den siste treningsøkten i Hellas

trening_1

Hei fredag! Hver dag er fredag for oss, så jeg har mistet fullstendig oversikt over tid og sted for en lang periode nå. Ferien nærmer seg slutten, men denne gangen er jeg liksom ikke klar for å komme tilbake til hverdagen igjen. Det har vært noe ekstra fint denne gangen som gjør at jeg bare vil ha mer. Men hvem vet, kanskje det snur i løpet av morgendagen. Jeg vet jo at hverdagene er de vi har flest av og det er som oftest dem jeg er flink til å få det beste ut av – selv om det ofte er hektisk. Jeg liker det jo sånn også! Jeg vet i hvert fall at det blir en del babyplaner- og løsninger når vi kommer tilbake og allerede på flyet hjem kommer jeg sikkert til å legge noen bestillinger på møbler og diverse til rommet hennes. Hah 🙂 

trening_3


Denne uken har det ikke vært like enkelt å få til treningsøkter som forrige uke, og det er hovedsakelig min egen feil fordi jeg har vært så trøtt på morgen. Har dratt meg heeelt til klokken halv ni-ni liksom, crazy 😉 Men det har blitt to greie svettefester likevel og de har jeg gjennomført her på hotellet med superfin utsikt over bassengområdet. Tenk at jeg er i uke 30 allerede, det er helt utrolig! Bitte lille nærmer seg 1.5 kilo! Jeg er så takknemlig for at formen min er så fin, jeg glemmer jo nesten at jeg er gravid – selv om hver kveld minner meg på det. I går var hun så aktiv at jeg nesten ble bekymret, måtte opp og gå litt for å få slappet av, så det er kanskje ikke så rart at jeg er litt trøttere om morgen heller? Må si jeg var en smule misunnelig på Lars-Kristian som lå og snorket på plassen ved siden av meg akkurat idet jeg travet fram og tilbake på gulvet, men jeg ville ikke byttet plass med ham for alt i verden.  

trening_4


Nå skal vi nyte de siste timene med sol før reisen går hjem i morgen. I går var vi en tur i Rethymnon, så klikk gjerne innom litt senere om du vil se bilder 🙂 Ha en kjempefin fredag! 

8 kommentarer

 1. Synes det høres helt topp og riktig ut å la feriefølelsen snike inn med noen late morgener. To fine treningsøkter er da mer enn nok denne uken så mye som du trener ellers. Viktig gi litt slipp av og til og bare nyte fri og ferie. Og husk at selv om du er i fin form, trenger kroppen litt ekstra hvile de siste ukene av svangerskapet. Det tar på å lage en baby.
  Kos dere siste dag og god tur hjem.

 2. Hvorfor løper du ikke ute?

  1. Caroline

   Jeg liker å ha toalettet i nærheten nå som jeg er gravid 😉 ellers løper jeg nesten alltid ute på ferie 🙂

   1. Hehehhehe, jeg skjønner! Fornuftig 🙂
    Vi var tre uker på Kreta for noen år siden, og da løp vi ute. Fantastisk på morgenen, før det blei virkelig varmt, gjennom olivenlunder, ned til stranden, og 3km rett opp igjen til huset vi leide. Deiligste løpeturene!

 3. Helt crazy som sover til halv 9-9. Virkelig? Det er normalt, kjære deg.

  1. Caroline

   Det var en spøk, kjære deg 😉 Jeg vet at det ikke er crazy, jeg trodde det var ganske tydelig ettersom jeg skrev det på den måten. Men helt seriøst så er det ikke normalt for oss. Vi har barn som står opp lenge før det, men ikke på ferie 🙂

   1. Sove til 9 er ikke normalt her! Og vi har ikke barn engang,,,,,

  2. Sove til halv 9-9 er ikke normalt for oss iallfall, derimot er det stor luksus!! Barna er morgenfugler 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *