finally summer

antrekkO_4

Takk og lov for bare legger og skuldre uten å fryse, måtte det vare evig! Med årene har jeg lært meg å sette pris på alle årstidene vi har, men nå som våren og sommeren er her, kan jeg ikke forestille meg hva jeg faktisk liker så godt med kulde og snø. Det er godt vi kan tilpasse oss 😉 Jeg teller dagene til ferie og nå er det snart bare en uke igjen! Tenk det! Ettersom vi har en liten og ganske nyfødt baby rundt fotballens sesongslutt i år har vi bestemt oss for å legge den årlige ferien på hylla og heller nyte dagene hjemme, så denne ferien blir den siste på en stund og derfor gleder jeg meg, om mulig, enda mer Vet dere forresten at bloggen fyller år i morgen?! Tiden flyr!   


antrekkO_3antrekkO_6antrekkOantrekkO_2

kjole mango / sandaler zara / sekk zara / solbriller ray-ban 


Nå har mamma reist hjem igjen og det kjennes så tomt. Det er alltid sånn etter besøk, kjenner at jeg håper vi kan bo nærmere i fremtiden. Det er i hvert fall en daglig nærhet og mer spontane besøk jeg alltid har sett for meg. 

Til Lars-Kristians store glede har grillen vår endelig kommet i dag, så han har mekket sammen den og ordnet i hagen i flere timer – handyman! Det er nesten så jeg lukter nygrillede pølser og brød allerede, tipper resten av ukesmenyen er rimelig satt nå 😉 Vi skal avgårde og hente barn i barnehagen hvert øyeblikk og så blir det vel bare å kose seg i sola til kvelden kommer. Da skal jeg ta frem dataen og jobbe litt igjen, mye som må på plass innen vi skal på ferie 🙂 

Sender deg sola om den ikke er hos deg ♥  

42 kommentarer

 1. Hvor kunne dere tenke dere å flytte, hvis dere ikke tenker på hvor LK spiller? ☀️

  1. Caroline

   Vi tenker Fredrikstad-område 😉

   1. Er ikke det litt «dårlig gjort» ifht svigerfamilie som sikkert også vil se dere mer? Burde dere ikke funnet et sted midt i mellom Ålesund og Fredrikstad/Sarpsborg slik at begge familier var like «nært»?

 2. Maria L

  så deilig det blir med ferie! ser selv fram til at eksamener skal ta slutt og ferien ta over. sikkert mange som skal reise litt i sommer, og tips til innlegg er kanskje pakketips? synes å huske fra tidligere at du har stålkontroll på sånt? om du ikke lager innlegg om det kan jeg jo spørre deg her og nå om du pleier å bruke noen form for klesposer? eller hvordan samler du klærne systematisk i kofferten (og unngår rot i løpet av ferien..)? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips til innlegg, skriver gjerne om dette igjen 🙂

   Klemmer 🙂

 3. Hei
  Jeg leser bloggen din og synes du tar fine bilder og jeg liker det du skriver om. Jeg har et spørsmål: hva tenker du om å sprøyte inn ting i leppene og ansiktet for øvrig, når en er gravid?

  1. Caroline

   Det ville jeg absolutt ikke gjort, da dette frarådes. Det eneste du i så fall kan og bør gjøre er å rådføre deg med lege.

 4. Så utrolig flott du er <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Hei Caroline.
  Du er snart tobarnsmor. Du tørr ikke i din alder å sove alene med Nelia uten andre voksen personer. Hva kommer det av?

  1. Caroline

   Mamma har ikke vært på besøk siden januar / februar, så det var utrolig koselig å ha henne her igjen 🙂 Ja, jeg er snart tobarnsmor og det føler jeg meg virkelig mer enn rustet for. Fotballsesongen har vært svært krevende hittil i år med 2 kamper så å si hver eneste uke, Lars-Kristian har vært mye borte og det har vært mange sene kvelder og mange netter uten. Nelia og jeg har vært alene uten at jeg nevner det her (selvfølgelig) så dette vet jo ikke du noe om 🙂 Når det er sagt, så er jeg ikke redd for å innrømme at jeg helst ikke sover alene, dette har jeg vært åpen om tidligere. Det er rett og slett ikke det beste jeg vet, så om jeg slipper, så er jeg glad for det. Det hadde vært fint om du respekterer det i stedet for å sitte på andre siden av skjermen og spekulere i et eller annet.

   1. Jeg er mamma – 35 år, og liker heller ikke å sove alene på natten. Vi hadde innbrudd her for tre år siden, da guttungen var en uke gammel. Vi var i huset. Min mann var tilfeldigvis våken og stoppet heldigvis innbruddstyven i å komme inn. Men nei – etter det liker jeg ikke å være alene på natten, selv om jeg av og til må. Og jeg vet det er flere av mine venninner som ikke nødvendigvis synes det er kjekt å være alene på nettene. Så det synes jeg ikke er så veldig rart egentlig.

    Elsker forresten kjolen din 🙂 Og skoene er jo helt to die for 🙂

   2. Helene

    Spot on, Caroline! Trist å se hvordan noen tenker at det er innafor og så respektløst kommentere andres valg og redsler…får en til å tenke på hva slags problemer disse sliter med selv?

   3. Jeg er 33 år, ikke noen barn, ikke en kjent person, å ikke noen stalker etter meg. Men jeg syns også det kan være skummelt å sove selv. Jeg liker best om at det er noen fler i huset. Har alltid syntes det i grunn. Jeg syns det er dårlig gjort å sette spørsmålstegn på hvorfor andre har redsel/ikke liker å gjøre ting.

   4. Jeg vil bare si at jeg syns det er betryggende og godt å se at jeg ikke er den eneste som er redd for å sove alene. Nå er ikke jeg (snart) tobarnsmor, men jeg er 24 år gammel og har bodd hjemmefra i fire år. De første årene hjemmefra sov jeg ikke om jeg måtte være alene i leiligheten uten hun jeg bodde med, og jeg sover fremdeles veldig dårlig om jeg er alene. Alle sier at nå er jeg voksen og må lære meg å være alene, men det må da være en ærlig sak folk bare må respektere at jeg (vi) ikke liker det. Har på følelsen at jeg ikke kommer til å vokse det av meg heller, så takk for at du er åpen om det 🙂

   5. Helt utrolig hvordan du vrir og vender på ting, Caroline. Du går rett i forsvarsposisjon uansett hva man spør deg om som ikke omhandler overfladiske ting. Det er leit. Jeg mente ikke å spekulere i noe som helst. Tenkte bare kanskje du hatt dårlige opplevelser ifm å sove alene med Nelia. Jeg har selv syntes det har vært vanskelig en periode fordi min søster var alvorlig syk en periode. Da måtte jeg flytte inn til familien i 7 mnd fordi jeg ikke turde å sove hjemme alene. Beklager virkelig for at jeg spurte. Veldig ofte går du rett i forsvar når man spør. Skal ikke spørre deg om noe mer som ikke omhandler overfladiske ting. Lykke til.

   6. Hei Elise. Jeg er absolutt ikke én av de som forsvarer Caroline i hytt og pine, bare så det er sagt.
    Men det er noe med vinklingen og formuleringen på spm ditt som får folk automatisk til å tenke at du er ute etter å gjøre kvalm. Kanskje dette ikke var din intensjon, men bare vær klar over at det kan bli oppfattet sånn.
    Skal også nevnes at Caroline selv har nevnt dette opptil flere ganger tidligere.
    Ha en fin dag videre! 🙂

   7. Du har ikke godkjent mott svar på din kommentar. Hva er grunnen til det ? Du har godkjent alle støtte kommentarer.

 6. Christine

  SÅ fine sko da! Og deilige bilder med sommerfølelse! Så på snaps torden nettopp og du pluss Nelia er lik herlig. Og lille Norge blir man jo bare glad av. Så fint vesen på den jenta 😉

  1. Christine

   Hjelp! Autokorrekt gone mad! Snapstory og lille Nelia skulle det være 😀 😉 😀

   1. Caroline

    Hahaha! Den kommentaren fikk meg virkelig til å trekke på smilebåndet 😉 Tusen takk, skjønne deg!

 7. Hei, fine bilder av deg. Gleder meg til å prøve salaten i løpet av helgen. Med hensyn til ferie, er det mye bedre å reise til utlandet med nr 2 når hun bare er 2-3 mnd, enn nærmere 1 år. Med en 4 og 1 åring blir det ikke mye fri;-) små babyer sover og ligger i ro i vognen.

  1. Helt uenig med deg, Signe.Når babyer er 2-3- mnd og pr definisjon nyfødte så har de det aller best hjemme.Det er ikke til barnets beste å dra det med med på flyreiser med sommerens laange køer ved insjekk, bagasjehenting og ofte lang busstransfer.Det å bo på hotell med baby- ofte uten stellebord og annet utstyr kan by på utfordringer.Så små barn skal ikke være i solen i det hele tatt, kun i sval skygge. Noe som oftest er vanskelig å få til i 30+ grader og når resten av familien jo ofte ønsker å være nettopp i solen…Andre utfordringer er støy, smittefare og og mangel på ro for den lille.

 8. Hei!

  Den mannen din bruker på grillen, «grilldaddy (?)», hvor er den kjøpt?! :O

  1. Caroline

   Haha, elsker navnet :p Den er fra cdon.com 🙂

 9. Marianne

  Liker den kjolen din utrolig godt:) Det er så deilig at det har blitt sommer. Så på bildene fra Brekkeparken og mammaen din ser veldig ung og sprek ut:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne! Hun er verdens flotteste mor 🙂

 10. Så mystoryen din, og må bare si at Nelia er en så herlig og skjønn unge! Tipper dere kommer til å kose dere masse med nok en gledesspreder!

  1. Caroline

   Tusen takk, Maren 🙂 Stor klem til deg <3

 11. Anonymt

  Jeg såg snappstory, hva het de sangene du og nelia sang?

  1. Caroline

   Det er en låt fra Vennebyen, vennebyens megamix 😉 Varer i 6 minutter, dvs. vi rekker å høre den 4 ganger hjem fra barnehagen og til banrehagen :p Haha! 🙂

 12. Så fine bilder, elsket skoene dine Må si du er utrolig pent gravid

  1. Caroline

   SÅ utrolig hyggelig å høre, Malin! Tusen takk 🙂

 13. Det er så koselig å se mer til deg og den skjønne familien din på Snap om dagen! Du deler ut av gleden din i de mange øyeblikkene fylt med humor, inspirasjon og skikkelig godfølelse! Du imponerer meg virkelig, Caroline!!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Ingunn 😀 Tusen takk, så god du er 🙂

 14. Bare elsker snaper hvor Nelia er med <3 Den jenta begynner å bli så lik mammaen sin, det er så godt å se forholdet mellom dere.

  En venninne av meg fikk nettopp nr. 2, og storesøster ble plutselig veldig stor når lille kom i hus:-) Tipper det blir sånn hos dere også.

  You look smashing!

  1. Caroline

   Ja, det har mamma sagt så mange ganger! At Anette plutselig var så stor <3 Klarer ikke helt å forestille meg alt sammen enda, men vi gleder oss veldig <3

   Tusen takk for så fine ord, Nelia er verdens fineste <3

   Stor klem 🙂

 15. Så sommerlig og fin du er 🙂 Helt herlig med noen dager med sommer temp, kose seg masse ute 🙂 Kjekt med en handy grilldaddy 😉 Da er grillsesongen i gang hos dere også 🙂

 16. Kristine

  Jeg gikk med sko fra din kolleksjon i helgen. Skoene er jo så lekre, men fy for en smerte i føttene:/ Har du noen tips til hvordan man skal holde ut en hel kveld på så høye heler? For jeg vil bruke dem til helgen igjen:) Eller går det seg til om man bruker det ofte nok? Jeg kan telle på en hånd hvor ofte jeg har gått med heler:p

 17. Christine

  Vi krysser vel fingrene for at sesongen varer litt lenger enn til jul for Odd da,og at LK får fornyet kontrakten.Har en følelse av at han blir viktig denne sesongen også. ☺ Også må jeg og få si hvor fantastisk du ser ut nå under graviditeten,du stråler virkelig.

 18. Hei!
  Jeg lurer på om du bruker noen spesielle produkter for å få så blanke legger? 🙂 Eller er det bare shaving-produktene du har skrevet om tidligere? 🙂 Vil også ha så fine legger, haha!

 19. Har du link til skoene og kjolen? Kjempe fine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *