Oslo rundt, lunsj og solskinn

ekeberg_2

God morgen! Jeg håper dere hadde en fin dag i går Selv våknet jeg med mareritt i natt fordi jeg tenkte så mye på at jeg bare fikk oppdatert en gang i går og det var ikke planen – haha! Det var visst kommet en straff for slike ting og jeg ble jaget rundt i hele landet og forsøkte å skjule meg. Hva da opptatt av å holde en plan? Haha! Uff, godt det bare var en drøm. Men minuttene og timene i går gikk så slag i slag at jeg ikke skjønner noe. Vi reiste jo herfra før elleve og var hjemme igjen nesten 12 timer senere. Da var jeg helt utslitt etter alt vi hadde gjort og måtte bare legge meg. Varme, graviditet og stress er ingen god kombinasjon 😉 Men så kom jeg på at jeg hadde et prosjekt på Fotoknudsen liggende og de relanserer sidene siden i disse dager, så alt du har av prosjekter der gikk tapt om du ikke bestilte innen midnatt. Så da ble jeg sittende oppe og ferdigstille det da, og jeg rakk det seriøst på sekundet før klokken ble tolv. Phew! 


ekeberg_8ekeberg_13ekeberg_10

– blåse på maten – 

ekeberg_11ekeberg_9ekeberg_1

Vi flyktet litt fra mas og folkemasser i hovedstaden i går og fant heller veien opp til Ekebergrestauranten da det var på tide med lunsj. Der er det så fint, med fantastisk utsikt over Oslo! Jeg klarer ikke å se noe annet enn reker på menyen når været er som i disse dager, så det måtte bli det, selv om det var mye annet der jeg kunne spist også. Reker gjør liksom sommeren hakket bedre! 

ekeberg_5ekeberg_7

ekeberg_6ekeberg_4

kjole ralph lauren – denim & supply / boots bianco / veske mulberry / belte michael kors / hatt lindex 


Nelia koste seg og synes det var kjempespennende å være med rundt omkring, så var hun utrolig glad da vi besøkte moffa på sykehuset – og det var jeg også. Jeg vet ikke hvorfor, men denne gangen var jeg ekstremt bekymret under hele operasjonen, synes alt tok sånn tid og telte timene. Det har sikkert noe med graviditeten å gjøre, den gjør gjerne at jeg bekymrer meg litt for mye for absolutt alt. Pappa hadde det i hvert fall kjempefint og operasjonen var vellykket, så nå håper jeg han ligger og koser seg hele dagen med lakrisgaven han fikk av oss 😉 

På planen i dag står en treningsøkt hvert øyeblikk, deretter er det bare å jobbe mellom slagene, nyte at Nelia er hjemme fra barnehagen og starte pakkingen til ferien. Uæ! Jeg reiser innover til Oslo igjen tiiiidlig fredag for å ferdigstille noen siste ting, og da blir vi like gjerne over til lørdagen. Nå går dagene så fort! Vi sees senere, håper dere har mulighet til å nyte litt godvær ♥ 

53 kommentarer

 1. Åh, vilka fantastiska bilder!
  Hoppas ni får en fin dag.
  Kram <3

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Det håper jeg du får også 🙂

   Klem!

 2. Victoria

  Så fin kjole! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Det står i teksten 🙂 Ralph Lauren / fra i fjor 🙂

 3. Flott kjole, men varme sko tenker jeg 😉

  Ser du venter på pakke fra Asos du også, er du en sånn gjerrigknark som meg som bestiller pakke på pakke for å komme under tollgrensa (der det er mulig så klart, mye koster jo over 350 kr uansett) eller kjører du på med en megabestilling?

  Kos dere på ferie – gleder meg til å lese referat fra hotellene!

  1. Caroline

   Denne bestillingen er kjempestor, har aldri lagt en så stor bestilling før og jeg vet jo heller ikke om alt passer denne gangen :O Med tanke på graviditeten er det litt vanskelig å beregne størrelse :/ Såååå tollgrensen er mer enn nådd foråsidetsånn :O Det er litt styr å returnere, men det går jo an :p Og da får du jo også noe tilbake ift. tollen 🙂

   1. Ranveig

    Jeg skjønte ikke «å få noe tilbake iflg tollen»? Har returnert masse til asos opp igjennom, men aldri fått noe tilbake, annet enn hva jeg betalte for klærne. Kan du svare please? Ha en fin dag 🙂

   2. Caroline

    Dersom du har returnert varer, så har du krav på å få tilbake toll og mva. for det du returnerer 🙂 Dette må sendes til tollen hvor du legger ved bevis for retur og kvitteringer etc. Hvis ikke skjer de ingenting, så alt er opp til deg :/

 4. katrine

  Kan du skrive hvilke innstillinger dere hadde på kamera her? 🙂 (hvis dere husker det )
  og om det var skarp sol/overskyet når dere tok bildene? 🙂 De var så fine 🙂

 5. Hilde O.

  For et FANTASTISK bilde av Nelia og blomstene. Det hadde jeg fått opp på et lerret. Duse farger og skikkelig sommerstemning 🙂

  I dag er første sommerdag! Blir glad bare av å si det høyt 🙂 jeg skal straks til Frankrike og nyte en hel uke med sol, bad, ost og vin 😉

  Klem fra meg

  1. Caroline

   Ååå 😀 Det er det! Og Lars-Kristian og jeg har vært kjærester i 9 år :O Tiden går så fort 🙂

   Klemmer 🙂

 6. Kristin

  Hei! Ser ut som dere hadde en helt fantastisk dag – så fine bilder 🙂 Men til noe annet. Ser på snappen din (at du tøyer) og du ser jo bare kjempemyk ut! Går i spagaten jo 😀 Jeg skulle gjerne blitt mykere, men åh, har ikke tålmodighet til å tøye, og vet heller ikke de beste tøyeøvelsene :-p er dette noe du kunne tenke deg å lage et innlegg om? 😀 Ha en fin uke!

  1. Caroline

   Jeg ELSKER å tøye! Haha :p Men jeg har alltid vært veldig myk akkurat i hofteleddsbøyerne, så spagaten har liksom aldri vært et stort problem, selv om jeg har tøyet en del for å få det til og selv om jeg må vedklikeholde tøyingen for å ikke bli stiv 😉 Jeg noterer det som innlegg, det er jo kjempedeilig å tøye etter en økt 🙂

   Klem!

   1. Ja til innlegg om tøying!! Øvelser, hvor ofte og lenge 😀

 7. Camilla

  Jeg er så glad for at du har en blogg der du fokuserer på det fine og det positive. Begynner å bli riv ruskende lei av alle toppbloggere som skal fortelle om hvor kjipt livet til tider kan være, om psykiske lidelser osv. Det er som det er om og gjort å ha det fælest … Hvertfall, du er topp! Keep up the good work! Tommel opp fra meg 🙂 God sommer!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Camilla! Tusen takk 🙂 God sommer til deg og dine også 🙂

   Klem!

 8. Ida Mari

  ÅÅåå Caroline, så fin du og Nelia er på disse bildene 😉 Den kjolen kledde du virkelig. Ønsker dere en herlig dag!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så koselig å høre! Håper solen skinner hos deg 🙂

   Klem 🙂

 9. Du stresser for mye igjen nå Caroline. Slapp av, verden ruller rundt selv om du tar en pause…. God dag! 🙂

  1. Caroline

   <3

 10. Madeleine

  Apropos den nydelige veska di! Jeg skal slå til å kjøpe meg en skikkelig veske. Har et par stk fra ralph lauren i sikte på boozt blant annet. Men så er jeg litt redd for å bestille nå dersom det kanskje kommer sommertilbud på nettbutikkene? Pleier det å gjøre det? Det er jo litt typisk at det dukker opp mye tilbud ifm at folk får utbetalt feriepenger. Isåfall bør jeg kanskje avvente et par uker? 🙂

  1. Caroline

   Uff, dette vet jeg ikke :/ Men det skader kanskje ikke å vente? Evnt. returnere den og så bestille den på nytt :p Er jo 30 dagers åpent kjøp der 😉

   1. Madeleine

    Ah, lur idé. Takk for svar! 🙂

 11. Marianne

  Nelia som heier på mamma på snap. Altså; for en sjarmør. Digger at du klarer trene samtidig som du er alene med henne. Da skal søren meg jeg klare det og 😉

  1. Caroline

   Haha, hun der altså 🙂 Noen sekunder senere ville hun være med å trene også :p Det er utrolig hva man kan få til med litt ekstra vilje og fantasi, selv om det gjerne krever litt mer 🙂

 12. For et nydelig bilde av Nelia i blomsterengen!!!

  1. Caroline

   Tusen takk! Hun eeelsker å plukke blomster 🙂

 13. Den kjolen din var skikkelig fin 🙂

 14. Du ser lykkelig ut! 🙂

  1. Caroline

   <3

 15. Kan jeg spørre om hvilket merke solbrillene dine er :)? De var utrolig fine!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 De kjøpte jeg i en butikk i Vejle i Danmark i fjor, husker ikke hvilket merke det er :/

 16. benedikte

  Godt å høre at operasjonen gikk bra! Jeg er også sånn som bekymrer meg veldig når de jeg er glad i skal gjennom slike ting som operasjoner. Du er forresten helt utrolig vakker som gravid!! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedikte <3 Jeg er så lettet for at alt gikk bra! <3

 17. Hei, dette er ingen kritikk, bare spm: Når man er gravid skal man ikke sprøyte inn diverse ting i kroppen ( det sier seg selv..:/ ) så jeg lurer på hva du gjør med restylane i leppene? Varer det så lenge, jeg trodde man måtte fylle på hver 3.- 4 mnd.. Men dine ser jo nyfyllt ut hele tiden mens du har gått gravid.

  1. Caroline

   Dette spørsmålet fikk jeg forrige gang jeg gikk gravid også.. Jeg fyller IKKE på med restylane når jeg går gravid, så dum er jeg ikke. Det frarådes av alle leger og sykepleiere og jeg kan ikke i min villeste fantasi tenke meg at det da er noen som trosser disse rådene og risikerer å bli en testperson for hvordan dette eventuelt påvirker et foster. Når du går gravid er det mye som skjer med kroppen og mange opplever blant annet hovne lepper. Dette kan du lese mer om på nett. Mine lepper har ikke fått restylane siden oktober / november 2015, men før dette fylte jeg på ca hver 2-3 mnd. alt ettersom. Når du gjør dette over flere år tar det sikkert lengre tid før det går helt ut av leppene også, ikke vet jeg. Men restylane i graviditeten er noe jeg aldri ville gjort.

   1. Lurer litt på hvorfor det er skadelig for fosteret hvis det er så naturlig som alle skal ha det til…..? Bare en tanke!

   2. Caroline

    Poenget er at ingen vet om det er skadelig, fordi ingen ønsker å utføre slik forskning. Så da er det jo bare å holde seg unna 🙂

 18. Nazarena

  For et fantastisk bilde av Nelia nest sist! Det er noe av det fineste jeg har sett. Nydelig familie du har:-) Kos deg i sommervarmen! Krysser fingrene for at den varer en stund til!
  Klem fra meg.

 19. For en herlig liten familie dere er!☺️ Hvor er hatten til Nelia fra? God sommer,og ferie til dere! Hilsen fra Larvik

  1. Caroline

   Tusen takk, Eline! 🙂 Den er fra Zara 🙂

   Klem 🙂

 20. Karoline

  Så fine bilder 🙂 Hvor er kjolen til Nelia fra?

 21. ingen har så hyppige (og flotte) oppdateringer som deg, så du trenger ikke å bekymre deg over at det innimellom kommer noe i veien for et ønsket innlegg 🙂 Vi forstår godt at mange dager kan gi overraskende vendinger som gjør det vanskelig å arbeide med bloggen på den måten du hadde planlagt. Du har en fantastisk familie med mann, nydelig liten datter og to skjønne hunder, og snart kommer det en ny velsignelse som gjør hverdagen enda travlere og mer begivenhetsrik. Ønsker dere alle alt godt i sommer og med den forestående fødselen 🙂 Klem fra en bestemor på 60 år
  🙂

  1. Caroline

   Dette var så fint å lese, Unni! Tusen takk for så fine ord og for forståelse 🙂 utrolig hyggelig at du følger med! Håper du og dine har en kjempefin sommer i vente 🙂

   Klemmer 🙂

   1. tusen takk for sommerhilsen 🙂

 22. For et nydelig bilde av lille, men store, Nelia! Og så fint magen din kom fram i den kjolen!

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 🙂 <3

 23. Benedicte

  Takk for alt du deler med oss <3 det er en glede og besøke bloggen og jeg tror faktisk jeg liker disse hverdagsinnleggene best 🙂
  Du virker som en så hengiven og varm mor, heldige jentene dine som fikk deg.

  Kos dere videre i det herlige sommerværet!

  Klem

 24. Hei Caroline. Nydelige bilder! 🙂 kan du røpe hvor brillene dine er fra, hvilken modell? Klem til deg!

 25. Så fint å se at du holder deg god og varm på føttene i sommer

  1. Caroline

   Det er faktisk sko fra en sommerkolleksjon :p

   1. Det forteller noe om hvor syk en mote kan være

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *