rethymnon

rethymnon_1

I går tok vi turen inn til byen som ligger en kort taxitur unna, vi var litt tidlig ute så vi gikk rundt for å kikke litt i et par timer før vi fant oss et sted å spise. Helt i starten av havnen ved gamlebyen var det ekstremt slitsomt å gå, minnet meg om jenteturene våre til Hersonissos for snart 10 år siden med innkastere ved hver eneste bar, bortsett fra at her var det innkastere ved HVER eneste restaurant. Det blir jo så slitsomt at vi ikke går dit i ren protest, selv om det ser aldri så hyggelig ut. Når eieren begynner å dra fram avisutklipp som han har laminert for å bevise at stedet hans er bra, da begynner jeg å klø under føttene 😉 Selv om jeg forstår at han er stolt, altså! Jeg fikk et tips fra en leser om et spisested oppe ved borgen, men vi fant jo aldri fram og begynte å bli så sultne at vi endte opp på en rolig plass i en av de kjempehyggelige bakgatene. Avli het restauranten, og de hadde kjempegod mat og fin stemning – ble bare så sinnsykt skuffet da de ikke hadde tzatziki! Jeg får jo ikke det bedre enn akkurat her i dette landet, så jeg prøver å spise meg lei på det mens jeg kan 😉 


rethymnon_3rethymnon_5

Kattepusene ser vi ikke så mye til  ved hotellområdene, derfor var gleden var stor da vi møtte MANGE inne i byen og Nelia ble helt fascinert av disse to som var så små at de fortsatt drakk melk av mammaen sin. Hun synes også at mammaen så innmari sulten ut, så hun ble jo helt bekymret på hennes vegne! Lille ♥ 


rethymnon_6rethymnon_11

– sååå glad i dyrene – 

rethymnon_7rethymnon_8rethymnon_2rethymnon_10

– om hun har dilla på Cars? Neeeiii – 

rethymnon_12

– moussaka – 

rethymnon_14rethymnon_15rethymnon_4

Alt i alt likte jeg meg veldig godt i Rethymnon, spesielt da vi styrte unna de mest folksomme plassene og beveget oss bort fra havnen 🙂 Nå er det jo såpass stort at vi sikkert ikke fikk sett halvparten av gamlebyen heller, men vi kan jo alltids reise tilbake! Nå skal vi ut og nyte den siste kvelden  God helg, dere! 

rethymnon

70 kommentarer

 1. Ser ut som en hyggelig kveld. Er dette eneste kvelden dere har vært utenfor hotellområdene bortsett fra gårdsbesøket? Jeg skjønner ikke helt dette med merking, er det ikke «din» veske og «dine» sko her? Må ikke det merkes?

 2. Jeg var der for noen år tilbake og jeg falt helt for denne byen. Prøver og overtale han her hjemme til og reise ditt siden jeg likte meg så godt der!

 3. Cathrine

  Hei. Dette spm har ingenting med innlegget å gjøre, beklager det, men har Nelia sluttet med bleie? Viss ja, har det gått bra? Har selv en jente på snart to og vi har bare så smått begynt å introdusere henne for det å bruke toalettet. 🙂

  1. Min eldste ba selv om å få slutte da hun var 20 måneder, og det gikk veldig fint. Tok henne på do ofte, og var innstilt på et og annet uhell. Yngste hadde ingen interesse av å slutte så tidlig, så jeg tror de må være motivere selv. Lykke til med bleieslutt! 🙂

 4. Jeanette

  For et koselig sted! Du ser helt smashing ut 😀

  1. Caroline

   Kjempekoselig 🙂

 5. Gunn Elise

  Nydelige fotografier!

  1. Caroline

   😀

 6. Fy søren Caroline, du må reise på ferie oftere. Elsker bloggen din om dagen. Blir så glad av å lese her inne, og sommerfølesen blomstrer gjennom hele kroppen! Fantastiske bilder og fantastiske hverdagsinnlegg med herlige skildringer:-) Kanon! Virker som en fantastisk ferie, og for en nydelig familie du har! God helg og nyt siste dagen :))

  1. Caroline

   Haha, gjerne det 😀

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂

 7. Du har sikkert blitt spurt om dette fryktelig mange ganger, men hvilket kamera bruker du? Det må være utrolig koselig å ha så mange fine bilder av familien sin 🙂

  Har du forresten ekstra linse på kameraet?

  1. Caroline

   Vi bruker Canon 6D 🙂 Objektivene vi bruker er Sigma sin ART-serie, de er kjempegode 🙂

   1. Takk! <3

 8. Thanks for sharing the wonderful pictures, dear Caroline. So sorry, you didn’t get Tsatski there … but at least you found a restaurant which was not so touristic. Love also your beautiful holiday looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 9. Bestemt hvilken vogn du skal ha?
  😀 Her har jeg allerede hatt Bugaboo cameleon og emmaljunga, men må si Bugaboo er den beste. Syns jeg! Emmaljunga er en veldig tung vogn..
  Gleder meg til å se hvilken du velger.
  Ellers er det Bugaboo donkey, som er en genial søsken vogn, hvis Nelia enda liker seg i vogn!

  Kos dere videre!:)

  1. Caroline

   Nei, vi har ikke bestemt oss ennå :/ Vi leter fortsatt, så får vi se hva vi ender opp med 🙂

   1. Denne vognen er virkelig å anbefale:
    http://www.babyjogger.com/product/city-premier/

    Jeg har hatt forgjengeren til denne. Skulle jeg fått en ny baby, hadde det ikke hvert tvil om hvilken vogn jeg hadde valgt! 🙂

 10. Spisestedet ved borgen var trolig Castelvecchio, og dere var ikke så langt unna. Veldig bra, familiedrevet restaurant som heldigvis har klatra ned igjen fra helt på topp hos TripAdvisor (den passer ikke til den voldsomme trafikken ei sånn plassering gir). Anbefales.

  1. Caroline

   Ja, det var den vi skulle finne, men det ble for mye leting med kamerabag, barnevogn og Nelia :O Vi fant heldigvis et koselig sted med god mat 🙂

 11. Nydelige bilder, det så utrolig koselig ut der:-)

 12. Var i Rethymnon for noen år tilbake. Det er jo bare verdens koseligste plass! Forresten, hvor er shortsen din fra?

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂 Du kan se flere bilder av den her: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/05/27/vi-fyller-7-ar/

 13. Hvor er skoene fra?? kjempefine

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco, og innlegget skulle selvsagt vært merket 🙂

 14. Nelia er bare så søt! Utifra bildene så virker hun som ei prinsesse med bein i nesen. Misforstå meg ikke, hun er vakker som en sommerdag, men med et bestemt blikk. Don´t mess with me liksom 🙂 Vakre prinsesser som vet hva de vil og som digger Cars er de beste! Har ei sånn ei her hjemme selv 🙂

  1. Caroline

   Digger Cars er bare forbokstaven 😀 Hun har sikkert sett den «100 ganger» i løpet av de siste ukene :p

 15. Ida Mari

  For et herlig innlegg 😀 Nydelige bilder, med masse kjærlighet og stemning. Dere er jo bare så fine. Riktig god helg til dere også.

 16. Bildene er fine, men det er sååå maange! Scrolle-fingeren min blir jo helt sliten før jeg kommer til slutten av innlegget hvor teksten er.

 17. Hei! Tør nesten ikkje kommentere mer, blir arrestert av «blogg-politiet» uansett hva man spør om 🙁 , men altså hva slags shorts har du på bildene her? Den var rar, gardin-ish, ok at jeg spør? Utover shortsen ser du smashing ut som alltid! Forøvrig var vi i Rethymnon for to år siden, og etter et par kvelder var vi drevne i å overse «innkasterne» 😀

 18. Er innom bloggen din hverdag og av og til flere ganger til dagen. Du er så inspirerende og det er så utrolig kjekt å følge deg og se de fine bildene du legger ut. For en nydelig familie dere er <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Miriam 🙂 Det var koselig å høre <3

 19. Kjempeflott oppdatering fra ferie. Flotte innlegg og bilder. Inspirerende. Virkelig en kvalitetsblogg du har.

  1. Caroline

   Tusen takk for fin tilbakemelding, Mona 🙂

 20. Dere har en så vakker datter Caroline. Tenk hvor fin lille blir med en så vakker storesøster. Nyt tiden du har igjen med ett barn. Ser frem til å følge deg videre som tobarns mamma

  1. Caroline

   Tusen takk, Randi <3

 21. Hei!
  Hvor er den svarte toppen din fra? 🙂

  1. Caroline

   Asos 🙂

 22. Nelia er så fiiiiin!!

  1. Caroline

   Fineste <3

 23. Hei! 🙂
  Må bare spørre hvilken str du har i den genseren med knytting fra Gina tricot som heter elma, og som ligger øverst i din My shop?
  Holder på å gå til innkjøp av en og er veldig usikker på om jeg skal velge xs eller s utifra bildene på modellen, tenkte at da har jeg bedre sammenligningsgrunnlag, for har sett flere bilder av deg med den 🙂 Takk på forhånd 🙂

  1. Caroline

   Jeg har den i small 🙂

 24. Hei, hvordan gjør dere det med bilsete og taxi i Syden? Har dere med sete hjemmefra? Vi lurer litt på hva andre gjør, skal til Spania i sommer og vet av erfaring at taxier i Syden sjelden har barnesete tilgjengelig 🙁

  1. Caroline

   Vi forhåndsbestilte taxi herfra http://taxi4crete.gr/ 🙂 Upåklagelig service! Fine moderne biler med barnesete 🙂 Vi fikk forovervendt sete, men det tror jeg er relativt vanlig i Hellas.

 25. susanne

  Koselige bilder fra Grekenlandet 🙂 Jeg har värt på Kreta, men foretrekker nord-Hellas pga vegetasjonen og frodigheten 🙂 Gamlebyen så veldig koselig ut! Men huff trist med det evindelige maset, Har opplevd litt for mye av det i Tyrkia og Tunisia 🙁
  Du er såå nydelig på närbildet! Og vil bare si at denne frisyren til deg er nå min favoritt, lengden er super til deg 🙂
  Alt i alt virker det som dere har hatt en variert, rolig og avslappende ferie – ja virkelig ferie <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Susanne 🙂

   Ja, jeg kan tenke meg at det er litt frodigere i den delen av Hellas. Jo lenger sørover jo tørrere blir det 🙂

 26. Rethymnon er en by vi har besøkt mange ganger og hele familien elsker Hellas.
  Vi elsker rett og slett ALT ved Hellas. Det var koselig å se igjen bilder derfra 🙂
  En annen ting Caroline – du blir jo bare mer og mer vakker for hver uke.
  Øynene dine gløder på en helt spesiell måte <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Lisen! Så utrolig koselig sagt <3 Vi likte gamlebyen i Rethymnon svært godt, kan forstå hvorfor dere har besøkt den mange ganger 🙂

 27. Kvinne22

  Hei, fine bilder, men kjedelig for oss uten barn og feriepenger. Bloggen er så kjedelig for tiden, håper du snart viser frem noe anna. Blir litt lei av det samme om og om igjen.

  1. Caroline

   Nå reiser vi hjem om noen timer, så da er det tilbake til hverdagsblogging 😉

  2. Benedicte

   Snakk for deg selv. Bare å finne seg noe annet å lese et par uker vettu 🙂 Vi skal heller ikke på noe stor ferie iår, men jeg koser meg med bildene og drømmer meg bort!

 28. Så idyllisk det så ut der 🙂 Nelia virker å være så skjønn og empatisk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lone! Det er hun virkelig, det er helt rørende å se 🙂 <3

 29. Viktoria

  Hahah digger plasteret til Lars Kristian 😉 Regner med at det var greit å ta på plaster når pappa også fikk 😉

 30. Martine

  Jeg synes ikke bloggen er kjedelig i det hele tatt 🙂 Det er bare så utrolig koselig å «være med dere» på ferie <3 Så idyllisk og fint det var der 🙂

 31. Bloggen din er ikke kjedelig for tiden!? Du må jo blogge om noe, og da er det jo ingenting annet å blogge om? Jeg elsker bildene dine 🙂 De er kjempefine og veldig god inspirasjon!! Det er jo andre sitt problem å ikke ha feriepenger og barn. Og hvis det er noen som synes bloggen er kjedelig, er det ingen som forventer at man skal lese den! Skjønner ikke problemet?

 32. Hva skal den lille hete? <3

 33. Hvordan fikser du håret ditt?
  Det er så fint!

 34. Datteren deres er rett og slett bare helt latterlig nydelig! At det går an å være SÅ skjønn :’D

 35. Vi var nettopp på Rhodos, kom hjem igår. Reiser til Kreta i August. Har superlyst å dra til den farmen dere var på og Rethymnon er vel dit vi skal uansett. Gleder meg veldig. Har dere besøkt andre steder på Kreta dere vil anbefale? Som oss synes dere å like dere litt unna turiststrømmen. Jeg hater å bli antastet foran hvert eneste spisested og har de innkaster er vanligvis maten veldig middelmådig har jeg inntrykk av

 36. Emilie Haltbakk

  Hei kjære deg 🙂
  Jeg lurte på hvilke krøllstav du bruker for å få slike krøller? Og hvordan du gjør det.

 37. Bare lurte på hvor den sorte toppen er ifra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Asos 🙂

 38. Guriland så fin den shortsen var til deg. Kjempefint med den høyden og at den er i kontrast med toppen på gravidmagen din! Og når du går i noe litt «casual» som shorts, som er noe jeg selv ville brukt, så fikk jeg skikkelig sommerlengt, lite sommer å oppdrive i min del av Norge 😉

  1. Caroline

   Å, tusen takk for en så fin tilbakemelding, Ais! Nå ble jeg glad 🙂

 39. Har du tatt restylane? Ser sånn ut. Du ser bra ut med det også, men enda bedre uten! Sett pris på det naturlige du er født med og husk at alt du har og er har du fått fra foreldrene dine og slekt langt bakover. Det synes jeg er så gøy å tenke på! Du er fantastisk vakker som naturlig og det er selvfølgelig bare din mening som teller. Jeg bare synes leppetrenden er så kvalm. Noen har store lepper, noen har små, noen har midt i mellom. Kan vi ikke sette pris på hva vi er? Klem <3

  1. Caroline

   Jeg tok restylane i november, men har ikke tatt noe etter dette 🙂

   1. Hva tenker du om signalene du sender med å ta Restylane? Når du ikke en gang har fylt 30? Du skriver hele tiden at man skal være glad i seg selv og være fornøyd med den man er.

   2. Caroline

    Restylane i leppene har ingenting med alder å gjøre. Kanskje du tenker på botox? Jeg har vært åpen om bruken av restylane helt fra starten og tenker å fortsette med det når noen spør meg. Jeg personlig ser ingenting galt i å bruke det, jeg er superfornøyd med resultatet det gir, men det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd med meg selv som jeg er. Jeg setter jo også på negler for eks. – fordi jeg synes det er fint – ikke fordi jeg ikke er fornøyd med meg selv 🙂

 40. Jeg dåååner av Nelia, hun er så søt! For en fin familie du har, Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *