terrasseglede

TERASSE_2

I år har vi bestemt oss for å utnytte terrassen og den nydelige utsikten vår til det fulle! Så i går var vi rundt og fikk gjort en del innkjøp og det blir så innmari fint her! Prosjektoren og uteTV-opplevelsen gjør alt hakket bedre og nå mangler bare litt grønt her og der, noe enkel belysning pluss noen flere puter for å gjøre alt komplett. Så må rekkverket få noen strøk med maling, da 😉 Har skrapet det ganske greit nå, så da må vi bare finne en luke i helgekalenderen hvor vi bare blir nødt til å sette i gang. 

TERASSE_7

TERASSE_4

TERASSE

TERASSE_5

TERASSE_6

TERASSE_3

Jeg var oppe altfor tidlig i dag og er allerede på vei til Oslo. Der blir jeg hele dagen for litt diverse ærender, og mest av alt gleder jeg meg til et frisørbesøk! Dette håret har ikke vært under fingrene til Nikola siden april en gang og det merkes! Skal bli godt med en oppussing! 


Håper dere får en kjempefin torsdag! I morgen er helgen her allerede og vi har en superfin opplevelse foran oss – både store og små gleder seg 😉 

50 kommentarer

 1. Hehe – føler jeg spammer bloggen din med kommentarer for tiden, men jeg elsker jo bare stilen din. Og siden jeg har litt terasseplaner selv så lurer jeg litt på hvor du har fått tak i den puffen? For den så skikkelig deilig ut. 🙂

  Jeg håper vi får malt litt her også i helga. Begynte på huset for en måned siden. Har malt fremsiden da, men så har vi vært på ferie og så kom regnet – så da står alt på vent. Nå håper jeg vi kan ta baksiden og terassen i helga 🙂

  1. Caroline

   Den er så fin! Og den synker ikke sammen når du sitter på den, noe jeg setter stor pris på 🙂 Bare hyggelig med kommentarspam synes jeg, da 🙂 Håper dere får malt i helgen! Slike ting er ofte litt for lett å utsette :/

   Klem 🙂

 2. Så fint de har det ute 🙂
  Er det eit uteteppe du har under bordet?
  Kvar er det frå ?

  1. Caroline

   Ja, det er fra Nille 🙂

 3. Som den nerden jeg er, vil jeg bare påpeke at det ikke heter prosjektor 😉 Den riktige betegnelsen er projektor, i og med at den projiserer noe – ikke prosjiserer. Eventuelt kan man si/skrive prosjektør.
  Ha en fin dag!

 4. hei, hvor er lyktene fra?

  1. Caroline

   De grå er fra Nille og de sorte er fra Kid 🙂

 5. Så lekkert! Hvor er den nydelige hengestolen kjøpt?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den kjøpte jeg i fjor på Åhlens 🙂

 6. Hvor har du kjøpt puffen? 🙂

 7. Så fint det ble:-) Hvor har du kjøpt de svarte lyktene og puffen?:-)

  1. Caroline

   De sorte lyktene er fra Kid og puffene fra Nille 🙂

 8. Hvor er de flotte sorte lyktene fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra Kid 🙂

 9. Hei!
  Mye fint innkjøpt og det hele blir sikkert lekkert 🙂
  Betyr dette at dere blir boende? Er vel ellers ikke særlig vits i med så mye nytt/oppussing ute om så ikke er tilfelle.

  1. Caroline

   Det er jo bare å ta med seg alt dette 🙂 Og å male + beise terrassen er bare pluss for et eventuelt salg tenker jeg 🙂 Vi vet dessverre ikke noe mer ang. bosituasjonen etter sesongen :/

   Tusen takk, forresten! Gleder oss til mange kvelder her 🙂

  2. Hva ville bloggen vært uten innkjøp?
   Det er en del mennesker som bare MÅ kjøpe ting, konstant. Som å kjøpe seg lykke.. Var litt sånn før, men så skjønte jeg at lykken var meget kortvarig. Men med mye penger kan en selvsagt kjøpe seg lykkelig for ever Falsk lykke…

   Hvorfor MÅ jeg på død og liv skrive dette?
   Fordi det sitter unge beundrere og sluker alt på denne bloggen. Innimellom blir jeg bekymret for alle de lett påvirkelige sjelene som leser denne utstillingsbloggen.

 10. Hei. Når du møtte lk, var dere mye sammen med hverandres venner? Jeg har holdt på med en fyr en god stund, men har ikke møtt noen av mine venner egentlig. Jeg har egentlig bare noen få venninner og synes det blir litt rart om han skal være med på kafé med en eller to feks. Bare lurer på hvordan dere hadde det, har du mange kamerater feks? Føler det er litt lettere da.

  1. Caroline

   Hei! Ja, det var vi! Jeg var den første av mine venninner som flyttet til Oslo, så i starten ble det mer til at jeg var med hans venner 🙂 Etter hvert møtte han min venninner, men da ble det mest naturlig med double date for eks. Jeg husker faktisk ikke om han var med på besøk med bare en eller to venninner, det er jo plutselig 9 år siden :O Husker ikke når han møtte alle for første gang heller :/ Lurer på om det kan ha vært på en felles sammenkomst eller fest vi arrangerte? Nei, jeg aner ikke :O Jeg har alltid hatt flest jentevenner, så jeg har ikke så mange kamerater – selv om jeg har det også 🙂

 11. Hei Caroline! Jeg har lett etter en skoleveske til studietiden i mange uker både i butikk og på nett. I dag kom jeg plutselig på veskekolleksjonen din, og falt pladask! Jeg står mellom Anette sportsbag og Caroline. Hvilken tror du einer seg best? Den skal brukes til matpakke, drikkeflaske, skolebøker og mac.

  Håper du tar deg tid til å svare på dette <3
  Klem

  1. Jeg har et oppfølgingsspørsmål. Er Anette sportsbag i sort ute av sortimentet?

   1. Caroline

    Nei, ikke som jeg vet 🙂

   2. Amalie

    Ok. For her finner jeg kun alternativene rød og beige. <3
    https://adax.dk/tasker/anette-sportstaske-roed-adax-by-caroline-berg/

   3. Caroline

    Da kan det være at den er utsolgt, dessverre :/ Nå skal det ikke produseres flere heller, såvidt jeg vet. Det var jo en limited edition-kolleksjon som vi allerede har utvidet ved å produsere flere enn planlagt 🙂 Men det kan jo være butikker rundt om i Norge som har den sorte igjen fortsatt 🙂 Håper det 🙂 <3

  2. Caroline

   Så utrolig hyggelig, Amalie! Det er uten tvil bruksvesker, jeg bruker mine HELE tiden 🙂 Caroline kan bli noe liten om du skal ha skolebøker i, da synes jeg du skal satse på Anette og så har du en weekendbag og treningsbag helt plutselig også 😉 Men det beste er nok å kikke på dem i virkeligheten, så er du helt sikker. Det er UTROLIG hvor mye som får plass i Caroline også, men det kommer helt an på bøkene du skal ha oppi der 🙂

   Klemmer 🙂

 12. Hei. Lurte på om dere spiser lavkarbo brød? Hvor kjøper dere det isåfall eller lager du selv?

  1. Caroline

   Nei, det blir det dårlig med for tiden. Går som regel i knekkebrød for min del, som jeg kjøper eller helst lager selv 🙂 Hender jeg har tid til å bake et brød også, og det er supermektig, så det har jeg lenge. Skjærer opp og fryser ned 🙂

 13. Så kjempefint det blei på terrassen !! Så fin stil 😀 Å så fint det antrekket var med de skoene til 🙂 Både fint å behagelig ser det ut som :))

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona! Disse skoene er supercomfy 🙂

   Klem!

 14. Therese

  Gleder meg til frisør bilder. Du må ha samme frisyren men klippe litt av det igjen på lengden. Er så missunlig på håret ditt, det er så fint 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Therese! Jeg tok ikke noen bilder der akkurat i dag, men du kommer jo til å se det en gooood del fremover likevel :p

   Klem 🙂

 15. Så flott det ble, masse levende lyslykter skaper så fin stemning 🙂 Der kommer dere til å kose dere 🙂 Må nok en tur på Nille jeg også hehe

  1. Caroline

   Det synes jeg du skal! Var 30 prosent på noe av det også 😀

 16. Hva slags maling eller beis har dere på terrassegulvet og hva heter fargen? Vi skal gjøre noe med vårt og deres deres farge er kjempefin.

 17. Kristina

  Hei! Kan jeg spørre hvor skoene er fra? De var supersøte!

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco 🙂

 18. Hei, hvor er den søte genseren fra?:-)

  1. Caroline

   Den er fra Gina 🙂

 19. Hege Larsen

  Åhh – akkurat hva jeg trengte av inspirasjon nå !! Har en stor terrasse jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med……Dette ble jo kjempelekkert og koselig samtidig !!! God sommer til dere ! Sommerklem fra Hege

 20. Hvor er teppe i hengestolen fra?

 21. Alexandra

  Hei!

  Så fint dere har fått det ute. Lurer på hvor hagemøblene er ifra. Tenker på sofa, lenestoler og bord 🙂

  God sommer!

 22. Veronica

  Elsker det «hengestolen». Hvor er denne fra? Og henger den i verandaen over, eller er det stativ? Denne inspirasjonen passet meg skikkelig bra, satt akkurat å søkte på litt inspo før jeg klikket meg inn her. Før hadde jeg tradisjon å klikke meg inn daglig, men merker liksom tiden strekker ikke helt til med en liten en.. Selvom man egentlig skulle tro det var da man hadde tid, så blir vel prioriteringene annerledes. Uansett; du er en stor inspirasjonskilde.
  Må også si at på flere bilder ligner du og Ina Wroldsen på hverandre. Dere er egentlig veldig ulike, men på noen bilder må jeg liksom se to ganger :). Jaja, dette ble en bablete kommentar, haha, Ha en fin fin helg :).

 23. Ååå må på Kid tror jeg

  Hvor er klærne og hårbåndet fra?

  Hvor kjøper man skoene. Har ikke Bianco butikk her

 24. Skikkelig inspirerende innlegg, ser fantastisk deilig ut. Jeg ser du har uteteppe, jeg lurer på å skaffe meg ett sånt, men jeg er litt usikker på hvordan det fungerer i forhold til vær og vind. Pakker dere det sammen hver kveld eller tåler det å ligge i all slags vær?

 25. Hei 🙂

  Det er alltid så koselig å titte innom bloggen din 🙂 får masse inspirasjon og gode råd 🙂

  Husker du hvilken maling/beis dere brukte på terrassegulvet? Likte fargen dere har 🙂

  God sommer 🙂

 26. Hei. Hvor en den puffen fra? den var bare helt nydelig!:)

  1. Caroline

   De er fra Nille 😀

 27. Hvor er pleddet i stolen fra? 🙂

 28. hei på deg Caroline 🙂 så utrolig flott uteplass du/dere har 🙂 jeg skal beise terrassen min og likte utrolig godt den fargen dere har 🙂 har du navnet på fargen/nr ? håper jeg er heldig å få svar 🙂 Ønsker dere en riktig god sommer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Monika! Dessverre husker jeg ikke fargekoden :O Enig i at den er veldig fin 😉 Ta med deg bildet til for eks. Fargerike (vi handlet der) så kan de helt sikkert hjelpe deg 🙂

   Klem C!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *