zeus – den siste kvelden

siste kveld

siste kveld_3

Den siste kvelden i Hellas spiste vi på toppen av hotellet med en fantastisk utsikt og utrolig god mat. Nelia er faktisk veldig glad i sashimi, så hun spiste det med liv og lyst, men var kanskje hakket mer opptatt av desserten som var et eller annet med valrhonasjokolade i tre forskjellige slag – fantatsisk godt! Jeg startet kvelden med en virgin strawberry daiquiri og tror faktisk jeg har fått mettet behovet mitt på akkurat det for en stund 😉 Det gikk liksom i én hver dag – minst! Dette stedet het forresten Zeus og ved siden av middagsområdet var det et barområde med digre madrasser plassert rett ved som du kunne legge deg på. Det ble anbefalt å ta av skoene og bare nyte en drink og den deilige utsikten. Det var så fint! 

siste kveld_1

siste kveld_4

siste kveld_21

siste kveld_9

siste kveld_10

siste kveld_8

siste kveld_6

siste kveld_12


Nå har jeg faktisk ikke flere bilder fra Hellas bortsett fra en del til familiealbumet og det er nesten litt vemodig, men akkurat nå er jeg godt fornøyd med å være hjemme og forsøke å stable litt rutiner på beina igjen. Det tar alltid litt tid å finne tilbake til den hverdagslige rytmen, spesielt etter 14 dager neste helt off. Men jeg føler jeg er på god vei, og i dag har jeg fått handlet inn for uken, hatt noen timer med hjemmekontor, vært i byen og tatt bilder OG sett meg ut litt nytt til terrassen som jeg håper vi skal fylle bilen med i morgen. Lars-Kristian har jo fått sitt ønske oppfylt angående storskjerm og en del fotballkvelder fremover, og da synes jeg det er på sin plass at jeg får laget til en skikkelig fin og koselig krok på toppen av det hele. Er du ikke enig? Gleder meg til å vise dere hvordan det blir! 

31 kommentarer

 1. Så vakre bilder. Ser ut som at dere koser dere <3

 2. Elisabeth

  Tusen takk for koselig blogg og nydelige bilder av en fantastisk nydelig familie <3 Jeg koser meg hver dag med bloggen din og koser meg med det du skriver. Jeg gleder meg sammen med dere på ferie og hverdager, og gleder meg masse til dere skal få en ny bitte liten jente i familien. Nelia kommer til å bli en super storesøster <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth! Så utrolig hyggelig å høre 🙂 Nelia gleder seg virkelig <3

 3. Hei, ville bare si at du er skikkelig flink til å lage overskrifter. Du kunne gjort som andre og laget dramatiske, misvisende overskrifter, men du er heldigvis så voksen at du lar være. Takk for deeet!

  1. Caroline

   Tusen takk, Guro 🙂

 4. what is the dress brand? 🙂

  1. Caroline

   It is from BikBok 🙂

 5. Jeg vurderer å bestille en reise til dette hotellet, for det ser så innmari fint ut =)
  Var alle de ande gjestene der like fint kledd som dere? For dere e så pent kledd hele tiden.
  Og stilen min er ikke så fin som din, så jeg er redd jeg ikke er «fin» nok til å være her?
  Jeg har pene klær altså, men det er noe med holdningen din også, som gjør deg så fin.

  Hvordan er de på dette hotellet? Må man være fin?

  1. Caroline

   Det er en dresskode for menn som inkluderer lang bukse på kvelden i restaurantene, men ellers er det fritt fram å gå med det man vil, så lenge det er pent 🙂 Du er nok mer enn fin nok, det skal du ikke tenke på! Vi så menn med shorts til middag også, så strengt er det i hvert fall ikke – kom som du er med det du har 🙂 De fleste liker jo å pynte seg til middag og det synes jeg alle gjorde 🙂

 6. Jeanette

  Hei Caroline 🙂 Nydelige bilder, den runde sofaen er så stilig. Hvor har du kjøpt den fine hvite kjolen?

  1. Caroline

   Tusen takk! Det var kjempefint der 🙂 Denne kjolen er fra BikBok 🙂

   Klem til deg, Jeanette!

 7. Den kjolen var helt nydelig! Hvor er den fra?

  Og apropos terasse – nå bor jo jeg i Stavanger og her er det en reell fare for en skikkelig grå sommer. Men jeg har så lyst å plante litt, og pynte litt på verandaen vår også. 🙂 Må se om jeg får overtalt mannen til å kjøpe et par potter og plante litt og gjøre det litt fint 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, den er fra bikbok 🙂

   Å, så hyggelig 🙂 Terrassesommer gjør mye for følelsen, regnvær eller ei 😉

   Klem 🙂

 8. Det siste bildet er så vakkert!

  1. Caroline

   <3

 9. Så utrolig nydelige dere er alle sammen :)) men jeg lurer på.. hvem har Nelia arvet håret fra? 😀 har du krøller?

  1. Caroline

   Det er meg 🙂 Jeg hadde helt likt hår da jeg var liten, men vokste det fra meg. Da jeg begynte på barneskolen hadde jeg liksom bare krøller i front / småhårene foran. Det har jeg enda når jeg ikke føner eller retter det ut :p Har lagt ut noen bilder på bloggen fra jeg var liten, du ser det der 🙂

 10. Hei! Bare lurte på hvordan dere evt. beskytter TVen mot luftuktighet o.l.? 🙂

 11. Silje Kristin

  Kunne dødd for håret til Nelia, hærregud Og det bilde av dere to, nydelig! Har hatt litt ferie sammen med dere når jeg har lest bloggen din, utrolig deilig både lesing og bilder <3

  1. Caroline

   Haha :p Det er så fint! Jeg hadde faktisk helt likt da jeg var liten, så jeg er redd hun kommer til å vokse det av seg. Men det er jo ikke sikkert 😉

   Så utrolig hyggelig å lese dette, Silje Kristin! Det er akkurat det jeg ønsker 🙂

   Stor klem!

 12. Pernille

  Jeg må bare si at Nelia minner meg om Gulltopp fra Reisen Til Julestjernen. Så utrolig søt

  1. Caroline

   Hihi! Det er det flere som har sagt 🙂

 13. Julie M

  Så vakker kjole! Fant den ikke på BikBok sine hjemmesider :/

  1. Caroline

   Den er ikke helt ny, så det kan være at den ikke er til salgs lenger? :/

   1. Julie M

    Det er sant! Tenkte med meg selv med engang at den var ny, haha 🙂

 14. Ser ut som det var en riktig fin tur! Bare et lite spørsmål krøller du håret til Nelia? Det var så fint

  1. Caroline

   Nei, hun har naturlige krøller 🙂

 15. Marianne

  Veldig fine bilder, lyset var nydelig! Fargen du har på leppene var veldig pen, hvilken leppestift er det? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne! Leppestiften er Rich matte 330 cocorico fra L’Oreal 🙂

 16. dette var rett og slett griselekre bilder og kjole/leppestift!

 17. Martine

  Hvor er neglelakken fra? Kan du legge inn en link eller si hva den heter? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *