outfit with a view

FCD_5FCD_8

Disse antrekksbildene fra Hellas glemte jeg helt å blogge da vi var der, så de kommer nå i stedet 🙂 Det er jo litt deilig å drømme seg bort i den fine solnedgangen vi hadde denne dagen, det var helt magisk lys og vi spiste en nydelig middag etterpå. Likevel er 14 dager med restaurantmat og nesten 2-3 retters middag hver dag nok til å få meg matlei, så i dag vet jeg jammen ikke hva jeg skal finne på til middag. Salat er alltid velkommen, så det spørs om jeg ikke bare handler inn alt som er godt og slenger i en og samme bolle – pleier å bli suksess 😉 


FCD_2FCD_1FCD_4

kjole french connection / sandaler bianco by caroline berg eriksen / veske 3.1 phillip lim 


Nå skal vi avgårde for å hente Nelia i barnehagen, hun har ikke vært der på 3 uker, så jeg er spent på å høre hvordan hun har hatt det! Det har vært merkelig tomt i huset i dag, bare meg og dataen ved hjemmekontoret. Ikke noen andre lyder enn regnet som treffer vinduene. Det er lenge siden forrige gang det var sånn, og jeg har jo plutselig vært så mye mer effektiv med en gang – kanskje ikke så rart 😉 I kveld skal vi pakke ut av koffertene, jeg orket aldri å ta tak i går, var jo evig trøtt og dessuten hadde hagen sine utfordringer å by på som vi heller prioriterte 🙂 Men først er det ultralyd! Det er ikke noe galt med verken meg eller babyen, det er noen som lurte på det både her på bloggen og på snapchat. Men som jeg nevnte tidligere, så har jeg morkaken i front (som forrige gang) og vi må sjekke om den har flyttet seg opp slik at den ikke sperrer utgangen for bitte lille  Krysser fingrene for at den har det! Klem ♥ 

27 kommentarer

 1. Kjøpte du kjolen på en norsk nettside? Isåfall hvilken? Nydelig kjole!

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på Asos 🙂

 2. Krysser fingrene for at alt ligger som det skal!

  1. Caroline

   <3

 3. Hej härliga du!
  Jag har en riktig feelgoodblogg som jag tror (och hoppas!) att du skulle gilla 🙂
  Kika gärna in och kolla när du hinner.
  Kram <3

 4. Så nydelig du var i den kjolen:)
  Kos deg med ultralyd av lillegull.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Håper alt gikk bra på ultralyden <3 hva gjør man om morkaken ikke flytter seg på naturlig vis? Om jeg kan spørre? 🙂

 6. LOVE LOVE LOVE YOUR HAIRCOLOR AND YOUR HAIR STYLE!!!!!

  1. Caroline

   Thank you so much, Jana! 🙂

 7. Så flott babymagen kom fram i den nydelige kjolen <3

 8. Jeg er litt spent på om det gikk bra på ul, men du synes kanskje det er for privat å dele.

  Uansett, lykke til videre i svangerskapet med lillejenta.

 9. For en fin kjole!! Håper det gikk bra på ultralyden i dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk <3 Det gikk veldig fint 🙂 <3

 10. For noen utrolig nydelige bilder 🙂
  Håret ditt er også så utrolig lekkert! Kler den lengden veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du!

 11. doktormacmuffins

  I denne graviditeten kan man jo faktisk SE at du er gravid. Kler deg!

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Men det kunne man faktisk forrige gang også 🙂 Her er jeg ca. like langt på vei http://www.carolinebergeriksen.no/2013/09/15/military-hat/ 🙂

 12. Bertine

  Nydelige bilder! Hva heter du på Snapchat?

  1. Caroline

   Tusen takk, Bertine! Jeg heter carobergeriksen 🙂

   Klem 🙂

 13. Lena Martine

  Bare elsker kjolen

 14. Har nelia sluttet med bleie enda?:-)

  1. Ser det er flere som stiller dette spørsmålet, noe jeg stusser fryktelig over. Det er jo en sak som er veldig privat – spesielt for lille Nelisa selv. Jeg har ikke hatt lyst til å bli utlevert på den måten, ihvertfall. Men kanskje jeg bare er litt sær 🙂

 15. Meget smuk kjole, lidt 70ér stil 🙂
  Den klæder dig.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Fantastisk behagelig plagg også 🙂

 16. Den er så nydelig den kjolen, og fine magen som syns akkurat passe til at vi ser den gjennom fasongen på kjolen! Nei, du er bare flott, Caroline<3 virkelig!

  Stor kos fra Rygge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *