vi fyller 7 år 🎈

bursdag hurra syv aar_3

Kjære blogglesere! I dag fyller denne bloggen syv år – tenk på det! I syv år har jeg logget meg inn på disse sidene, skrevet, delt bilder og utvekslet ord med dere og jeg er så takknemlig for at dere fortsatt er her. Bloggen har virkelig vokst med meg på mange måter. Den har gått fra å være en hobby og et offer for min skrivekløe med klønete tekster og morsomme formuleringer (mente i hvert fall jeg) til å bli en fulltidsjobb som jeg virkelig er lidenskapelig opptatt av. Mitt største mål og ønske er at du som klikker deg inn her skal ha en god opplevelse, at du skal føle at bildene mine eller tekstene mine gir deg noe, enten det er matoppskrifter, tips, treningsmotivasjon- eller inspirasjon, ideer til borddekking og interiør, en idé om hva du kan ha på deg i dag eller til helgen eller bare et smil gjennom helt vanlige hverdagsting.

bursdag hurra syv aar_1

bursdag hurra syv aar_2

Jeg liker å ta dere med inn i en liten del av min verden og å dele fine ting og tips med dere.  Jeg elsker fortsatt å skrive og fotografering har med årene blitt en stor lidenskap det også, derfor er jeg evig takknemlig for at jeg får lov til å holde på med dette hver dag. Gjennom bloggen har jeg realisert mange drømmer, å gi ut min helt egen bok var den første. Deretter rullet ballen og nå kan jeg stolt si at jeg i tillegg har fått designe min helt egen veskekolleksjon med Adax i tillegg til en skokolleksjon med Bianco. Det er STORT for en jente fra Sarpsborg som tilslutt fant ut at hun var nødt til å satse på det å skrive, og som hadde som drøm å jobbe i landets største motemagasin. Så i dag vil jeg gjerne få lov til å si at jeg er både stolt og ydmyk over alt jeg har fått til. På veien hit har jeg møtt så mange fine mennesker som jeg fortsatt har i livet mitt og jeg er så glad for alle venner, samarbeidspartnere og kollegaer som er der ute. 

bursdag hurra syv aar_5

bursdag hurra syv aar


Som jeg nevnte tidligere i teksten, har virkelig denne bloggen vokst med meg. Da jeg startet den i 2009 var jeg 22 år gammel og i ferd med å ta eksamen fra NKF og journalistikkstudiene der. I dag er jeg 29 år gammel, jeg har giftet meg med min beste venn og store kjærlighet, vi har kjøpt hus og bil og alt som hører en familie til. Jeg har blitt mamma til verdens vakreste jente, noe som i seg selv gjorde meg fem ganger så voksen og ansvarbevisst over natten. Nå skal vi snart få barn nummer to. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg nå er voksen. Det tar alltid litt tid å finne seg selv, men det har jeg gjort og jeg vet ikke om det kommer til uttrykk gjennom bloggen, men jeg håper selvfølgelig det! Jeg føler på mange måter at den Caroline som startet fotballfrue.no var barnslig, leken, eventyrlysten og ikke helt voksen. Den Caroline som sitter her i dag er akkurat den samme, men nå er jeg alle disse tingene og i tillegg helt voksen. Jeg vet hva jeg vil, hvor jeg vil og hva jeg ønsker i livet mitt og på den måten er det også mye lettere for meg å levere en blogg som er slik jeg ønsker og som jeg håper at dere liker og ikke vil bli lei. 

bursdag hurra syv aar_4

Jeg vet at jeg skrev dette for noen år siden også, men jeg synes det er så episk og så on point at det fortjener å nevnes igjen. Min gode venninne Charlotte la igjen en kommentar på mitt aller første blogginnlegg i 2009 hvor hun skrev 

Æææ, Carro:D Så jo linken og måtte titte innom! Festlig! Ikke at jeg trenger å snoke inne her for å vite alt som skjer i din hverdag, men nysgjerrig som jeg er så komme jeg til å ønske å få i pose og sekk 😀 Hihi.. Lykke til med bloggingen! Brått er du en av Norges største bloggere, hvem vet? ;D Hehe, må le litt av (med) bloggadressen, da 😀

Og vips – det ble jeg! Bare litt over 1 år etter at hun skrev denne kommentaren tronet jeg på toppen og der ble jeg værende helt til 2015 – altså i 5 år på 1.plass! Det er noe jeg er veldig stolt av. På det meste har jeg hatt 255 777 unike lesere på en dag, og siden sommeren 2010 har jeg hatt 216 386 724 besøk på bloggen. Over 216 millioner!! 

bursdag hurra syv aar_7

shorts + bluse zara / sandaler bianco by caroline berg eriksen / smykker perals of freja 


Denne bloggen har vært et eventyr på godt og vondt (aller mest godt) og jeg har ingen planer om å la ting ende her! Jeg gleder meg til mange, mange år til sammen med dere her inne og jeg vil bare at dere skal vite at jeg setter så stor pris på dere! Tusen takk for at dere gjør dagen min enda bedre med fine ord gjennom kommentarfeltet, tusen takk for alle tips når jeg trenger det og for all trøst når det faller seg naturlig. Dere er en så fin gjeng! Håper dere vil følge med lenge til  

65 kommentarer

 1. 7 år uten å gjøre noen forskjel for menneskeligheten? Hurra?

  1. Hei nanan! De fleste av oss gjør ikke store ting for menneskeheten (som vel var det ordet du siktet til?), jeg lurer på hva du har gjort?

  2. Lov til å spørre hva du har gjort for menneskeligheten de siste syv årene?

  3. Charlotte

   Vil du indvi os andre i, hvad du har udrettet for menneskeheden de sidste 7 år…?

 2. Gratulerer så mye med 7 års dagen ;D jeg har fulgt deg siden du planla bryllupet ditt med Lars Kristian 🙂 Det har vært ekstra spennende å følge deg opp gjennom årene fordi du alltid har ligget ett skritt foran meg. Da du giftet deg, planla jeg mitt eget bryllup. Da du ble gravid med Nelia prøvde vi også å få barn. Det tok litt tid før vi fikk det til, derfor var det koselig å følge din glede over graviditeten i mellomtiden. I begynnelsen av 2015 fikk vi endelig ei fantastisk datter <3 Barn nr 2 er riktignok ikke helt på gang enda, men det kommer nok etterhvert det også 😉 Takk for masse god inspirasjon og kloke ord opp gjennom årene! Gleder meg til å følge deg og familien videre 😀 stor klem!

 3. Gratulerer så mye med 7 år som blogger,Caroline <3 Du har en fantastisk blogg og det du blogger om blir liksom aldri kjedelig,i hvert fall ikke for meg 🙂 Er alltid koselig å titte innom og bare koble av litt 🙂 Håper du fortsetter å blogge i maaaaange år til <3 Og de leserne som aldri klarer å unne deg noen ting og kommer med dumme kommentarer kan bare ta seg ei bolle!
  Du er fantastisk uansett <3 Stor klem fra meg :-*

 4. Gratulerer med 7 år som bloggdronning, Caroline! Du er så skjønn, og du legg virkelig sånn ein innsats ned i alle innlegga dine. Du er virkelig dyktig, og er grunnen til at eg framleis les bloggen din etter alle desse åra. Kva andre bloggar eg les varierer veldig, men din må eg innom kvar dag. Takk for at du sprer glede og inspirasjon.

  Eit nysgjerrig spørsmål: Kva innlegg er ditt mest leste nokon gong? 🙂

 5. Kjære Caroline! Har fulgt bloggen din i mange år, men ikke lagt igjen så mange kommentarer. Følte likevel at jeg ville gratulere så mye med de 7 åra! ! Hadde vært gøy med noen tilbakeblikk? ! Du inspirerer på så mange måter. Har laga mange mange mange av oppskriftene dine, løpt en tur etter å ha lest innlegg om trening osv. Det virker som du lytter til leserne dine blant anna. Og så er den ryddig og oversiktlig, med flotte bilder til (dog til tider noe lyse..). Har vært innom andre blogger, men irriterer meg over skrivefeil, språk og dårlig bildekvalitet. Din blogg gir meg mye, så Tusen hjertelig takk!! Fortsett minst 7 år til!!

 6. Sandra Lærum

  Gratulerer så mye til deg og bloggen!
  Du er vakker, og det er bloggen din også 🙂

 7. Å herlighet, jeg husker faktisk mange av de første bildene du la ut 😀 Er det virkelig så lenge siden du startet opp?
  Det er så moro å tenke tilbake på hvordan bloggen – og du – fremstod da, og hvordan det har endret seg frem til i dag. Det slo meg faktisk sist du mimret om bryllupsdagen deres også, hvor mye du har endret deg bare siden da, og som du selv sier; hvor mye mer voksen du ser ut. Du er rolig og stødig i blikket, holdningen er trygg og selvsikker. Jeg ser godt hva du mener!

  Kvaliteten på bloggen din er så god, at for meg erstatter den ethvert magasin jeg kunne kjøpt. Som andre har nevnt setter jeg også veldig pris på blandingen av temainnlegg (mote, mat, trening etc), og hverdagspostene dine. Jeg senker skuldrene mens jeg leser, og koser meg 😀 Keep up the good work 😀

 8. Gratulerer med dagen til deg og bloggen <3 Jeg er fortsatt like imponert over hvor variert og innholdsrik du klare4r å holde bloggen, uke inn og uke ut.Jeg har følgt deg nå siden før dere giftet dere, og jeg må bare si at du overgår deg selv hele tiden. Virkelig en inspirasjonskilde! Stå på videre Caroline, jeg kan med hånden på hjerte si at jeg kommer til å følge deg fortsatt 🙂 Du og bloggen er liksom blitt en liten del av hverdagen min også, hvis jeg kan si det slik? Føler jo nesten jeg kjenner deg (selv om du selvsagt ikke viser hele deg på bloggen da).

  Masse lykkeønskninger fra meg 😀

 9. Favoritt! <3

 10. Christine

  Gratulerer med dagen til bloggen! Selv har jeg fulgt deg i mange år, jeg begynte å lese bloggen din etter å ha sett deg ligge under voe på topplisten. Selv om det kanskje var hennes blogg som siktet mot min aldersgruppe mest med tanke på at jeg var 13 år den gangen, var det innleggene om bryllupsplanlegging som fanget meg mest. Jeg husker godt en gang du fikk mye hat for å legge ut bikinibilder, og flere (sikkert eldre damer) kommenterte at du var et dårlig forbilde for tenåringer med å legge ut bilder av deg selv avkledd, og jeg bare «Jeg er 14 år og jeg blir ikke påvirket!!»- eller noe i den duren. Nå er jeg omsider blitt myndig og passer kanskje bedre inn som leser av denne bloggen enn jeg gjorde da jeg først startet å lese den.
  Med det vil jeg takke deg for daglig inspirasjon, tips og latter, og jeg kommer til å lese bloggen din til den dagen du gir deg (håper det aldri skjer)!

 11. Når kjøpte du toppen fra Zara? Veldig fin. Gratulerer med 7 år 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *