kids ♥ grecoland

Kids_13

Grunnen til at vi ønsket oss til et hotell i Grecotelkjeden var først og fremst fordi vi var på utkikk etter barnevennlige hotell som i tillegg var luksuriøse. Det har så absolutt svart til forventningene, for disse to ukene har Nelia virkelig kost seg! Det har selvfølgelig ikke bare med hva hotellene kan tilby å gjøre, men det er helt klart at det har masse å si. Alle disse tre hotellene har bydd på fine lekeplasser med husker, sklier eller begge deler, tegne- og malesaker samt en masse aktiviteter som barna kan være med på fra de er tre år. I tillegg merker du at barn er velkommen på de som jobber her, i restaurantene og i frokostsalen er alt tilrettelagt og det er aldri vanskelig å få akkurat den barnematen du vil ha, melk eller barnestol. 

Kids_9

Kids_11

Kids_23

Kids_19

Kids_18

Kids_22

Kids_12

Når de er yngre er de også velkommen, men da sammen med en foresatt eller begge. Det har vært alt fra å samle skjell på stranden til å lage hodepynt eller å male på steiner, alt som barn synes er gøy å gjøre. Du får utdelt en aktivitetsplan for hver uke når du ankommer hotellet, så det er enkelt å melde seg på det som passer 🙂 Hver kveld er det minidisco fra klokken halv ni etterfulgt av underholdning for både store og små, og vi har sett alt fra gresk folkedans til tryllekunstnere og akrobater, det er utrolig flinke folk som jobber her 🙂 For de største barna arrangeres også matlagingskurs og de kan også få være bonde for en dag på Agreco Farm, som jeg fortalte om i går. 

Kids_14

Kids_15

Kids_17

Kids_6

Kids_1

Kids_2

Kids_4

Kids_5

Kids_7

Kids


Disse to ukene med skikkelig familieferie har vært så utrolig fine. Hverdagen blir fort hektisk, det er jobb, henting i barnehage, middag og litt lek før sengetid som dominerer store deler av dagen og sånn er det jo for de aller fleste. Så jeg kjenner at det å koble ut og reise sammen bare vi tre, det har ført oss enda tettere sammen enn noen gang. Den lille jenta vår blir så stor og hun utvikler seg så fort, det å være sammen med henne 24 timer i døgnet i 14 dager har vært både rørende og en stor glede. Å se henne kose seg med dans og musikk, le med andre barn, leke på stranden og se hva slags vakkert menneske hun stadig utvikler seg til å bli, gjør meg til verdens mest stolte mamma! Jeg gleder meg allerede til neste familieferie og gruer meg nesten litt til hverdagen tar oss igjen. Men det er jo bare sånn livet er, så jeg elsker at vi har så mange fine minner å ta med oss tilbake! 

55 kommentarer

 1. Hvilket objektiv bruker du?

  1. Caroline

   Vi bruker flere forskjellige, så det kommer helt an på hvilke bilder du sikter til? 🙂

   1. Vidvinkelen, men vil gjerne høre hvilke andre dere bruker 😀

 2. Hva tror du nelia foretrekker, disse hotellene eller sunwing som dere var paa i hoest? Hvilke synes du barna liker best? (Kanskje du kan sammenligne de litt og kanskje gir en oversikt over fordeler og ulemper med disse stedene i en fremtidig innlegg?)

 3. Hei:)
  Hvorfor ønsket dere sere luksus? Hvorfor er det ikke bra nok for dere med bra standard ?

  1. Caroline

   Standard er mer enn bra nok, og det har vi hatt flere ganger, men denne gangen ønsket vi litt mer luksus enn hva vi har hatt på de to siste feriene med Nelia 🙂

 4. Vil du anbefale noen av disse hotellene til to voksne på ca 30 år? Eller blir det veldig mye barn og «støy»? Vi tåler litt altså =)

  1. Caroline

   Det er litt av det som er fint her, det er en god blanding her og ikkeså mange barn at det vil være sjenerende for voksne uten barn 🙂 Barneunderholdningen er også et adskilt fra voksenunderholdningen 🙂 På The White Palace var det litt støy, men det var det både voksne og barn som sørget for, på Amirandes var det veldig rolig, men der var vi ikke ved fellesbassenget. Her er det litt støy ved fellesbassenget, men på stranden er det realtivt rolig.

 5. Jeanette

  Gud,jeg trodde at det var en ekte elefant! Begynte virkelig å lure 😛

  1. Caroline

   Haha 😀

 6. Det jeg syns er så fint med deg og denne bloggen er at du fremstiller det å ha barn som noe veldig fint og koselig. Jeg syns ofte mange andre bloggere, og foreldre for øvrig, kun klager over hva som er slitsomt. Jeg elsker barn, og gleder meg enormt til den dagen jeg blir mamma, og jeg tror det blir mest fantastisk å få barn. Klart at hverdagen er der med kjas og mas, men å ha barn oppi det hele må gi livet en ny mening. Jeg er en veldig positiv og glad person, men jeg føler virkelig at livet ble enda bedre da jeg endelig ble tante for noen år siden. Jeg har passet de barna MYE, men det har alltid vært en fryd, selv når de ikke vil legge seg hehe. Jeg syns du bare skal få litt cred for å vise den positive siden, selv om mange nettroll vil ha det til at barn kun er slitsomt. Med den innstillingen tror jeg kanskje ikke man bør ha barn. De er jo tross alt små mennesker som skal læres opp til livet gjennom sine foreldre 🙂 Nyt ferien videre <3

  1. Enig, du har faktisk vært med å påvirke meg i svæært positiv retning til det å ha barn, så mye at vi nå skal prøve å få selv.. 🙂 Hehe, i tillegg til andre faktorer selvsagt 🙂

   1. Caroline

    Det var koselig å høre, men ja, jeg håper dere egentlig prøver å få barn av helt andre årsaker enn meg 😉 Haha 😀 Uansett, lykke til! <3

   2. Er vel et par andre ting som har spilt inn og 😉 Men vi er mange 30 something som synes dette med barn er noe skumle greier .. 🙂

   3. Caroline

    Haha 😀 Ja, men det forstår jeg! Det er jo noe som forandrer livet for alltid 🙂

 7. Hihi, nelia er så nusselig med den hårbøylen med ører <3 Av ren nysgjerrighet – angående venninnen nelia har fått seg; spurte du henne og foreldrene hennes om lov til å publisere bilder av henne på internett før du gjorde det? 🙂

  1. Jeg lurer også på dette med tillatelse til å poste bilde av andre barn. Ble jenta/foreldrene spurt?

 8. Ann Kristin Gerhardsen

  Takk for fine bilder Du har all grunn til å være stolt av prinsessa di, utrolig sjarmerende og det lyser glede ut av øynene hennesKos dere masse de siste dagene

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann Kristin 😀 Koselig med slike tilbakemeldinger! 🙂

 9. Hei!

  Så fine bilder Caroline 🙂

  Jeg lurte bare på hvilket selskap dere forhåndsbestilte taxi fra, og om dere gjorde det på nett? Vi kikker på tur til Kreta og har en toåring 🙂

  God tur hjem! 🙂

  Klem V

  1. Caroline

   Vi brukte dette: http://www.taxi4crete.gr/

   Kjempegod service! Vi har jo med en del baggasje, og Lars-Kristian var usikker på om alt ville få plass i en Sedan og om vi derfor måtte bestille en stasjonsvogn (som kostet en del mer). Lars-Kristian tok bilde av alle koffertene og sendte det til dem, og så prøvepakket de en sedan for å se om alt passet 🙂

 10. Flotte bilder som alltid 🙂 Så koselig å lese at du/ dere koser dere så mye sammen på ferie, uerstattelige dager er gull verdt å ta med seg tilbake i hverdagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

 11. Hei fine du! Det er en del snakk om at du driver skjult markedsføring for hotellene dere har bodd på, stemmer dette? Får det bare ikke til å stemme at du reklamerer såpass mye gratis for noen :/

  1. Caroline

   Det stemmer ikke, hadde dette vært reklame hadde det vært merket øverst slik som jeg alltid gjør med sponsede turer. Hvorfor skulle jeg unngå å merke dette, når jeg merker alt annet, inkludert sponsede turer (Ving til Gran Canaria, Rhodos, Hellas etc.)

   Dette er heller ikek første gangen jeg skriver om et hotell uten at det er reklame:

   http://www.carolinebergeriksen.no/2016/02/27/vi-er-her-vi/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2015/09/03/geiranger-for-to/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2015/03/13/dangleterre/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2015/12/15/det-er-dejlig-a-vaere-norsk/

   1. men du pleier vel å være sponset både på angleterre og farris bad, så jeg skjønner ikke hva dette skal bevise!?

   2. Caroline

    Det skal ikke bevise noe som helst, det har jeg heller ikke noe behov for. Men det viser at gratis omtale av hoteller er helt normalt, og har skjedd mange ganger før. D’angleterre har vi aldri fått sponset, og Farris er det lenge siden jeg jobbet med. At vi har jobbet med Farris tidligere har ingen relevans, så lenge det oppholdet jeg linket til ikke er sponset.

  2. Hilde. Det er vel KG damene du sikter til, de sitter og har ikke mye annet å ta seg til. Til og med en som spurte om noen har sendt mail til hotellet for å spørre om dette er sponset. Da har du virkelig store problemer,og det er ikke annet enn misunnelse og kvalme som driver de mest aktive. Samme med kommentar om at hotellet var et VIng hotell, samme på KG. Så en del snakk om ,er kun der inne, ikke sett dette andre steder. Ser Caroline har svart på dette flere ganger både før og under turen. Hun skriver om ferien sin, og da er det vel naturlig at hun viser oss hotellene. Hvorfor skulle det egentlig være rart om hun «reklamerer»gratis for noen ? Kun et fåtall som reagerer på det,vi andre nyter flotte bilder og at vi «får» v ære med på ferien.

   1. Caroline

    Akkurat det overrasker meg ikke, det var jo brukere fra KG som ringte Sykehuset i Skien for å høre om jeg var innlagt på føden da Nelia kom :O Men vi koser oss uansett på ferie 🙂 Tusen takk, Lisen!

   2. Drøyt!!! Sjokkert.

   3. Var det virkelig det?? Så sykt. Jeg hadde nesten blitt redd om det var meg. Håper ikke de fortalte vedkommende at du var det, hvis så, burde du informere om det så de ikke gjør det neste gang.

   4. Du tror vel ikke at det var kritikere som ringte føden!!!??? Det er vel ganske åpenbart at det var en beundrer. Du feilvurderer hva vi som er kritiske bruker tiden vår på. Sjekke om reklame er korrekt merket er interessant tidsbruk for en som er kritisk – sjekke om du har fødet – not so much.

   5. Caroline

    Der tar du nok feil, Anita. Kritikere kommer i mange ulike former og nyanser. Du har f.eks de nyttige kritikerne som er konstruktive og saklige, og som gjør slik at jeg kan forbedre bloggen. Så har du noen unyttige kritikere som bare er ute etter å finne feil, som ikke klarer å være objektive og som for det meste er ute etter å lage kvalme. Sistnevnte er helt klart i stand til å ringe føden for å spørre om dette, akkurat som de ringer et hotell for å høre om jeg har fått oppholdet sponset og håper på at jeg har drevet skjult markedsføring.

   6. Anita. Du er en av KG damene selv, garantert. Dersom det er samme Anita som kommer med kommentarene om bl.a Ving hotell så er dine kommentarer akkurat det samme som diskuteres inne på KG, samme med at den som ringte føden nå diskuteres inne på KG. Hva gir det deg ? Akkurat som du er inne på bloggen til Caroline og rett inn på KG for og fore «Ulvene»

 12. Your girl is so so cute.

  1. Caroline

   She’s the cutest 🙂

   1. Wenche

    Hvordan vet du at det var noen av de på KG fremfor beundrere og fans du har som leser bloggen?

   2. Caroline

    Fordi vedkommende, som hadde fast brukerkonto på KG, skrev det der.

 13. Oh god Nelia is amazing :))

 14. Åh, Nelia er så søt! Jeg dåner<3 Det har vært så koselig å følge dere på ferie. Her i huset gleder vi oss til ferie med bare oss lillefamilien senere i år. Deilig med koselige dager hvor man kan være sammen hele døgnet<3
  Kos dere videre!
  Stor kos fra Rygge<3

 15. Det er alltid koselig å kikke innom bloggen din og denne ferien er intet unntak.
  Jeg har liksom vært med på ferie jeg også . . . hihi. Dere tar utrolig fine bilder og da mener jeg ikke
  lyssetting osv, men selve vinklingen og «innholdet» i bildene. Bildene dere tar fremstiller tingene
  på en slik måte at jeg føler jeg selv er tilstede, jeg klarer å føle hvordan dere har det. Det er nesten
  slik at jeg klarer å lukte gresset, havet og den svake hvitløkslukten ut i fra et restaurantkjøkken.
  Det er nettopp derfor jeg må innom deg hver dag og jeg rett og slett koser meg med tekst og bilder.

  Tusen takk for «turen» Caroline og god tur hjem!

  1. Caroline

   Oi, så koselige tilbakemeldinger! 🙂 Vi ønsker jo at bildene skal formidle noe, det er jo det som gjør et bilde bra i mine øyne (pluss lyssetting o.l.).

   Tusen takk 🙂

 16. Du skriver at dere ønsket å utforske denne lukseriøse hotellkjeden av egen interesse, og at dere derfor skriver anmeldelse av hotellene uten vederlag. Det jeg lurer på er hvor mange av leserne dine dere tenker har råd til slike ferier som dette? For meg så er anmeldelse av hoteller med døgnpris 6000-8000 kr ikke for den vanlige leser, og da ser jeg igrunnen ikke poenget med å bruke så mye tid på å anmelde noe som antagelig flesteparten av dine lesere ikke er i nærheten av å kunne feriere på. Vår husholdning har relativ høy inntekt, jeg vil likevel aldri vurdere å dra på 14 dg ferietur til hoteller til kr 6000-8000 kr døgnet bare for å teste hvordan det er…..men der er vi jo forskjellige selvsagt. Men essensen av innlegget mitt er egentlig hvorfor reise på så dyr ferie for å teste, samt skrive gratis anmeldelse for at leserne skal få vite hvordan det er på disse hotellene, når antagelig de fleste som leser innleggene aldri vil komme i nærheten av slike dyre hoteller.

  1. Caroline

   Ut i fra tilbakemeldingene så er det flere som har vurdert det på bakgrunn av dette, og enda flere synes det er koselig å lese om og se på en sånn mulighet. Men nå er det heller ikke sånn at man må ha råd til, eller faktisk bestille en tur hit for å ha utbytte av å lese om det på bloggen min. Det er heller ikke derfor jeg reiser hit 🙂 Jeg følger selv flere reisekontoer på instagram, og de publiserer bilder fra steder jeg mest sannsynlig aldri vil kunne reise til av flere årsaker, men likevel har jeg et utbytte av å følge disse kontoene.

   1. Enig med Caroline 😉 Jeg, mann og barn reiser om 2 uker til dette hotellet. Vi bestilte for en god stund siden via Ving, kom over bilde fra hotellet som Caroline hadde postet på Instagram og synes det var gøy å se/lese om hotellet vi skal bo på (annet enn trip advisor ol). Vi er heller ikke spesielt rike (selv om vi har god økonomi) og ble ikke ruinert av å bestille dette hotellet :/

    Synes det er flott å få tips om andre hotell også! Vurderer å prøve white palace ved en senere anledning. Jeg liker iallefall å bo bra når jeg først skal reise en plass! Men hver sin smak 🙂

   2. Caroline

    Jeg ville valgt Amirandes om jeg stod mellom det og White Palace, men det kommer jo an på hva man foretrekker 🙂 Hyggelig at du liker innleggene herfra! 🙂

  2. Synes det er deilig å kunne drømme seg bort i bildene fra hotellene jeg. Jeg er student nå og har hvertfall ikke råd til en slik reise. Tviler dessuten på at jeg kommer til å prioritere å bruke penger på en slik reise noen gang senere. Men jeg liker fine bilder og god stemning, og det gir denne bloggen meg.

   Selv om Caroline skriver om disse hotellene, så er det jo tross alt deres ferie, og ikke kun for bloggen. Hvis de har lyst til å bo på luksushotell, så burde ikke det være noe problem.

  3. Anette. Vi har bestilt Amirandes med 2 tenårings jenter allerede til neste sommer. Og har bodd på flere hotell i samme kjede tidligere, Det er mange nordmenn som har god økonomi, og bruker mye penger på ferie. Tror nok ikke Caroline utelukkende valgte disse hotellene for bloggen sin skyld, men at hun også likte konseptet. Og så mye bedre måte og feriere på enn ved typisk charter hotell som fylles opp av skrikende folk og fulle basseng, hvor kampen om en god solseng er dagens høydepunkt. Du sier selv du har relativ høy inntekt, det er sikkert flere som leser denne bloggen som har det og om ikke du velger bruke penger på en slik type ferie så er det mange andre som ønsker det.

 17. Nelia er så søt! Hun er så lik pappaen sin – det smilet! Kjempe fine bilder!

 18. Det har vært så koselig å lese om ferien deres 🙂 Flotte og stemningsfulle bilder også.
  Har sett at du har fått endel kritikk ang ferien deres, og jeg håper dette ikke har ødelagt for dere. Sprøtt at folk skal kritisere hvordan andre mennesker velger å bruke ferien sin! Det er jo en privatsak og opp til hver enkelt. Selv om noen bruker ferien sin på en bestemt måte så er jo ikke deres måte den rette måten for alle andre.
  Dere reiser jo med en 2 åring og i tillegg er du gravid, såklart at dette legger føringer for ferien! Det forstår vel de fleste 😉
  Uansett, håper dere har kost dere, og god tur hjemover 🙂

 19. Kristin

  Jeg blir så satt ut av all usaklige kritikken som kommer. Når bloggere skriver om ferier, bruker jeg vanligvis å bare bla gjennom bildene fordi jeg ikke synes det er så veldig interessant å lese om. Men denne gangen har det virkelig vært veldig inspirerende å følge med. Selv er jeg student og har da selvfølgelig ikke mulighet til å dra på en slik ferie i nærmeste fremtid, men likevel har jeg hatt utbytte av det du har delt. Dere tar så fantastiske bilder, og jeg liker bloggen din bare bedre og bedre! Ikke minst har det vært interessant at du har blogget om ulike hoteller.

  Jeg synes det er veldig fint at noen kan unne seg en slik reise, og håper dere har kost dere masse i ferien 🙂

 20. Sandrab

  Herregud kan folk slappe av og slutte å henge seg opp i alt. Hvor sinnsyke er man ikke når man ringer hotellet for å sjekke om det er sponset liksom. Det at Caroline skriver om forskjellige hoteller betyr ikke du må reise dit og det betyr ikke at du MÅ velge dyreste hotellet. Finnes sikkert noen i nærheten med lavere prisklasse som kan passe folk flest, er ikke verre enn og undersøke og evt ta inn i nærheten om området ser bra ut. Enkelt og greit slutt og komplisert alt… Blir så satt ut av folk som ikke har bedre å ta seg til.

  Caroline du er nydelig og har en nydelig familie, det er trolig gøy å følge med på deg og det er en sann glede i hverdagen. Nelia er nydeligste ungen jeg noengang har sett.

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandrab 🙂 Koselige med slike tilbakemeldinger <3

 21. Nelia har så fine outfits, akkurat som mora! Hadde vært fint om du skrev av og til hvor klærne hennes er fra

  1. Caroline

   Tusen takk, Inga! Bare spør om det er noen klær hun har på seg som du lurer på, akkurat dette er fra Zara 🙂 Der har de så mye fint! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *