the classic combination

antrekkF_4antrekkF_3

Jeg elsker kombinasjonen av sort og rødt og synes det er ekstra gøy å kle meg i trange kjoler når jeg har så fin mage å vise frem. Sammen med en stram hestehale og røde lepper blir selv den enkleste, sorte kjolen skikkelig pyntet. 


antrekkF_1

antrekkF_7antrekkF_5antrekkF_2antrekkF_6antrekkF

kjole h&m trend / veske adax by caroline berg eriksen / solbriller zara / pumps valentino 


Her i familien har EM-feberen herjet i ukesvis allerede, så du kan vel tenke deg en som er supergira, klar med tippeark og oversikt over både det ene og det andre? Han har holdt på med en EM-konkurranse innad i ODD i månedsvis og i kveld er altså kvelden! Håper bare han er tilstede under middagen, må si jeg er ganske spent på det 😉 Vi er i hvert fall pyntet og klare for nok en kveld – nest siste på dette hotellet. I morgen skal vi teste in room dining, DET gleder jeg meg til! 

38 kommentarer

 1. Nydelig! Hva heter leppestiften du har brukt her? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mai! Det er en jeg fant på flyplassen da vi dro hit, jeg har den ikke her akkurat nå, men skal se etter senere. Så kan jeg notere det ned neste bloggpost hvor jeg bruker den 🙂 Blir nok noen flere runder med den mens vi er her 🙂

 2. I’m…. out…. of…. wooords….!!!

  1. Caroline

   :O Tusen takk, Thea!

 3. Hei!
  Takk for fine innlegg! 🙂 Kommer det en gravidoppdatering snart? Synes det er så hyggelig å følge med på det. 🙂
  Hilsen Synne

  1. Caroline

   Ja, det gjør det! Vi tok noen bilder i dag, så da må jeg bare få lagt de inn i «malen» min og skrevet teksten 🙂

   Klemmer 🙂

 4. Kjempe fine bilder – classy. Digger neglene og kjolen! Hvilken leppestift har du på ?

 5. Sunniva

  Du ser jo bare helt fantastisk ut, wow! Og magen er så flott nå, skjønner godt at du vil fremheve den 🙂 Mannen her i hjemmet er og helt oppspilt på grunn av VM, som et barn på bursdagen sin hehe 😉 Ha en flott ferie videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Sunniva 😀 Så stas med magen <3 Haha, godt de fleste mannfolk er like på den arenaen 😉

   Klem 🙂

 6. Tenk at du er i siste trimester! Jeg synes ikke det er lenge siden du annonserte at du var gravid :O spennende! <3 hihi, kjenner til det med fotballentusiaster, men EM er jo ganske stort, så litt må det vel være lov å følge med, selv under middag 😉

 7. Har du tips til behagelig undertøy når man går gravid? 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøper for det meste multipacks med blondebher uten spiler på h&m, eller de myke bhene de har der som er tette og hudfarget 🙂 De er kjempegode 🙂

 8. Du ser nydelig ut! Håper dere nyter ferien deres masse 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, Ingrid! Virkelig 🙂

 9. Så utrolig vakker du er! KILLER KOMBO❤️!! Kos dere og nyt videre alle 4

  1. Caroline

   Å, tusent akk, Aina! Det er ekstra hyggelig å høre nå <3

   Klem til deg!

 10. Marianne

  Så utrolig fin du er, med og uten babymagen! Klassisk skjønnhet er du 🙂 ps: ser EM konkurransens tiltrekkning, var med på noe tilsvarende konkurranse under VM, og tiltross for null fotballinteresse var iveren stor (!) Får nesten tilgi fotballproffen akkurat der, haha. Kos dere så mye på ferie og håper du klarer legge bort jobb litt mer enn til vanlig. Jeg innbiller meg du har en forkjærlighet til å gi veldig veldig mye til jobben din. Vi møttes faktisk på en ferie noen år tilbake, da hadde jeg min nr 2 i magen. Jeg var da ca like langt som du er nå. Du og familien din var så imøtekomme og hyggelige og utstrålingen din gjorde faktisk at jeg startet lese bloggen din for første gang. (…og fortsetter såklart; )) At du sjonglerer familieliv, jobb og ferie på en gang imponerer enormt. Stor applaus til deg. Men husk å ta fri og da. .. 😉

  1. Caroline

   Tuusen takk, Marianne 😀 Og så utrolig hyggelig at du startet å lese bloggen min etter det 🙂 Vi har det så fint på ferie og det er godt å kunne kjenne på at jeg faktisk kan klare å legge bort jogg for noen timer hver dag 🙂

   Stor klem til deg og dine – håper dere har en fin sommer så langt og i vente <3

 11. Hallo!! Dette er seriøst preggy-babe på høyt nivå!
  Du stråler! 🙂

  1. Caroline

   Hahaha, skjønne deg! Tusen takk :O <3

 12. Kjære deg, du stråler som gravid! Du ser ut som en million <3 Flotte bilder av deg.

  1. Caroline

   Tusen takk, Milla! Jeg trives veldig godt som gravid <3 Stor klem!

 13. Hei Caroline!
  Først og fremst vil jeg ønske deg en god dag. For det andre vil jeg kommentere hvor fantastisk fremstår og ikke minst ser ut. Jeg blir så glad hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din hvor jeg får et lite pusterom i en ellers travel hverdag. Du tar så mange inspirerende bilder, stråler positivitet og virker så fattet. Fortsett med det 🙂 Ha en fortsatt fin ferie!

  1. Caroline

   Og jeg blir så glad for at du klikker deg inn her <3 Tusen takk for så fine ord, C!

   Stor klem til deg 🙂

 14. Du er bare helt nydelig,

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Du er alltid så god 🙂 <3

 15. Så FLOTT du er!! Virkelig en inspirasjon og motivasjon ;-D

  1. Caroline

   Tuuusen takk, Lizz <3

 16. Er det bare meg, eller ser du «mer gravid» ut nå enn du gjorde med Nelia? 🙂 Synes det er så flott!

  1. Caroline

   Jeg synes det er ganske likt om jeg sammenligner bilder 🙂 Men jeg var dessverre ikke like flink til å ta bilder forrige gang, er litt lei meg for det nå. Hadde heldigvis den gravidshooten, så det må jeg få til denne gangen også, ca. samtidig 🙂

 17. Karianne

  Hva er navnet/merket på lepestiften og neglelakken:)? Var utrolig fin rød farge 🙂

  1. Caroline

   Neglelakken er shellac som jeg la hos Eger Skin Clinic, lebestiften er Rich matte 330 cocorico 🙂

 18. Utrolig fine bilder av vakte deg!! <3

 19. Karoline Rød

  Hei,

  Jeg håpet du kunne sette deg inn i forslaget fra fremtiden i våre henders etikk lov.
  Jeg tror du kunne vært en fin tals person og engasjere mange unge damer 🙂 Jeg personlig vil svært gjerne kjøpe klær som er produsert under gode arbeidsforhold og også på en mest mulig «miljøvennlig» måte.

  Fortsatt god ferie:)

  Hilsen Karoline

 20. Går denne kjolen ned i ryggen, utringet i ryggen?

  1. Caroline

   Nei, den er så å si lik foran som bak 🙂 Men det hadde jo vært veldig fint, egentlig 🙂

 21. Hvor er leppestiften fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *