paradise days

paradise

Hei fra sola! I går tok vi taxi ca. ti minutter fra The White Palace, og nå befinner vi oss rett ved Rethymnon og nærmere bestemt på Creta Palace. Her er det så flott med en langstrakt strand med god plass, og enda bedre er det at det er en stor gressplen før stranden. Perfekt for små barn! Vi kan bare tusle rett ut på plenen og videre ut på stranden fra rommet vårt, så her kjenner jeg at vi kommer til å trives de siste dagene i ferien. 

paradise_2

paradise_1

paradise_3

Ellers nyter vi virkelig late dager og jeg koser meg med virgin cocktails kanskje litt for ofte, med de er kjempeflinke på det her! Akkurat nå skyet det faktisk over, så da tenker vi å bruke dagen på lekeplassen i stedet, for da Nelia oppdaget at det var sklier her, var det jo nesten umulig å få henne til å ville gjøre noe annet 😉 


I går ble vi litt kjent med plassen her og jeg liker konseptet – det er liksom en liten landsby innenfor hotelletområdet med en liten kafé og søte, små butikker samt kjempefine områder hvor barnediskoteket og underholdningen foregår. Kameraet blir med for noen bilder i kveld 🙂 I morgen reiser vi til Agreco farm – det gleder jeg meg til! Dette er en økologisk gård som ikke ligger veldig langt unna, og akkurat i morgen arrangeres en tur dit på kveldstid fra hotellet. Vi tenkte å reise dit på dagtid en dag også, da kan vi nemlig være med å plukke grønnsaker og spise en økologisk lunsj 🙂 Kan ikke skjønne at vi har vært her i over en uke allerede, det går så fort når man har det fint ♥ 

36 kommentarer

 1. Ann Kristin Gerhardsen

  Ser utrolig vakkert ut Kos dere videre

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann Kristin! Det skal vi 🙂

 2. Fortsatt god ferie! Takk for at jeg får være med på ferieopplevelsene via bloggen! Lengter sånn etter egen ferie som er om tre uker!! Da skal vi på tur også, har en toåring selv. Så ønsker meg ev. bilde av den stranden der dere er nå og lurer på om taxituren var ok iforhold til barnesete i taxier der? Bikiniunderdelen din var veldig fin! Det minnet meg på at jeg må kjøpe inn nytt badetøy. Takk for alle tips hittil fra turen deres. Klem

  1. Caroline

   Bilde av stranden kommer 🙂 Taxituren fra flyplassen og hit tenker du på? Den gikk veldig fint 🙂 Det gjorde den for så vidt fra den ene hotellet til det andre også, barnesetene er fine og solide 🙂 Men de er dessverre forovervendt :/

   Klem til deg og god tur til alle når tiden kommer 🙂

 3. Vil bare komme med en anbefaling angående tattooene.. Sitter selv med arr over hele hånda etter jeg tok lignende opplegg av en henna-tattoo da jeg var på ferie for et par år siden, det begynte å koke å brant seg inn i huden. Kan være det har blitt bedre, men smør godt med solkrem for sikkerhetsskyld 😀 Nyt resten av ferien, ser nydelig ut!

  1. Caroline

   Nei, så ille Ida :O Dette er bare en flash tattoo altså! Ingen henna 🙂

   Tusen takk 🙂 Klem!

 4. Hot mama! Den badetrusa var lekker, hvor er den fra? Vi reiser til Amorgos om 4 uker, gleder meg ekstra når jeg ser bildene dine. Fortsatt god ferie 🙂

  1. Caroline

   Takk 😀 Den fant jeg i en butikk her faktisk :p God tur når dere reiser, lite slår feriefølelsen 😉

   Klem 🙂

 5. Yeeyh for toppløs soling!! 😀

  1. Caroline

   Så sant vi er for oss selv, så bryr jeg meg virkelig ikke :p På stranden har jeg gjerne på toppen da, om det e rmye folk. Det kommer helt an på 😉 Men det er jo så deilig å slippe det skillet!

 6. Christine

  Jeg håper det kommer et innlegg med alle hotellene samlet når dere er hjemme igjen. Det ser så fantastisk ut, og min kjære var veldig for at vi skulle prøve et hotell med basseng «på rommet» etter at jeg viste bildene dine 🙂 kos dere masse videre!

  1. Caroline

   Det gjør det 🙂 Privat basseng har vært helt fantastisk! Håper dere får muligheten til å prøve det 🙂

 7. Camilla

  Det er så gøy å følge deg når du er på ferie! 😀 Ellers også men ekstra stas med turer og inspirasjon 😀
  Jeg lurer på hvor den gull neglelakken du la ut på snapchat er fra ?? Den var heelt nydelig! ØNSKER MEG 😀
  Så vakker med den grønne kjolen 🙂

  Klem Camilla

  1. Caroline

   Tusen takk, Camilla! Synes det er ekstra hyggelig å oppdatere fra ferie selv 🙂 Det var noe jeg kjøpte på Sephora i København, det var ikke lakk, men klistreneglelakk, om jeg kan kalle det for det :p Veldig kjekt for en kveld, men ikke særlig lenger 😉

   Klem 🙂

 8. Hei! Turen ser virkelig fantastisk ut og håper dere nyter de siste dagene også. Har et lite spørsmål om alle disse drinkene og smoothies du drikker og hvilke forhåndregler du tar nå som du er gravid? Uten alkohol er jo en selvfølge som du selv har sagt, men jeg tenker mer på eksempel is i drinken, bær osv i smoothie? Og ellers hvilke forhåndregler du tar på maten der nede som gravid. Jeg skal selv sydover snart, og er i 2. trimester. Så litt tips er alltid greit. Litt bekymret for at de usunne variantene er tryggest, og det er litt leit. Men ser jo at du spiser relativt sunt på ferie så da må jeg jo spør

  Hilsen Lisa

  1. Caroline

   Ettersom vi er på et såpass fint hotell, så tenker jeg ikke over det i det hele tatt 🙂 Jeg forholder meg til de normale «reglene» men utover dette er ikke salat, frukt eller isbiter noe jeg tenker over 🙂

   Og du kan jo se det på en annen måte også: de som bor her er jo gravide og føder friske barn de også, så jeg tenker at det beste er å bruke sunn fornuft 🙂

   God tur og kos deg med god samvittighet, Lisa!

   Klem 🙂

 9. Som nevnt før, så fine bilder, så fine hotell, er dette et alliclusive opplegg?

  1. Caroline

   Jeg tror du kan velge det, men vi har ikke valgt det på noen av hotellene 🙂

 10. Martine

  Har dere bestemt eller tenkt noe på navnet til den lille?<3

  1. Caroline

   JA 😀 <3

   1. åå, så gøy 🙂 Gleder meg til å høre hva det blir når du forteller det 🙂 Vil du forresten dele guttenavnet dere hadde tenkt ut dersom Nelia eller den nye jenta ble en gutt?

 11. Hvor er bikini underdelen i fra?

  1. Caroline

   Den fant jeg faktisk i en butikk her 🙂

 12. Martine

  Har dere bestemt navnet på den lille i magen? Og når har du tenkt til å dele det på bloggen? Klem<3

 13. Er det mye mygg der dere er?

  1. Caroline

   Nei, det synes jeg ikke 🙂

 14. Christine

  Det så bare helt nydelig ut med den gressplenen og havet like «bak» 🙂 Håper vi også får se litt av rommet!
  Og du så helt smashing ut her 😉
  Ha noen deilige dager siste del av ferien.

  Mvh C

  1. Caroline

   Det kommer bilder av rommet 🙂

   Tusen takk <3

 15. hvor er haten fra?

  1. Caroline

   Den er fra Lindex 🙂

 16. Så fine bilder! Vi skal selv feriere på dette hotellet (Creta Palace) om 3 uker, så veldig hyggelig å lese at dere er fornøyde med hotellet og at det passer fint til småbarnsfamilier! Kos dere videre og nyt ferien. Vi gleder oss til vår feire!

 17. Hvor er bikini underdelen fra? Og hvor er hatten fra? Mega fint antrekk!

 18. Ooh, herlig bakside! FHM neste? ;D

 19. christina

  hei, hotellene ser nydelige ut dere tar fine bilder – håper det kommer en slags oppsamling av hotellene til slutt for å sammenligne? Bodde dere på Deluxe 1-bedroom Bungalow Suite private Pool eller på Presidential Villa private pool and gardens på Creta Palace? Finner ikke helt forskjellen på de to ettersom begge skal ha svømmebasseng og hageutgang. Dette må hvertfall prøves 🙂

 20. Hvilket kamera bruker du?:)

  1. Caroline

   Canon EOS 6D 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *