rosa skyer til frokost

barnerom steg 1_5

God morgen og hei til en helt ny og vanlig uke med blanke ark! Jeg er klar for å fylle de neste dagene med sunn kost og trening, med å ta igjen tapt arbeid og med å starte planleggingen av ny baby i hus for alvor. Allerede da jeg kom hjem ventet det noen pakker på meg og denne ene har jeg hentet i dag – den inneholdt en helt egen Kika til bitte lille, samt verdens mykeste teppe fra samme merke, med samme farger, mønster og i samme materiale. Begge deler er fra merket Barefoot Dreams og jeg bestilte via Nordstrøm. Det ER så fint! 

barnerom steg 1_6

Jeg har allerede lagt bestilling på litt andre småting til rommet hennes og tenker at det kan være lurt å vente med de største tingene – selv om jeg vet godt hva slags seng, møbler og kommode hun skal ha. Jeg gleder meg SÅ til å vise dere! Jeg tenker bare at det er greit å vite om vi blir her i Skien eller ikke før vi får det i hus, det er jo synd å måtte oppbevare alt på et lager dersom det skulle vise seg at vi ikke blir her. Så det haster vel ikke helt enda, selv om jeg tror jeg sprekker når juli er over oss. Da håper jeg mye har falt på plass sånn bo-situasjonsmessig 🙂 

barnerom steg 1_7

barnerom steg 1_8

Temaet på det nye barnerommet blir skyer og stjerner i dus rosa, hvitt, off white og gull. Jeg tror det blir superfint og jeg klør i hele kroppen etter å komme i gang med alt sammen! Får se om det ikke sniker seg inn en farge til etter hvert også 🙂 


Nå må jeg komme meg på trening og om noen timer er det klart for ultralyd! Er så spent! Håper dere får en super ukestart 🙂 

27 kommentarer

 1. I like it that it looks so cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hei Caroline!
  Skjønner det er vanskelig å vente, herregud så stas det er å vente på baby!! Jeg lurer på en ting ang trening og graviditet. Jeg er akkurat blitt gravid med nummer tre (!), og har siden andremann blitt veldig glad i å løpe. Hvordan løp du i begynnelsen av graviditeten? Har lest noe om ikke for høy puls, men hva betyr det? Står så mye forskjellig, har du funnet noe god litteratur/veiledning? Pleier å løpe 4-5 mil i uken, vil så gjerne fortsette med det så lenge kroppen henger med selvsagt… Også en HELT annen ting, leste for en tid tilbake om en krem du tok på leggene som gav litt sånn umiddelbar shine/»brune legger», husker du hvilken det er jeg sikter til?
  Ha en fortsatt god mandag!

 3. Hei Caroline!
  Har bare lyst til å skrive noen ord om de siste innleggene dine. Jeg er vel ikke akkurat i målgruppen din, men en generasjon eldre. Jeg følger likevel bloggen din hver dag. Og hvorfor gjør jeg det? Du skriver veldig bra (jeg er norsklærer – haha) og du skriver om interessante temaer for alle. Mange fine oppskrifter har du også og utrolig god smak på både interiør og alt mulig annet 🙂 Jeg har selv en liten blogg og vet hva det krever å holde den oppdatert til enhver tid (så det gjør ikke jeg)
  Men selv når du er på ferie skriver du flotte innlegg med lekre bilder, du aner ikke hvor imponert jeg er over deg. Innlegget du skrev i går om bryllupsdagen osv ga meg tårer i øynene, du er utrolig flink til å formidle stemninger og følelser.
  Det er flere innlegg jeg burde ha kommentert, men så går det i glemmeboken. Men denne kommentaren dekker også de andre jeg burde skrevet.
  Jeg ønsker dere all mulig lykke til med hendelsen som ligger foran dere og ønsker dere en fortsatt fin sommer.

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig med en slik tilbakemelding, Tone! Du aner ikke hvor mye det betyr for meg! Tusen takk 🙂

   Ønsker deg og dine en fortsatt god sommer også, håper den har mye fint å by på 🙂

   Klem fra Caroline 🙂

 4. For et nydelig babyteppe! Må du betale toll når du bestiller fra Nordstrøm? Ønsker deg en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Ja, dessverre :O Men du kan velge å inkludere det i sluttsummen, så slipper du i hvert fall en kjip regning i etterkant 😉

   Klem 🙂

 5. S.Helene

  Hei Caroline 🙂

  Takk for fint svar i «siste frokost» innlegget ditt, setter stor pris på at du tar deg tid å svare.

  Lurer på en ting om veskene dine fra Adax. Har som nevnt kjøpt skoen din Dahlia Vibrant i Nougat fargen og tenker nå kjøpe enten den minste skuldervesken din eller en str størrelsen opp. Størrelsen ikke så nøye (i denne sammenheng ;)), for jeg lurer på om de lyse veskene (lys grå) passer med nougat skoene eller om du vil anbefale den røde eller sorte vesken i stedet? Har mest lyst på den lyse da, er så fin 🙂
  Kan jeg forresten spørre om hvordan du forholder deg til sjømat og anbefalinger til gravide? Elsker sjømat selv(blåskjell, reker, kreps, kamskjell, laks etc) er gravid selv, men får jo nesten angst av alle advarsler og «skremselspropaganda» man får servert her og der. Følger jo statens anbefalinger men ikke alltid de er helt entydige og enkle å forstå. For eksempel «blåskjell varmebehandles godt». Hva innebærer liksom det? Ender jo opp med at man ikke tør og unngår slik mat :/

  Gratulerer med overstått bryllupsdag forresten! Dere er så nydelige sammen, a perfect match 😉

  Klem S.Helene

  1. S.Helene

   Forresten, så at du hadde de skoene og den lyse lille skuldervesken sammen fra et innlegg 10/4 så da er den saken grei 😉 Det matcher jo godt ilag når jeg ser det i et helt antrekk. Håper ultralyden var en positiv opplevelse med morkaken unna vei 🙂

  2. Caroline

   Bare hyggelig 🙂 Og som du selv har lagt merke til, så matcher de to tingene fint sammen 🙂 Jeg har brukt det sammen flere ganger selv i hvert fall 🙂

   Ang. sjømat, så spiser jeg reker og så å si all annen fisk, men ikke blåskjell, det bare holder jeg meg unna for å være sikker 🙂 Krabbe spiser jeg vel heller ikke, det er i hvert fall noe med brunmaten som skal unngåes, så da lar jeg like gjerne være 😉 Ang. sushi, så spiser jeg både kamsjell og laks, men ikke kveite og tunfisk.

   Tuusen takk 😀 Stor klem!

 6. Hei. Siden du nevner noe med bo-situasjon, har dere tenkt å flytte? Dere har jo SÅ flott hus!!!

  1. Caroline

   Det er ikke sånn at vi vil flytte, men kontrakten som Lars-Kristian har med ODD går ut etter sesongen og da vet vi ikke om vi blir værende her eller om det blir en ny klubb et helt annet sted 🙂 Trives veldig godt her, så det hadde selvfølgelig vært kjempedeilig å bli, men det er ikke opp til meg :/

 7. Hei.
  Håper ikke det er noe galt ettersom du skal på ul nå. Har ett spm ang jogging og svangerskap. Er i uke 16 nå og jogger ca 2-3 ganger i uka. Fikk veldig vondt da jeg jogget tidligere, i ca uka 10. Kjentes nesten ut som kynnere.. Nå får jeg helldigvis ikke vondt, men synes jeg blir litt sliten nedentil og i bekkenet når jeg trener. Litt rar følelse.. 🙂 har du opplevd noen smerter el ved jogging. Har forresten fått helt tydelig klarsignal fra legen ar jeg bare må trene. Han mente det var farligere å la være . Håper jeg får ett sprekt og sunt svangerskap.

  Lykke til videre med ditt svangerskap.

  1. Caroline

   Hmm. Dette er så vanskelig for meg å svare på, Kari :/ Jeg vil helst ikke gi deg noen råd som er feil. Det eneste eg kan si, er at det er viktig at du lytter til kroppen din – ikke gjør noe som fører til at du får vondt eller noe som gir deg følelsen av at du ikke burde. Jeg løper fortsatt og det går helt fint 🙂 Var plaget med kynnere en periode jeg også, så da trappet jeg ned på tempoet til jeg ikke fikk hyppige kynnere lenger 🙂 Du kan jo gjøre litt andre ting enn å akkurat jogge også, dersom du føler at det sliter på mer enn å gjøre noe positivt 🙂

   Masse lykke til <3

   Stor klem!

   1. Hehe.. Skjønner at du ikke kan gi noen slike råd, lurte bare på om du merket noe anerledes enn når du ikke var gravid. Det sliter helt klart ikke å jogge, men gir meg masse energi. Tar det litt roligere enn før jeg var gravid. Har vært dårlig i starten av sv.skapet og da klarte jeg det ikke. Men nå er formen bedre og energien en helt annen.

   2. Caroline

    Ja, det var absolutt annerledes – det kan jeg skrive under på! Jeg følte meg tyngre ganske fort, og merket at kondisjonen endret seg i tillegg til disse kynnerne nå og da :/ Akkurat sånn har det vært og er litt nå også 🙂 Men det er jo ikke så rart 😉 Uansett er det godt å bevege på seg og føle at man bruker kroppen til noe annet enn å sitte i ro eller gå fra a til b 🙂 Masse lykke til videre 🙂

    Stor klem!

 8. Sikkert et nydelig teppe, men bildet er så lyst at jeg ser ingenting. :/
  Og sånn er det med de fleste bildene du legger ut dessverre.

  1. Ser ingenting? Billede nr. 2 er måske lidt lyst, men alle de andre er helt tydelige, og tæppet ser så lækkert ud. Det må være din skærm den er gal med, hvis de fleste af billederne er for lyse. Synes virkelig det er nogle fantastiske billeder i nærmest hvert eneste indlæg Caroline, stor ros til dig og ikke mindst Lars-Kristian for det. Virkelig en fin blog, som jeg læser næsten daglig 🙂

 9. Er det snikreklame for Detnye ?

  1. Caroline

   Nei, snikreklame driver jeg ikke med, derfor er all reklame er tydelig merket 🙂

  2. Åå hvor bliver jeg træt af sådanne kommentarer. Så unødvendigt, altså :-/

 10. Forstår at bo situasjon er litt frustrerende når ting er så usikkert ennå. Hva skjer i forhold til barnehageplass til Nelia etter ferien ? Nytt barnehageår starter i august og inntakene var i våres. Det teppe er himmelsk deilig og mykt, om det er det samme som jeg tror, så må man nesten kjenne på det for å forstå hva jeg mener hehe. Håper ultralyden gikk fint i dag 🙂

  1. Caroline

   Nelia har jo plass der hun er nå, og vil mest sannsynlig fortsette der. Hvis vi flytter så vet jo vi uansett ikke hvor, og da er det jo vanskelig å søke noe sted. Det pleier uansett å ordne seg, da de fleste klubber har kontakter som gjør at sånt ordner seg 🙂

 11. Hei! Hva skal dere gjøre hvis Lars-Kristian ikke får ny kontrakt? Er han sikker på å få fortsette i Tippeligaen, eller er det aktuelt å finne en ny jobb og spille fotball på lavere nivå?

  1. Caroline

   Lars-Kristian og Odd er allerede i dialog om ny kontrakt og har vært det en god stund 🙂 Men ingenting er jo sikkert i fotball, likevel har vi ikke tenkt noe på det scenarioet.

 12. Hei Caroline 🙂
  Jeg er så spent på å se hvordan du innreder og dekorerer det nye barnerommet. Du har en smakfull og elegant stil. Jeg jobber i en hobbybutikk og må bare skyte inn ett lite tips, hvis du skal ha en farge til, til de fargene du har valgt nå, så passer mint utrolig bra. Det er mange av våre nyheter nå som har nettopp denne farge kombinasjonen, og jeg synes de produktene er utrolig fine. Lykke til med innredning, gleder meg til å se inspirasjons-bilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk og tusen takk for tips, Silje! Nelia har jo mint på sitt rom, så jeg tenkte at jeg burde gå for en annen farge på det nye rommet 🙂

   Klemmer!

   1. Det er sant ja <3 Søte Nelia 🙂 "Dirty Lime" er også med i fargespekteret i sommer, og den går også kjempe godt til de fargene du har valgt. Masse lykke til og god sommer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *