utendørs kino i hele sommer

grillings_3

God morgen, fine du! Så kjipt å våkne til regn i dag, men vi fikk i det minste smake på sommeren i går! Vi hadde store planer om å innvie de nyeste tilskuddene til terrassen vår og koste oss fælt med både grillmat og champions league-finale på storskjerm utendørs til mannfolkas største glede. Jeg er jo ikke sånn innmari interessert, men det var likevel superhyggelig og kanskje til og med litt spennende i en setting som denne 😉 

grillings_1

grillings

grillings_2

– klassisk grilltallerken – 

grillings_5

Her skal vi ha mange gode stunder i sommer! Vi har planer om filmkvelder for både store og små allerede, og jeg er ganske sikker på at det vil bli kjempebra nå som vi har både myggmaskin og varmelampe til hjelpemiddel 😉 

grillings_6grillings_4

annonselenke / kjolen min finner du HER – fantastisk deilig sommerkjole! 


Jeg har jo ikke fått takket dere for alle de fine kommentarene deres den siste tiden, spesielt i forbindelse med bursdagsinnlegget! Tenk at det har gått 7 år allerede, det er så gøy! Jeg har ikke fått svart direkte i kommentarfeltet denne gangen, for det er så mange som drukner i konkurranseinnlegget som kommer rett etterpå, men jeg leser alt dere skriver og vil heller takke dere her og nå 🙂 Er så koselig at såpass mange er trofaste og liker å klikke seg inn her hver dag, det gjør meg virkelig veldig glad ♥ 

I dag er det kampdag, den siste før ferien og det betyr at vi skal direkte på en sommeravslutning med laget etterpå. Det blir så fint, spesielt når vi for en gang skyld har 2 uker med ferie midt på sommeren, da blir det jo noen uker til alle sees igjen. Håper dere har en fin søndagsmorgen  Vi sees igjen om noen timer! 

36 kommentarer

 1. Marianne

  Caroline, du ser bare strålende ut! Er ikke ofte jeg legger igjen en hilsen, men jeg har lest bloggen din siden 2010 fast og jeg bare digger den. Du er en super inspirasjon. Gratulerer så masse med jente nr. 2 og 7år med bloggen. Gleder meg til mange flere år som din leser.

  Kunne du delt oppskriften på den salaten du hadde til grillmaten, den så bare veldig god ut!

  God tur til Hellas og lykke til på kamp!

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er 😀

   Det er rødløk, tomat, fetaost og fransk dressingmix, den du får på grønn pose fra Knorr 🙂

 2. Hva tenker du om det Anna Rasmussen driver med for tiden? Nakenbilder, ekstrem eksponering av barna, offentlig oppgjør med mor og far og barnefedrene uten at de får uttale seg… Det hadde vært interessant med noen generelle betraktninger rundt baksiden av det å bli kjent så tidlig, ha mye penger osv. Du er jo eldre, mer satt og reflektert og holder jo ikke på slik i det hele tatt (ok, litt mye ekspoering, men på ingen måte på sammen måte som AR).

 3. Therese

  Det huset dere, og den tomta er så fin! Samtidig som det ikke er langt inn til Skien. Håper ikke dere flytter. Får så mye inspirasjon fra hjemmet deres. Og blir så glad når jeg klikker meg inn og ser bilder fra hagen deres. Hadde jeg hatt råd hadde jeg kjøpt det om dere skal selge.

  1. Caroline

   Ja, vi liker den så utrolig godt 🙂 Helt fantastisk her på sommeren <3 Det ligger jo litt utenfor Skien, så prisen er ikke så veldig høy, men det kommer jo an på hva det sammenlignes med 🙂

 4. Kan du skrive et innlegg om hvordan hjemmekino fungerer ? Har så lyst på det selv !

  1. Caroline

   Vi har bare kjøpt en prosjektor og et lerrett 🙂 Vi driver og tester litt ulike prosjektorer for å finne den beste. Når det er ute slik som dette så er det viktig at prosjektoren er lyssterk og har gode kontraster, hvis ikke ser du ikke noe før det blir langt på kveld.

   1. Tusen takk for svar ! 🙂

   2. Hvilke prosjekter ble det??

   3. Caroline Berg Eriksen

    Oi, det husker jeg faktisk ikke :p Kan godt sjekke i kjelleren, men det har helt sikkert kommet nyere og bedre prosjektorer på markedet siden den gang 🙂

 5. Den salaten så god ut! Så ut som perfekt tilbehør til grillmat. Kanskje du kunne dele oppskriften med oss en gang du får tid?

  1. Caroline

   Den er kjempegod 😉

   Det er bare rødløk, tomat, fetaost og den grønne franske dressingmixen fra Knorr 🙂

 6. What a wonderful ambience to watch football! Love still your dress <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Hei Caroline<3

  Dette må være noe av det mest geniale jeg har sett! Hvor koselig er det ikke å tilbringe sene sommerkvelder ute på terrassen med egen storskjerm? Det så i hvertfall utrolig hyggelig ut! Er det LK sin kreativitet som fant på dette Skal i hvertfall foreslå dette for samboeren min selv 🙂

  Kos dere masse på kamp og avslutting i dag!
  Stor klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Det er kjempekoselig, og vi gleder oss masse til å bruke det utover sommeren og høsten 🙂 Det er nok Lars-Kristian som har planlagt dette i forbindelse med fotball EM, men det blir forhåpentligvis noen filmkvelder også 🙂

 8. Så utrolig fin sommer kjole, den får du nok bruk for senere for i morgen og utover uka så er sola og temperaturene tilbake heldigvis 🙂 Oi, wow for en storskjerm, det er nok akkurat sånn mannen her i huset drømmer om også 😉 Og med fotball på skjermen attpåtil så kan det ikke bli annet enn innertier hehe. Rett og slett en drømme uteplass dere har fått dere 🙂

 9. Hei! Så kult med skjerm ute! Hvordan funker det? Er det sånn lerret til å trekke ned, str på lerret ? Og, hvor står prosjektoren? Kan det kobles både til PC og TV, og DVD? Bare nysgjerrig, kunne tenkt meg sånn i den innebygde verandaen! Ha en god søndag! 🙂

  1. Caroline

   Det er et lerret på 108″, prosjektoren stod bare på armlenet på sofaen, men vi har planer om å skru den fast til rekkverket 🙂 Akkurat nå så tester vi litt forskjellige prosjektorer for å se hvilken som fungerer best 🙂 Den vi har nå kan kobles direkte til apple TV, PC eller dekoder fra TV leverandør, men den kan også kobles trådløst til mobiltelefon o.l.

 10. Lever kanskje litt bak en sten for tiden, men hvordan fungerer en myggmaskin? hørtes glupt ut å ha

 11. Kan du skrive litt om hvordan dere har ordnet det med utekino? Prosjektor? Lærret osv

  1. Caroline

   Det er ikke så mye vi har gjort egentlig 🙂 Kjøpt et lerret på 108″ som vi har festet til markisen ved hjelp av kroker og en tynn kjetting, og kjøpt en lyssterk prosjektor. Vi har ikke helt bestemt oss for prosjektor ennå, men tester ut litt ulike typer for å finne den beste.

 12. smooth med kamp/film ute da!! Liker å lage «stue» ute jeg også! 🙂

 13. Hei Caroline 🙂
  Må bare si at dere har det så utrolig fimt hjemme,både innendørs og utendørs <3 Jeg kommer gjerne på besøk en dag,hihi 😀 😛
  Ønsker dere en super søndag,selv i dette triste været 🙂 Og kos dere masse med sommeravslutning 🙂
  Stor klem fra meg 🙂

 14. Salaten så lekker ut, hva har du i ? <3
  Ha en fin søndag 🙂
  Klem

 15. Hei, så koselig dere har fått det ute 🙂 jeg går min første sommer i møte med lavkarbo og lurte på om du hadde noen tips til tilbehør til grillmaten? Så den grillsalaten her om dagen , men det falt dessverre ikke i smak 🙁 og hva man kan grille på grillen? Takk for svar 😉

 16. Morro med TV utendørs da. 🙂 en eller annen gang skal vi bygge ut terassen litt så vi får litt mer plass (eller ta over kjellerleiligheten slik at vi faktisk kan bruke hagen vår) Det er så kjekt med uteliv om sommeren. Jeg elsker det. Tror kanskje ikke vi får oss TV skjerm ute med det første da…
  Tror regnværet bare er kortvarig, og sommeren kommer tilbake igjen til uka 🙂

 17. Lurte på hvilken str du har i kjolen? Den var veldig fin!!

 18. Marianne

  Hei.
  Må bare gi en tilbakemelding på efi høvelen. Bestilte da du la ut konkurransen for litt siden, og prøvde den for første gang nå! Jeg er forelsket! Så enkelt, og så bra 🙂 barberingen gikk jo superkjapt og lett. Og glatte legger som resultat…

  Men lurer på, hvor mange barberinger holder ett sånn barberhode til ca?

  Klem 🙂

 19. Åååå, det så utrolig koselig ut!! Ønsker meg virkelig oppskriften på tomat/rødløk-salaten din,- den så herlig ut! Klem:-)

 20. Benedicte

  Det så idyllisk ut! Sommern skal vist komme tilbake i morgen *woho*! Lurer på om har tips til alkoholfri vin? 🙂

 21. Hei!

  Ser endel har spurt før meg, men siden du ikke har svart, så spør jeg også. Ikke at jeg forventer svar på 1-2-3 altså.

  Den tv`n? Jeg er himla nysgjerrig. Hvem? Hva? Hvor? Hvordan?
  Jeg har prøvd å rigge til filmkveld ute flere år på rad,men ender alltid opp med en middelmådig (dårlig) løsning.
  Mannen har bursdag om ett par uker, så dette hadde jo vært midt i blinken! 😀

 22. Vil du dele oppskriften på den salaten? <3

 23. Hei 🙂
  Ser at det nå er to år siden dere drev å testet prosjektorer til utenruk.
  Antar at dere har landet på en dere er fornøyd med- og håpte du ville dele dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi testet egentlig ikke så mye, men gikk for en som var lyssterk og hadde gode kontraster 🙂 Viktig at lerretet står et sted hvor solen ikke treffer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *