6 år som kona di

Tenk at det allerede er seks år siden jeg stod med nervene i helspenn i Landvetter Kirke. Omgitt av hvit mur og tungt treverk, i skreddersydd brudekjole fra Johanna Hehir og med pappa ved min side, banket hjerte mitt så hardt at jeg ikke var sikker på om det ville hoppe ut av brystet mitt eller ei. Da kirkeklokkene startet å ringe og dørene gikk opp, tok pappa armen min og vi begynte å gå. River flows in you fylte den lille kirken fra tak til gulv, og hjertebanken gikk over til en diger klump som samlet seg i brystet og krøp videre oppover i halsen. Akkurat i det jeg så han som skulle bli mannen min oppe ved alteret, sprakk klumpen og øyene mine ble fylt med tårer. Jeg klarte ikke å hindre det, det var så mange følelser på en gang. Jeg enset ikke engang at det var noen andre i kirken, bortsett fra pappa som var så sterk og god å lene seg til. Akkurat da ville jeg bare opp til ham som stod der og ventet, så jeg kunne kysse ham og si ja. Disse følelsene, akkurat disse minuttene fra denne dagen har brent seg fast i hele kroppen min. Det er følelser jeg fortsatt kan kjenne nærværet av og som kommer krypende hver gang jeg tenker tilbake på denne dagen. Noen minutter etterpå var vi gift, og med venner og familie feiret vi kjærligheten med det som for alltid vil være en fest som ikke kan toppe noe annet. For en feiring og for en dag! 

colage bryllup 2 siste

Lørdag 19. juni 2010 ble vi mann og kone, og helt siden da har vi støttet hverandre, løftet hverandre opp når det har vært vanskelig, gledet oss på hverandres vegne, ledd av hverandre og med hverandre. Det å være gift med den personen som du elsker på en måte som er vanskelig å beskrive og som med årene har blitt din beste venn og støttespiller – det er helt fantastisk og jeg føler meg så heldig som har funnet den rette. Selvfølgelig har vi våre dager som alle andre, som kanskje er litt grå og kjipe, hvor alt føles feil og hver minste bagatell blir til en liten krangel  – men sånn er livet! Sånn er det når to mennesker bor sammen dag ut og dag inn, i hverdagskaos, stress med jobb og alt annet som hører med. Det er naturlig å diskutere, være uenige og også krangle fra tid til annen. Herregud, så kjedelig det hadde vært om det ikke var sånn! Livet er ikke dans på roser for noen, men fy søren så sinnsykt bra det er når du har det så bra med den du elsker. 


Mye har hendt på 6 år og det største som har hendt oss er selvfølgelig Nelia. Det å få barn sammen har gjort oss mer samspilte og forståelsesfulle enn noen gang og for hver dag som går, blir båndet mellom oss to og oss tre bare sterkere. Vi vokser sammen som mennesker når vi må finne ut av ting sammen og løse ting sammen. Vi har satt et barn til verden som vi elsker like høyt og som begge vil det beste for. Her støter vi også på utfordringer og vanskelig dager, men det er da det er så godt å ha hverandre å lene seg på. Når du kanskje helst vil sove og føler deg ubrukelig og utslitt, da er jeg så glad for at vi er to og for at det er akkurat oss to. Og tenk at vi har blitt til tre og snart skal bli til fire! Det blir ikke bedre enn det. 

Jeg unner alle i verden å finne den de vil leve resten av livet sitt med. Å kjenne på følelsen av at ting er riktig og at du er på rett plass i livet. Kanskje er ikke familielivet eller monogamilivet for alle og det respekterer jeg, men fy søren så riktig det er for akkurat deg og meg  Hurra for kjærligheten, for familie og for oss to helt til verdens ende! 

57 kommentarer

 1. gratulerer ! <3

 2. Vakkert å lese. Gratulerer med bryllupsdagen!

 3. Ingvild

  Gratulerer så utrolig mye med bryllupsdagen! <3 Jeg kom på for noen dager siden at dere hadde bryllupsdag snart, husker utenat at det er 19. juni, haha! Jeg synes det er så fint å se to mennesker sammen, som virkelig elsker hverandre. Håper jeg også en gang får oppleve noe lignende 🙂 All kjærlighet til dere!

  Ingvild

 4. Camilla

  Tillykke med jeres 6 års bryllupsdag, kære du!
  Så smuk og fin læsning, som rører mig så dybt, fordi jeg også har fundet ligepræcis dén mand, som gør mig fuldendt.
  Det skinner så tydeligt igennem hvor meget du og Lars Kristian er for hinanden – jeg håber ligeså at andre må opleve sådan en kærlighed, for det er i sandhed fantastisk.
  HURRA for kærligheden!!! <3

 5. Så mye du har forandret deg! Kjente deg nesten ikke igjen 🙂

 6. Tenk at jeg har fulgt deg i over 6 år! Flott var du da og, men neimen synes jeg ikke at du har blitt enda flottere siden da!
  Gratulerer med bryllupsdagen!

 7. Aaaww Satt med tårer i øynene fra topp til bunn på teksten. . Rørende og fint.. Gratulerer med de første 6 årene ☺

 8. Så herlig <3 Hurra for kjærligheten ! Jeg er så heldig at jeg får være fotograf i en haug med bryllup – og jeg får aldri nok av kjærlighet og mennesker som er så glade i hverandre !

  1. Caroline

   Å, det må være både rørende og veldig flott 🙂

 9. Hei Caroline!
  Gratulerer så masse med bryllupsdag! 6 år – sukker bryllupsdag.

  Liker å google litt, når jeg gratulerer noen med dagen, bryllupsdag, feiring av bursdag – livet generelt. Denne gangen ingen unntak 😉 Jeg falt for denne jeg nå skal dele med deg, (er ikke sikker på hvem som har skrevet det…)

  «Hva er kjærlighet?

  Jeg elsker deg, ikke bare for den du er,
  men også for den jeg er når jeg er sammen med deg.

  Jeg elsker deg, ikke bare for alt du har fått til selv,
  men også for hvordan du påvirker meg.

  Jeg elsker………»

  Noen ord for å feire kjærligheten må jo til når dere har 6 års bryllupsdag!

  Gratulerer med dagen og hverandre <3

  Klem, Kari

 10. Aww <3 Nydelig!! <3 <3 😀

 11. Så fine bilder! Skifter antall lesere på blogger fort.?

 12. For et fint og rørende innlegg.

  Gratulerer så mye med bryllupsdagen.

 13. Gratulerer! Du har forandret deg sykt mye!

 14. Dårlig gjort med sånne innlegg for gravide, snufs, snufs 😉 Så vakkert og ekte, takk! Gratulerer med dagen og hurra for kjærligheten <3

 15. Vilket vackert inlägg! Tack för en inpirerande blogg fylld av positiv energi och tänkvärda inlägg. Du har många klocka åsikter, och verkar vara en väldigt snäll och bra person. Har följt din blogg i ett par år och den har alltid varit min favorit. Du bjuder på dig själv till skillnad från många andra, samtidigt som du inspirerar både med dina texter och vackra bilder. Hoppas du fortsätter blogga i många år till. Allt gott!

 16. Så flott skrevet og for en flott feiringsdag dere hadde 🙂 Herlige minnerike bilder, gratulerer så mye med 6 års bryllupsdag 🙂 Hurra for dere, håper dere har hatt en fin dag,selv om dere er tilbake i fine Norge 🙂

 17. Therese

  Gratulerer med kjærligheten <3 Den er fantastisk!

 18. Nydelig❤Kjærlighet er en herlig utfordrene ting som krever gjevnlige pleie og omsorg. Har selv vært gift i 24 år med samme mann, vi har 2 nydelige døtre, på vei ut i livet og som vet hva og hvor de vil. Vi kan klappe oss selv på skuldra og si «bra jobba» Nå begynner en ny epoke i livet og den ser jeg frem til. Vi har fra barna var helt små tatt oss tid til kjæresteting. Reist bort bare vi to. Gått ut på tur eller for å spise. Små ting som ofte bare varte en kveld eller helg. Men du så viktig for oss som kjærester, det høster vi av nå. Gratulerer med de første 6 årene. Dere har mange gode grunner og forutsetninger til å greie det livet ut.

 19. Nydelig innlegg <3 Må påpeke at dere ser ekstremt unge ut på disse bildene, hehe! Ikke at dere ser så gamle ut nå, men på disse bildene ser det jo nesten ut som dere er tenåringer 😉

 20. Kristin

  Gratulerer så mye med dagen! Elsker vakre, glade kjærlighetshistorier, fantastisk å få dele livet med noen som gjør en selv til den beste utgave av seg selv! Herlig at du deler så mye, ikke vanskelig å fange stemningen dere i mellom. Masse lykke til med resten av svangerskapet, og overgangen fra tre til fire. Hurra for kjærligheten!

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Du er herlig!

   Stor klem 🙂

 21. Gratulerer så mye! Helt sprøtt at du giftet deg så ung, jeg er ikke i nærheten av å se for meg bryllup en gang haha. Til lykke med fremtiden og flere barn 🙂

  1. Caroline

   Haha! Ja, det var relativt ungt med tanke på hvordan ting har forandret seg og utviklet seg med årene 🙂 Det haster jo ikke heller, det beste er å vente til det føles rett 🙂

   Klem 🙂

 22. Gratulerer med bryllupsdagen og kjærligheten <3

  1. Caroline

   <3

 23. Ann Kristin Gerhardsen

  Gratulerer med dagen begge to

 24. Så fint innlegg! Det får meg også til å innse hvor lenge jeg har lest bloggen din, hehe 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du har fulgt med så lenge, Celine! Årene flyr 🙂

   Klem 🙂

 25. Gratulerer så mye med bryllupsdagen!

  1. Caroline

   Tuusen takk, Anna 🙂

 26. CamillaHennum

  Gratulerer begge to. Dere er flotte sammen <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Camilla <3

 27. Gratulerer søte, ønsker dere mange fine år sammen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk <3 Fine deg!

 28. Hilde Mello

  Gratulerer med dagen! Håper dere har fått feiret kjärligheten i dag! 2010 var ett bra år, min mann og jeg har vert gift i 6 år i oktober.

  1. Caroline

   Så herlig 🙂 2010 var veldig bra 😉 Gratulerer på forskudd 🙂

   Klem!

 29. Gratulerer så mye med 6 år som mann og kone! <3 Det var en utrolig fin og rørende tekst, som jeg kjente meg igjen i 🙂
  Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, Aina! Det er jeg så glad for å høre 🙂

 30. Så rørende og fint.. <3 Tenk at jeg har fulgt deg siden dag én, og jeg er bare 22 år.
  Tiden flyr. Du er flott Caroline, og kjærligheten –
  den er bare finest. Gratulerer!

 31. Gratulerer så mye med seks års bryllupsdag. <3 Vi feiret fire år for to dager siden, men med to ei på to og en på to måneder ble det ikke den mest romantiske feiringen. Haha. Men jeg fikk nå blomster av mannen så jeg er fornøyd. 😀
  Håper deres bryllupsdag ble like fin som du håpet. 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Ble blomster her også, det er jo nesten finere enn noe annet <3

 32. Gratulerer – nydelig tekst, så flott å lese om slik kjærlighet 🙂

  Jeg setter stor pris på deg og bloggen din, særlig liker jeg godt at du fortsatt er personlig og forteller om stort og smått i livet ditt.

  Ønsker dere mange fine år fremover!

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, kjære deg! <3

 33. Husker når dere hadde 3 års bryllupsdag og «markerte» det med å annonsere at to skulle bli tre <3

  Gratulerer med dagen som var.

 34. Gratulerer med bryllups dagen!! og for et VAKKERT bilde av deg, der du ler sammen med brudepikene, nederst til høyre!!

 35. Jane fra Danmark

  Hej Caroline

  Tillykke med bryllupsdagen – jeg kunne næsten ikke kende dig på billederne, du har forandret
  dig meget = du er blevet meget smukkere, mere modig, utrolig flot og mere naturlig !

  1. Caroline

   Tuusen takk, Jane! Det gledes å høre <3 Mye har hendt på 6 år og jeg føler meg mer voksen enn noen gang 🙂

   Klemmer 🙂

 36. Vilka fantastiska bilder från ert bröllop! Sex år sedan, tiden går fort…

 37. Birgitte

  Gratulerer så mye med dagen! Har faktisk lest bloggen din hver dag siden før bryllupet, skjønner ikke at det er hele 6 år siden!! <3

  1. Caroline

   Å, så herlig Birgitte! Tusen takk 🙂

 38. Hei! Lurer på om du hadde valgt samme stil nå om du skulle giftet deg i 2016? Vi er jo midt i beste bryllupssesong nå og det kunne vært artig med en brudekjole-innlegg faktisk! 🙂

  1. Caroline

   Det er jeg usikker på, jeg angrer ikke et sekund på noen av valgene til den store dagen vår, men jeg hadde nok valgt en litt annen look i dag – på meg selv 🙂

 39. Gratulerer så masse!! 🙂 🙂

 40. Først av alt; gratulerer, og fy som tiden har gått. Husker jeg leste bloggen din lenge før bryllupet.
  Så lurer jeg på, tror du at du ville valgt den samme kjolen dersom dere ikke var gift i dag, og skulle gifte dere neste sommer? Misforstå meg rett, den er helt nydelig, og jeg forstår at du elsker den og kanskje ikke kan se for deg noe annet. Men du har blitt 6 år eldre og kanskje forandret stil, tror du den ville vært annerledes dersom du skulle finne en nå?

 41. Gratulerer så mye med 6 års bryllupsdag! 🙂

  Må bare si at du blir bare flottere og flottere hvor hver dag som går! Det er utrolig herlig å se deg så lykkelig og tilfreds med livet som du er nå. Ta vare på øyeblikkene – og hverandre!

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lise <3 Det varmer så å høre! Stor klem til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *