that one shirt

blue shirt_5

blue shirt_4

Det er lite en ny skjorte i klesskapet ikke kan fikse – i hvert fall sånn rent fashionmessig 😉 Jeg elsker alt ved denne og den gjorde meg forelsket ved første øyekast med sine feminine rysjer, men likevel ikke for feminine passform. Fargen er bare helt fantastisk til hud som kanskje har fått litt sommerglød og spesielt glad er jeg i å kombinere noe lyseblått med skinn – enten det er skjørt, shorts eller bukse. Når det blir litt kaldere i været tror jeg denne gjør seg med en oversized strikketgenser over – i hvert fall sånn jeg ser det for meg akkurat nå, så får vi se om det kan kombineres med eventuell melkespreng og amming 😉 


blue shirt

blue shirt_8

blue shirt_10

blue shirt_9

blue shirt_7

blue shirt_12

blue shirt_1

blue shirt_11

blue shirt_2

(annonselenker) veske adax by caroline berg eriksen / skjorte HER / skjørt gina tricot / sko by malene birger / solbriller ray-ban 


I dag har vi handlet inn til terrassen vår og i kveld får Lars-Kristian noen mannfolk på besøk for å se kampen på storskjerm, så det spørs hva jeg rekker å få gjort før de kommer 😉 Men jeg skal prøve å få på plass litt i hvert fall, så knipser jeg noen bilder og viser dere senere! Nå er det middag her i huset – alltid full fart etter barnehagen 🙂 

43 kommentarer

 1. Iseline

  Så fin gravid du er! 🙂 Lurer på om du har noen tips mot oppblåst mage under graviditeten? Du ser nemlig ikke ut som du har det problemer 😉 Jeg er over 15 uker på vei nå, og har vært plaget med voldsom oppblåsthet nesten helt siden begynnelsen, spesielt ille fra ettermiddagen og utover kveldene! Er skikkelig plagsomt, og til tider faktisk vondt. Synes jeg spiser ganske så normalt og sunt. Spiser kun grovt brød (riktignok kjøpt på dagligvare, så det er nok mye gluten i), lite sukker, havregryn/havregrøt nesten hver dag, to-tre frukt daglig pluss grønnsaker til middagen. Jeg har riktignok pga veldig kvalme og trøtthet ikke orket trene så mye enda, så det er kanskje mangel på bevegelse det ligger i? 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Iseline! Og gratulerer så mye med en liten på vei <3 Oppblåst mage i starten av graviditeten er helt normalt, hele fordøyelsessystemet går jo mye saktere enn vanligvis :p Jeg har ikke vært særlig plaget med dette, i hvert fall ikke slik at jeg kan huske det nå, men det er klart det var kvelder hvor jeg plutselig følte meg mer gravid enn jeg noen gang har vært eller kommer til å bli :p Dette vil gå over av seg selv, bare vent og se – selv om det er plagsomt 😉 Du har jo et supert kosthold og jeg er ganske sikker på at det vil være der uavhengig av trim eller ei. Håper du føler deg bedre etter hvert og at den verste trøttheten og kvalmen vil gi seg også 🙂 2. og 3. trimester er helt topp! Det synes i hvert fall jeg 🙂

   Stor klem!

   1. Iseline

    Tusen takk for det! 🙂 Er min andre graviditet, men er 7 år siden sist, så likevel litt nytt 😉 Og føler jeg har hatt mer plager hittil i svangerskapet enn forrige gang. Men det har hjulpet seg mye allerede, så satser på fortsatt bedring og at jeg kan nyte 2. og 3. trimester som sist 🙂 Lykke til videre til deg også 🙂 Klem tilbake!

 2. Se den fine magen! <3

  1. Caroline

   <3

 3. Legemamma

  Jeg vil bare si at du har en utrolig inspirerende blogg, en nydelig familie, og du virker som ei helt herlig dame.
  Tusen takk for alt arbeidet du legger ned i bloggen din, og for at vi lesere får ta del i livet ditt.
  Jeg vil særlig påpeke hvor estetisk flott bloggen er, og bildene dine er på et helt annet nivå enn alle andre bloggere. Det er så lekkert og gjennomtenkt. Fortsett med det gode arbeidet du gjør!
  Ønsker deg masse lykke til med graviditeten og alt som skal skje i tiden fremover❤️

  1. Caroline

   Dette er så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk for så fine ord, det betyr veldig mye for meg <3

 4. Flott skjorte, men altså, 12 bilder?! 🙂

 5. Camilla

  Du er så fin

  1. Camilla

   Alt ble visst ikke med. He he:) Men har den Shave konkurransen vært?

   1. Caroline

    Ja, den har vært og vinneren er kontaktet direkte av Efi 🙂

   2. Camilla

    He he, okei takk:)

   3. Du stråler!
    Veldig fint med fargene på skjorten, skjørtet og vesken, det passet så fint sammen 🙂

    Beklager at jeg maser om den EFI konkurransen… men jeg trodde det skulle kunngjøres hvem som hadde de beste tipsene og dermed vant? Syns det er så rart vi ikke kan lese mer om det.
    Det skulle kåres 5 vinnere.
    Håper dere 5 som vant har fått beskjed, gratulerer til dere alle 🙂

   4. Caroline

    Tusen takk, M! Det går så fint at du «maser», jeg forstår godt at du lurer! Det har visst vært en misforståelse her, jeg trodde EFI skulle trekke vinnere og kontakte dem, men nå viser det seg at det ikke har blitt gjort, så det er bare bra at du spør! Vi løser dette fortløpende og jeg tenker at jeg sammen med EFI kommer frem til 5 vinnere som jeg presenterer på Facebooksiden min ganske snart 🙂

    Klem Caroline

   5. Caroline, nå ble jeg glad, takk for du bruker tid på å svare 🙂
    Jeg har hatt så dårlig samvittighet for at jeg maste om dette, så nå gjorde du meg glad ved å svare så fint 🙂
    Noen ganger bare føler man er noe er rart, dette var en sånn gang.
    Ønsker deg og dine ei riktig fin helg, og alt godt videre i svangerskapet <3
    Klem <3

  2. Caroline

   Tusen takk, Camilla 🙂

 6. Kunne du ikke skrevet ett lite innlegg om hva man trenger i barnehagen? 🙂 en slags utstyrsliste, og hva dere har erfart er lurt. Samt merkelapper f.eks, og hvilke merker som er bra. Jenta mi begynner i barnehagen til høsten, og jeg blir helt gal av alle disse listene! Vært fint om noen med erfaring kunne delt sin:)

 7. jo da fin skjorte men 12 foto?

 8. Hei, kunne du laget en innlegg om hvordan du styler håret ditt? Produkter etc. Har du i extensions nå? Jeg har samme lengde på håret som deg, men mitt mangler samme tykkelse og volum:-)

  1. Caroline

   Ja, jeg tenkte å lage en videoblogg 🙂 Jeg har noen extensions i front for å få det litt lenger 🙂

   1. S.Helene

    Så bra! Jeg ønsker også en video med hvordan du styler den utrolig fine frisyren din!!:)

 9. Cathrine

  Hvis du spør moren din, så kommer hun til å si at hun har hatt samme skjorte. Unnskyld, men jeg like den ikke. Liker skjørt og sko, men skjorten din minner litt for mye om 80-tallet :-). The ugly 80ties haha…

 10. Veronika

  Hei 🙂 Dette er 2 spm som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men håper det er ok at jeg spør.
  Jeg skrev til deg tidligere i innlegget «En dag på stranden og siste trimester», og spurte om cardiganen du har på deg der. Er den fra Zara? Den er så nydelig, og skulle gjerne sett om den fantes der ute fremdeles…
  Så lurer jeg på de mammaklærne du designet (Var det for Taylor Heaven?), finnes de fremdeles?
  Håper du vil ta deg tid til å svare her, selvom jeg skjønner at det er mange spm og svare på og mange som spør om ting på alle innlegg… Ha en deilig kveld videre 🙂

 11. Du er en stor inspirasjon! <3

 12. S.Helene

  Akkurat dette lurte jeg også på igår kveld.! Mammaklær altså. De e så fin!:)

 13. Du er fin og alt sånt, men hvorfor sååå maaange (nesten like) bilder?

 14. Mulig jeg er sær, jeg vet ikke, men synes det skjørtet var innmari kort? Voksne damer som så vidt dekker rompa synes jeg ikke er pent rett og slett. Og splitten gjør at man nesten ser rett hjem på bildet hvor du går.. Skjorta derimot, den likte jeg supergodt 🙂

  1. Tenkte akkurat det samme. Når du går ser man nesten rett inn i fiffin din. For ikke å snakke om når du bøyer deg ned, fullt rumpesjokk. Det skjørtet hører hjemme på en fuktig nattklubb og ikke en snart tobarnsmor midt på lyse dagen. Jeg liker korte skjørt og kjoler selv og bruker det ofte, men det finnes en grense for hva som er pent og sexy og hva som bare er vulgært og det skjørtet der er helt klart på den vulgære siden. :p
   Veldig ulikt deg å kle deg så utfordrende? Du pleier alltid å se stilig ut.

   1. Camilla

    Haha! Kvinner er kvinner verst? herregud, ganske sikker på at Caroline ikke «flasher» edle deler på offentlige steder. Jeg tenkte hvertfall ikke over lengden på dette skjørtet.
    Og uansett, hvem er du/dere til å fortelle andre hvordan de bør og ikke bør kle seg? I en sånn nedlatende tone?
    Synes det er så utrolig frekt! :/

  2. Man har forskjellige meninger om sånt, jeg syns ikke det ser vulgært ut med korte skjørt hvis en har kroppsbygningen til det 🙂 uavhengig av alder. Ja faktisk. Alle må jo kle seg i det de liker selv 🙂

 15. Da er vi i så fall fler som er litt sære:-)
  Legger også veldig merke til det, i mitt syn, altfor korte skjørtet. Tenkte akkurat det samme om et skjørt du hadde på deg på ferie. Greit at du ser bra ut, så absolutt, men synes den grensen mellom å være sexy, voksen dame og mamma er hårfin. Hadde ikke tenkt å kommentere det, men måtte det siden det allerede var noen som hadde tenkt den samme tanken som meg. Uansett, lykke til videre! Hilsen trofast leser!

 16. det skjorte koster over 1000 kr? Galskap spør du meg….fint er det da 🙂

 17. å herregud ja huff a meg. .. det var et kort skjørt også tenk mamma til snart to og begynner å nærme seg 30! Hallo? vi lever ikke i 1967 , trenger ikke kle seg som en bestemor selvom man bikker 25 år +og har fått barn!!! Skjørtet går jo nesten ned i til knea.., så at det er sååå kort er overdrevet.. og dessuten så har man kroppen til det hvorfor ikke.. ?Egentlig ikke så mye med alder å gjøre.. men mer at man kler seg etter egen form og kropp, og ikke minst at man føler seg vel og fin i klærne selv.. ikke så veldig interessant hva alle andre mener.. folk må få lov til å kle seg i hva de vil..og ja man kan få lov til å ha meninger om hva som er passende å kle seg i..Kjedelig hvis alle skulle være så fordømt prippene og konservative i stilen, og redde for hva andre måtte tenke og tro!!! Makan til gammel dags tankegang

  1. Jeg vil bare si at min kommentar handler ikke om å være gammeldags eller konservativ. Jeg vil påstå at jeg et svært lite konservativ, det handler bare om at jeg ikke synes så kort er så pent. Det blir som å si at det er konservativt å ikke like fisk eller fotball:p

   Anyhow, det som skremmer meg litt her er at folk mener det har med kropp å gjøre. Er det virkelig sånn at folk mener kort er greit på en som har en like tynn kropp som Caroline, men ikke på en som er en str 40+?

 18. Camilla

  Er det bare jeg som reagerer på at bildene er voldsomt redigerte? Har du photoshopet på neglene? Du har bommet ganske kraftig på noen av bildene. Se på høyre hånden på bilde nr 7. Og det samme på bildet med de blå neglene på det siste innlegget med muffinsen. Det er jo ganske unødvendig Jeg har tenkt over hvordan du har tid til å skrifte farge på neglene hele tiden.

  1. Caroline

   Jeg skjønner ikke hva du mener og fortstår heller ikke hva som er rart på bilde nr. 7? Jeg har jo til og med mistet en negl :p Om noe, så burde jeg vel ha photoshoppet PÅ den? Jeg var hos negledesigneren i går og fikset neglene, så det er ikke verre enn det – mtp. den nye lakken 🙂 Du hadde sett det om du fulgte meg på snapchat 🙂

   1. Jeg er helt enig, ansiktet er hvertfall redigert.
    Men photoshop diskusjonen har vi vunnet en gang tidligere 😉

 19. Jeg har akkurat samme lengde på håret, og sliter med å variere stylingen. Syntes du er fantastisk fin med denne stylingen, og lurer på hva du gjør for å få slik bølgete, men ikke krøllet hår? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg bruker en krølltang 😀 Video kommer i nær fremtid 🙂

   Klem 🙂

 20. Hei 🙂

  Kjempefin skjorte!! Men den er utsolgt på den linken du la med, vet du evt om noe annet sted de også har den?

  Klem til deg <3

 21. Har du vurdert mammaklær, for å få noe som sitter pent? Dette antrekket ser egentlig bare ut som det er for trangt alle steder, og jeg ville ikke sett at du var gravid hvis jeg ikke visste det. Er det ikke bedre å gå med mammaklær som tydelig viser at du er gravid, istedet for dette litt uformelige som bare for det til å se ut som du har lagt på deg litt? Jeg sier ikke at du har lagt på deg, for det tror jeg ikke du har, men klær som ser for trange ut er virkelig ikke verken slankende eller særlig flatterende. Husker jeg hatet det stadiet i graviditen da man hadde lagt på seg uten at magen var tydelig – da er mammaklær redningen tenker jeg ihvertfall. Hadde du ikke en egen mammakolleksjon også?

 22. Hvor er skjorten fra?

  1. Caroline

   Gestuz 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *