sommersalg hos get inspired

getinspired_2

Jeg tenkte jeg ville informere alle spreke jenter der ute om at sommersalget har startet hos Get Inspired! Der finner du SÅ mye fresht til lavere priser nå, du får faktisk så mye som inntil 60 prosent rabatt! Det beste ryker alltid først, så her gjelder det å være kjapp på tastaturet 😉 Jeg har laget meg en ønskeliste og den finner du under her. Og du, klikk deg inn HER for å sjekke ut salget! 


the ultimate wishlist 

get inspired wish list 2

1. treningsjakke röhnisch 2. flaskebelte kari traa 3. treningsbh nike 4. treningstopp nike 5. treningsbh röhnisch 6. treningstights nike 7. treningsbh nike 8. treningsdagbok for styrke 9. tee nike 10. genser nike 11. shorts nike 12. joggesko nike 13. tights aimn 14. joggesko nike 

getinspired_3

shorts adidas / singlet nike / joggesko asics 


the perfect basics 

Det er alltid digg å ha litt basictøy i garderoben, selv om jeg elsker farger når jeg skal trene. De mest nøytrale fargene er alltid safe og dessuten gjør de det enklere å tilføre hverdagsgarderoben en mer sporty look også. Farger som sort og hvitt kan lett kombineres med et arbeidsantrekk, og joggesko i nøytrale farger funker både til trening, til fritid og i hverdagen ellers. Du finner mange godbiter på sommersalget som passer til dette formålet og mine favoritter har jeg på beina på disse bildene. I tillegg elsker jeg alt i collagen under – spesielt jakkene! 

get inspired basics

1. genser röhnisch 2. shorts johaug 3. jakke johaug 4. joggesko asics 5. jakke röhnisch 6. treningstights röhnish 7. joggesko under armor 


– god trening og happy shopping 😉 – 

17 kommentarer

 1. Rebecca

  Hei Caroline! Dette spørsmålet er ikke relatert til innlegget du nettopp postet, men jeg spør allikevel; har du noen koselige cafeer/restauranter i Skiens området som du vil anbefale? Jeg er etter et sted som har god og variert lunch meny, samt god kaffe.. gjerne på bryggekanten eller i brosteinsbelagte gater! På forhånd takk! 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂 Vi liker oss godt på strøm mat og bar – både på dagtid og kveldstid 🙂 Ellers er Tullis hyggelig for en kaffe, men litt trangt. Stockmand har veldig god kaffe, men der er det best å gå en regnværsdag synes jeg. Jacob & Gabriel er en nydelig gourmetrestaurant 🙂 Sistnevnte nede ved havnen, og Tullis også. Strøm ligger ved havnen på andre siden, veldig hyggelig uteplass der 🙂

 2. Ninahri

  Hei Caroline.
  Kan du fortelle litt om bakgrunnen for hvorfor du syntes kroppsvekt er komplisert til tross for at du er gravid ?

  1. Caroline

   Jeg kan ikke si at jeg kjenner meg igjen i denne kommentaren, for det synes jeg overhodet ikke 🙂 Jeg spiser sunt og trener, da går det egentlig av seg selv.

 3. what is the cap brand?:)

  1. Caroline

   It is from polo 🙂

 4. Anne Berit

  Kjempekule sko! Jeg venter disse hjem til meg i morgen og lurer på om de er gode og om de er normale i størrelsen?
  Vi samtidig takke for at du deler så mye av ferien din med oss, gleder meg til hver nye oppdatering.
  Elsker Kreta og gleder oss til vår ferie der om noen uker. Kos dere videre og nyt resten av ferien!

  1. Caroline

   De er så gode på foten! Jeg synes de er normale i strl. Jeg bruker alltid 39 fra asics og synes de sitter som støpt 🙂

   Og tusen takk 😀 <3

 5. Hei, Caroline.
  Jeg har tenkt litt på dette med å hente inspirasjon fra bloggere, og at mange av dere hevder at det å gi inspirasjon er en stor del av jobben. Mange bloggere, deg inkludert, velger ofte å gi inspirasjon gjennom nye ting. Nye klær, nye nye møbler, nytt treningsutstyr, nytt babyutstyr, ny sminke. Jeg sier ikke at din blogger handler bare om nytt, men det er den delen jeg vil prate om nå.

  Hvorfor så mye nytt? Hvorfor må alt endres og oppdateres så ofte? Jeg tror veldig mange blir inspirert av livsstilen din, og gir blanke i hva slags nye kjoler du har. Jeg føler bloggen stadig er et symbol på overflod og bruk-og-kast-mentalitet. Jeg får rett og slett litt avsmak av det hele. Du er ei flott dame med utrolig mange godt reflekterte innlegg, men til tider blir alt det nye rett og slett vemmelig for meg.

  Jeg fortsetter å lese fordi jeg finner mye annet her også. Og i tillegg blir jeg rett og slett litt fascinert over som skal anskaffes, byttes ut og reklameres for..

 6. Martine

  Kan du legge inn en link i kommentarfeltet kanskje på den singleten?

  1. Caroline

   Den er linket til i innlegget 🙂

 7. Hvilken skostørrelse bruker du? <3 🙂

  1. Caroline

   38/39, mest 39 🙂

 8. Hei Caroline 🙂 Du som reiser mye til Oslo og også har bodd der. Har du en god lunsjplass å anbefale? Mener å huske at du av og til nevner en plass du kjøper juice/smoothie?

  Nyt ferien <3

 9. Hei Caroline

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt solcaps/solskjermen (eller hva det kalles:-D) din? Min mor har lett etter en maken så lenge, uten suksess. På forhånd takk!

  Mvh
  Minda

  1. Caroline

   Klart du kan spørre om det! Den er fra Polo, kjøpte den via boozt.com 🙂

 10. Annika Pärtel

  You look fabulous! When I was pregnant 30weeks, my baby pump was HUGE both times

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *