Caroline tipser: 4 must haves i sminkepungen

makeup

Jeg har fått MANGE must haves i sminkepungen min i løpet av årene, og disse jeg skal vise dere i dag er intet unntak – jeg er avhengig! Da jeg var i København nylig fant jeg endelig et produkt fra Benefit som jeg har blitt kjent med gjennom mange fotoshoots opp gjennom årene: Bathina. Den har vært en favoritt hos samtlige makeupartister jeg har jobbet med, og endelig fant jeg den!

makeup_2

Denne gir en SÅ fin glød til huden uten å tilsette noen som helst farge, bare et lite dryss av perlemor. Den er ikke klissete og den lukter akkurat som parfymen jeg lagde av roseblader da jeg var liten. Helt nydelig! 

makeup_1

En god makeup-svamp er veldig viktig å ha om resultatet skal bli best mulig, selv om jeg bruker en foundationbørste til å legge foundation foretrekker jeg denne svampen for å klappe inn eventuell concealer som jeg legger på ujevnheter eller misfarge i ansiktet. Under øynene er det GULL å bruke disse små mikrosvampene fra beautyblender, da kommer du godt til heeelt innerst i kroken og kan jobbe concealeren godt på plass før du bruker et transparent eller veldig lyst pudder å forsegle med. 

makeup_4

Den siste tiden har jeg blitt utrolig glad i naturlig skinn og farge på leppene, og jeg falt HELT for denne leppepomaden / leppestiften fra Benefit som jeg fant hos Sephora da jeg var i København. Den heter posie balm og lukter helt likt som Bathina, hjemmelaget roseparfyme ♥ 


Bare noen tips fra meg! Husk å se etter Benefit neste gang du er ute og reiser 🙂 Vet de har det på nett også, eller i den nyåpnede sminkebutikken Douglas i Oslo. 

21 kommentarer

 1. Christine

  Hei! Bruker du Bathina i fjeset eller bare på kroppen? (Siden det står Body balm… 🙂 )

 2. Hei! Hva er egentlig Bathina? Foundation? Jeg skjønte ikke helt hvordan og når du brukte det. Elsker sånn»hjemmelaget-roseparfyme-lukt», så har lyst på en sånn! Kjøpte du den også på Sephora? Klem

  1. Caroline

   Ja, den er derfra! Lukter SÅ godt 🙂 Det er bare en type krem / et shimmer for kroppen, bein, armer, kragebein etc. Du bruker svampen til å smøre den på 🙂

 3. så mange fine tips 🙂 et spørsmål, om du hadde fått strekkmerker under graviditeten, hadde du syntes det hadde vært veldig fælt? er jo veldig normalt å få det så bare derfor jeg spør:)

  1. Med tanke på det fokuset som er på strekkmerker på den bloggen her vil jeg tro det ja…

  2. Caroline

   Det hadde nok gått helt fint om jeg skulle fått det 🙂

 4. Kan du lage en badetøysguide: pregnant edition? Hadde vært så stas om du hadde skrevet et innlegg om dine erfaringer med graviditet og badetøy. Kan man bruke vanlig, bare i en større størrelse osv. Dette er kanskje noe som også er mer aktuelt for deg i denne graviditeten, sammenlignet med den første. <3

 5. Isabelle

  Hei,

  Vil bare si ifra at benefit ikke tester ferdig produkter på dyr, men sier ingenting om ingrediensene og derfor står på rød liste

 6. Men hva er Bathina produktet?:) Som en highlighter for ansikt? Kremet eller pudder?

  1. Caroline

   Kremet produkt for kroppen 🙂

 7. Kristin

  Hei 🙂 Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i kjolen på innlegget under? Tenkte å bestille den selv, men er så usikker på hvilken størrelse jeg skal velge! Er den f.eks. stor i størrelsen?
  Du trenger selvsagt ikke svare hvis du føler det er for privat 🙂 Klem

  1. Caroline

   Den er stor i strl. Jeg har xs 🙂

   Klem! 🙂

 8. Heihei 🙂
  Jeg syns du ser mer gravid ut nå på denne tiden enn det du gjorde på samme tid da du var gravid med Nelia. Stemmer det? 🙂

  1. Caroline

   Det er mye mulig, men jeg synes det er ganske likt 🙂 Har ikke så mange bilder å sammenligne med, så det kan godt være at jeg husker feil 🙂

 9. Hei!
  Jeg spurte under et annet innlegg, men da det var et konkurrance innlegg, har det over 500 kommentarer, så jeg kan ikke finne igjen mitt sprsmål og evt. ditt svar – sorry hvis du allerede har svart 🙂
  Det jeg lurer på er hvilken chillisaus har du brukt til oppskriften oppskrift-onsdag: ratatouille i ildfast form?
  Kan du sende et link av bilde, så jeg ser akkurat hvilken det er? Søt eller sterk saus osv?
  Takk 🙂 🙂 🙂

 10. Jeg googlet Benefit for moro skyld og da dukker det opp Benefit Norge.
  Her har de alle produktene 🙂 Jeg bestilte denne posiebalm tvert!

  Tusen takk for tips Caroline 😉

  1. Caroline

   Da håper jeg du liker den 🙂

   Klem 🙂

 11. Hej fina Caroline.
  Jag ville bara tacka för en underbart fin blogg. Jag blir alltid så glad när jag kikar in här och hoppas verkligen att våra vägar möts någon dag.
  Lycka till med graviditeten!
  Tusen kramar <3

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! 🙂

 12. Kan du lage swatches? Eller ta nærbilder av dem på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *