en dag på stranden og siste trimester

beach day crete_10

Så er jeg altså i siste trimester allerede, med 28 fullgåtte uker i går og inn i uke 29 i dag. Snart 70 prosent av svangerskapet er tilbakelagt, dette er helt utrolig! Jeg synes det har gått så fort denne gangen og jeg synes det er så mange forberedelser som gjenstår før vi er klare for å møte henne, men samtidig kan jeg nesten ikke vente! I dag våknet jeg av solide spark rundt klokken syv og det var sånn aktivitet at jeg ikke hadde sjans til å sovne igjen, så da var det bare opp og hoppe 🙂 De åpnet treningsrommet for meg klokken åtte, så da fikk jeg unna en deilig halvtime på mølla før jeg trente litt rumpe og lår i rundt 15 minutter. Formen er det absolutt ingenting å si på og jeg kan fortsatt løpe langkjøringer med 9.5 – 10 km/t i tempo samt noen intervalldrag innimellom om jeg føler for det, bare ikke så altfor fort. Jeg foretrekker en god miks av jevnt tempo og noen drag, det er både motiverende og varierende og jeg får ikke kynnere av det heller. 30-45 minutter med trening er akkurat det jeg trenger på ferie, det er passe for å holde på formen og passe for å kjenne at jeg har brukt kroppen når alt jeg gjør egentlig er å late meg på solsengen eller å bygge sandslott store deler av dagen. Og å spise selvfølgelig, det er jo så mye god mat her! 

beach day crete_1

Etter treningsøkten var Nelia våken, så da var det bare å smøre tre kropper inn i solkrem og sprette bort til frokosten. 

beach day cretebeach day crete_2

Deretter gikk turen videre til stranden! I dag er det nesten ikke et vindkast her, så bølger finnes ikke og da måtte vi jo bare dit! Det er helt supert på stranden her, ikke overbefolket i det hele tatt, det er fin sand og servering når du vil er inkludert i leiligheten vår. Inkludert er også frisk frukt, vann og sprudlevann som venter når vi kommer. Her er det ikke egne solsenger eller telt reservert til oss, slik som vi hadde på Amirandes, men her må vi ta det som er ledig på hotellstranden. Bare så de som eventuelt tenker på å reise hit er klar over det: hjemmesiden gir nemlig inntrykk av at vi har tilgang til et privatområde med solsenger, med alt som hører med, men dette er altså snakk om tilgang til hotellets egen strand, og det tar du jo som en selvfølge når du faktisk bor på hotellet 😉 

beach day crete_3

beach day crete_5

beach day crete_4

beach day crete_6

beach day crete_7


Nå har jeg trukket meg inn i skyggen litt, jeg orker ikke å steke i solen lenger, det vokste jeg vel fra for flere år siden. Men det er deilig å bare sløve likevel, lese litt blader eller lytte til bøker og musikk, bare kjenne på feriefølelsen 🙂 Og herlighet, det er jo fredag! God helg, må jeg vel si da! Jeg tenkte å si hei til dere litt senere i dag også, så klikk gjerne innom om noen timer igjen 🙂 

64 kommentarer

 1. Jeg setter så stor pris på ferieinnleggene dine! Nå som jeg selv har blitt mor er det supert å få tips til hvordan og hvor man kan reise med barn. God helg til dere 😀

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Hanne! God helg til deg og dine også <3 Klemmer 🙂

 2. Så gin magen fu har fått denne gangen!:)
  Kos dere!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den var like fin forrige gang, synes jeg 🙂

   1. Jeg mente denne gangen er mer synlig !:)

 3. Fine bilder av et fint hotell, men hvor er Hellas? Er dere kun på hotellet og stranden der? Eller er dere ute og ser på byen og hilser på lokalbefolkningen?

  Frem til nå er det ingenting som viser hvor i verden dere er, det kunne like godt vært Tyrkia eller Mallorca.

  1. Caroline

   Vi har over en uke igjen, og så vi legger vi jo opp ferien som vi vil 🙂 Vi ønsket å teste grecotel som hotellkjede, og da blir det naturlig for oss å være på nettopp hotellene 🙂 Nå er vi 15 min. unna byen med taxi en vei, og på det første hotellet var vi enda lenger unna. Nå reiser vi jo med en på 2.5 år og hun sover faktisk 3 timer på dagen her, så det er grenser for hva vi rekker å se av andre ting enn hotellet på dagtid 😉 Dessuten er det mange fine aktiviteter for barn her og det viktigste for oss er at Nelia har det fint.

   I neste uke drar vi nærmere Rethymnon og på det hotellet skal vi være i en uke, så da blir det mer Hellas for den som savner å se det. Gleder meg til det selv, selv om jeg har sett masse av Hellas fra før av 🙂

   1. Det er selvsagt veldig viktig at barnet har det fint på ferie, det er jeg helt enig i!

    Men dere velger å blogge fra en privat ferietur og da kan det kanskje bli litt kjedelig å bare se bilder fra nesten like hoteller og lekkert tilberedt mat?

    Det er selvsagt greit og forståelig at det er mest avslappende å være på hotellet, men at et kvarter i bil er for lenge til å oppleve noe annet høres litt merkelig ut.

    Men selvsagt, deres ferie og deres valg. Men spennende og lesverdig er det ikke.

   2. Caroline

    Hotellene er på ingen måte like, i hvert all ikke Amirandes og The White Palace (Det siste har vi ikke vært på ennå). Det er to helt ulike hoteller utseendemessig, i tillegg til at store deler av konseptet er annerledes. Det har heller ikke vært spesielt mange bilder av mat her, så det du skriver her kjenner jeg meg ikke spesielt godt igjen i.

    Vi er ikke halvveis i ferien vår ennå, og planen var å utforske andre ting enn hotellet den siste uken. Så du får følge med da 🙂 Leit å høre at du ikke synes det er leseverdig, men for andre er det det. Jeg kan dessverre ikke tilfredsstille alle.

   3. Du skal selvsagt ikke tilfredsstille alle, men du etterlyste engang konstruktive tilbakemeldinger og det forsøker jeg å gi her.

    Men om det ikke er ønskelig med andre tilbakemeldinger enn skryt av fine bilder, så tar jeg det til etterretning.

    Det med like hotell og matbilder var jo for å sette det litt på spissen. Poenget var at et hotell er sjelden så spennende at man gidder å se bilder derfra i ukesvis. Da kan man like godt lese på hotellets nettside.

    Jeg ønsker dere fortsatt fin ferie og takker nok for meg med dette.

   4. Caroline

    Konstruktive tilbakemeldinger er fint, og vi har absolutt planer om å utforske andre ting enn hotellet. Hovedformålet med denne turen er å vurdere hotellene, og da er det naturlig at vi er en del på hotellet.

   5. Må si meg enig med Caroline, ferie er også hva du gjør det til. Og vi er alle forskjellige. Noen liker aktiv ferie og må få med seg mest mulig, jeg liker å være ved hotellet og bassenget, sjelden på stranden . Jeg har litt større barn, så vi tusler ut og spiser middag og ser oss omkring på kvelden. Men vi legger også alltid litt penger i det og bo bra og da utnytter man stedet fullt ut. Men når en bor så flott og har det fantastiske hotellet så er det klart en ikke kun er der for å sove. det blir for dumt å klage på. Når en attpåtil har barn med seg, og i tillegg så liten som Nelia så er det dette som er ferie. Ferie er vel sol, bading,god mat, slippe klesvask og husarbeid, og når barna har det bra har foreldrene det bra. Kritikk uansett, helt utrolig.

   6. Caroline, ikke bry deg om HelleDussen(Dusten)(Sorry,bare måtte..hehe). Konstruktiv kritikk,vel,vel.Hvertfall veldig passivt aggressivt….

   7. Nyt å være i ro på hotellet! Det er jo ferie ! Dere reiser så mye rundt ellers. Du er gravid i varmen samtidig som dere reiser med et lite barn, kos dere med god samvittighet ! Jeg var/er en skikkelig globetrotter, når vi nå reiser med barn får de mer enn nok inntrykk på hotellet og stranden, og jeg har definitivt ikke behov for å utvide min kulturelle horisont i den dyrebare tiden med varme, bad, strand og kos! Håper ikke du føler du må tilfredsstille slike urealistiske mennesker som denne Helle. Nyt å være i ro med Nelia. Jeg synes dere er sporty som skifter hotell;)

   8. Reiser dere virkelig på en så dyr «ferie» kun for å vurdere hotellene?

   9. Helle: Èn ting er å gi konstruktiv kritikk på hvordan bloggen drives, men å kritisere hvordan Caroline og familien velger å feriere, er jo faktisk helt latterlig!

   10. Helle; synes du gjemmer deg litt bak begrepet konstruktive tilbakemeldinger i kritikken din.Familien er på sommerferie, de velger å utforske 3 forskjellige hoteller i grecotelkjeden og å skrive om det på bloggen.
    At de ikke reiser rundt og utforsker Kreta forstår jeg godt, da de reiser med en på 2,5 år og en baby i magen.Det skal jo være ferie dette, ikke et rotterace for å rekke både det ene og det andre med en da trett unge på slep 😉
    Dessuten må man nok dra på en litt lengre tur enn 15 minutter ( som her er til nærmeste» turistby «) for å utforske det ekte Kreta og » hilse på lokalbefolkningen».

    Jeg tenker at når folk velger å følge denne bloggen så bør de ønske å lese om det som faktisk blir blogget om.Trengen man grundigere info om Kreta så er det praktisk å kontakte turoperatørene som Ving, Apollo, Star Tour e.t.c.

   11. Hva med å si noe hyggelig eller holde munn? Konstruktive tilbakemeldinger er en ting, men du klager bare på hvordan de har valgt og feriere.
    Kos dere på ferie! Godt gjort å jobbe hele ferien også 🙂
    Gleder meg til Hellas selv i sommer, tror barna vil være mest ved barnebassenget.

   12. Jeg tenker i utgangspunktet at folk legger opp ferier slik de selv vil, og det som funker for noen er kanskje mindre spennende for andre. Det får være en privatsak om en betaler x antall 1000 på hotellovernattinger eller om en sitter på stranden hele dagen. Allikevel er jeg for så vidt enig med deg Helle når du sier at det i lengden blir lite leseverdige da innleggene kan virke ensformige. Hadde det vært et sponset opphold så skjønner jeg at en del av jobben er å vise detaljerte bilder av hvor en bor, fordeler og ulemper osv. Men da dette tydeligvis ikke er sponset, kun at dere selv velger å teste ut en hotellkjede for deres egen del så skjønner jeg at det for noen, inkludert meg selv, kan bli litt vel mye av det samme.

   13. Ragnhild

    Flotte bilder og koselig å lese. Nyt ferien Caroline med fam. 🙂

   14. Lenenetta

    Kjære vene Helle!
    Jeg har aldri kommentert denne eller andre blogger.. Men nå, etter å ha lest lenge, med særlig god følelse på ferieliv med barn, bare må jeg !!
    Jeg sitter igjen med ett smil om munnen når jeg ser hvordan unge voksne velger å bruke penger og tid på en, for meg , herlig ferie!!! Alt for ofte, synes jeg. det uttales at ; Vi skal ha en sånn type ferie når barna er store».,Godfølelsen i magen er så langt sterkere enn hva du uttrykker.. Ingen av oss har vel ansatt C for å være vår» Hellas culture guide «?
    Hva fremtiden bringer, vet ingen. Grip dagen!
    Og via snapper / videoglimt synes jeg dere Eriksens, viser en så genuin glede av å være sammen! Imponert over at du orker å dele og engasjere deg! Og mest av alt ; dere må ha gjort noe veldig riktig i barneoppdragelsen ! Sjeldent en ser ett så lite barn som spontant uttrykker ; stakkar , synd på osv . som en ser fra henne !
    Hurra til dere! Kos dere!!

   15. Ida Mari

    Hjelpes, det her syns jeg rett og slett ble for drøyt Helle… Caroline og familien er på ferie, og kan legge den opp akkurat slik det passer dem. Jeg har tenkt flere ganger at det er hyggelig av henne og orke å blogge hver dag i ferien sin. Riktignok er bloggen jobben hennes, men alle har likevel rett til ferie. Så jeg syns at vi lesere skal være takknemlige for de innleggene vi får. Og selvfølgelig er konstruktive tilbakemeldinger helt greit, men seriøst. Det finnes «snillere» måter å be om bilder fra andre plass enn hotellene de bor på. Og dersom dette var veldig viktig for deg, syns jeg du kunne ha brukt den energien som kom veldig negativt fram her, på å heller lese en reiselivsblogg eller lignende. Er folk virkelig blitt så bortskjemt at man tror at man skal få lov å diktere andres ferier bare for sine egne behov?

  2. Lisbeth

   Virker ikke som du har barn slik du kommenterer. Det kan være veldig behagelig og godt for en familie som er mye på farten å få slappe helt av. Å det er ulogisk og å dra til byen nå, når den siste uka er nærmere byen.
   Til slutt, hvis du mener å være konstruktiv, så snubler du når du du sier at du «setter ting på spissen».

 4. Det ser så fint ut der! Syntes det er helt supert at du deler ferien med oss, er koselig å få «være med» 😀
  Skjønner ikke hvorfor alle absolutt skal klage på hvor mye dere velger og bruke på reisen. Dere har selv jobbet hardt for pengene. Og det burde jo ikke ha noe å si hva andre velger og bruke på ferien sin?
  Jeg kan nesten ikke tro at du er i siste trimester! Fytti, det har gått fort! Syntes det er kjempe gøy å følge deg gjennom graviditeten 🙂
  Kos dere masse videre på tur! 😀

 5. Jeg hadde da faktisk også vært mest mulig på hotellområdet hvis mitt barn hadde det best der. Og å ta drosje i Hellas (Rhodos/Kreta) er jo nesten å lekek med livet.
  Sist vi tok drosje på Rhodos var sjåføren såaggressiv og kjørte som et svin, og jeg turte ikke ta taxi hjem igjen. Takke meg til en humåete buss som kjørte rolig.

 6. Jonas Groth

  Hei Caroline.
  Hvordan får jeg lettest tak i deg, angående det vi såvidt har snakket om? Jeg må sette opp en plan, så jeg vet at vi får det til – eventuelt om vi ikke får det til.
  KOSE DERE I SOLA!!!!!!

  jonas

 7. Veronika

  Hei! Den cardiganen din er sååå utrolig lekker Er det den som er fra Zara? Vet du har hatt den på i et innlegg
  før en gang, og da lette og lette jeg etter den,men fant den ikke, så når du hadde den på nå, så må jeg bare spørre Kos dere med ferie! Ser helt nydelig ut. Og du er også helt nydelig

 8. Kjære deg, Caroline! Vet du? Jeg innrømmer det; jeg er skikkelig misunnelig på ferieturen din! 🙂 Og vet at jeg aldri vil få råd til å bo i slik luksus på ferie. DERFOR er jeg glad for at du deler dette med oss:-) Jeg drømmer meg litt bort i bildene dine og er på den måten med på turen:-)
  Prøv å unngå å la kritikerne gå inn på deg. Vi har ingenting med hva dere bruker pengene deres på.
  Bloggen din oser av kvalitet, og det hadde jo ikke blitt det samme med bilder fra et litt slitent hotell 🙂 Selv om dere nok også da hadde klart å finne innbydende locations.
  Nei, nyt ferien din du! Nyt tiden med familien! Det er deg vel unt!!

 9. Benedicte

  Utrolig hyggelig med oppdatering fra ferien deres! Ser nydelig ut der dere er, og er supert å føle man på en måte «er der» selv også:) Og jeg må virkelig bare si at du stråler, og ser fantastisk ut! Graviditet kler deg, og jeg forguder antrekkene du har vist så langt på ferien:)
  Synes det er synd at andre gir negative kommentarer om at du skriver om feil ting. Da får de heller lese en annen blogg, for jeg synes det du skriver alltid er like kjekt! Er innom bloggen din daglige, og blir like glad hver gang det er nytt innlegg.
  Kos dere masse videre på ferien deres! <3 Gleder meg til å høre med om hvordan dere har det videre, og se herlige bilder av alt dere opplever uansett om det er mat, strand eller bytur!;)

 10. Det ser helt fantastisk herlig ut; sol, strender og god mat sammen med familien, det blir ikke stort bedre! 🙂 Og for en fin babymage <3. Ha en fortsatt fin ferie! Klem fra Elin

 11. Enestående vakker som gravid. Siste innspurt som min mamma kaller denne fasen. Men for deg ser det ut til å være lett som en plett

 12. Nydelige bilder som alltid! <3 Men hvor er det noen som klager på at ferien deres er dyr?

  Rommet er jo helt lekkert – jeg liker særlig at det ser ut som om du kam hoppe rett fra sengen og til morgenbadet. 🙂
  Jeg så snapen din av kveldsunderholdningen som Lasse var med på – og jeg ble skikkelig puteflau, haha! 😀 Sporty av ham å stille opp på det.

 13. Hva mener du med at hovedmålet med turen er å vurdere hotellene? Jeg syntes det hørtes ut som en merkelig ferie.

  Hvorfor skal dere bruke ferien deres på å vurdere en hotellkjede?

 14. Så fint skjal/cardigan! Hvor er det fra? 🙂

 15. Elisabeth

  Jeg synes faktisk det er veldig morsomt å se mye fra hotellene,jeg. Kommer aldri til å ha råd til så dyrt hotell,men elsker å ‘kikke’ litt på hvor fint det er, litt a la sjekke ut luksusboliger,designklær osv, så for min del trenger du ikke vise så innmari mye av Hellas forøvrig, he he. Drømmer meg helt bort her! God ferie videre!!!!

 16. Hei Caroline

  Skrev en melding til deg her på bloggen for et par dager siden, men ikke fått noe svar så bare lurer på om du har lest meldingen?

  Klem fra Linn

 17. Hei, nydelige bilder! Koselig å følge med:)
  Hvor har du kjøpt jakken?
  Klem til dere 🙂

 18. Hei 🙂 Må først bara si at du aldrig har vart vakkrere enn på bildene under innlegget «kiss the sky» , du treffet midt i blinken på både, hår, sminke og antrekk 🙂 men så må jeg også bare si at, jeg skjønner godt at du blogger i ferien din, men jeg forstår ikke hvorfor du velger å lese og kommentere blogginnleggen, det må ju ødelegge en del av kose ditt, du vet ju at det alltid vil vare negative kommentarer, så la vare å lese kommentarene i ferien, vent til du kommer hjem og er » på jobb» igjen så kan du svare på det du vil da. Slapp av å kos deg på ferien, litt jobbing med blogginnlegg er ok, men ikke la dumme kommentarer på påvirke humøret ditt. KOS dere masse 🙂

 19. Hvis hovedformålet med denne turen er å anmelde hotellene, regner jeg med at dere får betalt på en eller annen måte.

  1. Caroline

   Nei, det gjør vi ikke, da hadde innlegget vært merket øverst slik som det alltid er ved reklame.

   1. Helene

    Men hvorfor bruker du så mye tid og ressurser på å vise frem hotellene hvis dere ikke får noe for det? Hadde det ikke vært fint å ta litt fri? Eller ihvertfall ha noen betalte innlegg innimellom slik du pleier, slik at du i hvert fall tjener litt på å blogge så mye i hele den svindyre ferien? Jeg helt sikker på at alle vi leserne dine skjønner det hvis du tar deg litt fri innimellom.

   2. Caroline

    Det er jo mye jeg blogger om som jeg ikke får noe for? Det er helt naturlig for meg å blogge fra en ferie, det har jeg gjort i alle år uavhengig av om det er sponset eller ei. Lefkos i fjor er jo et eksempel av flere, mange ganger har jeg vært på spahotell og andre steder og blogget derfra uten å få noe for det. Bloggen min i seg selv handler jo mye mer om hverdagen min og ting jeg gjør som jeg IKKE får, enn ting jeg får sponset.

    Jeg har jo tatt en del fri på denne ferien sammenlignet med hva jeg pleier også, 1-2 innlegg om dagen er jo ikke daglig kost for meg 😉 Så dette ser jeg på som en veldig deilig ferie, jeg oppdaterer når jeg føler at jeg har tid og lyst og stresser ikke med det 🙂

 20. Charlotte Nathalie

  Det med at treningssenteret på hotellet ikke åpner før «langt på dag» er jeg veldig enig i at er irriterende. Ofte er det heller ingen grunn til at det skal være slik, da det ofte ikke sitter noen der, så jeg er sååå enig med eg at man i slike tilfeller bare må si ifra! Så godt å høre at det lot seg gjøre i ditt tilfelle!
  USH vad trøtt jeg blir med alt det gnålet fra folk om at: er du i Hellas eller bare på hotellet, å så fælt å klage når du er så rik og bruker sååå mye penger på hotell osv! Herregud! Gubben og jeg var to uker på bryllupsreise i fjor sommer på Mauritius, vi var ikke ute av hotellet en eneste gang, og det var IKKE fordi vi var så nyforelsekede (giftet oss på 10 års jubileet v¨rt!) at vi bare skulle hekke på rommet, det var fordi vi ville stresse ned fra en travel hverdag, og slappe av, slippe å lage middag og tenke på innkjøp samtidig som at vi gjorde dette bedre på et sted med fasiliteter og komfort!
  Kos dere!
  Klem fra hun i uniform som satt ved siden av deg og søsteren din da dere fløy til CPH for mer enn ett år siden, du hadde på deg den kule jakke/kåpen fra Ganni den med gule/oransje blomster, remember?!?

 21. susanne

  Jeg er desverre litt enig med Helle her.. Bildene du har vist, viser to ganske like Hotel. Konseptet får ikke vi som lesere fanget opp, og bildene viser faktisk to ganske like Hotel. ( vi har jo bare sett rommet omentrent ). Hadde gledet meg så til feriebilder, men det vi har fått servert til nå er ikke veldig annerledes enn det du viser hjemme ( Forutenom hotelrommene ). Savner å se hotellområdet, folkeliv, restaurangene, treningssenteret, gresk kultur og menneskene! Til nå er det bare dere 3 pluss rommet vi har sett :/. Men jeg elsker å klikke meg inn uansett, og gleder meg til fortsettelsen 🙂

  1. Men hvis du vil se dette så får du reise på tur selv 😀 En kan jo ikke forvente at C og LK skal farte rundt for at leserne vil se mer!? Det blir litt for dumt..

   1. susanne

    Jeg nevner ikke i min kommentar at jeg forventer at de skal farte rundt, om du ser så skriver jeg at jeg önsker å se mer enn akkurat bare rommet. Caroline önsker å vise oss ulike hotell, da hadde det värt göy å få sett mer enn akkurat bare rommet. Hun skriver om restaurangen, mini disco, treningssenteret osv, ja men la oss få se da! 🙂 Et Hotellområde er da så mye mer enn bare rommet, og for min del er det området som kan avgjöre om jeg önsker å besöke Hotellet.. Jada jeg reiser selv Marie 🙂 Og hadde jeg fått sett mer av disse to Hotellområdene så kanskje jeg hadde dratt å besökt nettopp ett av disse to Hotellene 😉 .. Nå i ettertid har vi jo fått sett restaurangen på dette hotellet, BRA! 🙂

   2. Caroline

    Det kommer mer av dette fremover, Susanne 🙂 Alternativt kan du også følge meg på snapchat, da jeg oppdaterer der også! Brukernavnet mitt er carobergeriksen.

 22. Ååh.. Det ser heeelt herlig ut #miiisunnelig… Nydelig «jakke» hvor er den fra?? Kos dere!

 23. Jeg synes det er koselig å se på bildene fra deres ferie! Akkurat passe av alt, synes du balanserer bloggen fint:-). Flott mage har du fått, som tar seg godt ut i litt stramme kjoler. Hvor har du kjøpt den grønne kjolen? Fortsatt flott ferie!

 24. Magnhild

  Jeg synes det blir litt feil å si at dere bør gjøre slik og sånn på ferien deres fordi leserne vil se mer av Hellas… Altså, jeg selv har dratt på charter bare for å få sol og varme, med bare en utflukt på en uke… Synes absolutt folk må få legge opp ferien slik som de selv vil! Når det er sagt, så har ikke innleggene vært av de mest «spennende» denne uken. Har vel for det meste gått i bilder av hoteller, outfits og «dette har vi gjort i dag»-innlegg. Hadde gjort seg med litt andre innlegg som ikke har direkte noe med ferien å gjøre. Men på den andre siden igjen, dere er på ferie, og det må nytes. Bildene er jo veeldig fristende å se på! 🙂 Ha en fin dag, og nyt ferien- på hotellet eller utenfor! 🙂

 25. Ida Mari

  Så utrolig fin kimono/jakke 🙂 Hvor har du kjøpt den? Takk for at du orker å blogge selv i ferien. Jeg koser meg veldig med innleggene. Håper får en superfin ferie videre 😀 Klem

 26. Silje Kristin

  Så fint med ferie akurat nå, slipper det typiske «feriemaset»! 😀

  Har du større mage nå enn med Nelia? Virker som magen din er større nå? Magen din med Nelia var uansett råfin, ingenting negtivet med den altså
  Kos dere videre på ferie, gleder meg på nye oppdateringer på både snapchat, instagram og blogg

 27. Jeg elsker å drømme meg bort i de vakre bildene og idyllen. Synes innleggene og inholdet på bloggen din er heelt perfekt om dagen, en god miks av idyll, sommer,antrekk og graviditet/ barn (som treffer meg som målgruppe). Håper dere får en fantastisk tur resten av oppholdet også! 🙂

 28. Gunn ine

  Skulle ønske jeg var der. Kos dere masse. Klem fra nord.

 29. Så flotte bilder. Utrolig koselig å følge dere på reisen. Vi har store barn nå, men da de var små var vi stort sett bare på hotellet og koste oss med det hotellet hadde å tilby både voksne og barn.
  Nyt ferien, og gjør den til en god opplevelse for nettopp dere. Er glad for at du deler, gleder meg til resten.

  1. Caroline

   Tusen takk, Unni! Det blir jeg veldig glad for å lese 🙂 Vi nyter hver dag 🙂

   Klemmer!

 30. Elisabeth

  Kjære Caroline, kan du være så snill og fortelle hvor den nydelige cardiganen er fra? Den var helt fantastisk. Krysser fingrene for svar.

  1. Caroline

   Jeg er så glad i den! Fargene gjør at den passer til alt 🙂 Dessverre er den fra i fjor, kjøpte den på Zara. Men det kan jo være at de har noe lignende i år, de har i hvert fall SÅ mye fint der nå 🙂

   Klem!

 31. Så flink/ heldig du er som fortsatt kan løpe i tredje trimester! jeg måtte gå over til spinningsykkel pga fikk så vondt i mage og bekken av løping allerede ved halvgått svangerskap og jeg var så lykkelig da jeg endelig kunne snøre på meg joggesko og løpe igjen etter at guttene var født!!! Du ser kjempebra ut forresten!

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad for at jeg fortsatt får det til og krysser fingrene for at mage og bekken holder ut med meg til det siste 🙂 Tusen takk, Marte <3

 32. Hei Caroline!
  Ser ut som at dere koser dere masse 🙂 Får lyst til å booke første fly rett til Hellas og stupe rett ut i havet! Sjalet/cardigenen og kjolen var veldig fin, hvor er det fra?

  Kos dere masse videre, og så koselig med babymage!!! Lots of love ❤️❤️❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Guro 🙂 Det er veldig koselig med magen <3 Gleder meg så til å møte hun som bor inni der!

   Den jeg har over er fra Zara, kjøpte den i fjor 🙂

   Klem!

 33. Herregud, kult at en «formell» frue som deg går uten bh under kjoler, og at du ikke har et sjukt konservativt syn på nippler slik som pilotfrue! Kanskje du burde slenge deg med i diskusjonen? Hittil har hun (Julianne Nygård) jo bare hatt «Fitfager» å diskutere mot, en debatt som ikke har vært særlig saklig spør du meg.

  Her er innlegget hennes: http://pilotfrue.blogg.no/1460388645_nr_ble_det_vanlig__g_.html

  Stå på og kos dere videre på ferie:)

 34. what is the sandals and dress the brand? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *