feriens første

dag 1

Hei søndag, i dag er du skikkelig fin! Akkurat som en ekte søndag skal være: sove til klokken halv ni, ta en kjapp treningsøkt og kaffe på verandaen, spise frokost med hele familien og bare sløve på stranden. Og det beste av alt er jo at ting er i umiddelbar nærhet, her har vi nemlig treningsrom PÅ rommet! Rett utenfor badet og rett bak sengen vår. Det er helt fantastisk, nesten så jeg gruer meg til å reise herfra til neste hotell, men det er jo ikke enda 😉

dag 1_5

dag 1_2

dag 1_1

dag 1_4

Så har vi havet rett utenfor som gir oss magisk utsikt og det fineste bassenget med solsenger og alt vi trenger på verandaen. Vi dro likevel på stranden i dag, der er det mye bedre for Nelia å være, så hun kan leke i sanden og vasse i vannkanten. Men da hun sov litt midt på dagen trakk vi oss tilbake til leiligheten og nå har vi voksne bare kost oss på terrassen mens hun har sovet. Varme, sol og sand tar på en liten kropp og faktisk kjenner jeg det selv også. Det tar jo gjerne litt tid å venne seg til et annet klima selv om det vi dro fra var ganske bra det også 😉

dag 1_3


Resten av dagen skal vi pakke ut og komme i orden, dusje og pynte oss for middag. Nå har ferien virkelig startet og jeg gleder meg til fortsettelsen 🙂 

39 kommentarer

 1. Så flott . Gleder meg til å se flere bilder. Det blir Hellas ferie på oss neste år, vi ferierer alltid på Mallorca på sommeren, men kjenner at det skal bli fint å prøve noe nytt neste år. Var mye i Hellas for noen år tilbake, og på tide og ta med barna dit kjenner jeg. Kos dere og nyt deilig gresk mat .

 2. Hvilket av hotellene er dette?

 3. Kanskje et personlig og rart spørsmål, men er huden din som normal under graviditetene? Min er ikke det!!:( Og føler meg som den eneste med kvisete og stygg hud, selv om jeg har lest at det er et vanlig problem. Ellers, NYT ferien! Er evig misunnelig, for min del får ferietur vente til neste år:)

  1. Caroline

   Jeg fikk en del pigmentflekker i ansiktet da jeg var gravid sist, men de gikk bort da jeg begynte med noen kremer jeg fikk anbefalt av hudlegen min. Nå når jeg er gravid igjen så måtte jeg stoppe å bruke disse kremene, og da kom problemet tilbake :/ Utenom det så er jeg ikke plaget med huden 🙂

   1. andrea

    Kan du vær så snill og skrive hva slags kremer du fikk anbefalt av hudlegen din?jeg har mange pigmentflekker i ansikteet etter graviditet og ønsker å bestille time hos en hudlege.takk og kos dere i hellas

   2. Caroline

    Skriver det samme til deg som jeg skrev til Lene nettopp:

    Anbefaler deg å ta kontakt med Cocoon Skin i Oslo (om du er fra området) og få satt opp et hudpleieprogram 🙂 Kan jo være du får et annet enn hva jeg hadde. Jeg brukte tretinoin 0.05 prosent (fåes på resept) og ellers produkter fra zo medical skin care bla. melamino og melamix (blandet melamix og tretinoin) FANTASTISKE produkter som jeg virkelig anbefaler, ble kvitt problemet ila. 1 måned og fikk fantastisk fin glød i tillegg 🙂 Brukte / bruker også rens, pads, dagkrem, nattkrem og skrubb. Nå bruker jeg produkter fra samme serie, men altså ikke akkurat disse da de ikke skal brukes under svangerskap.

    Lykke til! Klem 🙂

   3. Jeg plages også med pigmentflekker i ansiktet. Kan du være snill og gi meg navnet på de du brukte som virket så bra? 🙂

   4. Caroline

    Anbefaler deg å ta kontakt med Cocoon Skin i Oslo (om du er fra området) og få satt opp et hudpleieprogram 🙂 Kan jo være du får et annet enn hva jeg hadde. Jeg brukte tretinoin 0.05 prosent (fåes på resept) og ellers produkter fra zo medical skin care bla. melamino og melamix (blandet melamix og tretinoin) FANTASTISKE produkter som jeg virkelig anbefaler, ble kvitt problemet ila. 1 måned og fikk fantastisk fin glød i tillegg 🙂 Brukte / bruker også rens, pads, dagkrem, nattkrem og skrubb. Nå bruker jeg produkter fra samme serie, men altså ikke akkurat disse da de ikke skal brukes under svangerskap.

    Lykke til! Klem 🙂

 4. Hei Caroline!

  Ville bare «taste innom her» for å ønske deg og familien er riktig god ferie!
  Kos dere!

  Klem Kari 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kari <3

 5. Irmelin

  Jeg er kjempefan av bloggen din, det eneste som er litt kjedelig er at det er oftere «unntakstilstand» enn det ikke er det, hvis du skjønner hva jeg mener? Da tenker jeg på kommentarfelt, type innlegg, hvor ofte det er innlegg og kvaliteten på disse…
  Men det er jo bare fordi jeg er så glad i den, spesielt slik den er når du har god tid til den!
  God ferie! 🙂

 6. Jeanette

  Ser herlig ut. Kos dere videre 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Hvilket hotell er det her?

 8. Det såg jo helt fantastisk ut der! Så deilig med ferie 🙂

  Hva er greia med å skifte hotell flere ganger? Er det for å se mest mulig av øya eller teste ut flere hotell i reklameøymed?

  De skulle jammen kjempet for å få meg bort fra den plassen 🙂 og så eget trimrom på rommet da

  1. Caroline

   Vi har tenkt å skrive en slags vurdering av Grecotel sine hoteller på Kreta 🙂 Det er en barnevennlig hotellkjede med luksushoteller, noe vi syntes var spennende å prøve.

   1. Er det reklame ?

   2. Caroline

    Nei 🙂

 9. Riktig god ferie til dere! Nyt deilige dager! 🙂

  Jeg spør på nytt under dette innlegget, da jeg ikke fikk svar under «The Well-innlegget»: Er det slik at alle får gratis badetøy (hvis vi kommer tre stykker), bare vi sier Caroline? (Innen 25. juni)

  1. Caroline

   Ja, men dette er forutsatt at dere skal inn på spaet 🙂

   Klem 🙂

 10. Hvorfor skrive en vurdering dersom dere ikke er sponset? Skjønner ikke helt.

  1. Caroline

   For å gi tips til de som leser bloggen og som kanskje vurderer samme sted, eller har lyst til å reise til et slikt sted 🙂

 11. Ønsker deg en magisk ferie <3

 12. susanne

  Endelig er dere på tur, og jeg gleder meg til bilder og deres anbefalinger! Er spent på hva du synes om de ulike plassene og hotellene! 🙂
  Jeg vet at ditt mål er å inspirere, og idag når jeg gikk tur tenkte jeg at DET er det virkelig Caroline gjör ! Alltid superkos å titte innom, du stråler, og det gjör bloggen din også <3

 13. Hoi-hoi! Er det treningsrom INNE på rommet deres, eller er det bare så nære at det føles som inne på rommet? Om det bassenget er deres private, så booker jeg neste års ferie NÅ!

  1. Caroline

   Det er INNE på rommet 😀 Og bassenget er vårt private! Helt fantastisk 🙂

 14. Fy søren, ser fantastisk ut! Gleder meg til fler bilder derfra 🙂 Drømmehotel! Skal selv til Kreta om en måned, men til Agia Marina 🙂

  1. Caroline

   Det er så deilig her 🙂

 15. Kristin

  Jeg liker så godt å «være med dere på ferie» 🙂

  1. Caroline

   <3

 16. Hei Caroline!

  Du er mitt store forbilde! Men jeg har et spørsmål, du skjønner at jeg skal på jentetur en uke – noe vi gjør hvert eneste år. Det siste halvåret har jeg forelsket meg i trening og vil gjerne fortsette med det! Og en heeel uke på jentetur høres lenge ut uten trening. Vi har ikke hatt tradisjon for å ta seg tid til trening, og det blir sett på som litt «teit» hvis bare en hadde gjort det om du skjønner. Hotellet vi skal bo på har heller ikke noe treningssenter… Bare lurte på om du har noen tips til hva jeg kan gjøre for å trene litt diskre, altså kjapt og effektivt uten hjelp av treninggssenter!

 17. Åh, ser så deilig ut 🙂 Hellas er virkelig helt fantastisk! er gravid for første gang og synes det er ekstra gøy å følge med på bloggen din nå! kos dere masse på tur 🙂

  1. Caroline

   Gratulerer så masse med graviditeten 🙂 Så utrolig hyggelig!

 18. Kan jeg spør hva dere betaler for en uke på dette hotellet? Ser for meg at det er meget dyrt og langt over mitt ferie budsjett

 19. Hei
  Er ikke så mye inne på bloggen din må jeg innrømme, men tenkte at hvis du er mye ute og reiser så kanskje du kunne skrivi litt om tilgjengeligheten på stedet for rullestolbrukere? F.eks om: det flatt landskap eller mye bakker, tilgjengelighet inn i butikker, hc-toaletter i sentrum, høye fortauskanter, tilgjengelighet på hotellet o.s.v
  Bare en tanke:-)

  mvh
  Ove
  http://www.wheeldude.net

  1. Caroline

   Hei!

   Det var ingen dum tanke 🙂 Alle stedene her er barnevennlige, så de er alle tilpasset barnevogner, og da også rullestol 🙂

   På Amirandes er det mulig å ta seg rundt overalt med rullestol, men det kan fort bli noen omveier. På White Palace er det heiser og små veier vedsiden av mange av trappene slik at det ikke blir så mange omveier. Her på Creta Palace er det meste på ett plan, og kun små høydeforskjeller. Der hvor det er høydeforskjeller er det enten heis eller små veier som det er mulig å trille på 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *