storytel

storytel

Med Storytel kan du ta med deg tusenvis av bøker på ferie, og dersom du som meg ikke er den flinkeste til å pakke lett, passer det perfekt at alt foregår via mobilen så du slipper tunge pocketbøker i bagasjen eller håndbagasjen 🙂  Du kan laste ned inntil 5 bøker offline før du reiser, slik at du har direkte tilgang til lesestoff fra mobilen når og hvor du vil. 


Jeg har vært stor fan av Storytel lenge nå, og som jeg har fortalt tidligere, har denne appen dratt meg inn i bøkenes verdens igjen, som jeg virkelig har savnet etter at jeg ble voksen og fikk altfor mye på planen. Lesing har ikke vært noe jeg har hatt muligheten til å prioritere de siste årene, og det har jeg vært veldig lei meg for, ettersom bøker alltid fikk meg til å reise til et helt annet sted da je var yngre. Det var alltid så deilig! Nå, takket være Storytel, har jeg hørt flere bøker på noen måneder enn jeg kan telle på to hender! Dessuten er det perfekt tidsfordriv for meg som kjører så mye bil og er så mye på farten. 

storytel_1

Er du like glad i forfatteren Jojo Moyes som det jeg er, er det en STOR glede å fortelle at oppfølgeren til suksessen Et helt halvt år, som heter Etter deg, nå har kommet på norsk lydbok. Jeg skal innrømme at jeg lyttet til After You for flere måneder siden, den er like fin å høre på engelsk og hun som leser den er bare helt skjønn, men dersom du foretrekker norsk, så ligger den altså ute nå 🙂 

storytel_3

Dersom du har veldig lyst til å lese, men er usikker på hva du skal lese, anbefaler jeg at du sjekker ut boklisten de har laget som heter Ferielektyre. Her finner du bøker som passer perfekt til ferietiden 🙂 Selv lytter jeg til den som heter En liste for livet av Lori Nelson Spielman akkurat nå og den virker helt fantastisk! Jeg har bare lyttet i to timer og grått minst 5 ganger allerede, så en liten advarsel til deg som kanskje er like overfølsom som meg.. Likevel må jeg lytte videre, den er gripende! 

Storytel koster 169,- i måneden, og da kan du laste ned så mange bøker du bare vil! Les mer om det HER og ved å følge denne linken får du 30 dagers gratis prøvetid 🙂 

18 kommentarer

 1. I have to admit that I still can’t be friend with electronic books and prefer always to have a real paper book instead. But you are right – especially for travelling it is the much better solution 🙂 Love your striped dress!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Supert, men man har alltid tid til en ordentlig bok på ferie, stor sjarm å lese bok i feriene! 🙂 Dette ville kanskje heller vært noe å bruke hjemme for meg!

 3. Unnskyld :-/ men jeg må si jeg savner «gamle bloggen» din! 🙁 den hadde liksom en helt annen energi, det var mer fashion osv. Pleide å elske å lese om stylingtipsene, og hvor gira du ble på fine klær, smykker og sko. Selv om jeg er innom deg noen ganger i uken enda så er det liksom ikke det samme, det er kjedeligere? Jeg skjønner veldig godt at man blir eldre og forandrer både seg og stilen, får barn osv. Full forståelse for det! Men leste litt i arkivet på eldre innlegg (sånn 2 -3 år siden) og kjente bare at jeg savner den. Klem!

 4. Har hatt lyst på et medlemskap der, men synes det er så dumt at det ikke er flere bøker man kan lese selv der :/ liker best å lese selv hvis jeg har tid. Hvis utvalget blir bedre av dette kommer jeg til å bli medlem 🙂

  1. Caroline

   Forstår hva du mener! Når jeg ikke har mulighet til å lytte hadde det vært fint å kunne lese 🙂 Men det er ikke alle det går med, dessverre :/ Kanskje det er noe de kan endre på! 🙂

 5. Kristin

  En liste for livet er en FANTASTISK bok!
  Kos deg!

  1. Caroline

   Klarer ikke å legge den fra meg :O

 6. Hvor har du kjøpt den kjolen du har på deg der?

  1. Caroline

   Den er fra st. tropez, fjorårets 🙂

 7. Elisabeth

  «Elizabeth er borte» og «En mann ved navn Ove» anbefales!!!!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips! Har snart lyttet ut En liste for livet, så da skal jeg forsøke en av disse 🙂

 8. Jeg er så glad for at du tipser om dette. Jeg kjøpte appen sist du anbefalte den. Jeg føler det samme som deg, at jeg endelig kan krype inn i bøkenes verden igjen <3

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Hanne! Jeg elsker den! 🙂

 9. Christine

  Hvis man finner ut at dette ikke er noe, kan man si det opp før 30 dager? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det vil jeg tro 🙂

 10. Violetta

  Hvor har du kjøpt sko 🙂

  1. Caroline

   De er fra Bianco 🙂

   1. Violetta

    Tusen takk for svar du er så snill ♡
    Violetta

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *