daycation @ the well

tge well_2

På fredag tok jeg turen til Kolbotn hvor et spa på over 10.000 kvadramteter har tatt plass. Dette er Nordens største spa og tilbyr alt fra velværepakker og behandlinger til manikyr og pedikyr. Du kan også bare dra hit for å slappe helt av i fredelige omgivelser, bade litt, spise en god lunsj og kanskje være med på yoga i over 40 grader eller delta på et te-rituale. Mulighetene er så mange, de har en fyldig aktivitetsplan og dette stedet er så flott, så jeg har gledet meg til å dele 🙂 

tge well_12

tge well


The Well ligger bare 15 minutter unna Oslo, og dermed liiitt lenger unna Siljan, men likevel var det virkelig verdt kjøreturen og jeg storkoste meg der – helt alene! Det fineste med The Well er kanskje mobilforbudet, så her låste jeg rett og slett mobilen min inn i garderobeskapet mitt og lot den være der til jeg var ferdig. Å stenge verden ute for noen timer kan være akkurat det som er riktig for meg å gjøre fra tid til annen og her tror jeg at jeg har mange med meg. Å legge bort mobiltelefonen gir deg muligheten til å bare være, til å slappe av med egne tanker og ikke tenke for mye på at du må sjekke det ene eller det andre. For meg var det helt fantastisk!

tge well_14

the well

Jeg startet dagen med litt avslapning i deres Wellness Lounge, la meg ned på en av de mange sengene der og bladde i et blad. De har en kjempefin meny som hører til dette området hvor de blant annet tilbyr en helt amazing hjemmelaget juice og en nøtteblanding som er like god. Hjemmelaget scones med hvit sjokolade og rosiner eller hjemmelaget potetchips fristet også, men lite kan slå denne juicen og nøtteblandingen! Skal du hit, så må du prøve! 

tge well_4

tge well_15

tge well_6

tge well_7

Etter litt snacks og avslapping hadde jeg booket en mother-to-be behandling som varte i hele 75 minutter og den slumret jeg meg gjennom. Noe så behagelig og utrolig avslappende er det lenge siden jeg har gjort! Musikken, oljene, massasjen og ikke minst den myke dynen som jeg sank flere centimeter nedi var en fantastisk kombinasjon og jeg gikk derfra nesten helt i rus. 


Da behandlingen var unnagjort testet jeg ut lunsjen deres, og ettersom været var såpass bra ble det rekesmørbrød på meg. De har en veldig variert meny og hadde i tillegg asiatisk uke akkurat nå, men solskinn og sommer gjør noe med meg, så det måtte bli rekene 😉 Det var utrolig godt og akkurat passe mengdemessig. Det jeg liker veldig godt med The Well er at alt gjøres i badekåpen, den skal du til og med ha på når du spiser lunsj – det er luksus! Lunsjen kan også spises utendørs. 

tge well_13

tge well_11

tge well_9

The Well består av 3 etasjer hvor du finner wellness loungen i første, behandlingsrommene i andre og i tredje etasje dukker det opp en helt fantastisk Japansk sone med meditasjonssauna, dampbad, Japansk sauna, peisrom, flere ulike dusjer og utendørs japansk hage. Ute finner du også Onsen, som direkte oversatt betyr varm kilde, og her sitter du i varmt vann til brystet og ser over tretoppene eller på en klar, blå himmel 🙂 SÅ fint! De har også et vanlig utendørs basseng med solsenger og sitteplasser. 


En tur til The Well er perfekt om du vil ha litt egentid, bare ta deg litt fri og nyte en hel dag for deg selv eller sammen med en du er glad i. Jeg tenker også at jenteturer er perfekt å legge innom her, her får du alt du ønsker deg og servicen er helt topp! 

tge well_10

tge well_5

Det er absolutt ikke slik at det man må være naken på The Well, men du har muligheten til å bruke enkelte soner uten badetøy. Når du sitter i sauna eller dampbad er det ikke lov med badetøy. Der kan du derimot sitte med håndkle rundt deg, eller en peshtemal som du får kjøpt i resepsjonen. Utover det, må alle dekke seg til med håndkle eller den deilige badekåpen når man beveger seg rundt. Les mer om reglene deres HER 🙂


Og du, jeg har fått et kjempefint tilbud til dere som leser bloggen min og ved å si CAROLINE i resepsjonen når du ankommer The Well får du gratis badetøy! Det vil si at du kan velge mellom bikini og badedrakt, og badeshorts til gutta:-) Dette gjelder KUN om du skal være gjest på The Well og har planer om å bruke spaet. Tilbudet varer helt til 25. juni! 

38 kommentarer

 1. Ååå, nå skal jeg jammen ta meg en tur Så utrolig deilig og avslappende ut. Spesielt nå i de stressende eksamenstider. Er jo bare er stort pluss at det er rett borti gata her

  1. Caroline

   Det var helt topp! Så deilige og rolige omgivelser, skulle gjerne hatt litt mer tid, for det var virkelig stort og mye man kan gjøre 🙂

 2. Nysgjerrig

  Hva tenker du om denne anmeldelsen? Jeg vet at dere pleier å spise der når dere er i Oslo, men jeg har aldri helt skjønt deres begeistring. Dere som har anledning til å spise nesten hvor som helst, er det en spesiell grunn til at dere stadig vender tilbake – en grunn anmelderne ikke har fått med seg? 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet ikke helt hva du mener, men du blander sikkert med noe annet 🙂 Jeg har aldri spist på The Well før med unntak av denne gangen, og det er ikke mulig å kun komme hit for å spise heller, dette er et spa 🙂 Jeg var her første gang for å teste det ut fredagen som var og før der igjen var vi der en søndag for å ta bilder før åpningstid, så dette var min første erfaring med stedet og det er det jeg har basert blogginnlegget mitt på 🙂 The Well åpnet for bare 6 måneder siden, så det er veldig nytt 🙂

   1. Nysgjerrig

    Haha, UNNSKYLD! Jeg skulle jo selvfølgelig legge ved en link *himlermedøyneneavmegselv*

    https://www.dn.no/smak/2016/05/30/1209/-n-m-da-maten-snart-komme-vi-er-jo-nesten-alene-i-lokalet

   2. Caroline

    Haha! Da er jeg med 🙂 Det stemmer at vi er veldig glad i Südøst, synd de ikke presterte bedre i anmeldelsen. Vi har ikke opplevd verken dårlig mat eller service her som jeg kan huske, men man kan selvfølgelig være uheldig og ikke alle restauranter eller servitører har gode dager hele tiden. Det kommer nok også an på hva som er på menyen og hva du bestiller, jeg tror ikke vi har spist lunsj der før, vi spiser som regel deres 7-retter (eller noe mindre) og har vært utrolig fornøyde med det, variasjonen mellom det asiatiske og skandinaviske kjøkkenet er kjempespennende. Ellers hadde vi ikke kommet tilbake så mange ganger. I tillegg er det noe med den urbane stemningen og det at det alltid er mye folk der – det liker vi. Så om det er det vi er ute etter, drar vi hit. Er vi ute etter rolige omgivelser og finere mat, så drar vi andre steder 🙂

   3. Victoria

    Det er mange asiatisk fusion restauranter i Oslo som er MYE bedre enn Sûdøst. De har kule lokaler og hyggelig sted å ta en drink, eller er restauranten middelmådig 🙂

   4. Er selv fra Oslo og både jeg og alle jeg kjenner liker Südøst veldig godt! Har selv også bare spist middag der, og da har det aldri vært noe å klage på. God service, masse mennesker og ikke minst god mat:) Kanskje de rett og slett satser mer på middag enn lunsj?

   5. Nysgjerrig, du burde teste det ut! 🙂 Jeg har vært der en del ganger(og jeg spiser ute ganske ofte rundt om i Oslo). Kjempekoselig oase ute på våren/sommer/høst og veldig stilig inne. Og jeg har ikke opplevd lang ventetid på maten. Grunerløkka<3

   6. Nysgjerrig

    Jeg har både spist pg drukket der, men syns ikke maten er verdt pengene. MEN har bare spist lunsj, da! Får se om ikke det blir en middagstur en gang 🙂

 3. Hei, har et kjapt spørsmål. Står på nettsiden at fotografi er forbudt i hele anlegget. Fikk du spesielt tillatelse til det siden du skulle dokumentere det for bloggen? Reagerte andre gjester på at du tok med kamera, spesielt om de var i badetøy eller i Evas/Adams drakt?

  1. Caroline

   Jeg var der før åpningstider en søndag for å ta bilder, så det var bare oss der og ingen andre 🙂 Det er ellers ikke lov å fotografere der 🙂

   1. Magnhild

    Også var du der igjen på fredag?

   2. Caroline

    Ja, jeg følte jeg måtte gjøre litt bedre research i forbindelse med innlegget 🙂

 4. Skjønner 🙂 Nesten synd de ikke er lov å ta bilder. Så helt nydelig ut der!!

  1. Caroline

   Ja, det er utrolig flott 🙂 Og så behagelig stemning. Det er litt befriende med både foto- og mobilforbud, da får du tid til å fokusere helt på det du gjør der og da 😉 Jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg da jeg spiste lunsj alene uten mobilen å fikle med, men etter noen minutter ble det bare så behagelig 🙂 Slappet skikkelig av!

 5. Så deilig! Vi har allerede planlagt tur dit! 🙂 Takk for tips!

  Angående det tilbudet, gjelder det for alle? Hvis vi møter opp tre stykker, får alle gratis badetøy ved å si Caroline? 🙂
  Eller er det kun for én person?

 6. Hei! Vet du noe om hvordan det er med pågang der? Hvordan var det når du var der den fredagen(?), mye folk? 🙂
  Bra omtale 🙂

 7. Det ser helt fantastisk ut, utrolig fine bilder dere har tatt. Mother-to-be behandlingen hørtes utrolig digg ut. Ingenting er bedre enn å bare slappe av med en spabehandling med når man er gravid :).

 8. Åhhh, jeg ELSKER The Well!

  Så verdt prisen, deilige områder inne, maten er kjempegod og det er så himla gjennomført heile greia. Man havner liksom i en sånn «zzzzz»-sone at man rett og slett slapper av, om man vil eller ei. Onsen er min favoritt, spesielt siden jeg var der i februar og april. Kaldt ute, deilig varmt oppi bassenget, det var helt nydelig! Og så oppdaget jeg jo den beste lille delen på slutten av dagen sist, som var det ene bassenget i Art Deco-området. Og grotten (det satt i rygg og nakke, for å si det sånn!) Herregud, jeg må tilbake snart!

  Jeg syns det er så deilig at det er et dedikert SPA. Ikke spa-hotell (som er deilig det også), ikke lite-dag-spa-i-lite-Oslo-lokale. Ett skikkelig spa som kun skal være spa. Med mobilforbud og aldersgrense, og du trenger jo ikke ta med deg noen ting, egentlig. Syns Hagen skal være skikkelig stolt over dette. Jeg var litt skeptisk før første gang (fikk i gave fra fine venner), syns det med eget badetøy var litt spes og «eget spa liksom? Jeg liker jo Farris Bad, det holder». Jeg gikk ut og var FRELST! Ikke er prisene helt sinnssyke, og det ligger nært nok, men ikke for nært Oslo. Jeg SKAL tilbake, og herregud jeg gleder meg!

 9. Jeg synes du har så utrolig fint hår for tiden. Lengden, fargen, stylingen – ja alt! 😀

 10. Hvor er badedrakten din fra? Skikkelig fin!!!!

  1. Caroline

   Den er the well sin egen 😉

 11. The Well er helt fantastisk! Utrolig avslappende, og såå fin stemning der. Og juicen er som du sier kjempegod 🙂 det er opplegg i de ulike saunaene som er å anbefale også 🙂 kunne tenkt meg en tur dit hver søndag 🙂

  1. Her ble det smilefjes-overload ser jeg. Men det understreker vel bare hvor fornøyd jeg var 🙂

 12. Hvor har du kjøpt badedrakten? Helt nydelig på ryggen!

 13. Lisbeth

  Hvor er badedrakten din fra?:)

  1. Lisbeth

   Jeg så på nettsiden at det var Spaets egen:)

 14. Lekkert sted! Men jeg holder en knapp på spa hotellene ved sjøen, som farris spa og holmen fjordhotell 🙂 En glad nyhet til deg, i går var dine 5 innlegg mest lest, klapp for deg og alle dine fine varierte innlegg 🙂

 15. Åh, vad fint det ser ut!
  Ha en fin dag.
  Kram <3

 16. Det så deilig og flott ut. Jeg skal studere i høst og skal pendle til Oslo endel – kanskje jeg skal ta meg en «mammapause» her mellom slagene på en av turene mine 🙂

 17. Det ser nydelig ut, men noen av etikette-reglene deres er litt finurlige :p F.eks. at man må dusje etter badstue for å unngå kroppssvette i bassenget, men de fleste svetter jo en stund etter at de har gått ut av en badstue, og man vil jo også svette i et basseng med varmt vann – selvom man ikke vil merke det så godt fordi man er omringet av vann. Kanskje jeg må ønske meg dette i eksamenspresang av meg selv 😛

  1. Svetter mens man er i bassenget?? Det fins vel ikke et eneste spa som ikke krever at man dusjer av seg all svetten etter å ha vært i badstuen før man går i bassenget.. Noe annet vil være ganske ekkelt for andre badende. The Well er for øvrig helt fantastisk – både med og uten badetøy! 😉

  2. Det er vel for å unngå unødvendig mye svette i bassengene. Etter lukten å dømme, er bassengene langt mindre kloret enn et vanlig offentlig basseng. Da er det viktig at man følger de reglene som stedet setter. De største bassengene er ikke spesielt varme heller, bassenget på taket er perfekt å svømme noen late lengder i, før man kan legge seg og flyte pp ryggen, kikke på himmelen og ane skogen som omkranser anlegget. 🙂

   Var der i dag, og koste meg max. Var alene, det var skikkelig deilig. Det eneste jeg finner «negativt» (for det er jo ikke egentlig negativt), var at det var FOR LITE folk. Hadde egentlig et ønske om å prøve å bruke badetøyet minst mulig, men det hadde nok føltes mer komfortabelt dersom det hadde vært fler folk (paradoksalt nok). Kjøpte meg et peshtemal-håndkle, og det fungerte bra.

   I tillegg hadde tilgang på bodylotion fra The Well i garderoben virkelig vært kronen på verket. Det var tilgang på sjampo, balsam, dusjgele og ansiktsrens i dusjen, samt håndsåpe på toalettene og i garderobene, så det eneste som manglet var bodylotion. Dette er selvsagt en «mye vil ha mer»-tanke, men jeg tillater meg å ville ha mer av dette flotte opplegget. 🙂

   Når det gjelder innlegget, syns jeg ikke bildene yter stedet rettferdighet. Det er så mange fantastiske rom, jeg likte spesielt godt Nordlys-dampbadet, fossefallgrotten og det japanske badehuset, i tillegg til uteområdet. I tillegg var ikke «hovedrommet» på langt nær like blått og lunt som på disse bildene. Har The Well satt på ekstra «flatterende» lys, eller er det redigert i etterkant?

 18. Benedicte

  Hei!
  Du har en helt super blogg, og jeg har fulgt deg veldig lenge!! Stå på med det du gjør 🙂
  Lurte på hvordan du hadde tatt disse bildene? Har du tatt dem med stativ, eller er det noen som tar dem for deg? Var bare siden du skrev du var alene på tur. Bildene var kjempe fine, og en sykt fint lyssetting på dem! Blir alltid så imponert av bildene dine!

  1. Caroline

   Tusen takk, Benedicte 🙂 Jeg var der alene på fredag, men søndagen uken før var Lars-Kristian og jeg der før åpningstid for å ta bilder 🙂

 19. Ååååå! Dette lurer jeg på om jeg skal ta med samboeren på 🙂 vet du om det er noe hotell tilknyttet der, eller har du noe å anbefale? 🙂
  Klem fra Lene

  1. Caroline

   Vet at det går busser jevnlig fra royal christiania i Oslo 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *