjennom et sugerør. Mmm! 

istelatte_5

– håper det smaker – 

istelatte_4

53 kommentarer

 1. Det ser kjempegodt ut, må prøves! Morsomt med slike oppskrifter! Jeg likte også veldig godt innlegget ditt om det nye interiøret på terrassen, det ble en tur til Nille i dag… Ellers må jeg si at jeg er helt sjokkert over alle de negative kommentarene du har fått på ferieturen deres ( som du skrev om i et tidligere innlegg ). Håper det ikke la en altfor stor demper på ferien deres. Det er dessverre tydeligvis en del misfornøyde, bitre, usikre mennesker rundt omkring som ikke takler livet sitt og som trenger å hakke løs på noen for å føle seg bedre selv. Du er flott Caroline, det samme er familien din. Jeg synes du svarte utrolig bra på kritikken, ved at du snudde det til en refleksjon rundt det å ta valg som er riktige for en selv. Jeg for min del likte å lese om luksusferien deres, jeg har en jobb hvor jeg ser mye elendighet og liker å drømme meg bort i bildene og teksten din. Det var interessant å få et innblikk i et slikt ferieopphold. De som ikke vil lese om det kan vel bare klikke seg til en annen blogg?? Fortsett som du gjør, bloggen din er super! Og du ser helt fantastisk ut, kan nesten ikke tro det går an å se sånn ut når man er gravid… Koser meg med å følge med på deg og livet ditt!

  Klem fra Ida 🙂

  Klem fra Ida.

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Ida 🙂

   Klemmer <3

 2. Hei! Dette er litt random spørsmål, men jeg kom til å lure på hvordan det er med deg og dusjing? Du er jo så utrolig flink at du trener nesten hver dag, men i hvert fall når det gjelder meg får jeg bare fett hår om jeg dusjer så ofte. Dusjer du etter hver treningsøkt eller hvordan løser du dette problemet? Nyydelig oppskrift! Har allerede prøvd den 😉 Klem!

  1. Caroline

   Jeg dusjer hver dag, men håret gjerne 3 ganger i uken 🙂 Jeg har aldri hatt problemer med fett hår, heller tørt :/ Men tørrsjampo fungerer veldig bra synes jeg, om det skulle føles skittent og jeg ikke har tid 🙂

   Så koselig at den falt i smak 😀 Stor klem!

  2. Du trenger ikke vaske håret hver gang du dusjer. 🙂 Og hvis du føler at du likevel må skylle håret, så prøv å skylle det i vann uten å bruke sjampo? Vasker man håret for ofte så kan det gjerne bli fortere fett, slik du nevner. 🙂

 3. Martine

  Kan man bruke andre teposer også, hvis man ikke har chai te? <3 Elsker bloggen din! 🙂

  1. Caroline

   Ja, absolutt! 🙂 Tusen tak, Martine!

 4. Marie Isabell

  Det så utrolig godt ut, men er allergisk mot soyamelk dessverre. Har du tips til en erstatter? 🙂
  Ellers håper jeg du og den fine lille familien har hatt en hyggelig dag <3

  1. Caroline

   Du kan bruke kokosmelk (som en annen tipser om over) eller vanlig melk 🙂

   Klem 🙂

 5. Jeanette

  haha,ser ut som Nelia liker å være på TV. Herlig! Så skjønn du er.

  1. Caroline

   Haha, hun koste seg 🙂 Tusen tak, Jeanette <3

 6. Caroline

  Kjære Caroline!
  Jeg har ærlig talt alltid hatt et hate/love-forhold til deg. Kall det jante-loven eller sjalusi, begge ting er sikkert riktig! Men ikveld på tv2, etter å ha sett at du/dere med den «perfekte» hverdagen dere fremstiller også har unger som skravler i det ville milde, flasher truser og ikke evner å sitte stille for alle Elsa og Anna-ene i verden har jeg blitt helt omvend, nå har jeg endelig sett den andre siden, den sammenlignbare og mer folkelige siden! Den siden som gjør at jeg mistenker vi hadde vært gode venner om vi hadde truffet hverandre tidligere! Takk for at du byr på deg selv, takk for at du er deg selv!

  1. Caroline

   Så innmari fint å høre, Caroline! Tusen takk for denne tilbakemeldingen <3

 7. Katrine

  Jeg må bare si så fantastisk skjønn Nelia var på starten av innslaget med dere! Jeg måtte se det flere ganger, jeg smeltet helt!

  1. Caroline

   Haha, lille <3 Tusen takk, Katrine! 🙂

 8. Jeg måtte le litt av spørsmålene du fikk:-) De ville VIRKELIG at du skulle komme inn på at du hadde liten mage:-) Og stakkkars deg som må forsvare at du har «liten mage»! Det er jo fordi du er veltrent og slank og intet annet!! Det er mye rart man må forsvare… 🙂 Jeg og mange andre som heier på deg og titter innom deg, ble nok litt irritert på dine vegne.. Men dere så helt nydelig ut alle tre og klarte dere bra:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Theap 🙂 <3

  2. Jeg må bare svare på en ting Theap kommenterer over her. Hun skriver at årsaken til at du har «liten mage» er fordi Caroline er slank og veltrent. Jeg er enig i at det er unødvendig at C må «forsvare» magestørrelsen- men jeg synes det er ordentlig trist at Theap tror at det bare er fordi Caroline er veltrent at magen er liten. For det er ikke sant!! Det er bare å Google andre kjente som har vært like slank som C i utgangspunktet- men som likevel ender opp med stor mage. Graviditetsmager kommer i alle størrelser. Mine har vært gjennomsnittlige store- og jeg har vært stolt av magen min. Og det mener jeg man skal være uansett størrelse. Men jeg blir litt trist av at noen der ute blir skuffet over seg selv fordi de jakter på et uoppnåelig mål- og blir skuffet over seg selv når magen blir stor. Derfor syntes jeg det egentlig var fint når C forklarte at både mor og bestemor hadde liten mage.

 9. Blir ikke Nelia sliten av all denne fartingen?

  1. Caroline

   Nei, hun elsker å være med overalt og er egentlig vant med det fra hun var helt liten 🙂 Så lenge hun får nok søvn, mat, stimuli og kjærlighet, så er hun veldig fornøyd 🙂

 10. Ååååh, nam! Chai latte har vært min største guilty pleasure gjennom høsten og vinteren, så ischailatte blir uten tvil favoritten i sommer. Denne skal jeg prøve ut, men kanskje med kokosmelk i stede! Det pleier jeg nemlig å bestille chai latten min laget på, og det er SÅ GODT 🙂 Dere var kjempefine på God sommer Norge, forresten! Himmel, så skjønn Nelia er <3

  1. Caroline

   Ja, kokosmelk er nok himmelsk å bruke her! Tusen takk, Christina <3 Stor klem 🙂

 11. Mannen min har en oppfatning om at alle bloggere er selvopptatte, men

  tror ikke han leser andre blogger enn min 😉 tihihi

  I dag så han deg og den fine gjengen din på TV2, og kanskje fikk du enda en fan 😉

  Vi heier på dere (og i kveld også Island!)

 12. Så gøy å se dere på tv 😀 Nelia er bare helt nydelig!

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Celine! Tusen takk 🙂

 13. Haha, såå skjønn opptreden hos God Sommer Norge 🙂 Hun er jo som snytt ut av nesa på LK! Fine foreldre dere er <3

  1. Caroline

   Tusen takk, C <3

 14. Elisabeth L

  Så på snap at dere hadde vært på God sommer Norge, og takk Gud for altibox på pc, så fikk spolt tilbake til programmet, wii 😀 Må bare si at Nelia slukte alt oppmerksomheten min, haha, hun er jo bare så skjønn, og den stemmen, smelt <3 Hun er jo en utrolig god blanding av dere begge syns jeg, hva syns dere selv? 🙂 PS! lo meg i hjel da LK sa at dere kanskje skulle på ferie i september og jeg tenkte akkurat det samme som deg 😀 stas med hele familen på tv!

  1. Caroline

   Haha, tusen takk Elisabeth <3 Hun koste seg, lille rampen <3 Hun er en god blanding synes jeg også 🙂

   Stor klem 🙂

 15. Ah jeg digger chai latte, så denne må jeg prøve. Takk for tips 🙂

 16. Åh, jag som levt på islatte under varma dagar måste testa den här! Tack för inspirationen igen!
  Kram <3

 17. Ingvild

  Hei!
  Studerer Lars-Kristian ernæring (eller har studert det tidligere)? Hvis ja, kan han si noe om hva som er en god måte for å gå opp i vekt, dersom man er noen kilo undervektig? Skjønner at det er snakk om flere kalorier inn enn ut, men ønsker litt mer tips utover det, fra noen som har litt mer peiling enn mange andre kanskje har.
  Det beste er selvfølgelig å rådføre seg med sin egen lege, det vet jeg. Men det skader jo heller ikke med tips fra noen andre som også har kunnskap innenfor området 🙂

  Ingvild

  1. Caroline

   Hei Ingvild 🙂

   Beklager sent svar, men Lars-Kristian tipset meg om dette blogginnlegget som kanskje kan hjelpe deg?

   https://www.friskogfunksjonell.no/enkle-tiltak-for-a-fa-i-seg-nok-mat/

   1. Ingvild

    Et sent svar er bedre enn intet svar 🙂 Og ja, det innlegget virker bra, tusen takk!

    Ingvild

 18. Dette så utrolig godt ut! Skal definitivt testes ut i løpet av sommeren 🙂 Tusen takk for nok en fristende oppskrift! Klem

  1. Caroline

   Håper du liker den, her går det ned på høykant 😉

   Klem!

 19. Hei
  Så dere på tv2 og lurer på en ting. Du sier du fikk kritikk for ferien deres. Var det ferie? Du skrev at hovedformålet med turen var å anmelde luksushoteller. Høres ut som jobb spør du meg. Vil det si at dere betalte som privatpersoner og ikke skrev reiseregning igjennom firma?
  Jeg lurer fordi jeg tror det hadde vært enklere for seg og dine lesere å skjønne hva som er jobb og fritid om du skilte tydeligere. Du ville nok ikke få så mange negative kommentarer om du kun forholdt deg til jobb på bloggen og holdt det private privat, blander du blander vi ..

 20. Hei:) så deg på TV igår, du er nydelig og har en nydelig familie:) du stråler

  Når det er sagt, så lurer jeg på hvor du har kjøpt sin rosa jakke fra? Jeg leste at du svarte en av leserne om at gul har du i small og rosa i XS, er det noen spesiell grunn til det? Tenker å kjøpe dem selv:)

  1. Caroline

   Begge jakkene er fra zara og jeg kjøpte dem i de strl. fordi det var siste som var igjen 🙂 Jeg hadde gått for S i begge om de hadde hatt, synes det er fint når de er såpass at du kan ha en tykk genser under 🙂

 21. susanne

  Å skulle likt å få sett dette, hvor kan jeg få sett? (Bor i Sverige) 🙂 Hadde värt så kos å sett lillsjura live 😉

  1. Caroline

   Her er link til intervjuet / sendingen 🙂 https://www.tv2.no/v/1052906/ 🙂

   1. astrid

    Ååh, #smelt

 22. Merethe

  Hva synes du om rouge krem? I forhold til pudder-typen? <3

 23. Caroline

  Elsket det! <3

 24. Verdens beste blogger, med de beste oppskriftene! 😀 <3

  1. Caroline

   Tusen takk, søte deg!

 25. Hva synes du om karakteren 3? 🙂 🙁

 26. Ser at denne jakken finnes i blått også, altså den kommer i 3 farger, gul, rosa og blå. Vurderer å bestille blått men er veldig usikker i og med at den har solgt minst i butikkene, og jeg er ikke helt sikker på om den egentlig er Så kul og lett å bruke. Det jeg lurer på er hvorfor har du valgt rosa og gul men ikke blå? Den kan minnes litt om en jeans jakke? Håper du kan komme med noen tilbakemeldinger om hvorfor du valgte de andre og ikke den blå, og en ærlig mening om hva du syns om den blå jakken:) håper du svarer meg:)

 27. Hvor kjøper du de blomstene? Er de spiselige? 🙂 Har lest om spiselige blomster, men aldri sett de noe sted. Hmmm. Drikken ser veldig god ut forresten 😀 Du er flink!

 28. Så utrolig koselig å se Nelia! Min sønn på 1,5 år er like turbo 😀 imponerende at du klarer å konsentrere deg og faktisk svare på spørsmål. Så langt har ikke jeg kommet enda <3

  1. Caroline

   Det var ikke helt enkelt :p Haha :p De er så skjønne i denne alderen 🙂

 29. Martine

  Nelia er så fint navn! :O Smelt <3

 30. Nam! Det hadde vært gøy om du hadde delt oppskrift på «Frappe ala Caroline» en gang! 🙂 Jeg har SÅ lyst å prøve å lage det hjemme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *