oslotur med familien

tirsdag_1

Hei tirsdag og solskinn! Vi er klare for å reise inn til Oslo i dag alle sammen! Lars-Kristian har fri og da passet det perfekt å få unna noen ærender og samtidig besøke pappa som ligger på Ullevål og kommer seg etter sin tredje ryggoperasjon. Stakkar pappan min! 

tirsdag

Nelia gleder seg til å besøke både moffar og hovedstaden, så vi må egentlig bare komme oss avgårde 🙂 Været er jo helt fantastisk også, kan ikke be om en bedre inngang til ferien vår! Jeg venter på en stor pakke fra asos i disse dager og krysser alt jeg har for at den kommer fram før avreise, det er jo ikke så mange sommerklær fra i fjor som passer meg nå, for å si det sånn… Men denne kjolen som jeg hadde med meg til Spania i vinter passer fortsatt, og den er jo så fin! Dessuten er solskinn det samme som hattevær for meg, så jeg får minst mulig sol i ansiktet, og da ville ikke Nelia være noe dårligere. Så hun fant fort fram hatten hun også 😉 


Ville bare innom for å ønske dere en fin tirsdag! Vi sees om litt igjen 🙂 

26 kommentarer

 1. Ååå fy den er så ekkel den reklamen fra asan som du har på siden din:p brekker meg 10 ganger

  Uansett skulle kommentere: haaa en nydelig dag vakre familie i oslo:) dere er en inspirasjon

  1. Caroline

   Haha, hvilken? Den har jeg ikke sett :p

   Tusen takk, Ly 🙂

   1. Den med han som står i dusjen og er skikkelig mannj! og koser seg med å vaske rumpen godt , snyte nesa si osv jeg brekker meg særriøst hver gang..

   2. Caroline

    Haha :p Den har jeg aldri sett :p

 2. Jeg virkelig elsker bildene dine. Så vakre!
  Ha en fin tur til Oslo 🙂

  1. Caroline

   Det er veldig hyggelig å høre, Maria! Tusen takk 🙂

 3. Den kjolen kikket jeg på i det uendelige i vinter. Hadde så lyst på, men den var litt i dyreste laget for min lommebok. Nå angrer jeg som bare det… For den er helt nydelig. Og selvfølgelig utsolgt. 🙂

  1. Caroline

   Å, den følelsen :O Kanskje det dukker opp noe lignende fra et annet merke! Eller så skal jeg si ifra om jeg selger min 😉

   Klem!

 4. Deilig med sommervær! Er så heldig at jeg har fridag idag 🙂
  Ville bare spørre hva du gjør med bh under den typen utringning? Jeg synes det er vanskelig – og ender ofte opp med en sikkerhetsnål i utringningen, selv om jeg vet at den ser dypere ut fra min synsvinkel rett ovenfra 😉
  Ha en fin Oslotur!

  1. Caroline

   Jeg bare dropper hele bhen 😉 Evnt. kan du velge en fin blondebh som gjerne kan synes litt 🙂

 5. Hei! Har du noe tips til noen gode øreklokker som ikke går så fort sunt og ikker er super stive i pris?

  1. Caroline

   Jeg bruker selv trådløse headphones fra beats by dr. dre, elsker dem! De er ikke veldig rimelige, men verdt hver krone 🙂

 6. For en fantastisk kjole! Så misunnelig på finværet i Norge, her i London bare regner det og er ikke særlig til sommertemperaturer heller.

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne!

 7. Vakre <3 kos dere masse, og god bedring til pappaen din <3 håper du kan hi meg noen tips ang hår. Jeg har brunt hår, originalt. Har vært blond noen ganger, men den etterveksten ble så mye å ta annen hver måned 🙁 men men.. Poenget mitt er: jeg bruker rettetang på 220! grader hver dag. Det har resultert til at jeg har fått veldig slitt og ødelagt , og jeg får ikke til å lage frisyre lenger ;( hårfargen har falmet veldig, farget sist i midten av april, og det er ødelagt.. Har du noen tips til produkter eller slikt? Skal jeg bruke rettetanga på 180 grader? Er desperat etter svar, vet ikke hva jeg skal gjøre .. Klem 🙂

  1. Caroline

   Uff, så leit! Jeg bruker den selv på ganske sterk varme, men nå har jo jeg extensions. Det er sikkert lurt å skru ned temperaturen, men likevel høres det rart ut at fargen har forsvunnet så fort :/ Har du snakket med frisøren din?

   Jeg bruker selv produkter fra Oribe akkurat nå og er veldig glad i dem 🙂 Jeg har også positiv erfaring med Gun Britt (GB) og Alexander Sprekenhus (kan bli litt kraftig for noen) 🙂

   Klem!

 8. Lise Helen

  Så utrolig herlige mor og datter bilder, burde rammes inn og henges på veggen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 9. Har du en selvbruning du kunne anbefalt meg? Haster litt, så helst en jeg kan få tak i litt kjapt:)

  1. Caroline

   Jeg sverger selv til sunspa, den er fantatsisk god! 🙂

 10. Kristin

  Hvor lang tid tar leveransen fra Asos? 🙂

  Ha en fin dag videre 🙂

  1. Caroline

   Det kan du velge 🙂 Alt fra 5 dager til 14 dager avhengig av om du tar standard eller ekspress 🙂

 11. Hei. Hvor er utemøbelet kjøpt?

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 12. Dere er så pene! Fast følger gjennom maaangen år. Lurte på om du kunne tatt oss med på pakkingen til Hellas? Eg og sikkert likhet med mange, trenger tips og inspirasjon. Reiser til Kreta om 3 veker med jentene mine på 6 og 1,5 år:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Men det kan jeg absolutt gjøre, Lovise 🙂 Kommer noen tips i morgen tenker jeg 🙂

   Klem og god tur til dere også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *