to the moon and back

mother and daughter love_2mother and daughter love_11

Den siste kvelden på The White Palace ble det nesten like kjoler på Nelia og meg, og jeg tror kanskje begge to synes det var like stas! 

mother and daughter love

mother and daughter love_6mother and daughter love_8mother and daughter love_4mother and daughter love_5mother and daughter love_7mother and daughter love_1mother and daughter love_9mother and daughter love_10mother and daughter love_3

(annonselenke) kjole HER / belte gammelt som hører til en annen kjole / pumps valentino – antrekk Nelia – kjole lindex / ballerinas zara 


Hun prater veldig mye om å bli storesøster om dagen og det varmer hjertet mitt å se hvor mye hun gleder seg. Hun har allerede lovet mamma å hjelpe til med både bleieskift, trøst og trilling av vogn, så det skal jo bli fint å ha min egen lille hjelper i hus når den tiden kommer 😉 I dag var det derimot hun som tok på seg rollen som lillesøster, hun fikk seg en ny venninne på lekeplassen og snakket non stop om at dette uten tvil var hennes storesøster! Haha, hun er så skjønn! Jenta var ikke norsk, så hun skjønte nok ikke så mye, men de hadde det veldig gøy sammen likevel. Det er så utrolig fint å se barn sammen på den måten, de er så flinke til å kommunisere selv om de egentlig ikke forstår hverandre og selv om den ene kanskje er fem år eldre enn den andre. 

I dag har vi brukt dagen under taket på terrassen vår, for ikke bare skyet det over tidligere, men sola dro for godt og etterlot seg både kraftig vind og regn i stedet. Men noen ganger kan det være fint med sånne dager også, jeg ligger jo – naturlig nok – litt etter på jobbfronten, men nå som været har vært dårlig og Nelia har sovet lenge, har jeg likevel fått unna en del som har ligget over meg og gnaget, så det var godt! Resten av kvelden går med til underholdning for den minste, disco og in room dining. Vi orker ikke å pynte oss eller gjøre noe spesielt i denne vinden 😉 Krysser fingrene for at det blir med denne ene dagen! Og så håper jeg at dere har hatt en fin ukestart ♥ 

43 kommentarer

 1. Jeg håper inderlig at jeg blir like flott som deg ved min neste graviditet! Snakket om deg senest i går med en venninne , for et flott menneske du er og så TØFF du er som har turt å velge den veien du har (for man får jo inntrykk av at samma F**** hva du gjør innimellom så blir det tolket på den verste måten) 🙂 En nydelig familie, nydelige bilder og gleder meg til fortsettelsen. For over et år siden rett før jeg ble gravid så spurte jeg deg om noe ang graviditet og jeg fikk et svar og da ble jeg så glad 😀 Haha! Du har mange som ser opp til deg! Husk å nyte dagene også. Klem Fra Ålesund

 2. Katrine

  Nydelige bilder!
  Kan jeg spørre hvilket objektiv og innstillinger du brukte her? Og hvordan du etterarbeider bilder? Er det typisk et filter du bruker eller gjør dere alt manuelt? Jeg har blitt så inspirert av deg til å ta bilder, og øver meg før en stor reise jeg skal på om bare noen uker! Men går ikke frem den gløden og den jevne hudtonen du får frem her.. Har du noen tips skjønne deg?

  Dere to (snart tre) for en fin trekløver dere blir!

  1. Lars-Kristian

   Tusen takk 🙂

   Her brukte jeg Sigma sitt 50mm f1,4 ART objektiv, med stor blenderåpning (f 1,4). ISO 100 og lukkertid husker jeg ikke, men den ble stilt ut i fra eksponeringen.

   Jeg etterarbeider så og si alle bilder manuelt i camera raw (photoshop), bruker aldri filter. På disse bildene har jeg ikke brukt noe for å endre på hudtone og få frem denne «gløden» som du beskriver det som. Det viktigste er at bildene blir tatt i riktig lys, dvs. lav kveldssol. Du får også mye igjen fra sanden som reflekterer lyset og bidrar sammen med solen i å lage den gyldne hudtonen. Ellers er hvitbalansen viktig, gir du bildet for mye blått så forsvinner gløden.

   Ellers bruker jeg mye kontrast i bildene 🙂 Om du ønsker en jevnere hudtone pga. skygger o.l, kan du «brushe» huden med en pensel med -20 til -50 på clarity(klarhet).

   1. Katrine

    Tusen hjertelig takk for så godt svar! Nå skal jeg ut og prøve, bildene deres er virkelig en samling med inspirasjon. Og du har virkelig blitt en helt fantastisk dyktig fotograf! Takk for råd 🙂

 3. NYDELIG! Blir helt varm om hjertet. Nesten så jeg skulle ønske jeg hadde en liten skatt selv, men jeg får nok heller glede meg over å være «tante» til noen vakre frøkner en god stund til! Nyt ferien!

 4. Hei!
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt havfrue-barbien til Nelia? Ha en fortsatt fin ferie – blir helt misunnelig av å se de herlige bildene du legger ut! 🙂

  1. Caroline

   Den kjøpte vi på hotellet :/

 5. Begge kjolene deres var nydelige! Så koselig at Nelia har fått en venninne 🙂 Da jeg var liten reiste vi til Spania flere ganger i året, og jeg ble venninne med en liten jente der som het Macarena. Hun spansk og jeg norsk forsto vi ikke hva hverandre sa, men vi lekte godt sammen i flere år, haha!

  1. Caroline

   Jeg husker mamma pushet meg veldig til å bli kjent med andre barn på ferie :p Jeg skjønner jo nå hvorfor, det var jo så hyggelig å se Nelia leke med de andre selv om de ikke forstår noe av det de sier til hverandre <3

 6. Åh…så fine dere er <3 Flotte bilder. Dere ser nesten ut som greske gudinner. Kos dere videre. Ser utrolig fint ut der. Klem fra Nina.

 7. Nydelige bilder!:)

 8. Du er så flott nå Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, Helen 🙂

 9. Veronika

  Så nydelige bilder av deg og Nelia <3 Hun har blitt så stor. Håper dere koser dere på ferie og nyter dagene <3

  Klem 😀

 10. Hei Caroline.
  Så fint dere har det på ferie!
  Jeg har et lite spørsmål om noe helt annet! Jeg driver å skal kjøpe joggevogn men klarer ikke helt å bestemme meg. Dersom du skulle ha vaøgt mellom Mountain Buggy vogen og BOB vognen, hvilken ville du da ha valgt?

  1. Caroline

   Da ville jeg valgt BOB 🙂

 11. Min sambo och soon to be man har idag äntligen fullföljt sin största dröm. Han har startat sin egen webshop. Det har tagit så otrolig många år för honom att våga, men nu äntligen har han gjort det. Stoltare tjej finns inte.

  Tack Caroline för en härlig blogg!

  Sidan är uppe, titta gärna!!! 🙂 Stor kram

  https://norselake.com/

 12. Så nydelige bilder av mor og datter. Blir ferie syk, skal ikke ha ferie og Spania tur før i august, lengter ekstra når vi ser så flotte bilder. Nelia har fått så langt år, Nydelig jente. Knæsj hav frue dukke 🙂

 13. Du er så flott og Nelia er så utrolig skjønn! Håper dere koser dere på ferie og nyter 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Synne 🙂

 14. Nydelige bilder.

  Husker du (eller LK 😉 hva Rockstud’ene kostet? (De er fra Høyer er de ikke?)

  1. Caroline

   Jeg tror de kostet rundt 6000 – 8000 🙂

 15. Herlighet så nydelige dere var her 🙂 Og kjolen… :))
  Det går fort litt tid til litt meningsløs surfing på nettet hvor man lar tankene flyte, inspirasjonen strømme på, eller rett og slett bare drømmer seg vekk. Jeg titter stadig vekk innom bloggen din, og Caroline, denne bloggen ER så gjennomført 🙂 Du inspirerer på så mange områder, og bildene dine…de er SÅ vakre 🙂
  Nyt ferien videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona 😀

 16. Hello Caroline, greetings from Iceland 🙂
  I can read Norwegian but to try to make myself understandable in Norsk would probably be more than hilarious 😉
  I just wanted to say that I absolutely love your blog. You are a great inspiration in everything you do, and although I’m older than you, I look up to you as a person and as a fellow mother.
  I have a little boy who is 2 weeks older than your beautiful little Nelia so most of all I love to read about how you tackle motherhood (although all of the other blogs are of course great and very inspiring as well).
  It is very obvious that you and Lars are great parents who have enormous love for your little girl, your «bitte lille», each other and all of your family.
  It shines through in the blog that you are all kindhearted, hard working and loving people.
  Keep up the amazing job Caroline, I’ve never commented here before but I really wanted you to know that you are doing an excellent job and that you are a great «forbilde» (hope this is the right word in Norsk, hihi).
  Enjoy your vacation and have a safe trip back home.

  Ps. I’m an Airline Captain on Boeing 757/767 jet airplanes and you have absolutely nothing to worry about, flying is a very safe travel mode :))

  1. Caroline

   Thank you so much for this nice comment 😀 Totally made my morning! <3

   Ps! Perfect Norwegian 😉

 17. Hvor er I bare cute I to 🙂
  Og så sødt det bliver, når den lille ny guldklump kommer til verden 🙂
  Held og lykke til jer alle.

 18. Jeanette

  Utrolig flotte bilder!

 19. Dere er så nydelige.

 20. Nå må du logge av og lade batteriene dine på ferie. Selv vi som driver selvstendig forretning alene har behov for det;-) Hotell ferie i Hellad er fantastisk deilig. Hverdagen kommer fortnok.

 21. earrings? brand? 🙂

 22. Elisabeth L

  Du er så nydelig som gravid! Dette må være noe av det fineste du har postet på bloggen! men det skylder sikkert fordi du har en søt liten modell ved siden av her også da, hihi <3

 23. Bestemamma Gunn

  Fantastisk flott kjole..!! 🙂

 24. Du ser ut som sunnheten selv

 25. Hei Caroline! Hvilken solkrem bruker du til ansiktet? Sliter med pigmentflekker etter svangerskapet selv og prøver å finne en solkrem jeg er fornøyd med..men det er en jungel der ute av produkter! Kunne du skrevet ett innlegg om solkremer du kan anbefale? Tusen takk for flott og spennende blogg

  1. Ranveig

   Jeg velger å tro hun bruker Zo skin health sin spf 50, den er helt fantastisk. Bruker den selv, og kan anbefales. Føles som en primer under makeup også. Vet jo ikke sikkert om det er denne hun bruker, men siden hun bruker andre produkter fra dette merke, vil jeg tro det. 🙂

 26. Benedicte

  Håper for Nelias/Lars Kristian sin del at dere husker på å ta en del bilder av dem sammen også da! 🙂 Gjennom min oppvekst var det også pappa som var fast fotograf, noe som medførte at de aller fleste bildene var uten ham på. Nå er han blitt såpass gammel, og han har blitt diagnotisert med en sykdom som gjør at han før eller siden kommer til å glemme hvem vi er, så for min del er det viktig å ta hele familiebilder også.

 27. Har du tatt filler i kinnbenene? Uansett om det er sminket slik eller filler så ser det veldig bra ut. 🙂

 28. Så nydelige dere er!! Jeg har et ønske om tema du kan skrive om, nemlig hvordan du organiserer deg i hverdagen med ting du skal ha med deg. Jeg synes hverdagen er et stort kaos av vesker, bager, klær til og fra barnehage… Det som er mest styr, er gjerne ting jeg både bruker hjemme og på jobb / i barnahage. F eks vannflaske, brillevask, leppepomader, ekstra genser, klær barna må ha med til og fra barnehage hver dag, matpakker, notatbøker til meg, lommebok, solbriller… Hvordan gjør du det? Har du dobbelt av alt, legger du ting på faste plasser, bruker du samme veske hver gang du skal være borte en hel dag ( jeg vet jo at du pleier å ha en fin liten veske på deg, men regner med du må ha med mer «bagasje» et eller annet sted, du som bruker mye kamera og pc? ). Og hvordan organiserer du deg praktisk i huset, med vesker til deg og Nelia, ting dere bruker i hverdagen? Hadde blitt glad for noen tips, jeg synes jeg bruker så mye tid på å tenke ut nye løsninger, men det fungerer liksom ikke uansett… Noe å ha som tema på bloggen før skolestart kanskje? Jeg vet du også har skrevet liknende innlegg tidligere, men mener å minnes at det var mest fokus på selve innholdet i vesken. Men hovedproblemet for meg er at jeg leter huset rundt etter alt som må med, ting som er pakket ut og brukt i løpet av helgen. Når uka har startet igjen flyter det egentlig i gangen fra mandag til fredag… Ønsker meg mer orden! Så jeg lurer på om du gjør som meg, og bruker størstedelen av kvelden på å pakke ting inn og ut? Og hvordan ser det ut i gangen deres – like rotete som i min, eller har du ( det har du sikkert, he-he.. ) et smartere system enn meg? Stor klem!

 29. Karoline

  Hei! Ser på sidene til Nelly at mange skriver at kjolen du har på deg er veldig liten i størrelsen. Kan jeg spørre hvilken størrelse du har? Er veldig usikker på hvilken jeg bør velge..

  PS: dere er helt nydelige!! Kos dere masse videre!

  1. Caroline

   Det synes jeg ikke, jeg har small og den gikk akkurat igjen, kunne fint hatt medium pga. magen, til vanlig ville jeg brukt xs 🙂 synes den virker normal i strl. 🙂

 30. what is the belt brand? 🙂

 31. Du stråler! Vi planlegger familieforøkelse, og å se deg som gravid og som mamma til jenta dere allerede har – gir meg en skikkelig god følelse 🙂 Det virker som du gjør en kjempejobb som forelder. God ferie videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *