siste innsats før ferie

monday_5

Hei mandag og hei hjemmekontor! Den siste mandagen før vi reiser, neste mandag våkner vi opp i Hellas – hyl! Vi må ta ut Nelia 3 uker sammenhengende fra barnehagen for sommerferie, så denne uken og de to neste har hun helt fri og denne uken blir hun hjemme sammen med meg 🙂 Det blir så koselig og jeg må bare være supereffektiv før Lars-Kristian drar avgårde til trening hver morgen og når hun sover 1 time på dagen denne uken. Det skal jeg klare! 

yey monday uke 27

Jeg er så klar for denne uken! Det blir en hel uke hjemme hvor det skal pakkes, organiseres og kommes i orden før avreise og jeg skal legge igjen siste innstas på treningsfronten her. Gleder meg SÅ FANTASTISK mye til trening  i sola! 


I denne kroken har jeg sittet i noen timer på morgenkvisten, banansmoothie og avocado med salt + pepper har gått ned på høykant. 

monday_6

Denne smoothien lager jeg av ♥ 1 stor banan ♥ 1 dl. kokosmelk ♥ 1 dl. soyamelk med vaniljesmak ♥ 2 ss. skyr med kokos ♥ 1 espresso 

monday_7


Mmmm! Så godt! Håper dere har hatt en fin start på denne uken, nå skal jeg avgårde til jordmor før jeg skal trening litt når jeg kommer tilbake. Åh.. Gjett hvem som har glemt urinprøve da? Yes..Kan ikke huske alt 😉 

48 kommentarer

 1. Så herlig 🙂 Ønsker deg en god uke 😀

  1. Caroline

   Takk det samme 🙂

 2. Hei! Hvor har du kjøpt den koppen fra?

  1. Caroline

   Den er fra Kremmerhuset 🙂

 3. Må le altså, glemte du virkelig urinprøven? Den husket jo til og med jeg, hahahahahaahah, neida jeg gjorde ikke det, men jeg var sikker på at du kom til huske på den denne gangen.

  Jeg tror de fleste glemte den oftere enn de husket den, jeg vet jeg gjorde det….

  1. Caroline

   Haha! At det går an :p Fikk tatt en der da 🙂

 4. Wish you a wonderful week without kindergarten with Nelia! And I’m really impressed how fit you are still <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena! Can’t wait to spend more time her during daytime as well 🙂

 5. Hi, Caroline!
  What kind of camera do you use for photos?

  1. Caroline

   It is a canon eos 6D 🙂

 6. Åh, så misunnelig på ferieturen!! Den fortjener dere 😀 Jeg lurer også på om du har prøvd green peel eller kjemisk peel noen gang? Jeg for min del har noen arr etter graviditeten som jeg vil prøve å bli kvitt (sånn skikkelig nødvendig å bli kvitt de) 🙁 Har sett mange kjendiser ta green peel behandlinger, men er litt skeptisk. Ha en fin dag, fine deg! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Lene! Gleder oss veldig nå 😀

   Nei, det har jeg faktisk ikke prøvd enda! Men det er noe jeg har troa på, har kjempelyst til å prøve 😀 Kanskje etter sydenerien, så kan jeg evnt. oppdatere deg på hva jeg synes – må bare sjekke at det er ok i svangerskapet etc. 🙂

   Klem 🙂

   1. Det er SÅ hyggelig at du svarer oss! 😀 Ja, det hadde vært supert med en oppdatering dersom du får prøvd det! 🙂

   2. Jeg kan anbefale peel fra Elizabeth Arden PRO, fikk jevnet ut mye arr og pigmentflekker etter gravididtet med en kur 🙂

 7. I always land in Graces 8 June ; )

 8. what is the brand pants 🙂

  1. Caroline

   They are form Get Inspired / Nike 🙂

 9. Mariiii

  Hei! Åh så deilig å tenke på at det snart er ferie da! Vi skal på ferie om tre uker, men ril Danmark da, gleder meg til det og! Siste ferie med bare tre i familien før lillesøster kommer i august<3 jeg lurte på om du har noen musikk tips til barn, dattera mi er på alder med N og trenger litt tips til noe musikk som fenger, gjerne både i bil og ellers?:-)
  Også må jeg bare si at du stråler!! Klem!:-)

 10. Min jordmor ga meg opp, eg fikk ta urinprøve der kvar gong

  1. Caroline

   Haha, nesten godt å høre at vi er flere :p

 11. Huda Riaz

  Hvor er flasken fra ?*-*

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 12. Er det noe mer i den smoothien? Kakao kanskje? Eller kaffe?
  Finner ikke noe i ingredienslisten som vil finne brun farge…

  1. Caroline

   Kaffe! Haha, det har jeg glemt å skrive 🙂

 13. Så deilig å lade opp til og forberede ferie!! 🙂 Sitter selv å skriver eksamen, kjekt med et lite avbrekk med bloggen, humøret steg betraktelig 😉 Jeg lurer litt på den salaten du viste fram som grilltilbehør i helga, er det mulig å få en oppskrift? Så spennende ut 😉

  1. Caroline

   Selvsagt! Du bruker tomater, rødløk og fetaost så blander du bare en fransk dressing (fåes kjøpt ferdig i butikken i poser med pulver – 3 i pakken) med olje og vann, heller over og nyter 🙂

   Den er SÅ GOD 🙂

   Klem og lykke til med eksamen 🙂

   1. Marita

    Takk 🙂 Det skal prøves 🙂

 14. Benedicte

  Hvor lenge blir dere på Kreta? 🙂 Vi reiser uken etter dere, og skal være i 1 uke! Gleder meg så til ferie 🙂 Skal bli deilig!

  1. Caroline

   2 uker 😀 Uæ! Det er første gang vi har hatt så lang ferie på sommeren 😀

 15. Hei! Jeg lurte på hva slags foundation du anbefaler til en som er fra Kina. Jeg har brukt MAC PRO LONGWEAR FOUNDATION, tror jeg, men synes det blir veldig tørt, kakete og klumpete. Jeg savner den gløden. Og siden det er så mange forskjellige foundation alle anfebaler (mange anbefaler nye hele tiden så får aldri bestemt meg), lurte på på om du kunne tips om et par for en som er fra Kina, en som har glød, og en som har en rimelig pris! Maks pris på 300 kr helst!

 16. Er du ikke skeptisk til å reise til Hellas? WHO fraråder gravide å reise til landene rundt Middelhavet pga Zika-virus

  1. Caroline

   Jeg var hos jordmor i dag og vi snakket faktisk om dette. Jeg ble ikke frarådet 🙂

 17. «Siste innstas» skal sikker være «Siste innsats» 😉
  Avokado frokost er så godt, og sammen med smoothie er det enda bedre 🙂
  God ferie til dere alle 🙂

 18. Pernille

  Jeg har i det siste lagt merke til at du har blitt mer personlig på bloggen, og det synes jeg er så hyggelig! Føler liksom jeg/vi blir kjent med deg som person, og ikke bare den overfladiske delen. (Selv om jeg synes det er interessant lesing også, altså)
  Tenker da blant annet på innlegget om eksen din, og hvordan du svarte på spm. runden en stund tilbake. Så flott og utfyllende! Gøy med historier fra du var yngre:)
  Håper på flere slike innlegg i fremtiden:)
  Gleder meg til å følge deg videre!:)

  1. Caroline

   Så utrolig fint å lese, Pernille! Tusen takk 🙂

   Klem til deg!

 19. Sunniva

  Hei, og gratulerer med graviditeten! 😀 Jeg er ogsaa gravid med nr to, har termin i begynnelsen av oktober. Jeg foelger deg paa snap, og her en dag saa jeg at du viste pulsen din etter du hadde sprunget intervaller. Hvis jeg husker rett var den oppe i 180-190 eller noe. Selv har jeg vaert ganske forsiktig med aa faa for hoey puls siden det er anbefalt at gravide ikke skal over 70-80 % av maxpuls. Hva tenker du om dette, og hva er din maxpuls? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har lest 80 prosent av maks og dette er særlig i første trimester 🙂 Min maks er på 203 🙂

   1. Kristine

    Trening med moderat intensitet er nok helt trygt i normale svangerskap. Utfordringen med å teste effekt av trening med høy intensitet i svangerskap er at det ikke er etisk forsvarlig, dvs at man ikke kan randomisere gravide kvinner til høyintensiv trening vs lavintensiv trening. Ifølge forskere ved cerg kan det være trygt å trene helt opp mot 90% av makspuls, men dette er vel hovedsakelig basert på ovservasjonsstudier på godt trente kvinner. Uansett er «trenden» at man i mindre grad setter tak på intensitet, spesielt for kvinner som er vant til den type trening.
    https://www.ntnu.no/cerg/kondisjonstrening#11

 20. Hvor er sportsbh’en fra? 🙂

  1. Caroline

   Fra h&m, kjøpte den i København 🙂

 21. Susanne

  Hei! Har du tips til en type bikini som passer for folk med litt lange føtter og som er litt kraftig (jevnt fordelt over hele kroppen)? Lykke til videre med graviditeten 🙂

 22. Du ser fantastisk ut så langt i graviditeten! Stemmer det at du helst vil vise din venstre side i ansiktet på bildene du legger ut?

  1. Caroline

   Tusen takk, Anitha 🙂 Jeg liker best bilder som er tatt rett forfra eller fra venstre side 🙂

 23. Innstas? 😉

 24. Karoline

  Så fin mage du begynner å få 🙂 Ligger rett bak deg i graviditeten med en liten jente. (Uke 23) og det er så deilig nå som det begynner å synes litt 🙂 Er ikke like flink til å trene da… magen strammer til så fort jeg løper til bussen 🙂

 25. love this interior

  x Lilli | http://www.LilliFerreira.com

 26. Heisann! Jeg lurer på hvilket objektiv du bruker?

 27. Deilig å reise på ferie da. Vi reiser om 10 dager og det er jammen ikke for tidlig. Haha. Gleder meg noe veldig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *