♥ ♂ ♀♥

its a

Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å fortelle dere dette til bloggen fyller år senere denne uken, men ettersom jeg – med min tomme graviditetshjerne – likevel klarte å plapre i vei om kjønnet da jeg skrev innlegget om svangerskapsoppdateringen på søndag, kan jeg like gjerne fortelle det nå: vi skal få EN JENTE til! Nelia skal få en lillesøsterDet er rart å tenke på at hun inni magen min skal få samme plass som det jeg alltid hadde, som familiens lillesøster. Jeg er jo selv så heldig å ha en storesøster som jeg har et fantastisk forhold til og min er selvfølgelig den beste i verden. Men nå tror jeg faktisk at Nelia og Anette må dele på den førsteplassen fra august eller september av, da har vi to prinsesser i hus ♥ 

its a _1

its a _8

its a _3

its a _2

Det var altså ikke noe jeg gjorde med vilje og det var absolutt ikke meningen at jeg skulle skrive «hun» i bloggposten på søndag. Noen har også lurt på om jeg avslørte meg da jeg skrev at jeg hadde kjøpt nye kjoler til meg og magen – men da mente jeg faktisk at jeg hadde kjøpt noen nye kjoler som passer til meg og magen. Ikke at jeg hadde kjøpt kjoler til hun i magen også, for det gjorde jeg ikke da vi var i København 😉 Jeg pleier jo alltid å lese korrektur på innleggene mine, men denne dagen rakk jeg ikke. Vi skulle på kino, hadde utrolig dårlig tid og mamma ringte meg bare sekunder før vi gikk inn i kinosalen, og spurte om det var meningen at jeg hadde avslørt kjønnet på bitte lille. Takk og lov for mødre som følger med 😉 Men da hadde jo allerede innlegget ligget i en halvtime og media hadde visst blitt tipset av dere allerede, så jeg tenker at dagen i dag er en like fin dag å fortelle dette på Det er jo gjerne sånn at det er mest hyggelig å fortelle slike nyheter selv. 

its a _4

its a _7

its a _5


Vi gleder oss så mye til lillesøster kommer og er så spente på likheter og ulikheter på de to jentene våre ♥ Nelia kommer i hvert fall til å få en venn for livet og verdens beste lekekamerat ♥ 

139 kommentarer

 1. Gratulerer med jenta i magen! Det sies at de parene som passer best sammen får jenter 😉 Tror ikke at det er sant, men vi har alltid tullet med det i vår familie siden vi er 5 søstre 😀

 2. Gratulerer! Så moro med en lillesøster til Nelia. Har selv en lillesøster, og lillesøstre er gull verdt <3

  1. Caroline

   <3

 3. Gratulerer så mye 🙂 klem

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 4. Gratulerer så mye med lille jenta! Kan du legge ut sammenligningsbilde av magen da du gikk med Nelia og denne gangen? Fra samme uke 🙂

  1. Caroline

   Jeg tok så dårlig med bilder den gangen, men tror jeg har et fra uke 29 som ligger på bloggen i hvert fall 🙂

 5. Kristine M

  Link til bloggposten dukket opp på Facebook, og jeg måtte inn å kikke! Så spør jeg gutten min, Fillip, skal Nelia få en lillesøster eller lillebror? Og før siden får lastet sier han søster. Visste han det (altså at Nelia har fortalt det i bhg?) Eller var det bare gjetning?! Haha. Tillykke med den lille i magen! Veldig morro med et lite søsken

  1. Caroline

   Mye mulig hun har fortalt det i barnehagen altså, hun annonserte jo der at hun skulle bli storesøster da jeg var 16 uker på vei :p Haha! Tuusen takk, Kristine 🙂

   Klem 🙂

 6. Så koselig med en lillesøster! Tror Nelia og gullet i magen kommer til å få et godt forhold gjennom alle år <3 Jeg har trodde at du skulle få en jente hele tiden, ikke fordi du har tatt vare på klær, men fordi du er en typisk jentemamma (ikke noe vondt ment, det er bare fint). Jeg har en datter selv, å jeg tror at min neste også blir hente, fordi jeg er en jentemamma 😛

  Synes det er fint at du avslørte det, istede for å nekte for at du forsnakka deg litt, å slette innlegge, sånn som andre bloggere gjør. Ikke rart man forsnakker seg heller, når man er så stolt over lille i magen <3

  Gleder meg så mye til å følge deg videre, jeg har lest bloggen vær dag siden du begynnte med planlegging av bryllupet, å jeg skal følge deg helt til den dagen du slutter å blogge (selv om jeg håper det aldri skjer;)

 7. Ååå jeg bare visste det Gratulerer så masse med en prinsesse!!
  Går selv å lurer på om jeg har gutt eller jente i magen, på tidlig ul gjettet de at det var jente men tør ikke stole på det. Om 2 uker får jeg forhåpentlig vite Kos deg masse fremover med den voksende magen og tiden alene med kommende storesøster

  1. Caroline

   Masse lykke til! Det er en så spennende tid <3

 8. Line Marie

  Gratulerer sååå mye med den lille jenta i magen! <3 Du stråler, og er så innmari fin! Og søteste lille Nelia, hun kommer garantert til å bli en superskjønn storesøster! Ser jo ut til at hun er en veldig omsorgsfull, blid og snill jente, og da kommer hun nok til å ta godt vare på lillesøsteren sin også ^^
  Jeg så at du hadde skrevet "hun" i innlegget ditt, men tenkte at enten så er det en skrivefeil, eller så er det en liten glipp, uansett så er det ikke noe folk bør lage så mye oppstyr om. Herlighet, la dere nå få lov til å fortelle det når dere er klare. Er jo det som er mest stas, å kunne fortelle det selv! 🙂 Hvem tipser media om det liksom?! xD
  Masse lykke til i tiden fremover i svangerskapet <3
  Klem til deg og den herlige familien din <3

  1. Caroline

   Tuusen takk, Line Marie <3

   Stor klem til deg også!

 9. Kristina

  Gratulerer så mye! Lurer på hva slags grå caps du har på på Snapchat og hvor er den kjøpt???

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂 Gammel :/

 10. Camilla

  Gratulerer med tulle nummer 2 🙂 Så koselig!

  Jeg synes det er ekstra gøy å følge deg og bloggen din nå, siden jeg også venter min jente nummer 2, kun noen uker før deg. Forrige gang var jeg også gravid samtidig som deg, og plukket opp mange tips til innkjøp o.l underveis. Så kjekt 😉

  Jeg lurte på om du ville være så snill å dele navn dere har tenkt på og eventuelt bestemt dere for å ikke bruke? (Skjønner at dere ikke vil dele selve navnet dere skal ha;) Vi sliter SÅ med navnevalg denne gangen, og leter «desperat» etter inspo. Du/dere har jo så god smak, så tipper dere har noen gode forslag 🙂

 11. Synes å huske at du snakket litt om norønne navn tidligere, som «passet» litt til Nelia. Jeg gjetter litt på Nanna her nå, synes det er så fint:)

 12. Koselig med en jente til 🙂 og nå kan vel folk gi deg fred fra det trivielle gnålet en liten stund i hvert fall?! Helt til det nærmer seg termin da…
  Selv har jeg ikke søsken, og det var helt fint som liten, men som voksen er det et savn å være «alene» – selv om mannen har stor familie da 🙂
  Kos deg videre med magen! <3

 13. Gratulerer så masse 🙂 kan jeg spørre hvor kjolen er fra?

 14. Så koselig, gratulerer så mye 😀

 15. Ihhh kæmpe tillykke smukke Caroline!!! <3

 16. Som noen andre har skrevet og jeg også, du fortalte kjønnet selv. 😀 Gratulerer masse! 🙂

  1. Caroline

   Jeg mente bare at jeg ikke ville besvare hendelser fra media fordi de da hadde skrevet at jeg enten ikke hadde noen kommentar (og da ville det kanskje vært opplagt at det stemte) eller om jeg hadde bekreftet, så hadde jo de gått ut med det før jeg rakk det selv. Så jeg ville gjerne fortelle det selv på en ordentlig måte, det er jo tross alt det hyggeligste 🙂 Tuusen takk! 🙂

 17. Gratulerer med jente i magen:)
  Jeg var så sikker på at dere ventet en gutt, men jeg tar da ofte feil på sånne ting:)
  Her en dag skrev du noe om Nelia og prinsesse Sofia, og da tenkte jeg at de to navnene hadde passa godt sammen om dere skulle hatt en jente, så jeg er veldig spent på hva navnevalget blir til slutt.

  1. Caroline

   Sofia er så fint 🙂 Har en venninne som nylig fikk en datter med det navnet 🙂

 18. Marianne

  Så utrolig koselig 🙂 Er sikker på at Nelia kommer til å bli en flink og stolt storesøster. Veldig fine bilder av dere <3

 19. Emilie er et nydelig navn 🙂 Og Adea og Mileah 🙂

  1. Caroline

   <3

   1. susanne

    Synes Emelie er litt oppbrukt, men Emily er nydelig <3 Adea var veldig fint da!! Eller Nelia & Julia 🙂

 20. Å så koselig!! <3 Nydelige bilder av dikkon 😀

  1. Caroline

   Tuusen takk, Mona <3

 21. Gratulerer med lille jenta i magen

 22. Men åååååh! Vi har också två tjejer och det är såå mysigt!
  Miljoner grattis!
  Kram <3

 23. Gratulere med nok ei flott jente 🙂

 24. Så koselig med en liten jente <3 Jeg tippet at det var en liten søster i magen. Gratulerer så mye!

 25. susanne

  Å så koselig med liten prinsesse <3 Må le litt, for det var såå bombastiske kommentarer etter du la ut ultralydbildene, det var HELT klart en gutt! 😉
  Nydelige bilder, og så artig de ballongene var 🙂

 26. good luck … what is the dress the character when it is so beautiful and so are you 🙂

 27. Lill-Jeanette

  Gratulerer såå mye med enda en jente om noen måneder da men alikavel 😀 hun blir sikkert like nydelig som Nelia og foreldrene sine :))

  Elsker bloggen din og den kjolen du har på i dette innlegget er bare helt nydelig!! Er det en du har kjøpt i København nettopp?

  God klem fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk! Vi gleder oss veldig til å møte henne <3 Kjolen er fra BikBok 🙂

 28. Gratulerer! Jeg har forresten hørt at de beste elskerne produserer jenter, så… 😉 Tommel opp for LK 🙂

  1. Caroline

   Haha, det er treneren hans glad i å fortelle ham også 😉

 29. Grattis!
  Også må du fortelle hvor den nydelige kjolen din kommer fra!?

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂 Og tusen takk 😀

 30. Yvonne Rødningsby

  Så koselig med ei jente til. Vi har to jenter med 21 mnd mellomrom og det er så koselig. De har hatt og har så mye glede av hverandre. Nå er de 7 og ni år gamle. Den eldste heter Anna-Sofie og den yngste heter Amelie.

 31. Gratulerer så mye med ei jente til! Tenk så heldig dere nå er, som venter en frisk og rask jente til!:)
  Selv har jeg to jenter. Husker gubben sa med et stort smil da vi fikk vite kjønnet på nummer to for et år siden; «Hurra! Og jeg som er så glad i jenter!» Hehe, jordmor lo godt da ja:D
  Nyt ventetiden, oppussing av barnerom, alenetid med Nelia, shopping, kontroller og alt som hører graviditeten med:-)

 32. Gratulerer så mye med en jente til:-)))
  Så kos og praktisk i forhold til klær og eventuelt utstyr dere hadde til Nelia.
  Jeg har selv to jenter.En på 5 år og en på 4 mnd.Det er 4 år og 10 mnd i mellom de.
  Kos deg videre i graviditeten:-)

 33. Gratulerer så mye med en liten jente på vei <3

 34. Hei Caroline! Har fulgt bloggen din i oppturer og nedturen noen år. Og nå holder jeg på å studere media og kom over noen artikkler, og ble nyskjerrig hva du, som journalist, tenker om dette. (eksamenslesing er kjedelig, så morer meg med annet!)

  Den ene er dette stuntet om barn og påvirkning fra blogger: http://www.lisaisabella.no/

  Den andre artikkelen er om foreldre og deres barn i bloggsammenheng: http://m.side2.no/foreldre/–foreldre-bryter-sine-barns-rett-til-privatliv/5177374.html

  Klem/Emily

 35. Gratulerer!!

 36. Sunniva

  Gratulerer så masse med en liten jente på vei, veldig hyggelig! =) Spent på navnet 🙂 Ser du skriver at dere hadde to navn klare dersom det ble en gutt. Kan du røpe de? Eller kanskje greit å holde hemmelig i tilfelle det bli en tredjemann 😉

 37. Gratulerer så myere med en jente til! Så herlig med to jenter! Jeg har en på 4 1/2 år og en på 1 år og de har vært veldig knyttet siden første dagen! Og som dagene går får de mer og mer glede av hverandre ❤ og så er det veldig koselig å finne frem de gjemte klar!

 38. Gratulerer så mye 🙂 kjolen du har på deg var utrolig fin:) hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Så lenger opp nå at du svarte BikBok 🙂 hihi

  2. Bik Bok skriver hun jo..:)

 39. Så skjønnt med en liten søster, gratulerer!! 🙂

 40. Gratulerer så mye skjønneste dere! <3 Så herlig med flere familiemedlemmer 🙂 Har selv både storesøster og storebror, og det er så fint <3 Jo fler jo bedre 😀 Hehe! Gleder meg til å følge videre og lykke til 🙂 🙂

 41. Gratulerer såå mye med ei prinsesse til! <3 Er sikker på at hun kommer til å blir like skjønn som både deg og Nelia :-* Er så gøy å følge deg,for hele din "lille" familie er så herlig <3 Du ser også fantastisk ut! Stor klem fra en leser som alltid liker å lese bloggen din <3 Du er en stor inspirasjon for meg 🙂

 42. Åh, gratulerer så mye med en liten jente i magen! 😀 Så koselig <3
  Selv har jeg to storesøstre som har vært de beste, og ønsket litt en lillesøster for tulla mi. Men hun fikk en helt perfekt lillebror som er 23 mnd mindre. Og hun er jo bare verdens beste med ham! <3 Og lille Nelia er jo et godt halvår eldre enn tulla mi og forstår jo det mer så tror hun kommer til å bli en fantastisk storesøster for tulla. Gleder meg til å høre navnet. 🙂 <3
  Klem

 43. Grattis

  Grattis med jente to 🙂 apropos navn.. dere kan jo feks bare snu Nelia sitt navn «på hodet», Ailen.. Ailen Berg Eriksen.. Litt spesielt og ikke bare et sånn motenavn som alle skal ha for tiden 🙂

 44. Gratulerer med ei jente til <3
  Leit å lese noen har intr av å sende screenshot bare fordi du skrev "hun".
  Vi som har barn vet hvor fint det er å fortelle sånt selv, og også å holde det for oss selv så lenge vi selv ønsker.
  Ønsker deg lykke til med svangerskapet, og nyt tiden du er inne i og alt du har å glede deg til 🙂
  Du stråler virkelig 🙂 <3

 45. Gratulerer med en hente til. Har Nelia naturlige krøller, eller krøller du håret hennes?

  1. Caroline

   Hun har naturlig krøller, har ikke gjort noe med det her 🙂 Har vel krøllet det 3 ganger ila. hennes liv :p Om du ser bilder fra hun var helt liten, ser du at hun har hatt krøller siden hun begynte å få langt hår 🙂 Jeg hadde akkurat likt da jeg var liten, men de forsvant ettersom jeg ble eldre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *