snart avreise

oslo_5

God kveld til deg på andre siden av skjermen Nå teller vi timene! Jeg var klar for avreise fra Siljan litt før åtte i dag, alt ble pakket og klart i går kveld – eller skal jeg si i natt? Som jeg nevnte så bruker jeg alltid litt for mye tid på pakking og nesten alltid mer enn jeg har beregnet, så klokken rakk å bli kvart på ett før jeg var i seng. Så var det opp klokken halv seks, da. Altså, jeg VAR så trøtt! Nå går det bedre selv om det skal bli sinnsykt deilig å legge seg. Jeg startet dagen med en halv kaffekopp og sparte resten av dosen til å kjøpe meg en espressoshake hos Steam på Eger i Oslo. Den ER så god og gjorde at jeg følte meg hakket mer opplagt 😉 Så hadde jeg booket time hos Eger Skin Clinic for litt pampering før ferien og der fikk jeg lunsj fra Joe & The Juice, fotbad, nye negler på både hender, føtter og nytt sett med helt utrolig fine vipper!

oslo

oslo_1

Jeg gikk for volume denne gangen også, og Eline som jobber der hadde bestilt 15 mm. for min skyld og da ble jeg så glad! De er superfine og nå trenger jeg så å si ingen øyenskygge fremover – små gleder 😉 Men det er jo så digg å bli fortere ferdig når vi skal på ferie! Underveis i behandlingen sovnet jeg ca. 50 ganger, drømte at jeg falt nedover trapper, at Nelia falt, at Hugo plutselig kunne hoppe opp i armene mine og alt annet som er rart. Du vet når du våkner av at du rykker til i hele kroppen? Det er så ekkelt og det er jo et under at ikke Kate limte igjen øyet mitt.

osloT

På neglene gikk jeg for en ganske knallrosa farge som kommer til å bli så fin til litt brunere hud og tåneglene mine fikk samme inkludert behandling av trøtte føtter. Månedens jåletime! Gøy å få gjort litt sånne ting før ferien.

oslo_4

Etterpå måtte jeg rundt for noen ærender og så hadde Nelia og Lars-Kristian kommet seg til Oslo og da rakk vi en middag på Olivia i Bogstadveien. 

oslo_2


Nå er vi på plass på Gardermoen for en natt på hotell her og skal ta kvelden hvert øyeblikk. Nelia har vært på vei til Hellas i 3 måneder nå, så det er ikke rart at hun har forventninger 🙂 Håper dere har en fin kveld! Vi rakk forresten å få med oss finalen i Idol selv om ingen av oss har fulgt med på det i år, tipper det er flere der hjemme som satt klistret 🙂 Vi sees i morgen! 

52 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hei Caroline 🙂 hvor er den fine kjolen din og skinnjakken din fra? 🙂

  1. Caroline

   Kjolen er fra Mango, men den er gammel :/ Kjøpte den på Gran Canaria for to år siden. Jakken er fra Zara 🙂

 2. Hvor er kjolen din fra, den var supersøt?! God tur til Hellas, gleder meg til å følge med. Vi skal dit i juli, gleder meg sånn til maten, varmen og stemningen 🙂

 3. 1) Det føles faktisk litt urettferdig at du som har så mye fra før, får gratis den behandlingen som tusenvis av oss andre hadde behøvd…
  2) Det der med 2 kopper kaffe pr dag i graviditeten er rett og slett bare tull, og man kan også spise hva som helst. Har tre friske, store barn, og spiste alt, drakk like mye kaffe som nå, og et halvt glass hvitvin i ny og ne. De er ikke engang allergiske.
  Dette er ikke ment som kritikk, men et lite kick til alle hysteriske gravide der ute. Ikke noe mat som er farlig, nyt blåmuggost og sushi, man kan ikke spore slike ting tilbake til skader hos barnet..
  Når alt dette er sagt, nyyyt Hellas, mitt favoritt-reisemål, i år blir det sannsynligvis Hellas uten barn, men med mann!

  1. Lars-Kristian Eriksen

   At du drakk vin og spiste hva du ville, og endte opp med sunne og friske barn, er helt topp. Men det betyr ikke at et ukritisk forhold til hva man spiser og drikker helt klart kan øke risiko for komplikasjoner for mor og barn. Det er ikke sånn at fordi det gikk fint for deg, så går det fint for alle andre. Jeg ville vært svært forsiktig med å gi slike råd som det du gjør her. Det handler på ingen måte om hysteri, men tvert i mot sunn fornuft.

   Det er ikke slik at du kan påstå at alkohol ikke er skadelig, for vi vet at alkohol er fosterskadelig, det er bare et spørsmål om mengder. Pga. etikk er dette vanskelig å studere, men hvorfor ta unødige sjanser? En trygg mengde å konsumere er ikke blitt fastslått. Når det gjelder sushi, så er det ingen anbefalinger om å unngå dette.

   Du har helt sikkert rett i at for de aller fleste går det helt fint slik du beskriver, men det betyr ikke at det er hysteri å ta forhåndsregler.

   1. Guttemamma

    Helt enig med deg L-K! Det er helt klare råd som ligger på matportalen om hva gravide skal unngå! Det er en økt risiko for fosterskade og død dersom man får i seg ulike bakterier/parasitter! Selvsagt kan det gå bra for noen, men den sjansen er de virkelig ikke verdt å ta. De rådene er det en grunn til å følge! På rikshosptialet for noen år siden var det tvillinger som døde i mors liv fordi det var listeria i en halvmyk ost som mor fikk servert på sykehuset!

   2. Unnskyld meg, men hvem er det som er så dumme at de drikker alkohol i svangerskapet?! Jeg synes det er helt topp at Caroline og mange andre tar forhåndsregler i svangerskapet. Ikke vits å utsette fosteret for skader. Stå på Caroline! Du legger mye arbeid med i bloggen så at du får/unner deg litt luksus i hverdagen er vel fortjent. Ha en fin ferie. Kjekt å se at din mann støtter deg i kommentarfeltet! Klem fra Silje.

   3. Synnøve
   4. Marie-Therese

    Bra svart Lars-Kristian!
    At det gikk bra for deg MB, betyr ikke nødvendigvis at det går fint for alle. Det er en grunn til at de retningslinjene fra matportalen (mattilsynet + helsedirektoratet m.fl) er der, og det er jo ikke for å være kjipe mot de som er gravide. Det finnes bakterier i f.eks blåmuggost og spekemat som kan være svært skadelige for fosteret, uten at det nødvendigvis er det for den gravide.
    Og når det gjelder sushi, er det også som LK og du sier, ufarlig å spise. Eneste man skal unngå er tunfisken 🙂

    Og når det gjelder behandlingene som Caroline får sponset; joda, litt urettferdig. Men også sånn salongen får kunder de kanskje ellers ikke ville fått 😉

    Caroline og Lars-Kristian, god tur til Hellas! Nyt noen rolige og «late» uker 😀

   5. Det er i alle fall ikke spesielt hysterisk å følge myndighetenes anbefalinger. Jeg håper gravide følger de rådene, fremfor alle mulige slags personlige erfaringer fra internett.

   6. Marita

    Takk Lars Kristian!! Jeg ble innmari provosert… Har selv sett små babyer som er født med skader pga alkohol, og babyer født med abstinenser. Helt forferdelig!! Godt at du skrev dette, for slike holdninger kan være livsfarlige å spre!!

   7. Sunniva

    Kunne ikke vært mer enig! Og argumentet «det gikk fint med mine barn, dermed har jeg motbevist all forskning angående kosthold og gravide» blir bare for dumt. God tur til den flotte familien 🙂

   8. Dette er noe av det dummeste jeg har lest… Hvordan kan du sitte og påstå at du vet mer enn helsedirektoratet som kommer med råd til gravide?? At andre velger å følge disse rådene er vel bare bra og det viser at de gjør alt for sitt ufødte barn. At DU valgte å Spise og drikke det du ville og det gikk bra var jo flott men respekter at andre er bekymret i svangerskapet. Du bør virkelig ikke sitte å si at andre er hysteriske og påstå at disse rådene er tull. Jeg velger lett bort kaffe, ost spekemat og alkohol for å vere sikker på at den lille i magen min har det bra. Er da aldri noen som har reagert slik på det. De fleste gravide følger nok disse rådene er nok færre som gjør slik som deg, og i tillegg så virker du nesten stolt over det så syns denne kommentaren var utrolig provoserende. Hilsen irritabel og hormonell 2gangs gravid.

   9. Anonym

    Godt svart. Jeg håper folk tar seg tid til å lese også dette, ikke bare den opprinnelige kommentaren.

  2. MB. Du er ofte så krass i kommentarene dine. Tusenvis av oss andre hadde behøvd. Mener du at klinikken skulle sponse alle oss andre da ? Det er bare å spare så har de fleste råd til slik behandling. I samme slengen så kommer du med at du skal til Hellas på ferie, kanskje du skal gi bort reisen din til noen som ikke har RÅD da. Det er en kommentar som ikke henger på greip. Har du råd til ferie til Hellas har du råd til litt hud og fot pleie. Det er litt misunnelse dette, hvorfor skal Caroline få noe når hun har råd til dette selv og du ikke får. Hadde hun ikke hatt bloggen så hadde hun nok ikke fått dette sponset, dette er bra omtale av klinikken noe som bidrar til at andre får øynene opp for stedet . Og regner med at C må skatte av det også.

   1. Elisabeth

    Jeg pleier si til ‘mine’ barnehagebarn, når de gnåler at noe er ‘urettferdig’, at det er ikke urettferdig,bare ulikt. Urettferdig er når noen tar ALT,og andre får INGENTING,men i vårt land får de fleste heldigvis det de trenger,ikke nødvendigvis alt de ønsker. Og enig m lill: har man råd til ferie i Hellas el andre steder,har man selv valgt det fremfor andre,unødvendige (men fine) ting som neglebehandling.

  3. Legestudent

   Kjempeviktig å ikke drikke alkohol i svangerskapet! Forskere har bevist at et glass vin fører til at babyen «hopper» i magen – det er INGEN tvil i medisinske miljøer om at fosteret merker alkoholen og påvirkes. Selvfølgelig kan det gå bra, men hvorfor ta sjansen? Går sikkert helt fint om en 1 åring drikker 2 glass vin også, men vi gir dem ikke det likevel. Når det gjelder mat handler dette om farlige bakterier som f eks listeria. Selvfølgelig er det veldig sjelden at noen blir smitta, kanskje du var heldig og ikke spiste mat med listeria, men det kan få fatale konsekvenser dersom man er uheldig. Disse rådene er de vanlige rådene som helsepersonell gir til alle gravide, har ingenting med hysteri å gjøre, og er gode prinsipper som man bør følge hvis man ønsker å gjøre slik helsepersonell selv ville forholdt seg til en graviditet ut i fra det vi vet IDAG. Du kan selvfølgelig gjøre som du vil, men det er veldig dumt om du sprer slik feil kunnskap til andre!

  4. Som tusenvis av oss andre trenger? Herlighet, dette må være den dummeste kommentaren noensinne. Hvis man skal sitte å bli misunnelig og irritert på det andre får «gratis» så burde man ta en runde med seg selv. Og komme med påstander om at litt alkohol i svangerskapet ikke er skadelig er rett og slett skremmende «råd».

  5. Det er ingen fimaer som hadde sponset vanlige folk slik, og det er jo egentlig logisk. For det første koster dette penger, og det er penger som de taper hvis de gir det bort gratis. I Carolines tilfelle så gir de ikke henne dette fordi de synes hun er en slik fantastisk person, og det vet Caroline også. De gir henne det fordi de ser verdien i det reklamemessig da hun har en så stor leserskare og er såpass kjent. Dette er business. Hadde jeg drevet firma hadde jeg sikkert gjort lignende ting.

   Når det er sagt, synes jeg kanske du uttaler deg noe «barnslig» Caroline når du sier: «Å hun hadde bestilt det for min skyld»….. Du mener det sikkert bare litt morsomt eller lystig, men det jo ikke for din skyld som person, det er er reklame for klinikken uansett da. Du skriver om det her, vi ser bilder eller noen ser deg i virkeligheten, spør etc. Business :-)))

   Når et gjelder resten av kommentaren din MB så blir jeg litt satt ut. Du hever deg over all kunnskap og uttaler deg så «idiotisk» at jeg sier bare jeg er fullstendig enig med Lars Kristian.

  6. Ehh, f.eks. dersom det viser seg at matvaren inneholder Listeria kan fosteret dø, selvom friske voksne ikke nødvendigvis tar noen skade av det. Noe som KAN finnes i røkt laks, myke oster Etc. Jeg synes ikke at det er hysterisk å unngå enkelte matvarer i 9-10 mnd av mitt liv, når det i verste fall kan bli dødelig utfall. Da kan man jo vri litt på det: «Det er ikke ment som kritikk, men jeg synes det er ganske egoistisk av gravide som ukritisk fråtser i alt man ikke bør». Ser ikke ut til at du har så mye kunnskap om det du uttaler deg om her! 🙂 Og det med alkoholen… Klarer man virkelig ikke å holde seg unna i noen få mnd??!

  7. Det er vel strengt tatt ingen som BEHØVER dette. Slik jeg ser det, er dette en luksus man kan unne seg dersom man har økonomi til det. At hun får det sponset, er jo ikke så rart, da jeg vil tro det har stor PR-verdi. Og de færreste av oss ville sagt nei takk til en slik mulighet. Ville du?

  8. May Brith

   Så, så, har man ikke det godt med seg selv, så behøver man ikke la det gå utover andre.
   Caroline har jobbet for å komme dit hun er. Bruk henne heller som et forbilde.

 4. Benedicte

  Hvor er kjolen fra??

  1. Caroline

   Den er fra Mang, men den er gammel :/ Kjøpte den på Gran Canaria for to år siden.

 5. Hei! Har du trukket vinnerne av de kinobilletten?

  Kos dere på ferie! Koz og klemz

 6. Hei, hvor er den fine kjolen fra? Så ut som et perfekt plagg nå i sommervarmen!

  1. Caroline

   Den er fra Mango, men den er gammel :/ Kjøpte den på Gran Canaria for to år siden.

 7. Hei Caroline!!
  Jeg ville bare ønske dere en god tur, samtidig som jeg ville fortelle deg en liten ting. Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg skrev en kommentar etter at du hadde avslørt graviditeten om at jeg var glad på deres vegne, men samtidig lei meg fordi vi ikke fikk til å bli gravide selv. Vi har prøvd snart et år nå, og vet du hva!? Jeg fikk positiv test i går!! Vi skulle egentlig starte på utredning til uka, men nå trenger vi forhåpentligvis ikke det. Jeg håper at lille spire klamrer seg fast i 9 måneder, og alt går fint med både din og min graviditet. Jeg er så glad nå 🙂

  1. Grattis så mye til deg :)) jeg leste kommentaren din sist så husker deg.. da krysser «vi» fingrene for at alt går bra, lykke til :)) og Caroline: hadde det ikke vært på sin plass å svare på denne? På dette innlegget er det 7 kommentarer, du har besvart 3 av dem ang kjolen din og LK har besvart en ang kosthold.. I denne situasjonen så hadde det vel holdt med 1 svar på de om kjolene og ønske henne her lykke til?? #klørmegihue#

   1. Elisabeth

    Nå er d slik at kommentarer og tilleggskommentarer ‘renner inn’ i ulikt tempo,til ulik tid,AVH av om d f eks er kommentar til eksisterende kommentar,eller ny ‘tråd’,så Caroline kan umulig svare alle samtidig. Hun pleier dog å svare på de aller fleste! Og når ti stykker f eks stiller samme spørsmål om hvor et plagg er fra,svarer hun gjerne et par tre stykker,og så kan jo folk som er interessert selv sjekke svarene…..

  2. Caroline

   Tusen takk og gratulerer så utrolig masse 😀 Det er jo helt fantastiske nyheter, og jeg er helt sikker på at alt kommer til å gå bra!

   Masse lykke til i svangerskapet <3

  3. Benedicte

   Gratulerer så mye!! Så koslig 🙂 Hilsen en vilt fremmede gravid hormonell dame hehe..

 8. Ååå den fargen var fin på neglene dine. Kjenner meg litt igjen i hele greia liksom. Jeg skal også fikse negler og vipper til uka og på lørdag reiser vi til Rhodos… To-åring min har også vært på vei dit i flere uker og spør HVER dag «skal vi gå på flyet idag mamma??» De har jo ingen tidsbegrep så det nytter liksom ikke å si at det er to uker igjen… Da er bare svaret «åja – vi skal gå på flyet etterpå??»

 9. Herlighet. Jeg smelter av dattera di på alle snap storyene. For en empatisk liten kid! Dere må være fantastiske forbilder

 10. Hei! Hvilken størrelse har du i jakken? Jeg ønsker å bestille samme, men er usikker på hvilken størrelse jeg skal ha, og vil tro vi er ca. samme størrelse 🙂

 11. Linn :)

  God tur! Håper dere får en helt fantastisk ferie 🙂 Spis masse god, gresk mat og nyt livet sammen.
  Måtte le av snappene dine i dag tidlig. «Lykke til med å få igjen den da», hahahaha.

 12. Hvor er den sennupsgule skinnjakken fra?

 13. Har du forresten linken til jakken?

 14. Ønsker dere alle fire en riktig god ferie, håper du tar litt fri fra bloggen også, det fortjener du:)

  Vi tåler det vet du

 15. Så var det nåkk mange som så sesong avsluttning av skam! 🙂 det var så Herlig! 🙂

 16. Ønsker dere en riktig god tur! Håper dere får en fantastisk ferie 🙂 Gleder meg til ferieoppdateringer! Klem

 17. Kjære, Caroline! Iløpet av dagen har jeg sett gjennom begge videoene fra spørsmålsrunden du hadde for lenge siden. Syns du svarte utrolig flott og det var veldig artig at du tok deg såpass med tid til å prate rundt spørsmålene – plutselig ble det enda mer personlig. Likte veldig godt å se deg på den måten, føler jeg fikk et enda litt tydeligere inntrykk av hvilken flott person du er! Håper ellers at dere får en nydelig ferie, det fortjener dere!

 18. Hej søde Caroline!

  Sikke fine vipper! Hvilken type bue/form er det? Da jeg fik lavet mine, kunne jeg vælge a, b, c, d osv.

 19. Som du gløder, Caroline! Ha en fantastisk ferie! Klemmer

 20. Polichronis

  kaere caroline,
  nu maatte jeg skrive, jeg er selv fra Koebenhavn og bor nu i Graekenland og du skriver bare saa fint om begge steder at jeg ikke kan lade vaere med at elske dig. Jeg haaber, I faar en rigtig god ferie, de har lovet hedeboelge fra mandag. Der er hermed indfoert mere siesta og mere melon. Glaed dig til 2 smaa piger, har jeg selv og de er bare saa soede.
  Hilsen Rikke

 21. Åh, Joe and the juice öppnade på två ställen här i Göteborg förra året – jag älskar deras tonfisksmörgåsar! Underbara!
  Hoppas ni får en fantastisk helg <3
  Kram!

 22. Ingvild

  Så deilig med Hellas-ferie! Skulle ønske jeg selv hadde penger til ferie i år, men det må dessverre utgå. Jeg tar det igjen senere, og dessuten har jeg allerede vært i Hellas flere ganger også 🙂
  Jeg bare lurer på om du kunne laget et innlegg hvor du skriver litt om studietiden din? Synes det er så interessant å lese, siden jeg selv er student. Hva du studerte, hvor du bodde, hvem du eventuelt bodde med, studentøkonomi, den sosiale delen, resultatene dine, positive og negative erfaringer osv.?
  I tillegg hadde det vært gøy om du kunne delt litt studietips! Kanskje litt sent nå siden de fleste er ferdige med eksamen og har sommerferie, men jeg ser for meg at du var en flink student og derfor kanskje har noen triks å komme med 🙂

  Ingvild

 23. Alkohol er fy-fy. Men ei lita blåskimmelost i ny og ne tror jeg ikke skader. Tror det er viktigere å trene yoga og ha det så bra som mulig. Det er i livmoren alt starter. Røttene.

 24. Jeg beklager, og legger meg flat. Hadde nylig vært inne på bloggen «Villa paprika» og var oppgitt over hvordan hun ble angrepet av lesere for å spise sashimi. Jeg synes IKKE Caroline bidrar til dette hysteriet, men derimot leserne. Det tar ofte helt av fra lesere hva man ikke kan innta, men dette skal jeg ikke uttale meg mer om LK. Det var ikke ment her på denne bloggen. Så unnskyld for kommentaren, og god ferie til dere.

  1. Du la igjen akkurat samme kommentar om alkohol i svangerskapet hos Villapaprika, kjente den igjen – helt ubegripelig at du kommer med slike råd… #sjokkert

 25. Hvor er neglelakken fra og hva heter fargen? Utrolig lekker 🙂

  1. Caroline

   Det er shellac som jeg la på Eger Skin Clinic 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *