white – the club restaurant

whitetheclub_1

Hei lørdag! Nå har vi vært på ferie i en uke allerede, og jeg er SÅ glad for at vi bestemte oss for en uke til. Det går jo så altfor fort! Jeg har tatt meg en liten pause fra kommentarfeltet i dag, men tenkte jeg skulle svare dere i løpet av kvelden, så dere vet 🙂 Så langt har jeg bare godkjent, men de vil altså bli besvart. Bare vær klar over at jeg setter enormt stor pris på hvert eneste ord som legges igjen, det betyr mye for meg at dere leser det jeg skriver og tar dere tid til kommunikasjon via kommentarfeltet og derfor er det viktig for meg å få svart en del også, selv om jeg er på ferie 🙂 


whitetheclub

I går bestemte vi oss for å prøve restauranten som ligger på toppen av hotelltaket her, White heter den og der var maten så utrolig bra at vi rett og slett bare MÅ tilbake i dag. Det er ikke klassisk gresk cuisine, som jeg forresten gleder meg til å spise mer av til uken (lamb kleftiko, stifado, moussaka, souvlaki og ekte tzatziki må jeg nesten innom når vi er her), men menyen på White var internasjonal: en blanding av flere kjøkken, rett og slett. Du velger mellom 3 satte menyer hvor alle har 4 små og litt større retter. Du blir ganske greit (!!!) mett, så kom sulten hit! 

whitetheclub_3

Når du ankommer takterrassen blir du også tilbudt en drink uten å betale noe for den. De kommer og presenterer drinkene for deg, så får du velge. I går valgte jeg en laget på mandelmelk med blant annet tranebær og den var så god! Perfekt kos i solnedgangen. Og for en utsikt! 

whitetheclub_4

whitetheclub_6

whitetheclub_5

whitetheclub_9

whitetheclub_7

whitetheclub_13

whitetheclub_12

whitetheclub_8

whitetheclub_2

whitetheclub_10

– Nelia fikk en ny bestevenn i går, de er så skjønne sammen! – 

whitetheclub_11


I dag har vi bare sløvet og lagt litt planer for hva vi ønsker å gjøre den kommende uken. Da blir det både kveldstur og dagstur inn til Rethymnon og også til Agreco Farm! Det blir så koselig 🙂 Håper dere har en fin helg ♥ 

51 kommentarer

 1. For noen nydelige bilder. Får lyst til å reise til Hellas med en gang. Også Nelia da,sprenger jo søthetsskalaen.Hælledussen! Heldig er den som får være bestevennen hennes.Hun virker så snill og godhjertet<3 Kos dere videre.

  1. Caroline

   Hun er virkelig så skjønn og full av empati! Det er så herlig å være så mye sammen med henne <3 Familieferier er så koselig 🙂 Stor klem 🙂

 2. Det er så flott å følge med deg Caroline, du stråler og ser så lykkelig ut! Du har en nydelig familie! Kos dere sammen på ferie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise! Du er god <3 Vi har det så fint! Stor klem 🙂

 3. Kjempefin kjole! Lyst til å dele hvor den er fra?

  1. Caroline

   Den er fra French Connection! Så behagelig også 🙂

 4. Har nelia mistet håret på høyre side ?

  1. Caroline

   Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener? Hun har ikke mistet noe hår i hvert fall, har mer enn noen gang :p

   1. På det siste bildet ser det ut som at hun har mistet en stor flekk på høyre side

  2. Karoline

   Veldig merkelig spørsmål etter min mening, men hun har noen veldig lyse lokker og da det sikkert er brukt blitz når bildet har blitt tatt har høyresiden blitt så lys at det kan se ut som hud Men altså, hadde det vært et problem om hun så manglet hår/hadde høyt hårfeste?

 5. Dette ser bare så amazing ut!!! Får så lyst til å begynne sparingen nå og dra på ferie til samme destinasjon neste år! 😀 Kos deg <3

 6. Ønsker deg en fortsatt fin ferie! Jeg leser bloggen din nesten hver dag og synes den er både inspirerende og nydelig! <3

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å lese, Elise! Tusen takk 🙂

   Klem 🙂

 7. Hei! Lurer bare på om man må betale toll når man bestiller fra nettsiden til Daniel Wellington? Har så lyst på sånn klokke:) med rabattkode fra deg og gratis ekstra reim så blir det jo veldig bra;) kos dere masse på ferie! Ser herlig ut:)

  1. Caroline

   Det er ikke toll på klokker, men du må betale moms. De trekker derimot av svenskemomsen, så det blir rimeligere enn det som står på nettbutikken alt i alt 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Carine

    Tusen takk for svar:) Nå er den bestilt;) Gleder meg til den kommer:)
    Lykke til videre i svangerskapet! Jeg venter nummer to jeg også, og har faktisk termin bare to dager etter deg;)

 8. Denne turen deres? Den er vel sponset/rabattert av grecotel ? ( ref dine tidligere innlegg) Da burde du vel også merke innleggene der etter?

  1. Caroline

   Ingenting av dette er sponset 🙂 Da hadde det vært merket øverst, som du skriver. Slik er det alltid når vi eller jeg får noe sponset, jeg merket for eks. alle innleggene mine da jeg blogget fra Gran Canaria i fjor, uavhengig om det var antrekksbilder eller om det dreide seg om hotellene. Dette er ingenting å tvile på eller lure på, jeg merker det som skal merkes og hadde aldri latt være å merke noe helt plutselig. Det ser jeg ikke noe poeng i.

   1. Men er det rabattert? Det er jo en kjent sak at Grecotelkjeden har en egen rabatt for presse og bloggere. Det har jeg sett på andre blogger som blogger om Grecotel. Går jo ut fra at du får den samme rabatten som andre bloggere.

   2. Caroline

    Er det en kjent sak? Vi hadde aldri hørt om Grecotel før jeg startet å google ferier jeg ønsket å dra på. Denne gangen ønsket vi å finne noe mer luksuriøst, hvor barn også kunne være med. Og det fant vi på Kreta 🙂

    Men nei, rabatter skal også opplyses om. Så hvis det var tilfellet hadde det kommet klart og tydelig frem.

    Jeg håper at enkelte en gang for alle kan legge denne ballen død. Det er litt slitsomt å få spørsmål om dette daglig når vi er på ferie, når jeg nå i såpass lang tid har vært klar på merking. Dette er en ferie vi helt og holdent har betalt for selv. Det dreier seg verken om rabatter, sponsing eller noe som helst annet.

   3. Hei Caroline!

    Det ser så deilig og avslappende ut der dere er at jeg får lyst til å sette meg på første fly til Kreta. Jeg unner dere virkelig en slik flott ferie. Dere kan jo ikke dra når som helst heller pga Lars Kristians yrke som fotballspiller. Jeg tror kanskje at det har oppstått forvirring blant leserne fordi du tidligere har skrevet at dere tester ut denne hotellkjeden, samt at det er såpass mye omtale om hotellenes fasiliteter. Innleggene har kanskje vært noe ensidige, men dere er jo tross alt på ferie og du er flink til å oppdatere jevnlig. Jeg har fulgt deg i fem år nå og er den bloggen jeg følger fast pga din profesjonalitet og variasjon i innleggene. Det er som å bla i favorittmagasinet. Du er aktiv i kommentarfeltet, og jeg vil kalle bloggen din komplett. Håper du fortsetter i mange år til. Jeg heier på deg ✌️Klem fra meg

   4. Får dere virkelig ikke noe som helst igjen for å betale nesten 100 000 av egen lomme for å reise på ferie til tre hoteller i samme kjede, hvor hovedformålet med turen er å vurdere hotellene, og skrive lange, detaljerte innlegg? Det er jo super reklame for hotellkjeden. Ikke at jeg tviler på deg, men jeg forstår det bare ikke helt. Håper dere koser dere masse 🙂

   5. Caroline

    Nei, og der er heller ikke første gangen jeg omtaler et hotell uten å få noe igjen for det. Vi har tidligere bodd langt dyrere enn dette, skrevet om det, og ikke fått noe som helst igjen for det :/ Så egentlig skjønner jeg ikke hvorfor noen lurer så veldig på dette akkurat nå, men ikke før? Ja, det er helt sikkert super reklame for hotellkjeden, men det gjelder jo alle produkter som får omtale uten å betale for det 🙂

    Vi koser oss masse! 😀

   6. Tina A

    Jeg skjønner at det er slitsomt å få spørsmål om dette daglig! Det jeg tenkte, er at det kan jo være de som spør rett og slett ikke leser bloggen hver dag og dermed ikke har fått med seg at du allerede har svart på dette?

   7. Elisa og anita:Get a life a

   8. Lise Helen

    Jeg skjønner ikke hvorfor du maser på Caroline om dette? Hun er den beste innen bransjen til å merke innlegg med hva som er sponset. Ser du på bloggere som f.eks Sophie Elise, Mammatilmichelle osv, er det gjerne merket «Annonse» med lys og liten skrift, så liten skrift at man må lese med forstørrelsesglass for å finne ut om innlegget er sponset eller ikke.. Det finnes mange toppbloggere der ute som jobber så godt de kan, rundt de fastsatte reglene og systemene. Likevel velger du å kritisere Caroline, den toppbloggeren i Norge som ikke bare tydeliggjør det øverst i innlegget at det er sponset/annonse, men som også skriver hvor ting er sponset fra. Syns det er kjipt hvor mye ufortjent kritikk Caroline får. Hun har sine feil fra fortiden, ting hun sikkert ville gjort annerledes (who doesn’t?!) men hun er likevel den mest profesjonelle bloggeren i Norge, og hun legger standarden for hvordan en blogg burde driftes.

    Du gjør en strålende jobb med bloggen, Caroline!

   9. Caroline

    Tusen takk, Lise! Det er hyggelig at det legges merke til 🙂 Jeg jobber i hvert fall masse med dette, og ønsker virkelig å gjøre det så tydelig som mulig, og det føler jeg at jeg gjør også 🙂

   10. Celine

    Hadde lyst å trykke tommel opp her, men godt skrevet 🙂

   11. Helene

    Veldig enig her! 🙂

   12. Hahaha, hold your horses girls ( and boys?) Det var som hun over her skriver et spørsmål basert på tidligere erfaringer ift mangelfull / ingen/ dårlig merking av annonser , at det i tidligere innlegg er skrevet at de tester ut denne kjeden ( da forstod jeg det slik st dette var en betalt/sponset tur) samt at jeg overhodet ikke er noen fast leser av bloggen.
    Jeg velger ikke å kritisere noen som helst- jeg stilte et spørsmål ved noe jeg hadde tolket ( feil), fikk en klart svar, og er fornøyd med det.
    Ingenting å ta på vei for.

 9. Herlige bilder! Hvilket objektiv bruker du her? 🙂

  1. Caroline

   Vi har brukt litt foskjellig, men primært 50 mm. 🙂 Vidvinkel på oversiktsbildet 🙂

 10. Jente21

  Caroline, er ikke du litt skoekspert? Ettersom jeg bare er 154 cm på strømpelesten, er jeg på jakt etter et par høyhælte sandaler som er GODE å gå i (viktig, da disse skal brukes på ferie). Har sett igjennom Nelly, Zara og ellers «billigkjeder» men finner ingen som kvalifiserer til timesvis med trasking gatelangs. Har du noen tips til fine sandaler som gjerne ikke er svindyre?

 11. Ble det ikke in-room-dining allikevel?

  Ser veldig flott ut dette hotellet også, men veldig sterilt (derav navnet kanskje, he he?). Er det mange barn på hotellene?

  1. Caroline

   Nei, Lars-Kristian overtalte meg til å spise på White igjen :p Angrer litt nå, holder på å sprekke, er så mett :O Men det er veldig bra her, selv om porsjonene er litt i største laget når det er så mange retter :p

   Ja, det er en del barnefamilier her, det er jo et barnehotell – men det flyter ikke over 🙂 Det er ikke som på for eks. Sunwing hvor vi var før jul, men likevel er det en god del 🙂

 12. Så deilig ut å være i syd hvilken objekter bruker du?

 13. Så fin kjole du har på deg! Hvor er den fra? 🙂

 14. Ingvild

  Når jeg ser hvordan Nelia koser seg på ferie, lengter jeg sånn tilbake til familieferiene vi hadde i Hellas da jeg og søskenene mine var små! Synes dere virkelig fortjener denne ferien, da jeg tror både du og Lars-Kristian jobber hardt for å få alt til å gå i rundt, og i tillegg prioriterer dere å dra med bloggen såpass mye inn i ferien ved at dere vurderer hotellene osv. Supert 🙂
  Det er synd at så mange pirker på at dere bruker så mye penger på ferie, men jeg synes at de som har råd til det skal kunne ta seg slike ferier. Hvorfor ikke, tenker jeg. Selv har jeg aldri hatt råd til noe lignende, men jeg unner likevel de som har økonomi til det å kose seg når de er på ferie.

  Ingvild

  1. Caroline

   Ja, det var en så fin tid! Håper vi kan gi Nelia de samme gode minnene som både jeg og tydeligvis du også har 🙂 Vi er heldige!

   Stor klem til deg, Ingvild! 🙂

 15. For en nydelig kjole! Hvor har du funnet den? 🙂

 16. Hei Caroline 🙂 Det er så herlig å lese bloggen din når du er på ferie! Drømmer meg bort til sol, varme og avslappende dager 😉 Lurte på om du kunne fortelle, eventuelt vise hvordan du har ordnet håret ditt på disse bildene? Det var så fint 🙂 Har ca samme lengde som deg, men får liksom ikke helt til å krølle det.
  Klem til deg.

  1. Caroline

   Tusen takk, Mille! Jeg har så lyst til å lage en videoblogg på dette veldig snart, siden så mange spør 🙂 Det er ikke vanskelig og jeg bruker bare en krølltang 🙂

   Klem 🙂

 17. you look absolutely stunning!

  x Lilli
  please check out my fashionblog if you want: http://www.LilliFerreira.com

 18. Kjære Caroline ❤️ Takk for at du tar oss med på ferie! Nydelige innlegg!

  Apropos tzatziki… Vi var i Hellas i fjor da jeg var gravid med vår tredje 😉 I forkant hadde jeg pratet med jordmor om ferien, og hun anbefalte meg å holde meg borte fra tzatziki og fetaost. Hjemme er det helt OK, men i Hellas lages de ordentlige varene som regel på upasteurisert melk. Mente hun iallefall. Sjekk det opp i det minste 🙂 Godt ment tips, selv om du helt sikkert har stålkontroll!

  Fortsatt gooood ferie til deg og dine fine! ❤️

 19. Karoline

  På rethymnon har jeg vært før og vi likte oss så godt at vi skal tilbake i juli. Dere bare MÅ spise meze på Myli! De har kjempe god mat der, og meze rettene er til å dø for. Perfekt både til middag og lunsj. Vi spist sikkert 4 måltider der på en uke! De har også kjempe gode juicer der og personalet er så hyggelig! Egen leke»plass» har de også. Søk de opp på tripadvisor for å finne adresse, de ligger i hovedgaten etter det jeg husker.

 20. Hvilken neglelakk har du på negler og føtter? Helt amazing farge! Og håret ditt, er det din ettervekst eller har du lagt inn mørkere i bunn og mørkere striper? Veldig kledelig!:-)
  Klem:-)

 21. These pics are amazing! 🙂

 22. Så fine bilder, fra flott hotell! Er d all inclusive dette her?

 23. Hei Caroline 🙂 Mye mulig noen allerede har spurt eller du har skrevet om det tidligere, men fant ikke noe i farten, så da spør jeg heller 😛 Jeg er selv tidlig gravid (1.trimester) og skal på ferie til Hellas senere i sommer (rundt uke 18), og er så nysgjerrig på hvordan du gjør det ift mat og slikt? Det står jo tusenvis av advarsler om hva gravide kan spise/ ikke spise og samme for drikke – spesielt i sydligere og varmere strøk. Jeg har så lyst til å slappe av på ferie (både sambo og jeg er veldig glad i god mat og drikke, og slikt du har vist litt av på bloggen i ferien deres- helt herlig!), men det virker for meg som litt av en utfordring hvis man skal ta alle råd på fullt alvor (ikke isbiter, frukt man ikke har skrellet selv osv..) Du virker så avslappet og trygg ift dette at kanskje du har noen gode råd? 🙂 Ser ut som dere har en helt fantastisk ferie, og tror jeg er heldig om jeg får kost meg halvparten så mye! 😀 God ferie videre!

 24. Det er så fint å følge dere på denne ferien, det er til stor inspirasjon 🙂
  Nyt fridager og kos dere masse 🙂
  Sikkert jeg som har gått glipp av det men lurer på hvem som var de heldige i EFI konkurranse?

 25. Jeanette Larsen

  I like to read the food menu before I order. Was the food menu spectacular? Okologist, lokalt, seasonal with Crete overtones? Easy on digestion? The food portions looked perfect! I am so curious, please show us the food menus. Atmosphere is perfect, food menu must be perfect. Kjenn bonden din og kjenn maten din. Read, study food menus.
  You are glowing. Lars looks so relaxed, and Nelia is adorable with her little shoes. Your hair looks great, the best blunt edge cut, color and style. Big hugs and much love to you from Siesta Key Island, Fl US.
  Tusen Takk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *