agreco farm

agreco_10

Hei onsdag! Dette har vært en utrolig deilig dag, så vi har bare utnyttet den til det fulle. Vi startet dagen med en tidlig frokost, før jeg fortsatte med en kjapp treningsøkt. Deretter var vi på lekeplassen og ved vannskliene en stund før det var på tide med lunsj. Da Nelia sov litt utnyttet Lars-Kristian og jeg solstrålene på hver vår solseng i hagen, lå bare og snakket om alt som skal skje når vi kommer hjem og om forventningene til det å bli enda flere. Så ble det altfor varmt for begge to, så da gikk vi heller inn i skyggen og så fikk jeg endelig gått gjennom alle de fine bildene vi tok i går! Da var vi nemlig og besøkte Agreco Farm, et gresk økologisk gårdsbruk ikke langt fra hotellet. Her har de så mange, vakre dyr og så god mat! Vi fikk servert en 6-retters meny hvor alt var økologisk og vegansk og det var bare så godt! Vi reiste med hotellet og noen flere gjester og så viste det seg at det var en guidet tur helt i starten som varte i godt over en time. Vi holdt ut i en halv før Nelia synes alt ble litt for kjedelig, så stakk vi heller av på egenhånd og fikk utforsket alle de fine dyrene i fred 😉 


agreco farm 

agreco_18agrecoagreco_1agreco_19agreco_4agreco_24agreco_2agreco_21agreco_3agreco_20agreco_23

Middagen nøt vi i helt fantastiske omgivelser med utsikt over både sjøen og grønne sletter, akkurat i det solen gikk ned. Vi ble faktisk sittende og spise i over to timer. 

agreco_5agreco_7agreco_6agreco_8agreco_15agreco_11agreco_14agreco_17agreco_9agreco_12

For en dag! Vi skal tilbake i morgen, men da skal Nelia få være bonde for en dag 😉 Nå står vi på farten inn til Rethymnon og håper å få med oss solnedgangen fra en restaurant der – nå gjelder det å bare suge til seg sol og feriefølelse de siste dagene, for dette går fort! 

♥♥♥ 

64 kommentarer

 1. Så fantastiske bilder. Dere er kjempe flinke til å fange gode øyeblikk på kamera, og det gjør bloggen din enda bedre.. Du er flink. Og så er jo dere veldig fotogene også klem fra Anja

 2. Caroline me 2

  Kan du lage en video om hvordan du lager de «krøllene» i håret ditt? Det er så fint <3

  1. Caroline

   Ja! Det skal jeg gjøre når vi kommer hjem 🙂

 3. Jeanett

  Cred til dere for fantastisk kvalitet på bildene! Moro å se fremgangen fra tidligere år. Ser ut til at dere koser dere maks der nede. Gratulerer med mini i magen

 4. Martine

  Ja, kan du det?

 5. Kristine

  Lurte bare på hvilken størrelse du har i kjolen fra French connection som du gikk med her om dagen?
  Åssen er kjolen i str? Normal eller litt stor? 🙂
  Har så lyst å bestille, men ble litt usikker på størrelse.

  Ønsker dere noen gode dager videre 🙂 Ser ut som en veldig koselig ferie.

  1. Caroline

   Den har jeg i UK6 og enda er det god plass i den, til tross for magen 😉 Den skal jo være stor og vid også, men jeg vil vel si den er litt stor i strl. ettersom den er såpass stor til meg i den størrelsen nå 🙂

   Tusen takk 😀

   Klemmer!

 6. Hei. Jeg bruker å krølle håret med krøllstav sånn som du, men krøllene forsvinner så fort. Hvilke produkter bruker du før og etter krøllingen?

  1. Caroline

   Jeg bruker ikke stav lenger, men en krølltang: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/02/25/slik-far-du-myke-kroller/

   Klem 🙂

 7. Jeg må bare få si at bildene dere tar er fantastiske! Det er ikke mange andre blogger som har den kvaliteten som du/dere har på bildene. De er ordentlig fine! Fortsett med det, og fortsatt god ferie!

 8. Hei! Vet ikke om du har sagt det før, men hvor har du kjøpt sandalene? 😀

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco 🙂 Her er dem: http://www.bianco.no/til-henne/sko/sandaler/cbe-festive-pleasure-ss16/black/533264

   Klem 🙂

 9. Kristin

  Herlighet så vakkert!!! Nydelige bilder av dere også 🙂

 10. Det hørtes jo veldig pussig ut med vegansk meny på en gård med masse dyr. Er det konseptet med vegansk mat eller var det bare et av flere valg?

  1. Caroline

   Det var pga. wellnessuken som har vært 🙂 Detoxmeny som altså var vegansk 🙂

 11. Fantastiske bilder turen deres i dag og deilig å se all den lekre veganermat! Gleder meg til fler bilder derfra!

 12. Gud så fine dere er❤️
  Vesla blir mer og mer lik deg- helt nydelig!

  Kos dere videre 🙂

  1. Caroline

   Å, tusen takk Monica <3

   Klemmer 🙂

 13. Maria l

  Det så virkelig kjempekoselig ut, og digger antrekket ditt! Så sommerslig, får meg til å lengte etter ferie – som heldigvis kommer snaaart og da med disse sandalene dine i bagasjen 😉

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Maria! De er så gode på foten 🙂

   God tur 😀

   Klemmer!

 14. Ann Kristin Gerhardsen

  Så fine bilder Bare å drømme seg bort.
  Kjolen din var også en drømHvor er den fra?
  Det går bra med Nelia og maten? Er så pysete jeg

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra Zara, kjøpte den rett før vi dro 🙂

   Hun var ikke veldig begeistret for den maten 😉 Smoothien var populær, men ikke så mye annet :p

 15. Kristin

  Hei Caroline. Jeg lurer på om du bruker foundation mens du er i syden? I såfall, hvilken? Og hvordan sminker du deg ellers når du skal ligge med bassenget / på stranda? Hadde vært supert med et sminkeinnlegg (sommersminke). Nydelige bilder <3

  1. Caroline

   På dagtid bruker jeg ikke sminke, kun spf. 50, hatt og briller :p

   Ellers bruker jeg samme sminke som hjemme, ettersom jeg ikke får noe særlig farge i ansiktet uansett 😉 Sminker meg litt etter hva jeg har på meg akkurat her, noen ganger med litt mindre øyensminke for eks. 🙂

   Klemmer!

 16. Marianne

  Nydelige bilder <3 For et fantastisk sted.

 17. For noen nyyydelige bilder <3

 18. Jeg har kjøpt meg like sandaler som deg. Det gledes til å kunne bruke dem Klem

  1. Caroline

   Å, så gøy Silje! 🙂

 19. Ååå, så fint! Og for noen nydelige bilder!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂 <3

 20. Fy søren for en dyktig fotograf Lars Kristian er altså. Det er med på å gjøre bloggen så utrolig bra. Det bilde med kattungen på var bare aldeles nydelig. Ser ut som dere koser dere fælt på tur, og det er veldig gøy å følge dere. Kan tenke det er godt med litt familietid. Vi hadde også en tur til varmere strøk før jenta vår ble storesøster, jeg tror det er godt å være sammen dere tre!! Takk for at vi får bli med på «lasset». Klem fra meg

 21. Anna Enderlin

  Var är sandalerna ifrån? 🙂

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon for Bianco 🙂 http://www.bianco.no/til-henne/sko/sandaler/cbe-festive-pleasure-ss16/black/533264

   Klem 🙂

 22. Utrolig fin kjole Caroline, hvor er den fra?

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂

 23. Tusen takk for at du er så flink til å blogge fra ferien deres! Vi har helt ulike måter å feriere på – min samboer og jeg elsker Asia, og feks ta en båt ut til en eksotisk øy med bare håndklær med og nyte dagen med god lunsj på en strandbar (og vi har to små jenter, ei på 2 og ei på 4). Det er derfor veldig interessant å lese om deres ferie, selv om vi ikke kommer til å reise dit selv. Nyt de siste dagene sammen 🙂

 24. Endelig litt andre bilder enn kun fra hotellet! Dette så veldig koselig ut 🙂

 25. Hei Caroline!
  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men jeg må bare skryte litt. Du har så fantastisk fine bilder her på bloggen. Jeg er virkelig imponert, om det er et utrolig bra kamera og objektiv som gjør det eller om fotografen er fantastisk vet jeg ikke, men alle bildene du legger ut har perfekt lys, farge, skalering og fokus. Det er ikke mange, eller ingen bloggere i Norge som tar slike bilder! Jeg ville bare skryte litt av det, da hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din blir imponert over bildekvaliteten din. Også har du som regel svært gode motiver da. Datteren din er så utrolig skjønn, og du er utrolig vakker. Lykke til videre i graviditeten og nyt ferien 🙂

 26. Så utrolig flotte bilder! Kan jeg spørre hvem som tar bildene og hvilket kamera som er brukt?

  Ha en fortsatt fin ferie 🙂

  1. Caroline

   Det er Lars-Kristian som har tatt de fleste her, med unntak av det med ham på som jeg har tatt 🙂 Vi bruker canon EOS 6D 🙂

 27. Kristine

  Så skjønn kjole du hadde på deg 🙂 hvor har du kjøpt den? Nyt ferien alle sammen 😀 klem

 28. camilla

  Bare lurte på hva neglelakken på fingrene heter?:)

 29. Så fine bilder!

 30. Underbara bilder 🙂 ser ut som att ni har det riktigt härligt på semester!

  Denna typen av bilder har jag saknat från er semester hittills, upplevelser inte bara hotell. Enligt mig har det blivit mycket av det samma: hotellrum, terrass med pool och utsikt över havet, dagens outfit..

  För all del, det är helt förståeligt att det är skönt att vara på hotellet när man har ett litet barn, plus att hotellen har sett väldigt fina ut 🙂 men bara med tanke på hur du bloggade från er förra resa, så tyckte jag att det var mer spännande.

  Ha en fin dag i solen!

 31. Henny88

  Jeg smeeeelter av snappene dine. Nelia må være verdens mest omsorgsfulle jente. Gir katten resten av maten sin og viser medfølelse for andre barn som har mistet lekene sine. Altså! Så skjønn

 32. Gurimalla for noen nydelige bilder! Dere er så fine sammen! <3 utrulig koselig å følge dere på ferie og å se at dere har det så fint! 🙂 vel fortjent! Og du stråler, Caroline!

  Klem 🙂

 33. What a beautiful spread. Your pictures are amazing! Continue the great work!
  Best, MODENOVA I http://www.modenova.com

 34. Vårin Egner

  Hei Caroline!
  Så utrolig fin sommerkjole du hadde på deg 🙂
  Hvor er den fra?

  Håper dere koser dere masse på ferie – nyt tiden som er igjen!

  Hilsen Vårin

 35. Ny mamma

  Hei! Må bare komme med en liten observasjon og litt beundring 🙂 jeg har nettopp fått en liten gutt og er blitt mamma for første gang. Jeg er ganske voksen førstegangsmamma, like gammel som deg. Jeg har tenkt utrolig mye på hvordan jeg kan oppdra gutten min så han blir snill og empatisk og har lagt merke til på snap at Neilia er utrolig empatisk og forstår når det er synd i noen osv. Har også lagt merke til at du er veldig flink til å snakke om følelser med henne, feks nå når dere ga katten maten hennes. «Se hvor glad han ble når han fikk resten av maten din». Måtte bare si det, for jeg blir varm om hjerte når jeg ser det, og håper jeg blir like flink med min lille gutt 🙂

 36. elisabeth

  Fantastiske bilder! Nydelig! Er det lagt på filter ellernoe sånt? Om ikke er lyset virkelig helt vanvittig! 😀 Kos dere masse på tur!

 37. Hvor er kjolen din fra? Den var så fin!

 38. Annika Pärtel

  Wow, so beautiful! Wish you a nice vacation there!

 39. Bildene av dere er kjempefine, men jeg synes stedet ser litt «forsoffent» ut som det ofte gjør i Hellas. Rustne gjerder, dyr som går der i tørre sanden.

 40. Hei Caroline! Vi skal straks en tur til Spania, og jeg tenker å ha med bare yoyo-vogna til min lille på 1 år og 8 mnd. Jeg ser at mange bruker et ekstra fotbrett på den for at barna får føttene opp når de skal sove i vogna. Ser du har skrevet at Nelia stort sett har lagt inne under formiddagsduppen, men syns du det ser ut til at hun ligger ekkelt i vogna, siden det ikek er noe som holder føttene oppe? Jeg er så usikker på om vi faktisk trenger et sånn fotbrett eller om jeg bare er påvirket av sosiale medier 😉

  1. Caroline

   Vi har aldri hatt det fotbrettet, men Nelia har ligget der uten problemer 🙂 Jeg visste ikke at det fantes og har egentlig aldri tenkt over det. Årsaken til at Nelia sov inne her er pga. air condition, og så er jo en seng bedre å ligge i, selv om vognen er fin den også, hun har jo sovet masse i den 🙂

 41. Kos dere på Kreta! Vi har «hytten» vår der og jeg synes det er så gøyt å se alle dine fine bildene dine. Om dere har tid bør dere ta en tur til Margarites. En koselig liten keramikklandsby i nærheten av Rethymno. Veldig god og original gresk mat hos Kostas med barten. Han lager «zucciniballs» og «dolmades» – de kan virkelig anbefales!! Fortsatt god ferie☀️

 42. Hei Caroline!
  Bloggen din er så fin! Dere er veldig flinke til å fylle innleggene med gode bilder. Setter pris på slike blogger! Ville også si at du har veldig fint hår for tiden. Kunne du tatt en tutorial på hvordan du får til krøllene i håret ditt, når du kommer hjem?

 43. Ingvild

  Herregud, så utrolig skjønn Nelia er! Kan se for meg at hun utvikler seg som et veldig fint menneske, og hun er heldig som har dere som foreldre 🙂 Det har vært utrolig gøy å følge dere gjennom ferien, tusen takk for at dere deler så mye! Likevel skal det bli greit å få litt «vanlig» blogging igjen når dere kommer hjem, så jeg slipper å bli fristet av Hellas mer 😉

  Ingvild

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 44. Så utrolig fine bilder 🙂 Ser ut til at dere koser dere masse <3

 45. Hilde A

  Vakre vesen❤️ For en fin familie!! Ser ut til at ferien blei super, vel fortjent 🙂 herlige bilder! Dyktige du:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Hilde! Vi hadde en så fin ferie 🙂

 46. Truly amazing photographs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *