noe fint til en som fortjener det og ultralyd

God morgen! Jeg hadde tenkt til å oppdatere dere i går kveld, men så ble jeg bare nødt til å prioritere koffertene som har vært med på tur og da gikk timene plutselig veldig fort. Men nå er det omsider levbart oppe igjen og gulvet er synlig på skapet, så da kan hverdagen komme 😉 Jeg holder på å se på nye løsninger på walk-in om dagen også, for om det skal flyttes en etasje ned, får vi plutselig ganske mye mindre plass. Men jeg liker en utfordring og jeg tror det blir superfint uansett! 

blomster_1

Dette innlegget skal handle om noe helt annet: vi har nettopp levert disse blomstene pluss litt til, til en dame som fortjener det mer enn noen andre. Naboen vår har passet hundene våre begge ukene vi var på ferie og jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor utrolig mye det betyr for oss. Hundene har vært på kennel én gang i sitt liv og det var alt annet enn hyggelig. Misforstå meg rett: kennelen var sikkert super og det var ingen tegn på at de ikke hadde hatt det bra der, men jeg hadde en så dårlig magefølelse da jeg hadde levert dem fra meg. Jeg følte at jeg hadde levert barna mine til noen helt fremmede og jeg ante ikke hva de skulle foreta seg den neste uken eller hvordan de faktisk hadde det inni seg da matmor forlot dem på et helt nytt sted til helt fremmede mennesker. Heldigvis hadde de hverandre, men jeg gråt da jeg kjørte derfra og Hugo var faktisk snurt på meg i et par uker etterpå. Nå har jo han verdens særeste og sterkeste personlighet også da, men likevel!

blomster_5

Jeg følte at det var feil å la dem være akkurat der, så da naboen vår nok en gang kunne passe dem, ble flere kilo løftet fra skuldrene mine. Hun stiller virkelig alltid opp for dem og for oss og det betyr så mye! Jeg vet hvor glad hundene er i henne også, og i alle som bor rett nedi bakken her, så de har hatt det helt topp mens vi har vært på ferie ♥ 

blomster_3


En annen ting er ultralyden vi var på i går: alt er tipp topp og morkaken har flyttet seg opp 🙂 Det gjorde meg så lettet, for nå slipper jeg å tenke (for mye) på fødsel og eventuelle grep rundt den. Tingen er, at dersom den fortsatt hadde ligget for langt ned og dermed stengt for utgangen, så hadde løsningen blitt keisersnitt da termin nærmet seg. Men nå, som forrige gang, hadde den altså flyttet seg opp, så selv om den ligger i front kan jeg føde naturlig som jeg gjorde med Nelia og det har definitiv gjort meg roligere!

blomster_4

Jeg blir roligere generelt av å være på ultralyd, for det er rart med det, men som gravid bekymrer du deg for utrolig mye uansett om du har vært gravid før eller ei. Jeg er langt fra hysterisk, men det er klart at jeg er redd for at det skal være noe galt som kanskje har blitt oversett på tidligere undersøkelser eller at noe skal ha hendt i ettertid. Gleden er derfor enorm når jeg nok en gang får bekreftet et friskt og sprell levende barn i magen min. Jeg føler meg ekstremt heldig som får gå gjennom dette en gang til. Nelia var med oss i går også og holdt i bildene hele veien hjem – så stolt for at det var lillesøstra hennes! Og hun måtte vokse seg stor og sterk, sa hun hele tiden! Haha, jeg aner ikke hvor hun har det fra, men det er jo sant 😉 


Håper dere har en super tirsdag foran dere! Vi sees om litt ♥ 

46 kommentarer

 1. Åå, som babyen ligner på Nelia! Kjempefin og søt 🙂 Masse lykke til resten av svangeskapet.

  1. Caroline

   <3 Tusen takk, Maren! Stor klem 🙂

 2. Det er så kjekt å ha folk som kan passe hundene. Vi har enda ikke trengt å ha hunden vår på kennel, og vi har mange som elsker å passe ham. Men en dag så spørs det kanskje om kennel må tas i bruk, og det kjenner jeg at jeg gruer meg litt til…

  1. Caroline

   Det er så godt å ha sånne mennesker rundt seg 🙂 Det gikk fint å ha dem på kennel altså, men det er helst noe jeg ikke gjør igjen, rett og slett fordi våre hunder er blitt så gamle og de er ikke vant til det :/

   Stor klem!

 3. Så nydelige blomster og koselig at naboen kan passe hundene når dere er borte!
  (Men akkurat den biten av innlegget gjør at jeg kjenner det blir tøft å levere fra seg gullet vårt på kennel om få dager, uff, klump i halsen, burde ikke lest akkurat det..)
  Fint at alt var bra på ultralyd også!
  Et spørsmål:
  Vi er fem voksne damer (uten verdens beste økonomi), men lurer litt på om du kan lage et nytt innlegg om dette med kremene som skal motvirke pigmentflekker etc. Vi lurer blant annet på om kremene fjerner allerede oppståtte pigmentflekker i ansikt og på for eksempel hender og hals, øvre del av brystet, eller om det bare forebygger, spesielt hos oss som er litt eldre? Og om de kan kjøpes uten konsultasjon hos hudlege, samt ca priser.
  Mvh meg

  1. Caroline

   Dersom gullet er vant med kennel, så går det jo kjempebra <3

   Skal se hva jeg kan få til ang. kremene 🙂 De er ganske dyre, men til gjengjeld fungerer de (i hvert fall på meg) og er drøye 🙂 De vil fjerne allerede oppståtte pigmentflekker, det var det jeg hadde og mine forsvant 🙂 Hvordan de funker på andre steder enn i ansiktet, det vet jeg dessverre ikke, så jeg ville nok tatt kontakt med en hudpleier eller hudlege som kan noe om dette 🙂 Søk på zo obagi + pigmentering eller melasma for eks. , så tror jeg det vil dukke opp en autorisert forhandlerliste 🙂 Kan ikke kjøpes uten konsultasjon og den ene kremen er på resept 🙂

   Klem og lykke til til alle fem 🙂

   1. Takk! Skal sjekke litt opp med kremene! Gullet har aldri vært på Kennel før, uææ, men hun må jo bare. Satser på det går bra. 🙂 Utrolig hvor glad man blir i de 4-beinte og! 🙂

 4. Hei Caroline!
  Lurer på hvordan du forbredet deg til å gå gravid? Når begynte du å spise folat for eksempel? Jeg vet det finnes retningslinjer hos Helsedirektoratet men jeg synes de er så vage 🙂

  Takk for en fin blogg!

  1. Caroline

   Jeg har startet når jeg har testet positivt begge gangene, ikke noe før – men det er mange som gjør det også vet jeg 🙂 Så egentlig har jeg ikke gjort noe forberedelser noen av gangene, men bare levd som før og ikke tenkt noe på det. Men alle finner selvsagt sin egen måte å gjøre ting på 🙂

   Masse lykke til om dere / du tenker på barn <3 Det er en gave!

   Stor klem 🙂

 5. Så godt å høre at alt er bra og at morkaken har flyttet seg lenger opp! 🙂 jeg har ingen planer om barn med det første (er fortsatt singel) men jeg hadde nok vært et stort nervevrak under svangerskapet og enda verre etter fødsel, men regner med at instinktene også tar litt overhånd 😉

  1. Caroline

   Ja, det var en lettelse 🙂 Kan forsikre deg om at instinktene tar overhånd, men det er klart man er mye bekymret også. Heldigvis er det aldri noe problem å få hjelp eller å stille spørsmål dersom du trenger det 🙂 Vi er heldige som har et så bra helsevesen i Norge 🙂

   Stor klem!

 6. Ingvild

  Å, det er så fint å være gravid 🙂 Sitter her med barn nummer to på armen, han er to uker gammel og jeg gleder meg allerede til neste graviditet 😉

  Gled deg til fødsel! Jeg hadde en fantastisk opplevelse denne gangen (i Skien, faktisk), det var så mye bedre når jeg visste litt om hva som var i vente 🙂

  Stor klem fra Ingvild

  1. Caroline

   Ja, det er virkelig en fin tid dette her 🙂 Gratulerer så mye, Ingvild! Krysser fingrene for en god opplevelse denne gangen også 🙂 De er helt supre her i Skien synes jeg 🙂

   Stor klem tilbake!

 7. Så koselig med ultralydbilde, og så godt alt står bra til med lille ❤️ Syns det hadde vært så kjekt med et innlegg om hvordan du tror livet blir som 2 barnsmor ! 🙂 Jeg fikk nr 2 for litt over et år siden, og husker godt at jeg hadde mine tanker om hvordan det kom til å bli. Noe ble som jeg trodde, andre ting ikke ;D Ha en fortsatt fin dag!

  1. Caroline

   Ja, det er så herlig å få med seg hjem! Kanskje jeg lager et slikt innlegg, tusen takk for innspill, Jenny <3

 8. Vurderer dere ferie med hundene? Det er jo så vondt å være bekymret for de firbente.

  1. Caroline

   Om vi skal på Norgesferie tror jeg det vil bli lettere 🙂 Ronaldo er dessverre for stor for å være i kabinen og jeg har ikke hjerte til å la han reise i bagasjerommet / rommet med andre dyr. Han er en veldig nervøs hund når det gjelder forandringer og store endringer, så jeg tror han hadde vært utrolig redd :/

 9. Gunn ine

  Hei Caroline. Du har så koselig og proff blogg, Er ufattelig inspirerende ,ikke provoserende og ufin som noen kan være, skikkelig god følelse etter besøk. Enkelte andre blogger kan jeg kjenne at jeg er forbanna når jeg logger av fra. Så 1000 takk frue, du er best.

 10. Du er så utrolig fin på håret! Hva slags produkter bruker du for at bølgene skal holde seg? De har lett for å skli fort ut på meg selv om jeg bruker en sånn setting spray først… 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Aslaug! Jeg tenke jeg skulle lage en videoblogg rett over helgen 😀

 11. Katrine Storli

  Hahaha, det er så gøy med slike veslevoksne uttrykk som du skrev at Nelia kom med i bilen! 😀
  Nydelige blomster, og ikke minst så godt at ultralyden ble en positiv opplevelse! Klem fra trofast leser ;.)

  1. Caroline

   Haha, de kommer på rekke og rad om dagen, utrolig underholdende og så skjønt! 🙂 Tusen takk, Katrine! 🙂

 12. Hun ligner på Nelia <3 Klem til deg <3

  1. Caroline

   Det synes jeg også <3

 13. Jeanette

  Koselig med naboer som stiller opp. Jeg er selv hundepasser for min nabo når de drar på ferier,alltid like koselig å passe hunden. Så er det jo greit for naboen å vite at hunden er i trygge hender også.

  1. Caroline

   Ja, det er utrolig fint å vite! Virkelig 🙂 Så veldig hyggelig av deg, Jeanette 🙂 Det setter de pris på!

 14. Åhhh søte Hugo og Nelia ( blikket til Hugo og kommentaren til Nelia om søsteren sin 🙂 ) Fint du setter pris på snille naboer, hundene kunne ikke vært på bedre » ferie sted » : -) Nydelig blomsterbukett 🙂

  1. Caroline

   Hihihi 🙂 Tusen takk, Anita <3

 15. Hei Caroline

  Jeg leser bloggen din jevnlig og må si at måten du klarer å være aktiv under svangerskapet inspirerer meg 🙂 Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid for første gang og har som mål å trene så lenge jeg klarer 🙂

  En ting som bekymrer meg er at jeg skal på ferie til uken og da er jeg så usikker på hva jeg kan spise? Jeg har selvsagt satt meg inn i Helsedirektoratets råd, men jeg lurer litt på hvordan du løste det i praksis? Spiste du frukt og salat? Ga du beskjed til restauranten hver gang du bestilte mat at den måtte være helt gjennomstekt? Spiste du egg og kjøttpålegg til frokost?

  Jeg har ikke lyst til å være hysterisk i 9 mnd og vil slappe av og nyte maten, så det hadde vært helt supert med noen tips og triks. Jeg hadde satt veldig pris på svar, men ønsker helst ikke at kommentaren publiseres!

  Ha en fin kveld videre,
  Hjertelig helsing Karina

  1. Vil anbefale deg å ta blodprøve hos legen for å sjekke om du er immun mot Toxoplasmose. Hvis du er det, så slipper du å tenke så mye på hva du ikke kan spise 🙂 1 av 10 er visst immun (fordi de har hatt det tidligere uten å ha merket det), så du kan jo være heldig 🙂

 16. Fine Caroline <3 Du kommer nok til å få en velykket fødsel. Du er en sterk kvinne, og vi gleder oss til å se din lille prinsesse når den tid kommer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg <3

 17. Regner med naboen din fikk mer enn blomster…? Det hadde blitt ganske dyrt å ha to hunder på kennel i to uker liksom..

  1. Caroline

   Det er vi fullstendig klar over at det er 🙂

  2. Mari…. Noen folk er faktisk sånn at de stiller opp for andre uten å forvente noe tilbake! Dessuten er blomster kjempefint å få uavhengig av «størrelse» på tjenesten!

  3. Kristine

   Blomster er veldig koselig å få. Går ann å gjøre hverandre vennetjenester uten å få masse penger og dyre gaver i retur

  4. Står jo at de ga blomster + noe mer! Kranglefant! Og det er ikke alle her i verden som krever masse for å passe noe for andre, noen av oss gjør det for å være medmenneskelig!

 18. Så fint sagt av Nelia! Jeg smelter helt av all empatien hun viser, både for dyr og mennesker. For en hjertevarm og nydelig sjel hun er 🙂

  1. Caroline

   Det er hun virkelig <3

 19. Hei Caroline!

  Så koselig ultralydbilde du fikk med deg 🙂 Jeg kjenner meg sånn igjen med det å være stressa når man er gravid. Jeg fortalte deg før dere dro på ferie at jeg var blitt gravid etter ganske lang tids prøving. Jeg er 7 uker på vei nå, men har hatt en del blødninger siste uka. Skal på tidlig ultralyd i morgen, for å sjekke om alt ser greit ut. Jeg er veldig spent, og grugleder meg. Gruer meg til å eventulet få dårlige nyheter, men gleder meg til å eventuelt kunne senke skuldrene og slappe litt mer av 🙂

  Er veldig glad for å lese at alt står bra til med deg og din lille spire 🙂

  1. Caroline

   Vil ønske deg masse lykke til i dag, Maria! Sender dere gode tanker og håper dere går fra ultralyd med en positiv opplevelse og at du kan senke skuldrene – jeg er sikker på at alt er fint <3 🙂

   Stor klem til deg!

   1. Tusen takk for gode tanker, Caroline! Du er så snill 🙂 Heldigvis gikk alt fint, og vi fikk se et bankende hjerte på ultralyden! Så nå kan jeg senke skuldrene litt mer 🙂 Men jeg kan skrive under på at det å være gravid består av mye bekymringer, og heldigvis også mye glede 🙂

   2. Caroline

    Å, nå ble jeg så utrolig glad på deres vegne! Så herlig <3 Masse lykke til videre, kjære deg! Håper du kommenterer litt nå og da, blir jo nysgjerrig på hvordan alt går med deg / dere også 🙂

    Klemmer 🙂

 20. Så fint å høre at alt ser bra ut! Dere er heldige! Vi var desverre ikke så heldige, minstejenta er født med alvorlig nyrefeil på begge nyrer. Og må inn på sykehus en til to ganger i uken. Men, jeg gleder meg med dere! Masse lykke til og nyt to friske barn!

  1. Caroline

   Så leit å lese, Anni! Sender dere gode tanker! <3 Man skal aldri ta noe for gitt, en kan jo aldri være for sikker heller! <3

 21. Marita Porsanger

  Når du tar ultralyd nå er det privat du gjør det? For man får vel kun en gang hvis alt er bra??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *