den du drømmer om i natt skal du gifte deg med

oslomuffins_1

Jeg glemmer aldri den episoden av Alle barna i Bakkebygrenda som handlet om St. Hansaften: jentene i bygda plukket syv forskjellige sorter markblomster som de la under puta si og han de drømte om den natten, han skulle de gifte seg med! Da jeg var liten ville jeg jo ikke være noe dårligere, så jeg gjorde akkurat det samme, men jeg tror det endte med at jeg plukket 1 sort hvert år, for jeg fant aldri syv. Haha 🙂 Regner med vi var flere? Det er koselig med litt overtro, og da jeg fortalte Nelia om dette, skulle i hvert fall hun også ha blomster under puta si! Så vi var ute i hagen og fant to søte smørblomster som hun nå ligger og sover søtt på. Er spent på hva hun forteller meg når hun våkner i morgen tidlig 😉 


oslomuffins

Det er ingen hemmelighet at jeg er en sucker for tradisjoner og vår egen lille tradisjon har jo blitt den berømte Oslomuffinsen. Det har faktisk bare hendt én gang siden alt startet, at jeg ikke hadde med meg muffins hjem etter et besøk i hovedstaden. Grunnen var at jeg var så sent hjemme og dermed langt etter hennes leggetid, men hvem tror dere lå våken i sengen sin og ventet på mamma som hadde vært i Oslo? Det første jeg hørte da jeg gikk opp trappen den gangen, var den skjønne stemmen hennes som spurte om mamma hadde med muffins denne gangen også. Så fra da av har jeg alltid kjøpt med meg en hjem – etter sengetid eller ei. I dag tøyde vi strikken litt og hun var oppe helt til jeg kom hjem i åtte-tiden MED muffins, såklart 😉

oslomuffens

Muffinseventyret vårt startet i forbindelse med presselanseringen jeg hadde med Bianco i Oslo: da var det så mye søtsaker igjen etterpå at jeg tok med meg noen muffins hjem, og så var det altså gjort! Spent på hvor lenge denne tradisjonen varer, det er jo faktisk innmari koselig! Så sant jeg ikke er i Oslo hver dag 😉 


Håper dere har en fin St. Hansfeiring samme hvor dere er! Jeg skal pakke kofferten nok en gang jeg nå! Denne helgen skal vi ut på nye eventyr 🙂 Klem! 

23 kommentarer

 1. Nydelig kjole! Hvor er den fra?:)

  1. Caroline

   Den er fra French Connection 🙂

   Klem!

 2. flower hairband brand? 🙂

  1. Caroline

   It’s from BikBok 🙂

 3. Jeg plukka sju blomsterslag en gang. Var så spent da jeg la meg. Drømte om Mummitrollet og husker jeg gråt da jeg våkna. Satte varige spor, hehehe 😉

  1. Caroline

   Hahahah, ler meg ihjel! Stakkar liten <3 Enda godt det ikke var hufsa 😉

 4. For et herlig bilde av deg og Nelia! Skjønne rampungen SÅ fornøyd med muffins 😀 helt herlig

 5. Bare meg

  Håper dere har hatt ei fin St.hansfeiring, og at Nelia husker noe av drømmen i morgentidlig 🙂 Så lurer jeg på hvordan kjolen er i strl, siden den er loose fit (altså om den er oversized eller vanlig i strl med andre ord, ehe)

  1. Caroline

   Hun lurte bare på hvor det hadde blitt av blomstene :p De hadde havnet langt nede ved føttene – haha :p Jeg glemte faktisk helt å spørre om hun drømte noe – hektisk morgen :p

   Kjolen er loose fit, så da er den vel ganske normal til litt stor 🙂 Jeg har min vanlig pre-graviditetstrl. i hvert fall 🙂

 6. Søte, blide og fornøyde Nelia 🙂 Synes det var en kjempesøt tradisjon, skjønner at den blir vanskelig å bryte! Morsom historie fra Yvonne hehe

 7. Roderick

  «how to make a kid happy» just give her a chocolate brownie 🙂

  1. Caroline

   Hahahah! So true 🙂

 8. Jeanette

  åh,jeg husker den episoden også! Jeg hadde ikke blomster under puten i natt,men drømte faktisk om en fyr jeg vet hvem er. Haha!

  1. Caroline

   Hahah :p Hvem vet! Med mindre du er gift da 😉

 9. Glad midsommar älskade du!
  Hoppas du får en underbar dag.
  Kram <3

 10. Haha, så utrolig koselig! Dere er så søte 🙂

 11. Den kjolen er nydelig:) og du er nydelig i den!!hvilken størrelse har du?:)

 12. Herregud jaaa! Den episoden hadde jeg helt glemt, men kom på den nå når du sa det. Da kom jeg også på at jeg ble helt sinnsykt opptatt av det Men jeg fant heller ikke 7, så jeg plukket direkte fra hagen til mamma og la omtrent et halvt blomsterbed med jord og alt under puta. Ikke megapopulært, men veldig morsomt minne.

 13. Så nydelig bilde av jenta di ! Det smilet beviser jo bare at det er en super viktig tradisjon 🙂 🙂

 14. Du er så vakker! og du har så fint hår! hvilken hårprodukter bruker du? shampo, balsam, kur, leave in? <3

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du! Jeg bruker sjampo og balsam for det meste og en kur 1 gang i uken om jeg husker det :p

   Klem 🙂

 15. Hei, lurer på hvilket merke neglelakken din er fra og hva fargen heter?

  1. Caroline

   Det er shellac fra Eger Skin Clinic 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *