de første rosa plaggene

garderobe_25

Nå som dere vet at vi skal få en prinsesse til, tenkte jeg å vise dere de første innkjøpene jeg gjorde til henne rett etter at vi fikk vite kjønnet. Det fikk vi forresten vite på den ordinære ultralyden som var den 1. april 🙂

garderobe_22

Disse plaggene falt jeg helt for og jeg tenker at den bitte lille kjolen kan være helt perfekt for sene augustdager eller sensommerdager tidlig i september. Se på denne da! Så vakker!


garderobe_21

Både kjolen og begge sparkedressene kommer med lue og den ene sparkedressen blir i hvert fall med på sykehuset som et hentesett – vi fikk jo strikket et til Nelia da hun kom til verden som hun druknet fullstendig i og ikke passet før det hadde gått flere måneder, så denne gangen kjøpte jeg heller et i ministørrelse 🙂 

garderobe_23

garderobe2 garderobe_12


Nå gleder jeg meg til å starte på rommet hennes, men det blir nok ikke før utover sommeren når vi vet hvor vi ender opp etter årets fotballsesong 🙂 Har jo selvfølgelig startet planleggingen allerede og har ikke klart å holde meg fra å bestille noen ting hjem hit 😉 Denne tiden er så fin, å forberede seg på at vi blir enda flere. Vi er like spente alle sammen og ukene til nå har virkelig gått så fort ♥ I morgen er jeg 26 fullgåtte uker allerede og nå er det ikke lenge til jeg sier hei til siste trimester 🙂 

93 kommentarer

 1. Hva skal du med flere plagg til den jenta?? Hun må jo ha tonnevis med klær etter forrige, som nesten ikke er brukt engang…… Nydelige plagg, men for et forbruk dere har?

  1. Caroline

   Nelia kom på vinteren, mens bitte lille kommer på sensommeren 🙂 Så noe nytt må det bli 🙂 Dessuten vil jeg ikke at hun skal arve alt pluss at det er kjempestas å handle litt nytt 🙂 Det blir feil om Nelia får ny kjole for å feire jul, mens hun bare skal gå i arveklær for eksempel 😉 Synes jeg da. Heldigvis velger man dette selv og vi har bestemt oss for at de klærne som fortsatt er fine, fint kan brukes om igjen 🙂

   1. Er heilt enig i tankegangen.. Jeg er selv jente nr 2 i familien og gud så kjedlig det til tider har vært i form av å arve klær mens storesøster får nytt! Også nå når jeg har blitt voksen og fått barn selv synes jeg det er veldig kjekt å kunne la mine barn få bruke noen av klærne som jeg selv hadde som barn (i alle fall de som er fine) og da er der kjekt å ha noen klær som har vært tiltenkt meg og ikke både meg og storesøster!
    Var i alle fall kjempe fine klær du har kjøpt! 🙂

   2. Caroline

    Jeg har den i small 🙂

   3. Hadde jo vært utrolig skipt om ungen bare skulle arve alle klærna. Enig med deg Caroline;)

   4. R, her er jeg helt enig med Caroline, har selv to jenter med 21 mnd.forskjell. hadde blitt så stusselig med kun arve klær, og hentesett er vel helt vanlig å kjøpe nytt. Ny baby, nytt sett. Vi brukte mye , spesielt basis ting som body, pysjamas, ting som pen tøy som ikke blir slitt etc . igjen på hun yngste. Men vi kjøpte veldig mye nytt. Vi fikk aldri kommentarer på det fra de rundt oss, så trist at du vil komme til å få kommentarer under hvert eneste innlegg på dette fremover. Vi erfarte også at de trengte forskjellige klær ved samme alder siden den ene er født i feb. og den andre i mai. Så enig at dette velger en selv, og det er det som er det fine. Koselig med arvetøy, men fy så koselig det er å kjøpe nye vakre små plagg.

   5. Liv Heidi

    Ja, sånn tenker jeg også. Har to jenter, med drøye 2 år imellom. Ei født i desember, den yngste i februar. Og til lillesøsters første sommer måtte det mye nytt til. 2 mnd utgjorde mye i str på klær!
    Og til spesielle anledninger, være seg jul, bursdag, sommer osv så må vi ikke i 2016 arve fra storesøster. Noe er spesielt for førstefødte og pakkes bort med en lapp som » A sin første julekjole» ☺
    Og når de kommer i krabbe-alder er det ikke noe bukser å arve. De er tynnslitte på knærne 😉

   6. Skjønner godt at dere trenger noen nye plagg når lillesøster kommer på en helt annen tid på året. 🙂 Men syns ikke det er synd på et barn som arver klær av søsken, så lenge de fortsatt er hele og pene. 🙂 Det er jo sjelden man rekker å slite ut babyklærne, og det er fint og miljøvennlig å bruke de om igjen. Tror ikke småttisene har noe imot det heller. 🙂

  2. Så utrolig lei av negative kommentarer

   Så utrolig uhøflig tone på deg!!! Har du ikke lært folkeskikk- har du ikke noe vettug å komme med så hold heller kjeft!! Folk bestemmer vel selv hva de vil bruke penger på og hvor stort forbruk de vil ha!

   1. Tina A

    Det er vel ikke akkurat høflig å be andre å holde kjeft heller? Er det ikke bedre å si ifra på en ok måte?
    Når det er sagt: Nydelige klær, og gratulerer med den lille jenta som er på vei, Caroline! 🙂

   2. «Hold kjeft!!!» – litt underlig tilnærming fra en som er opptatt å holde en høflig tone.

  3. Må være opp til hver enkelt om de vil kjøpe nye klær har gutter og alltid kjøpt nytt og noe har de arvet etter brødrene sine . Må ikke være så misunnelig . Ikke bra i lengden

 2. Blir nok lett å få solgt huset om det blir til at dere flytter 🙂

  1. Caroline

   Får håpe det 🙂 Fine huset <3

   1. Og så har det nok steget mye i verdi siden dere kjøpte 🙂 Det ser jo så fint ut hos dere! Synd det ligger i «feil» fylke 😉

 3. Hei! Har du planer om å ha en slik gravid-shoot som du hadde mens du gikk gravid med Nelia? Syns de bildene var så utrolig fine 🙂

  1. Caroline

   Ja, det hadde vært veldig fint 🙂

 4. Carine Hagen

  Hvor har du kjøpt det hen? Utrolig fint Venter en jente selv i august så må kjøpe de plaggene til henne

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Har kjøpt litt forskjellige steder, kjolen + den ene dressen er kjøpt via childrensaloon.com mens dressen (hentesettet) er kjøpt hos Fru Lyng i Oslo 🙂

   Klem!

   1. carine hagen

    takk for svar 😀

 5. Camilla

  Så mye fint, det er så moro å handle små babyklær 🙂

 6. Må bare spørre hvilken str du har i den genseren med knytting fra Gina tricot som heter elma, og som ligger øverst i din My shop?
  Holder på å gå til innkjøp av en og er veldig usikker på om jeg skal velge xs eller s utifra bildene på modellen, tenkte at da har jeg bedre sammenligningsgrunnlag, for har sett flere bilder av deg med den 🙂 Takk på forhånd 🙂

 7. Klart det er artig å kjøpe nye ting selv om man har mye fint.Hvem gjør ikke det liksom? Det er jo en del av kosen med å gå gravid og vente <3

  1. Caroline

   Ja, det er absolutt en fin ting å gjøre i ventetiden 🙂 <3

 8. Tror du at du kommer til å føde før termin denne gangen også? 🙂

  1. Caroline

   Det er jo umulig å vite, men flere har sagt til meg at det er mest sannsynlig ettersom jeg fødte Nelia 1 uke før – uten at jeg vet hvor sikkert det er at det stemmer :p Kan jo være jeg går over også *bankibordet* Har ikke lyst til det :p

   1. Det fikk jeg også høre av ALLE, fikk førstemann 5 dager før termin. Så jeg var jo helt sikker på at jeg ikke kom til å komme til termin med andremann. Endte med keisersnitt fordi fødselen aldri kom ordentlig i gang, 6 dager over termin 😛 (og en skikkelig hormonell og sippete meg da jeg kom til termin uten at baby var født..haha) Så mitt råd: still deg inn på overtid, så blir du heller positivt overrasket 😉

 9. Cecilie

  Hvor har du kjøpt de fine hengerne? 🙂
  Likte hentesettet, har likt til min lille jente som kommer i slutten av juni<3

 10. Vet du, jeg ser ikke hva som henger på hengerne fordi bildene er aaaaalt for lyse. Tviler imidlertid ikke på at de er fine.

 11. Therese

  Skal dere flytte fra det fine huset? 🙁 Det er jo perfekt, med den tomta! Skal dere flytte tilbake til Oslo?

 12. Hei Caroline, og gratulerer! Jeg holder meg vanligvis unna slike typer kommentarer, og jeg skal ihvertfall ikke legge meg opp deres løp. Men rødstrømpen i meg ser at lenge før hun er født, legger du/dere opp til en prinsesse-verden som for meg er veldig rar. Må det være enten/eller? Har du noen tanker rundt det? Går det an å være tøff jente også? Med fotball, til og med?

  Jeg leste tilbakemeldingene på innlegget ditt om eksen din. Og jeg ble ærlig talt småbekymret over svarene. Noen var så drøye at jeg lurer på hva som har skjedd med jenter de siste ti åra, og et par av dem beskrev hva jeg vil si er klare overgrep. Uten at de ser det selv. Det er bekymringsfullt, må jeg si. Hva tenker du om det?

 13. Så fint tøy. Hva er merket på den rosa sparkedressen med de litt blomstrete blondene?

  1. Caroline

   Det skal jeg finne ut! Kommer tilbake til deg 🙂

 14. Husk at små jenter også kan bruke blått da 😉
  Skummelt å definere jenter som prinsesser i rosa klær. Man må la barna få variasjon og mangfold – slik at de en dag kan få mulighet til å velge selv om de vil være tøffe sjørøvere, rosa prinsesser – eller kanskje begge deler? 🙂 Identitetsbygging starter fra spebarnsalderen.

  Klem fra pedagog.

  1. Caroline

   Nelia har masse klær som er blått (har lagt ut flere bilder av det) og elsker biler for tiden, valgte seg ut en bil gassballong til 17.mai – så hun velger helt selv 😉 Det var hun som valgte prinsessetema i bursdagen sin og på rommet sitt, så hun er et eget individ og bestemmer mye selv så sant det er ting hun kan bestemme. At hun har prinsessedilla er helt hennes eget valg 🙂 Når det er sagt, så synes jeg det er hyggelig å kjøpe noe rosa til mitt ufødte barn og det er mange måneder igjen til å fylle garderoben med andre farger 🙂

   1. Så flott å høre 🙂 Jeg kommenterte på bakgrunn av overskriften og det faktum at du beskrev babyen som en «prinsesse». Dette med å gjøre forskjell på kjønn (den typiske tøffe prinsegutten i blått og søte prinsessejenta i rosa) er så utrolig skadelig, og jeg brenner så mye for å etterstrebe likestilling! :-)Derfor er det jo flott å høre at du er bevisst dette!

    Kanskje dette temaet kan være noe for et blogginnlegg? 🙂

    Klem!

   2. Et spørsmål? Ville disse spørsmålene kommet om det var en liten gutt som var ventet? Ville folk reagert på om en kommende guttemamma kalte gutten sin for prins og kjøpte blå klær? Jeg er også pedagog og må ærlig innrømme at jeg synes fokuset spesielt i barnehage er ganske så ensidig. Vi er redde for rosa og prinsesse stempler men det er sjelden noen nevner det at gutter ikke går i kjoler eller leker med dukker som et problem. Noe å ta med seg om en skal være engasjert i likestilling mener nå jeg, like stilling handler ikke om å skape like individer men om likeverd og det burde gå begge veier. Det går fint an å være feminist og opptatt av likestilling og fortsatt ha på seg rosa kjoler!

   3. Jeg er forferdelig enig med deg! Den dagen jeg får barn skal jeg kjøpe/strikke klær i alle regnbuens farger 🙂 Men, når barnet er nyfødt kommer jeg nok til å bruke mest av enten rosa/lilla eller blått/grønt, kun fordi andre skal slippe å lure om det er jente eller gutt jeg har fått.. Men, når babyen vokser til, får litt mer feminine/maskuline trekk, vil jeg bruke både rødt, hvitt, grått, gult, grønt og blått osv. Veldig viktig!

   4. Synes dette blir litt manisk jeg, rett og slett. Blir litt skremt av utviklingen. Som broren min sa; snart kan man ikke kalle barnet verken gutt eller jente før etter noen år og de kan bestemme selv hvilket kjønn de vil være…. (for de må jo velge selv..not)
    Synes også man undervurderer barn litt når man sier sånn, for selv om man kler opp datteren sin i rosa, så vil barnet bli et eget individ med egne meninger, og dermed kanskje vike bort fra disse fargene senere, og velge sin egen vei. Sånn er det hvertfall blant mine nieser. Moren kledde alle i rosa prinsessekjoler, og nå går det bare i biler, båter og onkel bob.

   5. Nja, er ikke helt enig med deg, Caroline. Selv om hun «velger» det selv, så velger hun det jo på bakgrunn av det hun er påvirket av 😉 Rosa miljø hjemme, samt små jenter i barnehagen som også er opptatt av prinsesser, påvirker mye. Når det er sagt, så tar jo ikke barn skade av å vokse opp i rosa eller blå miljø, og de kommer fort ut av «bobla» når de blir eldre. Men det er definitivt vi foreldre som setter trenden og skaper forventinger.

    Jeg har en gutt, og det har vært to ting jeg har unngått i fra han ble født: babyblå klær (ha ha) og prinse-tittelen. Min sønn er ingen prins. Prinser bor på slott (Skaugum)og er i eventyr. Min sønn er en helt vanlig gutt. Verdens fineste i mine øyne, selvsagt, men rett og slett en gutt. Tøffing. Urokråke. Koseklump. Alt annet enn en prins. Han skal ikke vokse opp og tro at han står over noen andre, at han er mer spesiell enn andre. Og det er jo nettopp det prinser og prinsesser er; noe «opphøyet». Nå høres jeg sikkert helt tullerusk ut, men som pedagog (jeg også), møter jeg på alt for mange «prinser» og «prinsesser», så det har bare rett og slett blitt et prinsipp. Så; ingen «prinse»skilt eller kroneputer på rommet hans 😀

    Har bevisst unngått babyblå også, selv om det kan være vanskelig på enkelte butikker. Det finnes jo så mange fine farger! Han blir kledd i rødt, gult, brunt, orange, sort, grønt, hvitt, andre blånynyanser… Takk Gud for nettbutikker 🙂

    Rommet hans er også ganske nøytralt hva farger og tema angår, det kunne like gjerne bodd ei jente der som en gutt. Dermed har han ikke fått noen spesielle preferanser på hva han liker. Han blir selvfølgelig litt påvirket av andre barn i barnehagen, men triller like gjerne tur med bamse som han leker med sjørøverskuta. Han elsker prinsesser, og ser gjerne Sofia på netflix, men aller helst Frost. Anna og Elsa er store helter, og etterhvert Kristoffer også. Hadde han fått prinsesse-tema i bursdagen hadde han vært storfornøyd, men hadde det vært Spiderman hadde han elsket det også. Han vokser vel prinsessene av seg etter hvert som påvirkningen fra ytre faktorer blir sterkere, men enn så lenge så holder vi det så nøytralt som mulig.

    Bare noen tanker fra meg. Jeg synes dere har det flott hjemme (selv om det er veldig annerledes fra hvordan vi har det), og det blir spennende å følge dere på en eventuell flytteprosess 🙂 Lykke til med lille i magen, og ha en (snart) god og velfortjent ferie!

    Klem

  2. Ro deg litt ned, hilsen spesialpedagog.

   1. Naimah

    Ingen som har hisset seg opp her, Amanda. Både Line og Caroline var høflige mot hverandre. 🙂
    Hilsen en som ikke er pedagog av noe slag. 😉

 15. Nydelige rosa plagg 🙂 Alltid gøy med noe nytt selvom du sikkert har mye fint etter Nelia du kan bruke 🙂

 16. Therese

  Venter selv jente nr 2 nå om 3 uker ca 🙂 vi fikk strikket et hentestet til hun som er to år nå. Men tror hun var 4-5 mnd før det passet henne, så vi har også kjøpt noe i ministørrelse som hun kan ha på seg. syntes ikke det er så artig når de nesten bader i klærne..
  Men det var utrulig søte klær du har kjøpt:)

 17. Selvfølgelig er det moro å ha NOE nytt og man blir jo litt «handlegal»
  i begynnelsen av en sesong – gjelder både til sommer og vinter, synes jeg 😉
  Blir skikkelig spennende dette her og den kjolen . . . BEDÅRENDE <3
  Den er like bedårende som den nye lille prinsessen kommer til å bli!

  You make my day Caroline. Synes dette her er SÅ moro! Klem til deg 🙂

 18. Nydelig kjole <3 Jeg gikk nettopp og skulle handle klær til vesla mi på snart 2 år, og da gikk det plutselig opp for meg at hun er for stor til de minste kolleksjonene. De søte bittesmå klærne vil jeg aldri mer handle. Nesten som jeg fikk lyst på en til.. meeen jeg har egentlig nok med vesla og hennes 2 søsken da 😉 MEN det jeg ville fram til var: NYT! Plutselig er du forbi det å kjøpe de bittesmå første plaggene, og det er så spesielt herlig synes jeg 🙂 Så mye forventinger, håp, glede og spenning som ligger bak.

  1. Caroline

   Vi skal nyte <3 Synes disse 26 ukene har fløyet forbi :/ Viktig å ta vare på ventetiden 🙂 Klem til deg, Irene!

 19. Vet att flera har kommenterat detta tidigare – men dina bilder är så ljusa!! De söta rosa kläderna försvinner i bakgrunden och man ser inte detaljerna :/ detta gäller speciellt inlägg som detta när du ska visa fram saker inomhus som är i vitt eller pastell.

  Du ska såklart göra som du vill med dina bilder, men om du vill visa fram något så är det ju bra om dina läsare ser vad du vill visa 🙂

  1. Caroline

   Selvsagt! Men det er veldig rart at de fortsatt virker så lyse, for jeg har virkelig gjort de mørkere med overlegg pga. dette :/ På min data er det ikke lyse i det hele tatt :/ Jeg får ta en runde med de som designer og høre hva det kan være, det er nok store forskjeller fra skjerm til skjerm og det hadde jo vært fint å funnet noe som passer alle skjermer uten at det blir så store forskjeller 🙂

   1. Kristine

    Jeg syns også bildene dine er veldig lyse, så det er vanskelig å se noen detaljer på bildene.

   2. Hei! På pc er bildene fine, er kun når jeg leser bloggen din på iphone at bildene blir veldig lyse 🙂

    Ha en fin kveld! 🙂

   3. Elisabeth

    Jeg leser på iPad og mobil og har ingen problemer med disse bildene. Tekstene til høyre på graviditetsoppdateringene, derimot, er altfor svake(weekly update)

   4. Ingrid

    Er enig i at de fortsatt er veldig lyse.. På det øverste bildet ser jeg nesten ikke plagget til høyre, det blir helt hvitt! Må ofte vippe skjermen laaangt tilbake for å se ting ordentlig her :/
    Ellers var det helt nydelige plagg, blir ei heldig lita jente 😀

   5. Syns ofte bildene har god balanse, men av og til og særlig på innlegg som det her der det er mye hvitt og rosa så blir bildene fryktelig lyse og virker overeksponert. Jeg leser på Mac, Dell-skjerm og Samsung-mobil, alle steder ser det likt ut.

 20. Fikk vite kjønnet 1.april ja, får håpe dere ikke ble lurt!

  1. Caroline

   Haha :p

 21. Hi Caroline,
  I used to read your blog with google translator, but unfortunately since you redesigned it there is no possibility to change language. On my iPad there is no option and on my PC i’ve found a google translate option but it does not work 🙁
  Is there any chance to make it readable for us outside of Norway?
  Thanks!

  1. Kristine

   You cant copy/paste into google translate manually?

 22. Disse bildene var veldig lyse, klarer nesten ikke se plaggene….

 23. Skal dere bruke Emmaljunga – vogna fra Nelia? Hvis ikke vil jeg tipse deg om Silver Cross sin nette modell som heter Silver Cross Elegance i fargen creme, den er helt nydelig…)) En mindre og mye nettere versjon enn de store modellene til Silver Cross::)) Jeg har fire barn, og har kjøpt nye vogner til alle fire…..Litt vogndilla kan du si::))

  1. Caroline

   nei, det tror jeg ikke 🙂 Vi kjøpte en xplory til Nelia også, som har blitt lite brukt, så jeg tror vi bruker den 🙂 Eeeeller en silver corss ja, de er superfine 😉 Forstår godt at du har vogndilla, selv om det fort kan bli dyrt :p

 24. Lekre klær…
  Men jeg tenker også at dette støtter litt vel mye opp under forbruks tendensen deres..
  selvsagt skal dere unne dere å kjøpe litt nytt til baby, både på grunn av årstidsendring og at det er hyggelig, men håper fornuften er litt med…
  Særlig i starten rekker ikke babyklær bli utslitte og heller ikke vet baby om at de arver. Skjønner mer senere at begge får nye klær til jul, bursdager etc når de er seg det bevist. Og selvsagt skal ikke nummer to gå i klær som er veldig utslitt. Men vær så snill å tenke litt på hva slags signaler og press det kan gi leserne om dere kjøper mye nytt til baby.

  1. Caroline

   Vet du, her har vi erfart at Nelias første plagg ikke kan gå i arv. De ble så fort stygge fordi hun bla. gulpet en del, så det er ikke noe å ta vare på. Det er ikke noe hyggelig å arve flekkete klær :/ Så jeg tenker at vi bare ser det an, det er i hvert fall masse kasser med klær her som hun kan arve, og hvis ikke hun får bruk for alt, så gir vi det bort til noen som trenger det 🙂

   1. Gudrun

    Vi var nok heldige for hadde ikke gulpebarn og her var vi så glade for at vi fikk brukt de nydelige baby plaggene på nytt (de ble jo vokst fra lenge før vi var lei dem). Og som sagt mener jeg ikke at dere ikke skal kjøpe noe nytt, men fine signaler å gi med både gjenbruk og selvsagt også ved å gi bort.

   2. Caroline

    Ja, sikkert kjekt å slippe barn som ikke gulper 🙂 Det gjorde ikke vi :p Når det er sagt, så var Nelia såpass liten da hun ble født også, at hun kunne bruke de første plaggene en god stund 🙂 Men ja, det er uansett fint å finne en mellomting mellom gjenbruk og nyinnkjøp 🙂

 25. Gratulerer så mye med en jente til Jeg kan ikke bli gravid dessverre, men får hjelp nå. Hadde jeg vært gravid så hadde jeg sikkert gått amok tenker jeg, hihi. Da hadde nåkk leserene dine klikka hvis de hadde sett mitt forbruk. Hehe Selfølgelig er det morro med nye klær til den nye babyen.

  Gleder meg til å følge deg videre i graviditeten

  1. Caroline

   Masse lykke til, Malin 🙂 Klemmer <3

 26. Lille my

  Jeg arvet etter storebroren min faktisk. Det var på 80-tallet,en annen tid. Det var bare sånn man gjorde da. Jeg arvet og av nabojenten,det var stor stas. Har aldri plaget meg. Men nå er tiden en annen,ikke verre eller bedre bare annerledes. Jeg syns ikke man skal blande seg inn i hvor mye klær andre kjøper til sine barn,det er helt og holdent foreldrenes privilegium å få bestemme. Litt av gleden vi har i dagens samfunn er jo å bruke graviditeten til å glede oss over neste barn ved å kjøpe litt nytt,litt av kosen vil jeg si. Og et veldig vesentllig poeng; et sommerbarn trenger endel andre ting enn et vinterbarn. Kos deg med innkjøp til den nye,de gangene man kjøper klær og ikke alt det andre kjedelige utstyret er jo de koseligste stundene i ventetiden,da tenker man ekstra mye over hvordan neste barn vil se ut,og slike ting 🙂 jeg har bare barn i midtimellom sesongene,da går man litt småforvirret rundt å lurer på hva man egentlig kommer til å trenge 😉

 27. Hei! Vet du har fått kommentaren før, men!
  Bruker laptop til å lese bloggen din, og med mindre jeg brekker skjermen bakover slik at den står i 120-130 grader fra tastaturet, så er bildene så lyse at det er vondt i øynene. Og dersom jeg brekker skjermen langt nok bak til at det er synlige farger på bildene, så ses jo ikke skriften skikkelig. Det jeg har tenkt på er at du bruker en stasjonær Mac til å legge ut innleggene, hvis du ser over bildene på en vanlig laptop eller pad, som jo er det vanligste leserne dine bruker, så ser du kanskje at bildene er annerledes? Kanskje er skjermen på din stasjonære Mac bøyd bakover?

 28. Hvorfor så mye rosa?

  Hva med blått, grønt, gult og andre farger?

  1. Caroline

   Nelia har masse farger på sine klær, selv om de første plaggene til henne også var rosa 🙂 Det er vel ingen regel at alt må være rosa fordi 3 plagg er rosa?

  2. Susanne

   Hvorfor ikke rosa? Hvis man som foreldre liker rosa er det ingen problem å kle ungen i det. Når de blir store nok til å velge selv kan de heller få de fargene de ønsker:-)

  3. Hvorfor IKKE rosa, tenker nå jeg. Det må vel foreldrene få bestemme helt selv? Rosa er en helt naturlig farge til en jente:) De små får tidsnok sin egen vilje og ønsker kanskje å bruke blått eller grønt eller svart når de blir større. Har ei lita ei her på snart tre år i huset som eeeelsker rosa OG gravemaskiner. Syns det er en herlig blanding <3 Det går fint ihop det 🙂 Tror ingen tar skade av å gå kledd i mest rosa eller blått eller gult. Det er nå engang forskjell på kjønnene da, selv om det politisk korrekte forsøker å fortelle oss noe annet, personlig syns jeg det er koselig at man faktisk kan SE at det er en jente eller en gutt mens de fortsatt er så små at det er umulig å se forskjell på dem- og da er fargen på tøyet en fin måte å vise det på. Vi får bare respektere at vi er forskjellige og noen liker å kle jentene sine i rosa, mens andre liker best andre farger. Barna tar da ikke skade av dette? Hvis de derimot som 3-åring til stadighet blir påtvunget en farge eller et mønster eller et plagg de absolutt ikke liker, så er det noe helt annet. Frem til de har en egen mening om saken, syns jeg det er en jentete jentes (som undertegnede og Caroline selv (har jeg inntrykk av, hehe) ) privilegium å få kle døtrene sine i rosa 🙂

 29. Kariann

  Så fine klær til den lille mageboeren! Så gøy. <3 Kjenner jeg blir så glad på dine vegne. Hehe.
  Jeg har vært på "tidlig" ultralyd med de begge, uke 16, for å vite litt mer nøyaktig termin og kjønnet så klart. Og begge gangene har jeg kjøpt ett sett til dem. En må bare ha noe. 🙂 Og selv om vi er heldige å ha nieser og nevøer som vi kan arve fint tøy fra så er det noe med å ha noe jeg har kjøpt selv. Ikke alt. Er koselig å få nytt, arve noe. Men jeg har villet hatt noe jeg har villet at min unge skal gå med. Og kommer til å gjøre akkurat det samme med en eventuell tredje baby selv om vi har ferdige garderober til begge kjønn. Hehe. 😉

  Kos deg videre med alle dine og tiden du er i, og bare nyt det.
  Stor klem. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kariann <3 Stor klem tilbake!

 30. Redd :(

  tror du det går an å få et barn når man vi bare tjener 24 tusen i mnd til sammen?

  Utrolig fine klær! 🙂 Og du? Man kan virkelig se at Nelia er snill og har et hjerte av gull. Det lyser liksom av hele henne, gjennom bildene.

 31. Så fine førsteplagg dere har kjøpt,det er stas med både nytt,rosa og smått ❤️

  Håper dere snart får vite hvor dere lander,så dere rekker å bosette dere litt før lille prinsesse kommer til verden.

 32. Hva er et hentesett og hvorfor trenger man egne klær til akkurat det formålet?

  1. Caroline

   Jeg vet ikke helt hvorfor det kalles hentesett, men det er jo uansett kjekt å ha et sett som barnet kan reise hjem i ettersom de blir født uten klær :p Og så har det sikkert blitt navngitt hentesett fordi mange synes det er ekstra stas å reise hjem fra sykehuset med barnet og kanskje vil gjøre det litt ekstra fint 🙂

   1. Gudrun

    Jeg tenker navnet ble grunnlagt den gangen mor var på sykehuset med baby alene det meste av tiden og over flere dager, for så å bli hentet hjem av den nybakte stolte far. Navnet «hentesett» ga da mer mening enn slik det er i dag.

  2. AndrineK

   Hentesett blir gjerne brukt om ytterplagg som babyen har på seg når den skal hjem fra sykehuset. Det er gjerne et sett av strikket, heķlet eller fleecekvalitet så babyen holder seg varm når den skal ut for første gang.
   Det er ikke sånn at man trenger egne klær som brukes kun som hentesett, men babyen har jo ikke noe brukt tøy fra inni magen akkurat, så da blir det jo et sett som først brukes til det formålet, og som selvfølgelig brukes flere ganger:)

 33. Jannike

  Så nydelige kjoler:-) Jeg har også problemer med å se klærne skikkelig ettersom de er så lyse, spesielt bilde nr 2.
  Ønsker deg en fin da!

 34. Så utrolig fine klær! Gratulerer!

  Hvor har du kjøpt kleshengerne? Så fine! ☺️

 35. På tide med ny header nå, eller Carolinemor? 😀

  1. Ja, det er jeg enig i faktisk. Jeg er ofte innom bloggen og flere ganger i det siste har jeg tenkt at headeren du har nå passer dårlig til mange av innleggene du har for tiden med graviditet, babyklær etc etc

 36. Skjønner ikke hva som er galt med rosa til en liten prinsesse:) Hadde jeg fått en datter hadde jeg vært akkurat sånn selv, kjøpt mye rosa og søtt. Det kommer en tid der de kan bestemme selv, men inntil videre er jeg veldig for at rosa er jente og blått er gutt. Det må være lov det og, selv om det er veldig mange som klikker over slike holdninger. 🙂

 37. Hvorfor må Caroline forsvare at hun kjøper nytt, og at hun kjøper rosa til lille? Det er deres valg.

 38. Hvor har du kjøpt klærne? 🙂

 39. Så utrolig nydelige plagg til den lille 🙂
  Gratulerer så mye med graviditeten, Caroline. Du stråler !
  klem

 40. Guttemamma

  Hei Caroline! Så koselig med litt rosa tøy Skjønner godt at det er koselig å kjøpe både nytt og rosa, det ville jeg gjort selv også med nr 2. Men du jeg lurer på en ting. Vi er i gang med å innrede barnerommet til lille knerten som snart melder sin ankomst, og da ser jeg etter et stort rundt og gjerne litt tykt teppe siden jeg innbiller meg at det er litt lyddempende for leieboeren rett under. Tenkte på det dere har/hadde til Nelia – kan du huske hvor det er kjøpt? Og om det er større enn de vanlige jeg finner som bare er 120 cm. Ønsker deg en deilig dag!

 41. Elisabeth

  Gratulerer! Så koselig med lillesøster!!

 42. Feminister med feil fokus…og litt misunnelse kanskje??!

 43. christina

  Gratulerer så mye med en liten jente i magen 🙂
  September er en kjempefin mnd å få barn! Vår datter er født 13.09 og jeg syns det var en kjempefin tid å gå hjemme på <3 Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *