gravidoppdatering uke 29 (28+3)

uke 29 forste


hello week 29

termin: 4. september 2016. 

hvor langt på vei: 28 uker og 3 dager har jeg vært gravid og 70.2 prosent av svangerskapet er tilbakelagt. Termin nærmer seg med stormskritt, og det betyr jo på en måte at sommeren er altfor godt i gang også. Men det må jeg ikke tenke for mye på.. Dilemma det der altså: jeg vil at sommeren skal vare evig, men samtidig vil jeg har bitte lille skal komme NÅ 😉  

dager igjen av svangerskapet: jeg har vært gravid i 199 dager og har 84 dager igjen! 

gravid app

babyen er så stor som: en vintersquash! Jeg har aldri vært borti en sånn en før, men dersom den er ca. 35 centimeter fra hodet til føttene og veier mellom 1.26 og 1.4 kilo, så stemmer det på en prikk! De kommende ukene vil bitte lille legge godt på seg, vi snakker en vektøkning på 250 gram i uken! Det er ikke småtteri. Jeg føler allerede at det begynner å bli trangt inni der, så jeg skjønner ikke hvordan det skal gå. Men slik var det med Nelia også. Jeg har jo disse ribbeina mine som stikker ut, så magen min blir aldri veldig høy. Nå begynner hun i magen å bli flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge. Hjernebølgenes mønster ligner nyfødtes og dersom en fødsel skulle skje nå, har hun 90 prosent sjanse til å overleve!

ukens must have(s): solkrem og solhatt. Selv om jeg har vokst opp med hver eneste sommer under solen og har god hud, vil jeg ikke bli solbrent. Jeg bruker 30-25 på kroppen og 50 i ansiktet. Nå i svangerskapet har jeg ikke fått en eneste solstråle i ansiktet på grunn av pimentering og jeg bruker solhatt absolutt hele dagen. Det skal ingenting til før pigmentflekkene jeg allerede har blir verre, jeg føler nesten at bare luften her er nok, for de har allerede blitt mørkere enn da vi dro. 

kjenner du mye til den lille mageboeren: ja, det gjør jeg absolutt selv om jeg til tider må drikke noe kaldt, legge meg ned og kjenne etter. Jeg synes ofte det er vanskelig å ta stilling til hva som er bra med liv og hva som er for dårlig, men slår meg til ro med at hun er veldig ivrig på morgen og kvelden. Midt på dagen er det som regel så mye annet som skjer at jeg glemmer å kjenne etter.  Da jeg gikk med Nelia var vi på føden en gang fordi jeg følte at bevegelsene hadde avtatt, men alt var heldigvis helt som det skulle være. Likevel lønner det seg å alltid sjekke en gang for mye. På føden tar de deg seriøst og de tar deg imot med åpne armer, så vær aldri redd for å si ifra dersom du føler at noe ikke er som det skal. 

hvordan har treningsuken vært: den har vært kjempebra og selv om vi er på ferie har jeg tilbakelagt 5 økter denne uken. Økter er kanskje litt å ta i, men alt er bedre enn ingenting og for meg er det bare det å bevege seg og kjenne at jeg har brukt kroppen til noe annet enn å ligge i ro, bade og leke, som er digg. Det har for det meste blitt jogging og intervaller i 30 minutter, og noen ganger har jeg gjort litt styrke i 15-20 minutter etterpå, før jeg har gitt meg. Formen kjennes fortsatt bra og det er deilig! Da jeg trente på The White Palace på torsdag var det faktisk en ansatt som avbrøt meg midt i intervallene og sa at dersom jeg var gravid, burde jeg ikke løpe. Merkelig hvordan oppfatningen av det å være gravid og rådene er forskjellige fra land til land. Jeg forsikret henne om at jeg var i god form, så da trakk hun seg tilbake 😉 

ukens cravings: tuck med bacon! Fy søren, så god den er! 

uke 29_5

plager: halsbrann og pigmentflekker. Sistnevnte kommer tydeligere frem i solen selv om jeg bruker spf. 50 og hatt, så jeg gleder meg til å jeg kan starte med kremene mine igjen etter hvert – de tar knekken på alt som er og huden får så jevn og fin farge igjen. Jeg plages mest i et område i pannen og litt på kinnbeina. Heldigvis dekker sminke over det, men det er kjipt å ikke føle seg vel uten sminke lenger. Skikkelig kjipt. 

kjønn på babyen: en liten jente ♥ 

hvordan sover du om natten: jeg sover bra om natten fortsatt, selv om toalettbesøkene begynner å si hei igjen 😉 

fødselsforventninger: ingen direkte forventninger, men jeg drømmer så mye rart for tiden og hyppigst er den drømmen at jeg ikke får sett barnet mitt før Lars-Kristian eller noen andre har tatt henne bort fra meg, og den drømmen hvor jeg er så stresset og har SÅ mye å gjøre at jeg aldri får satt i gang med ammingen – selv ikke på fødestuen! Forferdelig masete å drømme sånn, får bare håpe det ikke har noen betydning. 

humør: humøret er det ingenting å si på – vi er på ferie! Hallo! Jeg har ikke noe i verden å klage på. 

vektøkning: jeg har ikke veid meg siden før vi dro, så jeg aner ikke om den har økt noe mer og det har jeg ikke tenkt til å finne ut av akkurat nå heller 😉 

innkjøp: ingen innkjøp siden sist, vi har jo vært på reisefot og jeg har ikke tenkt så mye på ting vi eller hun trenger. Men nå har jeg begynt å tenke på vogn de siste dagene og lurer LITT på om vi skulle gått for Bugaboo Buffalo i stedet for Stokke Xplory. Begge har jo muligheten til søskenbrett og begge er superfine. Hva synes dere? Eventuelle erfaringer blant leserne mine? Vi elsker jo stokkevognen vår! Denne gangen blir det altså en mer urban vogn, selv om jeg er en sucker for de klassiske også. Kanskje det blir en sånn etter hvert også 😉 

kontroll: når vi kommer hjem skal vi på ultralyd! Jeg kan nesten ikke vente 🙂 

uke 29

♥♥♥ 

94 kommentarer

 1. Har dere endret mening om Bugaboo, og hvorfor? Husker da dere skulle ha vogn til Nelia, da sa dere at dere ikke var fan av disse vognene. Kom bare på det når du nevnte det nå:)

 2. Hei! Er det mulig å spørre deg hvilken krem du bruker for å ta bort pigmentflekker?

 3. Er så imponert over at du får til å trene så mye og holder energien så godt oppe under graviditeten! Du ser så flott ut, nydelig gravidmage og trent kropp<3 heldige barn(a) dine som har en så sprek og sunn mamma! 😀 Håper jeg holder meg like sprek og opprettholder treningslysten som deg den gangen jeg går gravid 🙂 Ha en nydelig ferie videre! <3

 4. Høres ut som dere har det supert på ferie, og det er en fryd å se hvordan du stråler 🙂

  Jeg lurte på om du kan fortelle hvilke kremer du har som tar knekken på pigmentering?

 5. Jeanett

  Hvilke kremer er det du bruker som fungerer bra for å korrigere pigmentflekkene dine? Og hvorfor bruker du de ikke nå – graviditet eller kan de ikke brukes i solen?

  Sliter med hormonelle pigmentflekker på mange områder i ansiktet selv, og finner ingenting som gjør en ordentlig jobb med å ordne det.

  🙂

 6. Hei:) Du sier du dekker over pigmentflekker i ansiktet med sminke. Lurer på hvordan foundation etc. du bruker siden det overhodet ikke synes gjennom. Skulle gjerne dekket over rødme, men har aldri klart å finne sminke som dekker virkelig godt 🙁
  Håper på svar 🙂

 7. Cecilie

  Er svært plaget med pigmentering i pannen etter graviditeter og medisinering. Har ikke funnet noe foundation som dekker godt nok. Hvilken bruker du i denne forbindelse?

 8. Jeg kan anbefale Buffalo på det varmeste til dere. Vi har hatt den till vår lille siden han kom til verden for 1 år og 7 mnd siden, og kan ikke si annet enn at det er fantastisk. Både jeg, samboeren og ikke minst mini elsker den. Har aldri kjent behov for noen annen vogn, bortsett fra at vi har yoyo til reise. Stor og god bag, deilig sittedel, god solskjerming, fantastisk trillecomfort både sommer og vinter og så syns jeg det er fantastisk å kunne ha sportsvogndelen vendt mot meg.

 9. Hei fine deg!

  Forstår godt at pigmentflekkene plager deg.. Har selv noen røde merker i fjeset (etter kviser hos meg helst da). Og lurte på hvilken krem du bruker som hjelper?
  Hadde satt pris på svar og hjelp! Stor klem 🙂

 10. Kan jeg spørre deg hvilke kremer du har smurt på mot pigmentflekker? Jeg sliter med det samme som deg etter graviditet, og legen ville skrive ut noe til meg, men hun ble så usikker på hva man skulle bruke fordi det hun hadde skrevet ut tidligere var utgått. Tips?

 11. You are still very well in shape! Thanks for the update and for me sun protection and a hat are definitely musts in summer 🙂 Happy Sunday dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 12. Veronika

  Hadde gått for Buffalo! Bedre hjul, bedre solskjerming, mye større handlekurv og søskenbrett med sete 🙂 Den nye classic collection er nydelig!

 13. Stokke Trailz er en terrengvogn om dere liker å gå turer i litt ulent terreng 🙂 Vi elsker vår.

 14. Elsker disse innleggene. Så koselig! 🙂 Hvilke kremer bruker du mot pigmentflekker? Kunne trengt noen tips på det.

 15. Veldig lys tekst ved bildene øverst og nederst, umulig å lese hva som står der…..

 16. Hei vakre deg:-) Altså: er det mulig å se så fantastisk ut da? <3 Likte spesielt det antrekket "classic combination" rålekkert! 🙂 Det/de stedene dere bor på,ser helt fantastiske ut,vi skal også nedover men det blir ikke før september,men det jeg skulle spørre om var de kremene mot pigmentflekker,hva heter dem,og hvor får jeg kjøpt disse,har "litt" i panna, grrr som jeg gjerne skulle bli kvitt,utrolig irriterende! Ønsker dere en velfortjent fantastisk ferie videre 🙂 Nelia er bare helskjønn<3 Klemmer <3

 17. Caroline

  Hei. Plages selv veldig med pigmentflekker rundt øynene og i pannen, så ble veldig nysgjerrig på hvilke kremer du snakker om? Håper på svar:-) kos dere masse på ferie, ser helt fantastisk ut:D

 18. Camilla Moen

  Hei Caroline.
  Håper du koser deg masse på ferie, teller ned dagene til Hellas jeg også 🙂
  Har et lite spørsmål; Hvilke kremer bruker du mot pigmentflekker?
  Sliter med samme problemet men har ikke funnet noen kremer som fungerer noe særlig, utrolig slitsomt 🙁
  Hilsen Camilla

 19. Vad använder du för produkter för pigmentfläckarna? Jag fick också i pannan och kinderna när jag var gravid:/ De är nästan helt borta men jag är rädd för att de ska komma tillbaka nästa graviditet. Jag använder solskyddsfaktor 50 i ansiktet året runt, och har alltid solhatt på sommaren. Vågar inte gå utan:p

 20. Først må jeg bare få si at du ser helt SMASHING ut!

  Jeg har hatt både Xplory og Buffalo. Sistnevnte har vi nå. Liker begge vognene, men synes de passer til ulike anledninger/har ulike bruksområder.

  Buffalo passer godt som hovedvogn; romslig, robust og god og trille. Liker at den har ergonomisk sittedel, samt den forlengbare kalesjen. I tillegg synes jeg det er et must at sittedelen kan festes både mot deg og fra deg. Noen synes den er for stiv i understellet, altså at det er lite fjæring. Det samme gjelder Xplory, men dette er jo en individuell preferanse. Du som har hatt Emmaljunga tidligere merker nok stor forskjell på den og Xplory. Vognen kan styles på utrolig mange måter, fargevalg og accessories finnes det massevis av. Breezy er den perfekte sommerkalesjen som gir god lufting samtidig som det er integrert myggnetting i kalesjen. I tillegg kan sittedelen festes på Bugaboo Runner-understellet, og da får du løpevogn også.

  Xplory er vognen man enten elsker eller hater. Designet er, etter min mening, utrolig kult, og Stokke har også en fin filosofi om at barnet skal komme opp fra bakken og mer i høyde med den som triller. Sittedelen kan jo også snus begge veier her, men pga styrestangen som går mellom beina når sittedelen er mot deg, begrenser det seg litt hvilke poser du kan ha i. Vognen snus 360 grader med en lillefinger, tar liten plass og kan brukes som spisestol dersom man er ute på restaurant e.l. Både bag og sittedel er vel i det minste laget i forhold til mange andre, men dette har ikke vært noe problem for oss da mine barn alltid har vært små og nette. Xplory kan også styles med ulike kalesjer osv., og dermed kan man lett få en «ny» vogn ved å bytte farger. Jeg synes Xplory er en veldig bra vogn med mange finesser som jeg setter pris på, men synes ikke den oppfyller alle kravene som jeg har til en hovedvogn. Men som vogn nr.2 – tommelen opp!

  Her er Xplory’en byttet ut med Bugaboo Bee3. Denne fungerer som reisevogn, bilvogn og ellers til kjappe turer på butikken/kjøpesenteret. Kanskje den kan være verdt å sjekke ut?

  Lykke til med valg av vogn og resten av svangerskapet! Gleder meg til å følge deg og familien din videre.

 21. Christine

  Er dere mest på hotellet siden dere reiser med Nelia? 🙂

 22. Hei. Så moro å lese om hvordan svangerskapet ditt går. Jeg er nesten like langt på vei, så kjenner meg godt igjen. Plages litt med pigment jeg også, noe jeg aldri hadde før jeg ble gravid. Du skriver noe om kremer som gjør huden fin igjen. Kunne jeg fått noen tips om hva du bruker? Regner med man kun kan bruke det etter graviditeten. Bruker selvfølgelig 50 i faktor samt er ikke i solen. Allikevel er det ikke til å unngå:)

 23. Koselig å lese.
  Pigmentflekker er skikkelig kjipt!!
  Våknet en morgen etter en solfylt dag og hadde plutselig fått to store flekker på kinnet
  Sliter også litt med huden, så må velge en solkrem som ikke gir mye kviser. Hvilken bruket du? Og hvilke produkter bruker du for å gjøre flekkene mindre synlig?

 24. Mariell

  Hei!
  Jeg sliter også med pigmentflekker i panne og ansikt etter forrige svangerskap. Hva heter de kremene du refererer til i innlegget :)? Fortsatt god ferie til deg og dine!

 25. Elisabeth

  Hei
  Hvilke kremer bruker du, som tar knekken på all ujevn pigmentering? Så fin gravid du er!

 26. Martine

  Hei Caroline! Hvor er bikinien og solbrillene fra? Klem:-)

 27. Stupedama

  Hei!
  Takk for en fin blogg, dette er faktisk første gang jeg kommenterer men jeg leser med jevne mellomrom.
  Vi hadde en buggaboo Buffalo til lillemann (en av manga vogner, jeg elsker vogner)

  Kort fortalt, jeg elsket den men mini hata den. Stor fin varekurv, manøvrerbar men stadig. Mye fint ekstrautstyr. Min lille likte dog å sitte frem å se seg om. Siden den har en såkalt «ergonomisk» sittedel så kan ikke barne sitte uten å være spent tilbake med selene. Ellers vil de skli ut. Vi fikk bytte til en emmajunga som han eeeelsket. Kunne sitte framover å se på livet

  Kan jo være at de ikke blir noe som helst problem for dere da! De er jo så forskjellige disse små

 28. Sjekk u Stokke trailz!

 29. Hvilke kremer er det du bruker som gjør at du får en jevnere hudtone? 🙂

 30. Hvilke kremer bruker du for å fjerne ujevnheter?

 31. Hei!

  Hvorfor kan ikke babyen bruke vognen som Nelia brukte? Synes det er litt sløseri å kjøpe ny for hver unge!

  Og hvorfor skal du på ny ultralyd? Er det en medisinsk grunn, eller er du bare hysterisk?…

  1. Ida M.T.

   For en unødvendig og utrivelig kommentar!
   For det første så er vel dette strengt tatt noe du ikke har noe med, for det andre er jo Nelua ganske liten enda og bruker kanskje vogn fortsatt. F.eks. sovevogn i barnehagen!

   Og hvor ofte man velger å ta ultralyd er vel opp til hver enkelt å bestemme? Nå forteller jo Caroline at hun har en medisinsk grunn, men om hun ikke hadde det synes du det er greit å kalle henne hysterisk?

   Mange velger å ta 3D ultralyd av babyen sin som et minne, noe som er gøy å ha til senere og da må de vel i jøssenavn få lov til det uten at du skal komme med sure oppgulp!

   Jeg foreslår at du legger deg igjen og forsøker å stå opp på riktig ben neste gang, for ingen ønsker å være i nærheten av surmulende folk som lever for å lage kvalm blant andre !

 32. Susanne

  Hei så koselig og lese om både ferie og babyen 🙂 jeg har 4 barn selv et sett med tvillinggutter og 2 jenter etter det og vill absulutt anbefale TFK vognen selv om ikke det er noen av de du har sett på , brukt den i både dobbel og enkel utgave , fantastisk til byvandring , hele året og ikke minst til jogging både på asfalt og i skogen . Ha fortsatt en en fin ferie 🙂

 33. Hanne J

  Hva slags kremer/behandling bruker du mot pigmentering? Og kan du med hånden på hjertet si de fungerer? Er så plaget selv, og har brukt enorme summer på alt mulig rart…

 34. Karoline

  Skulle jo tro du har mer enn nok vogner med både stokke og emmaljunga, men hvis du vurderer buffalo, og er opptatt av å ha søskenbrett, burde jo bugaboo donkey være helt genial, da kan du ha bagvogn til babyen og en sittedel til Nelia som du tar vekk og så kan komprimere vognen når hun ikke er med, helt genialt synes jeg!

 35. Camilla

  Hvilke kremer bruker du for å bli kvitt pigmentflekkene?

 36. Bikinien var kjempefin! Hvor er den fra?

 37. Vil anbefale Stokke trailz! Har den til vår lille prinsesse på 7 mnd, og er superfornøyd! Er samme bag og sportsdel som til xplory, men er et mer robust og solid understell. Gode lufthjul som gir bedre demping, og kjempe lett å trille. Angrer ikke ett sekund på at vi valgte denne vogna

 38. Christin

  Hei,

  Hva er disse kremene du bruker som gir jevn og fin hud? 🙂

 39. Fin bikini!:D

 40. Cathrine

  Hei!
  Jeg har også problemer med pigmentflekker etter graviditet. Hvilke produkter bruker du? Både mtp kremer for å lysne huden og sminke som dekker.
  Takk for svar:)

 41. Camilla

  Hva slags app/program er det du bruker for å holde kontroll på graviditeten? Kos dere resten av ferien!

 42. City elite baby jogger,en helt fantastisk,god og ikke minst lettvint vogn:)Lykke til med kjøpet og kos dere masse 🙂

 43. Solveig

  Hei Caroline!
  Ser ut som dere har en fantastisk ferie, vel fortjent 🙂 Og gravidmagen din er nydelig!
  Jeg sliter selv med pigmentflekker i panna og på kinnbeina, og føler som du at disse blir flere hakk mørkere så fort jeg ser på sola. Har prøvd ulike produkter, men føler ikke at disse hjelper noe særlig. Så jeg er nysgjerrig på hvilke produkter du bruker siden du er så fornøyd med disse?

 44. Hei! Ser ut som dere har en fantastisk ferie!
  Jeg lurer på hvilken krem du skriver om som jevner pigmentflekker? Kjenner til problemet kan du si…. Faktor 50 er ikke nok for å holde de unna her…..

 45. Theresa

  Hei Caroline! Drømmer meg helt bort i ferien deres 🙂
  Håper det er OK at jeg spør om noe som ikke er knyttet til innlegget;
  Hvor gammel var Nelia når dere dro på ferie første gang? Og hvordan syns du det gikk med baby på fly? Mener å huske ho ikke var så gammel? 🙂 Vi vurderer å reise på ferie med vår lille prins på 5 mnd., men er usikre på om det bare blir styr 😉

  Ønsker dere en fortsatt fin ferie og at dere får mye ut av den siste uken 🙂 Klem din vei!

 46. Hva slags kremer bruker du mot pigmentering? Jeg er ikke gravid, og har aldri vært der, men er like fullt plaget av hyperpigmentering i pannen. Hadde vært flott å bli kvitt det!

 47. Hei Caroline 🙂

  Først må jeg bare si at du er så utrolig vakker som gravid. Det et virkelig noe som kler deg godt, og det ser alltid ut som du bærer deg selv og magen med stor stolthet!

  Så ville jeg bare spørre deg angående de kremene du nevnte for pigmentflekker. Jeg plages selv med enkelte pigmentflekker i ansiktet og generelt litt ujevn hudtone, så jeg lurer bare på hvilke kremer du bruker mot dette? De hørtes veldig effektive ut, så dersom de kunne hjulpet meg også hadde jeg vært ekstremt takknemmlig!

  Håper på svar, og kos dere så mye videre i solen 😀

 48. Hvilke forhåndsregler tar dere før og under reise til varmere strøk med tanke på zika viruset? Skal selv på tur i sommer, og er bare i første trimester, blir små stressa over tema

 49. Hvilke kremer bruker du mot pigmentflekker,- som «tar knekken på alt» som du beskriver..?:) Jeg har akkurat blitt mamma, og er også plaget av pigmentflekker i panna (selvfølgelig DER!) På forhånd takk for svar!:)
  Klem 🙂

 50. Cathrine

  Ka kremer bruker du mot pigmentflekkene?

 51. Hvilke kremer bruker du mot pigmemtflekker? 🙂

  1. Caroline

   Hei Stine! Jeg håper alle andre som har spurt også kan lese dette svaret, ettersom så mange lurte, tenker jeg det er greit å svare en gang 🙂

   Jeg anbefaler deg å ta kontakt med Cocoon Skin i Oslo (om du er fra området) og få satt opp et hudpleieprogram 🙂 Disse kremene som jeg brukte før fungerte virkelig for meg og er noe av det beste jeg har brukt noen gang, men det er ikke dermed sagt at det som funker for meg, funker for andre. Det kan jo være du får et annet program enn hva jeg hadde.

   Ang. kremene jeg brukt:

   Jeg brukte tretinoin 0.05 prosent (denne fåes kun på resept, så det er viktig at du kontakter en autorisert hudpleier evnt. en hudlege). Tretinoin blandet jeg med noe som heter melamix, som er en krem fra zo medical skin care.

   Ellers brukte jeg produkter fra zo medical skin care bla. melamin og melamix (blandet som sagt melamix og tretinoin) Dette er FANTASTISKE produkter som jeg virkelig anbefaler, jeg ble kvitt problemet ila. 1 måned og fikk fantastisk fin glød i tillegg 🙂 Jeg vet ikke hvor lenge jeg skulle ha fortsatt med disse produktene for å holde det i sjakk, men jeg brukte dem i ca. 3 mnd. før jeg måtte kutte dem ut pga. graviditeten.

   Brukte / bruker også rens, pads, dagkrem, nattkrem og skrubb. Nå bruker jeg produkter fra samme serie, men altså ikke akkurat disse da de ikke skal brukes under svangerskap pga. innholdet.

   Nå i svangerskapet bruker jeg c bright 10 prosent vitamin c serum etter rens, samt en krem som heter brightalive (UTEN retinol) over denne. Det er også en skin brightener, men denne jobber mye saktere og er altså trygg i svangerskap. Over denne bruker jeg enten nattkrem (på kvelden) og daily power defense på dagen 🙂 Bruker spf 50 over c bright akkurat nå i ferien på dagtid 🙂

   Dette ble langt, men jeg håper de som lurer leser kommentaren 🙂

   Lykke til! Klem 🙂

   1. Ranveig

    Takk for fint og utfyllende svar. Jeg bruker noen av disse kremene, og de er veldig gode. A-vitaminsyren 0,05 er jo veldig sterk. Jeg ble fort rød og irritert og flasset en del av denne. Hvordan reagerte du på den? Er det tretinoin fra Zo medical du bruker, eller fra nuderm?

   2. Caroline

    Tretinoinkremen var en reseptbelagt krem fra apoteket, så den husker jeg ikke merket på :/ Den jeg brukte var den mildeste de anbefalte meg, det var derfor jeg ikke ønsket å gå for den som vanligvis brukes, som er 0,1 prosent 🙂 Jeg ble litt irritert og rød de første ukene og flasset tidvis, men bruker / brukte en god skrubb ved siden av samt en annen krem for å roe ned akkurat dette (husker ikke hva den heter dessverre) Jeg flasset egentlig mest på kvelden og kunne plutselig gå forbi et speil og oppdage at sminken var litt på avveie enkelte steder 😉 Det var hovedsakelig på haken jeg ble tørr og flasset litt, ikke så mye andre steder, så det fungerte veldig fint for meg 🙂

    Men kremene er fra zo alle sammen, bortsett fra tretinoinkremen som var fra apoteket.

 52. Ranveig

  Du er virkelig flott som gravid, stråler 🙂 Kan du skrive litt om hudpleieprogrammet ditt, og hva du begynner med etter fødselen som hjelper på pigmentflekker? Vet du bruker ZO, men er det medical serien eller skin health? Hvilken solkrem spf 50 bruker du?

 53. Ragnhild

  Kjøpte bugaboo buffalo da den ble lansert i 2013. Elsket den fra første stund! Den er herlig å trille selv i ulendt terreng da man kan låse hjulene. Super plass til shoppingposer under vogna, å den tåler mye vekt på håndtakene i forhold til andre merker. Så kan man forandre utseende med å bytte farge på kalesjen! Den store kalesjen er super for å skjerme den lille. Søskenbrett til Nelia anbefales Sist men ikke minst, den er høyere enn enkelte andre vogner, spesielt når man bruker sittedelen. En fordel synes jeg

 54. Jeg har ingen erfaring med stokkevognen. Men vi har valg bugaboo donkey, hvor vi kan velge å ha den som søskenvogn eller enkeltvogn ved å regulere hele understellet. Veldig enkelt og super genialt når en har ei storesøster som fortsatt trives litt i vogn. Nå er jo tulla vår to år og liker best å springe ved siden av, men er greit å kunne slappe av i vognen og til tider. Regner med at Buffaloen er like fantastisk lett å trille, slå sammen og bare generelt bruke som Donkeyen. Men ville kjøpt lengre kalesje til vognen, for den som følger med er ubrukelig kort! 😛

  Kos dere videre på ferie!! 😀

 55. Veslemøy

  Du ser så fantastisk ut! Alltid inspirerende. Elsker ferie-oppdateringene, og gleder meg til å følge både dem, deg og svangerskapet videre!

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Veslemøy! Tusen takk 🙂 <3

 56. Therese

  Vi har bugaboo buffalo. Den er helt super! Funksjonell og god. Stor og romslig bag, tar liten plass sammenlagt, like god i skog og mark som i by’n. Vendbar sportsdel, lang kalesje som beskytter mot sol og vind. Vår er like fin etter 3år, og den har lang brukstid har nettopp kjøpt søskenbrett med «sete» på til 3åringen. Det ble tatt godt imot, superpraktisk.

 57. Det er så koselig å lese gravid oppdateringene dine 🙂

  Jeg lurer på hvilke kremer du bruker mot flekkene i ansiktet? De du nevner at du savner… Er selv veldig plaget, men selv om jeg bruker solfaktor 50 hjelper det ikke. Jeg er mye ute hele året og nekter å la flekkene endre på det, men det legger en liten demper på friluftslivet. Man føler seg ikke bra med masse pigmentflekker :-/

  Håper dere får en fortsatt fin ferie <3

 58. Kan du fortelle hvorfor dere skal på senultralyd? Er det noe dere har bedt om selv? 🙂

  1. Kanskje de vil ha 3D av babye, forøvrig er det opp til hver enkelt hvor mange ganger man vil ha ultralyd – i andre land er det flere ordinære ultralyder enn i Norge. Vi er så langt bak i dette landet, spesielt når det kommer til ultralyd i uke 12 – hvor man kan redde flere barn med eventuelle hjertefeil etc enn i uke 18-20 når det er for sent. Uansett er dette en privatsak!

   1. Caroline

    Mari:

    Jeg har nevnt grunnen før 🙂 Det er fordi jeg har morkaken plassert i front (også denne gangen) og den var såpass langt ned ved forrige ultralyd at vi denne gangen må sjekke om den har flyttet seg opp 🙂

   2. Det er en privatsak Caroline tydeligvis ikke hadde noe imot å dele 🙂 Synes det er så rart når andre lesere forteller hva man kan og ikke kan spørre om. Det er jo aldri farlig å spørre, det verste som kan skje er at hun ikke vil svare og da hopper over spørsmålet eller sier det selv i kommentarfeltet 🙂

   3. Amanda

    Jeg synes det er rart å spørre om slike personlige ting, men man kan jo ikke regne med at alle har lært det i oppveksten…

 59. Stephanie

  Hei Caroline! Hvilke kremer bruker du mot pigmentflekker i ansiktet? Jeg har fått en liten pigment-bart, morsomt, men ikke særlig pent. Hadde vært supert om det fantes kremer som kan hjelpe på dette!?
  Takk:)

 60. Har dere kvittet dere med emmaljungaen?
  jeg synes disse urbane vognene har så dårlig/liten sportsdel. Her har jeg brukt emmaljunga edge til alle 3 og har hatt en liten trille ved siden av

 61. Vi har Bugaboo Buffalo og er strålende fornøyd. Den er så lett og fin å trille, også kan man jo lett skifte farge dersom man ønsker det. Veldig fornøyd med både bag og sportsdel! Kos dere masse videre! Det ser virkelig herlig ut

 62. Hvilke kremer bruker du mot pigmentflekker? Jeg sliter med det samme..

 63. Du er flott da. Hvorfor kan du ikke bruke vognen fra forrige gang?

 64. Om dere skal kjøpe ny vogn? Nei, syns kanskje det burde holde med de 4-5 vognene dere har hatt hittil. Aldri vært borti verre forbruksmønster, snakk om kjøpegale. Men hovedgrunnen for å skaffe ny vogn er vel for å kunne cashe inn spons/annonsekroner, behovet i seg selv er jo selvfølgelig ikke tilstede.

  1. Guttemamma

   Lov å ha vogn dilla vel?! :p Her har vi 5 vogner til gutten vår 🙂 Kommer nok til å kjøpe en ny til et evt. søsken. Har økonomi til det, så da gjør jeg det 🙂

   1. Ja en haug med vogner fra 3000 – 12/15 000 per stk er jo kjempe investering…

 65. Kristin

  Veldig gøy og koselig med svangerskapsoppdatering, du ser flott ut!
  Kan du ikke skrive et innlegg om mat og mathygiene i utlandet? Jeg vet jeg er småhysterisk på dette selv så det hadde vært gøy å lese om dine erfaringer og tanker rundt dette? Spiser du alt du får servert, frukt, grønnsaker o.l som ikke er varmebehandlet, drikke som inneholder isbiter eller kanskje er blandet ut med springvann osv? Har du blitt matforgiftet på tur noen gang, eller blitt dårlig i magen?

  1. Denne lurer jeg også på! 🙂

 66. Viktoria

  «Heldigvis dekker sminke over det, men det er kjipt å ikke føle seg vel uten sminke lenger. Skikkelig kjipt»

  Det handler jo om å sette pris på den man er og det som gjør en selv unik! Synes det er veldig skummelt med signalene du sender, når du ikke tør å gå uten sminke fordi du har pigmentflekker. Utfordrer deg til å prøve å gå litt uten sminke, det handler jo bare om å tørre 😉 Du er vakker selv med pigmentflekker, pigmentflekkene gjør deg jo bare mer unik!! <3 <3 Bare tenk med deg selv hva du hadde tenkt hvis Nelia hadde fått det samme, det hadde jo ikke gjort henne noe mindre vakker, og du hadde jo ikke sminket henne ned 😉

  Uansett kos dere masse på ferie!!

  1. Jada, jada, i en perfekt utopisk verden ville man gitt blaffen i utseendet sitt. I den verden vi lever i gjør vi ikke det. Pigmentflekker er ikke noe gøy, det er helt normalt å ikke like det. Caroline sender ingen skumle signaler, hun skriver bare det de fleste av oss tenker selv.

  2. <3

  3. Skjønner godt hva hun mener jeg da jeg har en sykdom som gjør at jeg får flekker i ansiktet, det handler om at man selv skal føle seg vel og ikke om hva andre mener at man MÅ gjøre for og føle seg vel 😉 så hun sminker over har valgt det, det gjør jeg også, hva andre velger er opp til dem, jeg gjør det for meg og ikke for andre..

 67. Kristine

  Hei. Du har sikkert svart på det før og jeg forsøkte å lete etter hvilke kremer du mener, men fant ikke helt ut av det.. Så jeg spør jeg.. Hvilke kremer er det du mener hjelper mot pigmentflekkene? Og blir de virkelig borte?! 🙂 Hilsen en med verdenskart i panna, mange bortkastede penger og et høyt forbruk av foundation! 😉

 68. Jeg er er ca like langt på vei som deg, og kjenner klart mest til lille i magen på morgen og kveld 🙂

 69. Jeg lurer også på hvilke kremer du bruker til pigmentflekkene. Ser flere lurer, kanskje du kunne lage et innlegg om det?
  Monica

 70. Det er så koselig å få følge med på graviditeten din! Du ser strålende ut! Så morsomt med en lillesøster til Nelia. Tenker dere er spente på å møte henne. Jeg har to små jenter selv, og må bare innrømme at det er ganske slitsomt med to barn, selv om det er fantastisk… Håper du fortsetter å blogge i mange år, selv om dere sikkert får hendene fulle med to små barn…Du og familien din er så inspirerende, gleder meg til fortsettelsen her på bloggen din!

 71. Du ser så utrolig bra ut! Flott mage, og flott kvinne! Kos deg på ferie og nyt tiden som en familie på tre 🙂

 72. Hvorfor kjøper dere ny vogn? Mener å huske dere har et par store og også et par lettere til reise. Er de utslitte allerede? (I såfall ingen god kvalitet) eller var dere ikke fornøyde med dem?
  Dette kan jo være nyttig info for andre som venter baby og ser på vogner.
  God ferie videre og nyyyyt hver dag!!!!

 73. Vi har kjøpt Emmaljunga Mondial Dallas. Finnes ingen finere i mine øyne <3 Du som er så klassisk burde jo brukt en sånn type? 🙂

  1. Caroline

   Vi har emmaljunga mondial duo til Nelia, men kjøpte stokke xplory også vinteren 2015 fordi jeg synes den er så fin 🙂 Så vi lurte egentlig på å fortsette bruken av sistnevnte ettersom emmaljungaen står i barnehagen 🙂 Har litt lyst på en ny klassisk vogn også, men vi har jo fortsatt god tid 🙂 Lars-Kristian har blitt litt glad i bugaboo den siste tiden, så vi får se hva vi ender på :p

   Klem 🙂

 74. Kjære Caroline, du ser helt fantastisk ut!! For en nydelig mage du har <3 Snakker Nelia mye om magen? Her har jeg to barn, og minstemann som er født i 2013 går og spør om jeg har baby i magen, eller om jeg kan få det snart – da får jeg melk i magen også, og han får bli storebror :´) Storesøster (2009) ønsker seg flere søsken også, så hun har flere hun kan leke med <3 Beste ønsker til deg og den lille mageboeren din.

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine 🙂 Hun snakker ikke så mye til magen, men mest om det som er inni 🙂 Virker som hun gleder seg veldig <3

   1. Åå, det er en spennende tid å gå fra ett barn til to! Vi oppdaga ikke før lillebror var omtrent 1år at én er én og to er ti :´) Men så mye glede de har i hverandre <3 Håper du får et knirkefritt og koselig svangerskap videre, det er så gøy å se hvor godt du kler det <3

 75. Hei Caroline

  Vil bare ønske deg fortsatt god ferie

  Jeg er i uke 14 nå og har hypermesis, er så utrolig lei av å spy hver eneste dag, spesielt siden jeg har vært dårlig fra uke 1.

  Synes du er så utrolig heldig som kan trene jeg og være i så flott form som du er, jeg hadde også gjort det om jeg hadde vært frisk.

  Bare lurer på om du har vært noe kvalm i svangerskapet og eventuelt hva som har funket for deg?

  Klem fra lille meg

 76. Hvilken gravid app bruker du?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *