kornmo knekkebrød

kornmo forste

Vi kjenner vel alle til Kornmo for folk i farta? Jeg elsket i hvert fall de små kjeksene og spesielt når jeg kunne få brunost på. Da jeg var liten pleide jeg også å knekke dem opp i mindre biter og ha dem i yoghurten min og Kornmo har liksom alltid vært en del av husstanden hjemme hos oss.

kornmo_2

Nå som jeg har blitt eldre har tradisjonen fulgt meg videre, for Nelia får gjerne Kornmo som snacks når vi er på biltur eller på fotballkamp. Det er jo så godt! Nå har nylig lansert et nytt produkt som er laget av hundre prosent fullkorn, og denne gangen er det helt nydelig knekkebrød. Det smaker akkurat som hjemmelaget!

kornmo_1

Jeg er veldig glad i å lage knekkebrød selv, men det er ikke alltid tiden strekker til – samme for hvor enkel og grei oppskriften er. Derfor synes jeg det er fint å ha et sunt alternativ liggende. Jeg er heller ikke veldig glad i brødskiver til frokost, knekkebrød er et mye mer naturlig valg for meg og disse smaker så godt – akkurat som hjemmelaget! De har også en sjarmerende form, du ser liksom at de har vært i ovnen. Kornmo knekkebrød metter godt i magen og har en knasende sprø konsistens, de er bakt med hele korn og frø og bakeprosessen er lik den som gjerne brukes i hjemmet – altså på lav temperatur over lang tid.

kornmo_6

Kornmo knekkebrød kommer i to varianter: med havre og solsikke og med urter og havsalt. Kornmo knekkebrød er knekkebrød med hundre prosent fullkorn, de er laget med olje, vann og en klype salt sammen med linfrø, havregryn, korn og urter eller honning. Utrolig gode til frokost, lunsj eller som mellommåltid og perfekt på helgens frokostbord! Les mer om dem . Du finner dem i din lokale daglivarebutikk 🙂 

7 kommentarer

 1. Ah, endelig noe nytt på knekkebrødmarkedet! Jeg har spist knekkebrød til frokost og lunsj de siste 7 årene, og ønsker nyheter hjertelig velkommen 🙂

 2. er dette å regne som lavkarbo?

 3. Jeg elsker knekkebrød og disse skal jeg jammen prøve. Elsker å bake selv, men det er jammen ikke ofte jeg får tid til det jeg heller. Supert å ha et sunt alternativ i butikken da 🙂

 4. Are those cups and plates from Greengate? I love them anyway.

 5. Er dette lavkarbo ? Kanskje du kunne svare ? 🙂

  1. Caroline

   Disse er absolutt lavkarbovennlige 🙂 De er laget av hovedsaklig frø, som gir et høyt innhold av flerumettet fett, og lavere innhold av karbohydrater 🙂

 6. Bare elsker de med havre og solsikke!!! Så gode med ost eller leverpostei for eksempel.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *