♥ ♂ ♀♥

its a

Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å fortelle dere dette til bloggen fyller år senere denne uken, men ettersom jeg – med min tomme graviditetshjerne – likevel klarte å plapre i vei om kjønnet da jeg skrev innlegget om svangerskapsoppdateringen på søndag, kan jeg like gjerne fortelle det nå: vi skal få EN JENTE til! Nelia skal få en lillesøsterDet er rart å tenke på at hun inni magen min skal få samme plass som det jeg alltid hadde, som familiens lillesøster. Jeg er jo selv så heldig å ha en storesøster som jeg har et fantastisk forhold til og min er selvfølgelig den beste i verden. Men nå tror jeg faktisk at Nelia og Anette må dele på den førsteplassen fra august eller september av, da har vi to prinsesser i hus ♥ 

its a _1

its a _8

its a _3

its a _2

Det var altså ikke noe jeg gjorde med vilje og det var absolutt ikke meningen at jeg skulle skrive «hun» i bloggposten på søndag. Noen har også lurt på om jeg avslørte meg da jeg skrev at jeg hadde kjøpt nye kjoler til meg og magen – men da mente jeg faktisk at jeg hadde kjøpt noen nye kjoler som passer til meg og magen. Ikke at jeg hadde kjøpt kjoler til hun i magen også, for det gjorde jeg ikke da vi var i København 😉 Jeg pleier jo alltid å lese korrektur på innleggene mine, men denne dagen rakk jeg ikke. Vi skulle på kino, hadde utrolig dårlig tid og mamma ringte meg bare sekunder før vi gikk inn i kinosalen, og spurte om det var meningen at jeg hadde avslørt kjønnet på bitte lille. Takk og lov for mødre som følger med 😉 Men da hadde jo allerede innlegget ligget i en halvtime og media hadde visst blitt tipset av dere allerede, så jeg tenker at dagen i dag er en like fin dag å fortelle dette på Det er jo gjerne sånn at det er mest hyggelig å fortelle slike nyheter selv. 

its a _4

its a _7

its a _5


Vi gleder oss så mye til lillesøster kommer og er så spente på likheter og ulikheter på de to jentene våre ♥ Nelia kommer i hvert fall til å få en venn for livet og verdens beste lekekamerat ♥ 

139 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med ei lita jente i magen. Nelia blir nok en stolt og flink storesøster 🙂

  1. Caroline

   Tuuusen takk 😀

 2. Gratulerer så mye med ei lita snelle i magen!

  Jeg har selv to jenter. Skiller fire år mellom våre. Yngste er 15 måneder nå og i det jeg kaller «busemannalderen». Så storesøster kan bli litt fortvilet innimellom over at minien er så voldsom. Men, samtidig, så ser vi jo hvor vanvittig glad de er i hverandre❤

  Bare å glede seg, mye å se frem til!

  1. Caroline

   Haha, busemann :p Tror ikke aldersforskjellen har så mye å si når alt kommer til alt, det er jo 5 år mellom meg og min storesøster, og det har alltid vært fint – til tross for enkelte store krangler i tenårene :I Haha! Men det er vel ikke til å unngå uansett :p Skal likevel innrømme at det blir veldig fint med to såpass tette jenter 🙂 Vi gleder oss til fremtiden 🙂

   Klemmer!

 3. Hvor er kjolen din fra? Den var veldig fin!

  1. Og gratulerer med jente!

 4. jeg skjønte det nesten da du en gang skrev at du skulle ta vare på alle klærna til nelia så nestemann kan bruke det og at du ikke har kjøpt så mye klær, tenkte det var pga du allerede har masse fra nelia:)

 5. Karoline

  Så utrolig hyggelig! Jeg har selv to søstre, ingenting i verden er finere enn å ha noen å dele ting med <3 Du stråler om dagen Caroline!

 6. Sara Katrin

  Så kjekt med ei ekstra jente i familien 😀 gratulerer så masse 😀

 7. Gratulerer så mye med å vente en jente til! 🙂 Hadde det på følelsen fra dag én, og nå er jeg bare dødsspent på navnevalget. Lykke til! Klem

 8. Så utrolig koselig! Gleder meg til å følge med videre, dere er en fantastisk fin familie. ❤️

 9. Gratulerer så mye med lillesøster Nelia og lille kommer til å bli bestevenner – så tett i alder! Helt herlig!

 10. Ingvild

  Så koselig det blir med en liten prinsesse til i hus! Hva synes Lars-Kristian om å få enda en datter? Skjønner jo at han/dere er like glade uansett hvilket kjønn dere får, men han hadde vel kanskje tenkt seg en fremtidig fotballspiller, haha 🙂
  Selv er jeg yngst av tre søstre, og da jeg kom til verden hadde pappa gitt opp håpet om å få en sønn. Men heldigvis for han så er jeg litt «tøffere» jente enn de to andre, og ble gjerne med og kjørte traktor, jogget i skogen, og jobbet på gården helt fra jeg var liten. Så alle i familien sier at «han fikk aldri noen sønn, men han fikk jo Ingvild, da».
  Lars-Kristian får vel ta med Nelia og den neste jenta på fotballbanen for å lære dem litt 😉 Gleder meg veldig til å vite hvilket navn dere har valgt til den lille!

  Ingvild

  1. man kan jo bli god fotballspiller selvom man er jente da?!

   1. Caroline

    Sant :p Lars-Kristian er forresten veldig glad for en jente til, han uttrykte ikke et ønske om det ene eller det andre 🙂

   2. Carina Marie

    Ja, ikke sant? Blir så irritert når folk bare tar det som en selvfølge at en jente ikke kan bli fotballspiller. Jeg er jente, 27 år og har spilt fotball siden jeg var 5. Hmmm, åssen kan det gå ann?

   3. Ingvild

    Det var ikke meningen å få det til å fremstå som at jenter ikke kan spille fotball. Jeg bare siktet til at det er «typisk» at menn ønsker seg en sønn som kan være med på det de selv interesserer seg for, som i Lars-Kristian sitt tilfelle er særlig fotball 🙂 Men han kan jo absolutt få med seg Nelia og/eller lillesøsteren på fotballbanen, ingenting er i veien for det! Slik er jo jeg et eksempel på «gutten faren min aldri fikk», som helt fra dag én har vært med på alt mulig slags arbeid og fritidsaktiviteter han selv liker, som ingen av søstrene mine ville vært med på 🙂

   4. Det er nå bare slik at kvinner ikke kan leve av fotballen, mens for en mann kn den være et godt lønnet yrke. Klart at kvinner kan spille fotball, men da må de ha jobb/utdanning ved siden.

 11. Så koselig med to jenter <3 De kommer nok til å bli bestevenner 🙂 Gratulerer så mye!

 12. Gratulerer med ei lita jente til =) Herlige nyheter <3 Ble så glad i mammahjertet når jeg ser det musse-bildet av deg og Nelia, da har jeg veldig lyst til å bare dra å hente lille i barnehagen. Men jeg må jo vente noen timer til 😉

 13. Congrats!!! I have 2 daughters under 3 years of age and they are already the best of friends (and are also very different from eachother!) who run the world

 14. Christina

  Gratulerer så mye med en jente i magen! Har selv 2 jenter hvor den yngste er like gammel som Nelia, og det er fantastisk! Gled deg! Nå venter vi jente nr 3 i september 🙂

 15. Jenter er en stor gave og jeg sikker på at Nelia blir en veldig fin storesøster❤

 16. Såååå stas, Caroline! Og for noen vakre bilder av dere <3 Gratulerer så masse til alle sammen<3

  Stor kos fra Rygge, som er både storesøster og lillesøster i en jenteflokk på 3:)<3

 17. Kari-Anne

  Hei og en fin dag til dere

  Gratulerer så mye med ei jente til I magen. Så gøy for Nelia.

  Hihi du veit hva dem pleier å si når man får jenter hihi….at mannen er en god elsker hihi

  Ha en strålende dag videre.

  Klem

 18. Så koselig! Gratulerer så masse <3!

 19. Det står respekt av at du ikke alltid følger skjema Caroline, og at du endret annonserings-tidspunktet til i dag. Det viser at du også kan glippe! Og du fortalte det jo på en måte selv, slik som du ønsket, selv om det var utilsiktet! Folk var nok ikke sikre på det før «glippen» , så dere har vært flinke til å holde det hemmelig. Men det innlegget som kom etterpå, om one-night-stands virket litt ut av det blå og var for kleint for meg, så har ikke lest hele, eller kommentarene på det. Men, uansett, ha en fin dag, og jeg kan skrive under på at det er fint med to jenter i søskenflokken! 🙂

 20. Gratulerer så mye med enda en jente ❤️❤️

  Og det er så mye hyggeligere å høre det fra deg enn fra media og spoilere i kommentarfeltet ☺️

  1. Caroline

   <3

 21. Carina Marie

  Blir nok ei søt litta tulle 😀

  Jeg har egentlig hele tiden trodd at det ble en jente til. Uka før (?) du avslørte at du var gravid så rydda du i skapet til Nelia og skrev noe sånt som at du »pakka ned noen kjoler i tilfelle en lillesøster i fremtiden» med blunkefjes » 😉 » etter.
  Herregud nå høres jeg ut som den stalkeren! haha, ikke meninga 😛 …hadde man bare huska sånne detaljer fra pensumbøker…

  Ha en finfin tirsdag 🙂

  1. Caroline

   Det tror vi også <3 Jeg har egentlig skrevet det hver gang jeg har ryddet bort Nelia sine klær, ettersom vi faktisk har pakket dem bort og tatt vare på dem helt fra starten av – sånn i tilfelle. Og dersom jeg ikke hadde skrevet det er det alltid noen lesere som lurer på hva jeg gjør med klærne :p

   Ha en fin tirsdag du også Carina Marie! 🙂

   Klem!

 22. Viktoria

  ÅÅ så koselig!! Gratulerer så mye! <3 Hehe jeg leste svangerskapsoppdateringen, men la ikke merke til noe. Redigerte du det etter på? Hvis ikke må jeg og å ha vært litt fjern, nå leser jeg ikke bloggen med "hva-er-kjønnet"øyne da 😉

  1. Caroline

   Jeg tok bort «u» i hun etter ca. 30 min. 😉

 23. Gratulerer!

 24. Har du bestemt navn til jenta? Iben er et nydelig navn <3

  1. Caroline

   Ja, det er vakkert 🙂 Det er ikke helt bestemt, men nesten 🙂

 25. Benedicte

  Så utrolig koselig! Jeg har selv en lillesøster med bare noen år mellomrom, vi har delt ALT opp gjennom årene. Jeg synes det er helt fantastisk med en bestevenn som alltid er der, uansett hva som skjer. og lenge siden jeg har kommentert her, men Nelia er blitt så stor og vakker (og utrolig lik sin far :D). Håper alt står bra til med deg, og at du har en fin dag <3

 26. Gratulerer så mye! Husker da jeg leste bloggen din da du gikk gravid med Nelia, før dere avslørte kjønnet, og jeg var helt sikker på at dere skulle få en gutt. Trodde det denne gangen også, haha 🙂 Så feil kan man ta! Nyt tiden videre 🙂

 27. Kristin

  Gratulerer, så koselig!
  At folk gidder å tipse media, det er for meg virkelig rart. Men du skal ikke se bort i fra at «media» leser bloggen din.

  Lykke til videre med svangerskapet – og Nelia, hun er virkelig skjønn.

 28. Gratulera så masse! Nelia kjem nok til ei bli ei super storesøster, og de fine og flinke foreldre! 😀
  Gler meg til å følge med på graviditeten vidare. Veldig spent på korleis navn lillesøster kjem til å få. Storesøster Nelia ha jo eit nydelig navn 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Tonje 😀

 29. Elisabeth

  Gratulerer så mye med en liten prinsesse på vei 🙂 Selv har jeg også to jenter. Eldste er knappe to måneder yngre enn Nelia og yngste blir 1 år neste måned. Stor stas, men samtidig hektisk. Nyt tiden med svangerskapet 🙂 Alle sier det og sant er det nok helt sikkert: Med to så tette som Nelia og lillesøsteren vil bli, får de nok mye glede av hverandre i oppveksten.

  Det er fint å lese oppdateringene dine ang graviditeten. Lykke til videre, blir spennende å lese hvordan resten av ventetiden din/deres blir 🙂

  Hilsen Elisabeth

  1. Caroline

   Vi gleder oss veldig! Ekstra stas blir det når lillesøster blir gammel nok så hun kan være med å leke, det gleder Nelia seg til allerede 😀

   Klem til deg!

 30. Marianne T

  Gratulerer så mye med en liten prinsesse til <3 Jeg tar jo alltid feil når jeg skal gjette kjønnet på barnet i magen! Trodde at dere fikk gutt denne gangen, og at jeg selv skulle få jente med både min nr. 1 og nr. 2. Tok grundig feil som så mange andre ganger 😀 De to søstrene kommer til å få masse glede av hverandre <3

  1. Caroline

   Jeg tok feil selv denne gangen, følte SÅ at det var en gutt av en eller annen grunn, kanskje fordi vi har Nelia fra før av og jeg synes det var vanskelig å forestille seg enda en prinsesse, jeg vet ikke 🙂 Det blir så koselig 🙂 Og denne magefølelsen er ikke helt til å stole på når det kommer til slike ting tror jeg :p

 31. How wonderful you will have a 2nd girl! Congratulations – and the pictures are so beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie <3

 32. Elisabeth

  Hei Caroline. Gratulerer så mye med en liten prinsesse på vei 🙂 Jeg har klart å skrive kommentaren min om dette innlegget under det forrige…, men jeg skriver like gjerne noen ord her også 🙂

  Stor stas med to så tette. Nyt tiden videre 🙂

  Elisabeth

  1. Caroline

   Ja, det blir veldig fint 🙂 Vi gleder oss! Stor klem!

 33. Gratulerer så mye! Jeg er også lillesøster, og det er såå koselig.

  1. Caroline

   Ja 😀

 34. Gratulerer igjen
  Så vakre bilder av deg og Nelia!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 😀

 35. Christine

  Så fine dere er! Og så fin du er Caroline! Håper jeg klarer å holde meg i like fin form ved et neste svangerskap, da jeg slet veldig med lavt blodtrykk og svimmelhet når jeg var gravid i fjor. Du er en inspirasjon 🙂 lykke til videre, og gratulerer med en til liten jente på vei ♡

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord 😀 Håper du slipper unna neste gang 🙂 Stor klem!

 36. Katrine

  For noen herlige bilder og gratulerer med jente i magen!
  Jeg har selv en storesøster og en lillesøster som jeg virkelig er glad i og er så glad jeg alltid har hatt venner for livet i søstrene mine! Nelia er heldig og tenk all gleden de får av hverandre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Katrine <3

 37. Gratulerer så mye <3
  Herlighet, ble litt satt ut da jeg leste at noen hadde tipset media.. Greit nok at man har vært litt nysgjerrig på kjønnet, men det kunne bare bli en av to liksom.. så med mindre du hadde hatt en Caitlyn Jenner i magen skjønner jeg virkelig ikke alt oppstyret. Haha 🙂 Gleder meg til å følge deg videre, og ikke minst hva navnet på den skjønne jenta blir. Nelia er jo så fint og unikt 🙂

  1. Caroline

   Haha :p Tror kanskje noen synes det var gøy at jeg røpet meg, de hadde i hvert fall mottatt print screen-bilder av «hun» før det ble til «h*n» :p Så de ringte og sendte sms for å spørre om jeg ville bekrefte, men jeg ønsket ikke å svare ettersom vi selvfølgelig vil fortelle dette selv 🙂 Tusen takk for så fine ord! Jakten på navn er i gang! Jeg hadde jo guttenavn klart fra forrige gang :p Synes det blir veldig vanskelig å finne et like fint navn som Nelia fikk, men vi er godt i gang og har nesten bestemt oss 😀 Stor klem!

   1. Jeg er litt overrasket og veldig glad for at media respekterte ønsket deres om å fortelle det selv. Syns ofte at de lekker ubekreftede rykter for å få klikk, men nå skal de jammen meg ha for å respektere ønsket deres 🙂 Jeg har i alle fall ikke sett noe i media, men så er jeg ikke på så mye sladdersider heller da 🙂

   2. Caroline

    Det var vel bare tv2 som skrev om det, at jeg muligens hadde røpet meg.. og det hadde jeg jo :p

 38. Gratulerer med en liten prinsesse på vei <3 Nelia kommer til å få seg en bestevenn for livet, og blir nok en fantastisk god storesøster! 🙂 Et søstre-bånd er noe helt spesielt! Min lillesøster betyr alt for meg. Blir spennende å følge med fremover 😀 God klem til deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, I.C! Vi gleder oss veldig til hun kommer <3

 39. Benedicte

  Du fortalte det jo selv! Gratulerer med en liten jente til

 40. Tonje Cathrine

  Gratulerer så mye med en liten prinsesse i magen. Fantastisk. Gleder meg til å følge deg videre. Stor klem

 41. Gratulerer 🙂
  Hadde et spørsmål jeg ville stille noen som har erfaring med chihuahua.
  Har tenkt på å skaffe meg en, og lurer på hvordan den passer sammen med barn? har lest at de går ikke så bra sammen.
  Har ikke barn enda, men det kan jo bli en dag.
  Er de slitsomme å ha? roter mye/ødelegger?
  Takk for svar.

  1. Caroline

   Så hyggelig! Hugo og Ronaldo er de beste vennene et menneske kan ha <3 Ettersom vi hadde Hugo før vi fikk Nelia, var jeg litt engstelig for hvordan det skulle gå. Hun kom jo på en måte og tok hans plass, for Hugo og jeg har jo et veldig spesielt bånd og han er veldig knyttet til meg. Han ble veldig sjalu, men jeg kjenner Hugo godt og vet at han aldri ville skadet Nelia (selv om man selvfølgelig aldri vet hundre prosent sikkert med dyr) Han viste det heller ved å gjemme seg under sofaen, være mer for seg selv og ved å overse henne. Dette pågikk ganske lenge, men etter hvert begynte han å nærme seg mer og mer. Det er først de siste månedene at de virkelig har blitt kompiser, selv om det fortsatt er en vei å gå. Nå logrer han når hun kommer hjem og vil gjerne bli strøket på og kost med 🙂

   Hugo har aldri vært slitsom, bare veeeeeeeldig kosete 🙂 Han bjeffer så å si bare under lek og har aldri vist tegn til aggresjon. Roter gjør han ikke og ikke ødelegger heller – med unntak av en bamse han har lekt masse med 😉

   Når det er sagt, så er det nok store forskjeller fra hund til hund, så jeg tror ikke at jeg sitter på fasiten :/

   Stor klem!

 42. Gratulerer! Jeg gleder meg til å følge deg videre, og få vite navnet på lille. Det er en hemmelighet du skal få fortelle selv hvertfall!☺️

 43. Gratulerer så mye med lille prinsessa i magen<3 Men tror TV 2 nyhetene må ha lite å skrive om når dette blir en nyhetssak:::)))))

 44. Gratulerer så mye med en jente til! Selv venter vi en jente tidlig i august og gleder oss masse! Lykke til videre med svangerskapet <3

 45. Gratulerer så mye med ei lita jente til, så koselig Dere har en spennende tid fremover, tipper Nelia gleder seg masse

 46. Gratulerer – 2 jenter er det aller beste 😉
  Har selv 2 jenter på 8 og 5 år, og hjertet sprenger når de er verdens beste venninner og setter i gang de morsomste rollelekene som finnes. Dog kan de krangle så klart, men det er helt normalt.
  Jenter er best – ingen protest! 🙂

 47. Gratulerer med en liten frøken i magen.
  Ekstra stas for Nelia å få en lillesøster. Og så praktisk for dere – ikke mye nytt av klær etc som trengs da.
  Og du, du fortalte jo kjønnet selv…hi..hi.. bare ikke planlagt:)

 48. Christine

  Sååå koselig <3 Gratulerer så masse. Blir helt rørt av de fine bildene av den fine lille familien dere har.

 49. Congratulions!!
  I’m getting a son in June. He will be my first baby.
  Maybe they will be a good match! Just kidding 😉
  Enjoy your pregnancy, and the shopping for your little girl.

 50. Elisabeth L

  Gratulerer så utrolig mye! Så glad på deres vegne! Alltid ønsket meg en søster ettersom det båndet virker ekstra spesielt<3 Nelia blir nok en super nydelig storesøster 🙂

 51. Gratulerer med jenta i magen! Det sies at de parene som passer best sammen får jenter 😉 Tror ikke at det er sant, men vi har alltid tullet med det i vår familie siden vi er 5 søstre 😀

 52. Gratulerer! Så moro med en lillesøster til Nelia. Har selv en lillesøster, og lillesøstre er gull verdt <3

  1. Caroline

   <3

 53. Gratulerer så mye 🙂 klem

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 54. Gratulerer så mye med lille jenta! Kan du legge ut sammenligningsbilde av magen da du gikk med Nelia og denne gangen? Fra samme uke 🙂

  1. Caroline

   Jeg tok så dårlig med bilder den gangen, men tror jeg har et fra uke 29 som ligger på bloggen i hvert fall 🙂

 55. Kristine M

  Link til bloggposten dukket opp på Facebook, og jeg måtte inn å kikke! Så spør jeg gutten min, Fillip, skal Nelia få en lillesøster eller lillebror? Og før siden får lastet sier han søster. Visste han det (altså at Nelia har fortalt det i bhg?) Eller var det bare gjetning?! Haha. Tillykke med den lille i magen! Veldig morro med et lite søsken

  1. Caroline

   Mye mulig hun har fortalt det i barnehagen altså, hun annonserte jo der at hun skulle bli storesøster da jeg var 16 uker på vei :p Haha! Tuusen takk, Kristine 🙂

   Klem 🙂

 56. Så koselig med en lillesøster! Tror Nelia og gullet i magen kommer til å få et godt forhold gjennom alle år <3 Jeg har trodde at du skulle få en jente hele tiden, ikke fordi du har tatt vare på klær, men fordi du er en typisk jentemamma (ikke noe vondt ment, det er bare fint). Jeg har en datter selv, å jeg tror at min neste også blir hente, fordi jeg er en jentemamma 😛

  Synes det er fint at du avslørte det, istede for å nekte for at du forsnakka deg litt, å slette innlegge, sånn som andre bloggere gjør. Ikke rart man forsnakker seg heller, når man er så stolt over lille i magen <3

  Gleder meg så mye til å følge deg videre, jeg har lest bloggen vær dag siden du begynnte med planlegging av bryllupet, å jeg skal følge deg helt til den dagen du slutter å blogge (selv om jeg håper det aldri skjer;)

 57. Ååå jeg bare visste det Gratulerer så masse med en prinsesse!!
  Går selv å lurer på om jeg har gutt eller jente i magen, på tidlig ul gjettet de at det var jente men tør ikke stole på det. Om 2 uker får jeg forhåpentlig vite Kos deg masse fremover med den voksende magen og tiden alene med kommende storesøster

  1. Caroline

   Masse lykke til! Det er en så spennende tid <3

 58. Line Marie

  Gratulerer sååå mye med den lille jenta i magen! <3 Du stråler, og er så innmari fin! Og søteste lille Nelia, hun kommer garantert til å bli en superskjønn storesøster! Ser jo ut til at hun er en veldig omsorgsfull, blid og snill jente, og da kommer hun nok til å ta godt vare på lillesøsteren sin også ^^
  Jeg så at du hadde skrevet "hun" i innlegget ditt, men tenkte at enten så er det en skrivefeil, eller så er det en liten glipp, uansett så er det ikke noe folk bør lage så mye oppstyr om. Herlighet, la dere nå få lov til å fortelle det når dere er klare. Er jo det som er mest stas, å kunne fortelle det selv! 🙂 Hvem tipser media om det liksom?! xD
  Masse lykke til i tiden fremover i svangerskapet <3
  Klem til deg og den herlige familien din <3

  1. Caroline

   Tuusen takk, Line Marie <3

   Stor klem til deg også!

 59. Kristina

  Gratulerer så mye! Lurer på hva slags grå caps du har på på Snapchat og hvor er den kjøpt???

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂 Gammel :/

 60. Camilla

  Gratulerer med tulle nummer 2 🙂 Så koselig!

  Jeg synes det er ekstra gøy å følge deg og bloggen din nå, siden jeg også venter min jente nummer 2, kun noen uker før deg. Forrige gang var jeg også gravid samtidig som deg, og plukket opp mange tips til innkjøp o.l underveis. Så kjekt 😉

  Jeg lurte på om du ville være så snill å dele navn dere har tenkt på og eventuelt bestemt dere for å ikke bruke? (Skjønner at dere ikke vil dele selve navnet dere skal ha;) Vi sliter SÅ med navnevalg denne gangen, og leter «desperat» etter inspo. Du/dere har jo så god smak, så tipper dere har noen gode forslag 🙂

 61. Synes å huske at du snakket litt om norønne navn tidligere, som «passet» litt til Nelia. Jeg gjetter litt på Nanna her nå, synes det er så fint:)

 62. Koselig med en jente til 🙂 og nå kan vel folk gi deg fred fra det trivielle gnålet en liten stund i hvert fall?! Helt til det nærmer seg termin da…
  Selv har jeg ikke søsken, og det var helt fint som liten, men som voksen er det et savn å være «alene» – selv om mannen har stor familie da 🙂
  Kos deg videre med magen! <3

 63. Gratulerer så masse 🙂 kan jeg spørre hvor kjolen er fra?

 64. Så koselig, gratulerer så mye 😀

 65. Ihhh kæmpe tillykke smukke Caroline!!! <3

 66. Som noen andre har skrevet og jeg også, du fortalte kjønnet selv. 😀 Gratulerer masse! 🙂

  1. Caroline

   Jeg mente bare at jeg ikke ville besvare hendelser fra media fordi de da hadde skrevet at jeg enten ikke hadde noen kommentar (og da ville det kanskje vært opplagt at det stemte) eller om jeg hadde bekreftet, så hadde jo de gått ut med det før jeg rakk det selv. Så jeg ville gjerne fortelle det selv på en ordentlig måte, det er jo tross alt det hyggeligste 🙂 Tuusen takk! 🙂

 67. Gratulerer med jente i magen:)
  Jeg var så sikker på at dere ventet en gutt, men jeg tar da ofte feil på sånne ting:)
  Her en dag skrev du noe om Nelia og prinsesse Sofia, og da tenkte jeg at de to navnene hadde passa godt sammen om dere skulle hatt en jente, så jeg er veldig spent på hva navnevalget blir til slutt.

  1. Caroline

   Sofia er så fint 🙂 Har en venninne som nylig fikk en datter med det navnet 🙂

 68. Marianne

  Så utrolig koselig 🙂 Er sikker på at Nelia kommer til å bli en flink og stolt storesøster. Veldig fine bilder av dere <3

 69. Emilie er et nydelig navn 🙂 Og Adea og Mileah 🙂

  1. Caroline

   <3

   1. susanne

    Synes Emelie er litt oppbrukt, men Emily er nydelig <3 Adea var veldig fint da!! Eller Nelia & Julia 🙂

 70. Å så koselig!! <3 Nydelige bilder av dikkon 😀

  1. Caroline

   Tuusen takk, Mona <3

 71. Gratulerer med lille jenta i magen

 72. Men åååååh! Vi har också två tjejer och det är såå mysigt!
  Miljoner grattis!
  Kram <3

 73. Gratulere med nok ei flott jente 🙂

 74. Så koselig med en liten jente <3 Jeg tippet at det var en liten søster i magen. Gratulerer så mye!

 75. susanne

  Å så koselig med liten prinsesse <3 Må le litt, for det var såå bombastiske kommentarer etter du la ut ultralydbildene, det var HELT klart en gutt! 😉
  Nydelige bilder, og så artig de ballongene var 🙂

 76. good luck … what is the dress the character when it is so beautiful and so are you 🙂

 77. Lill-Jeanette

  Gratulerer såå mye med enda en jente om noen måneder da men alikavel 😀 hun blir sikkert like nydelig som Nelia og foreldrene sine :))

  Elsker bloggen din og den kjolen du har på i dette innlegget er bare helt nydelig!! Er det en du har kjøpt i København nettopp?

  God klem fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk! Vi gleder oss veldig til å møte henne <3 Kjolen er fra BikBok 🙂

 78. Gratulerer! Jeg har forresten hørt at de beste elskerne produserer jenter, så… 😉 Tommel opp for LK 🙂

  1. Caroline

   Haha, det er treneren hans glad i å fortelle ham også 😉

 79. Grattis!
  Også må du fortelle hvor den nydelige kjolen din kommer fra!?

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂 Og tusen takk 😀

 80. Yvonne Rødningsby

  Så koselig med ei jente til. Vi har to jenter med 21 mnd mellomrom og det er så koselig. De har hatt og har så mye glede av hverandre. Nå er de 7 og ni år gamle. Den eldste heter Anna-Sofie og den yngste heter Amelie.

 81. Gratulerer så mye med ei jente til! Tenk så heldig dere nå er, som venter en frisk og rask jente til!:)
  Selv har jeg to jenter. Husker gubben sa med et stort smil da vi fikk vite kjønnet på nummer to for et år siden; «Hurra! Og jeg som er så glad i jenter!» Hehe, jordmor lo godt da ja:D
  Nyt ventetiden, oppussing av barnerom, alenetid med Nelia, shopping, kontroller og alt som hører graviditeten med:-)

 82. Gratulerer så mye med en jente til:-)))
  Så kos og praktisk i forhold til klær og eventuelt utstyr dere hadde til Nelia.
  Jeg har selv to jenter.En på 5 år og en på 4 mnd.Det er 4 år og 10 mnd i mellom de.
  Kos deg videre i graviditeten:-)

 83. Gratulerer så mye med en liten jente på vei <3

 84. Hei Caroline! Har fulgt bloggen din i oppturer og nedturen noen år. Og nå holder jeg på å studere media og kom over noen artikkler, og ble nyskjerrig hva du, som journalist, tenker om dette. (eksamenslesing er kjedelig, så morer meg med annet!)

  Den ene er dette stuntet om barn og påvirkning fra blogger: https://www.lisaisabella.no/

  Den andre artikkelen er om foreldre og deres barn i bloggsammenheng: https://m.side2.no/foreldre/–foreldre-bryter-sine-barns-rett-til-privatliv/5177374.html

  Klem/Emily

 85. Gratulerer!!

 86. Sunniva

  Gratulerer så masse med en liten jente på vei, veldig hyggelig! =) Spent på navnet 🙂 Ser du skriver at dere hadde to navn klare dersom det ble en gutt. Kan du røpe de? Eller kanskje greit å holde hemmelig i tilfelle det bli en tredjemann 😉

 87. Gratulerer så myere med en jente til! Så herlig med to jenter! Jeg har en på 4 1/2 år og en på 1 år og de har vært veldig knyttet siden første dagen! Og som dagene går får de mer og mer glede av hverandre ❤ og så er det veldig koselig å finne frem de gjemte klar!

 88. Gratulerer så mye 🙂 kjolen du har på deg var utrolig fin:) hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Så lenger opp nå at du svarte BikBok 🙂 hihi

  2. Bik Bok skriver hun jo..:)

 89. Så skjønnt med en liten søster, gratulerer!! 🙂

 90. Gratulerer så mye skjønneste dere! <3 Så herlig med flere familiemedlemmer 🙂 Har selv både storesøster og storebror, og det er så fint <3 Jo fler jo bedre 😀 Hehe! Gleder meg til å følge videre og lykke til 🙂 🙂

 91. Gratulerer såå mye med ei prinsesse til! <3 Er sikker på at hun kommer til å blir like skjønn som både deg og Nelia :-* Er så gøy å følge deg,for hele din "lille" familie er så herlig <3 Du ser også fantastisk ut! Stor klem fra en leser som alltid liker å lese bloggen din <3 Du er en stor inspirasjon for meg 🙂

 92. Åh, gratulerer så mye med en liten jente i magen! 😀 Så koselig <3
  Selv har jeg to storesøstre som har vært de beste, og ønsket litt en lillesøster for tulla mi. Men hun fikk en helt perfekt lillebror som er 23 mnd mindre. Og hun er jo bare verdens beste med ham! <3 Og lille Nelia er jo et godt halvår eldre enn tulla mi og forstår jo det mer så tror hun kommer til å bli en fantastisk storesøster for tulla. Gleder meg til å høre navnet. 🙂 <3
  Klem

 93. Grattis

  Grattis med jente to 🙂 apropos navn.. dere kan jo feks bare snu Nelia sitt navn «på hodet», Ailen.. Ailen Berg Eriksen.. Litt spesielt og ikke bare et sånn motenavn som alle skal ha for tiden 🙂

 94. Gratulerer med ei jente til <3
  Leit å lese noen har intr av å sende screenshot bare fordi du skrev "hun".
  Vi som har barn vet hvor fint det er å fortelle sånt selv, og også å holde det for oss selv så lenge vi selv ønsker.
  Ønsker deg lykke til med svangerskapet, og nyt tiden du er inne i og alt du har å glede deg til 🙂
  Du stråler virkelig 🙂 <3

 95. Gratulerer med en hente til. Har Nelia naturlige krøller, eller krøller du håret hennes?

  1. Caroline

   Hun har naturlig krøller, har ikke gjort noe med det her 🙂 Har vel krøllet det 3 ganger ila. hennes liv :p Om du ser bilder fra hun var helt liten, ser du at hun har hatt krøller siden hun begynte å få langt hår 🙂 Jeg hadde akkurat likt da jeg var liten, men de forsvant ettersom jeg ble eldre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *