da eksen la seg i feil seng

Da jeg surfet gjennom min daglige dose nyheter og sider på sosiale medier i dag tidlig, kom jeg over noen som hadde delt en link fra nrk p3 og deres serie One Night Stand. Jeg har hørt om denne serien med flauser som har hendt i fylla, ettersom denne radiokanalen alltid er på i bilen med mindre jeg hører på lydbok. One Night Stand skal være lytternes egne historier som har blitt filmatisert og jeg har kjent pute-tv varsellampene lyse bare ved å lese om det, men denne morgenen tok jeg meg likevel tid til å se et par historier. Haha! Det er jo så pinlig og jeg er ganske sikker på at mange av historiene dessverre er en realitet for flere enn den ene som har sendt den inn.

shoot_8

Dette fikk tankene til å pirke borti mitt eget one night stand-liv før jeg møtte Lars-Kristian, og jeg kommer faktisk ikke på noen pinlige episoder, med mindre jeg har fortrengt dem. En og annen flau walk of shame har jeg selvfølgelig vært gjennom og det i seg selv er jo ikke gøy – vaklende på høye hæler med putehår og inntørket mascara på vei nedover Bogstadveien. Walk of shame er med andre ord en perfekt beskrivelse. Det jeg derimot husker veldig godt er en annen hendelse som fant sted den gang da jeg datet en annen. 


the story

Vi hadde vært sammen i noen måneder og ettersom mamma og pappa bodde store deler av sommeren på hytta, var vi ofte hjemme hos meg alene – da fikk vi nemlig sove på the master bedroom. En helg med dårlig vær bestemte likevel mamma og pappa seg for å komme hjem en tur, så vi flyttet ned på soverommet mitt igjen. Den samme natten våknet jeg plutselig av at mamma stod over sengen min. 

– Caroline? prøvde hun forsiktig. Så enda en gang: Caroline! 

Jeg var helt i ørska og skjønte ingenting. La kjapt merke til at plassen ved siden av meg i sengen var tom. Jeg satt meg opp og ventet på resten av setningen. 

-Ja? spurte jeg. 

– Har du og xxx kranglet? Eller? Har det hendt noe? 

Nå måtte jeg grave dypt i det trøtte topplokket mitt. Kranglet? Nei, det hadde vi ikke gjort.

– Hvorfor tror du det? Hva da?  

– Han ligger oppe i sengen ved siden av pappa, skjønner du, sa mamma og nesten humret samtidig som bekymringen i stemmen var ganske stor. 

talk

For det første: hvorfor i ALLE DAGER skulle han legge seg i sengen til foreldrene mine om vi hadde kranglet? Altså? Ved siden pappa i sengen deres?! Og hva i alle dager GJORDE HAN DER?!? 

Jeg holdt på å dø, skulle ønske det var et sort hull i sengen ved siden av meg som jeg kunne rulle nedi og var jo livredd for at han lå der ved siden av pappa uten en tråd i tillegg. Herregud!! 

Mamma hadde nemlig våknet av en fremmed stemme, dette var altså mr. X som pratet i søvne, noe han gjorde relativt ofte. Hun hadde reist seg opp i sengen og først hadde hun ikke skjønt noen ting ettersom hun verken gjenkjente stemmen eller så noen. Så oppdaget hun en arm som ikke var pappa sin og deretter min daværende kjæreste trykket inntil pappa, sovende. 

Jeg måtte opp og vekke ham, og han gikk nesten i søvne ned i sengen min igjen. Morgenen etter konfronterte jeg ham, men han mente at han ikke husket noe som helst. Enda godt for ham, tenkte jeg! Han var en som gikk ganske ofte i søvne og min teori er at han var oppe for å gå på do og deretter havnet i sengen med pappa (haha – DØR) av ren vane – vi hadde jo sovet der mange dager på rad. 

Det verste er kanskje at jeg måtte tidlig avgårde på jobb dagen etterpå, så han ble igjen med mamma og pappa for å spise frokost! Haha, unnskyld! Heldigvis kjente de hverandre ganske godt og mine foreldre er kanskje verdens kuleste, så det var null stress. Men likevel har denne «historien» blitt en slager på flere sammenkomster hjemme og ikke bare hos meg, men hos venninner også! Haha! Mr. X forblir selvsagt Mr. X når dette fortelles om, men det er jo episk! Kanskje den flaueste episoden i mitt liv, så jeg vet ikke om han faktisk hadde sovet gjennom alt den hendelsesnatten eller om han bare fornektet det hele 😉 


Har du noen pinlige hendelser å dele? Do it! Legg gjerne igjen din historie i kommentarfeltet, hadde vært kjempemorsom lesing på en mandag – både for meg og de som leser bloggen 🙂 

75 kommentarer

 1. Jeg har en, hahah..

  Da jeg var sammen med min første kjæreste, var det (som for de fleste) utrolig stas. La oss bare si det sånn at vi kosa oss en del og at vi sjeldent gikk utenfor soverommets fire vegger. En kveld da jeg var hos han og vi lå i sengen (…) var vi antakeligvis så opptatt av oss to og det vi holdt på med, at vi ikke hadde hørt at mammaen hans hadde ropt utallige ganger at middagen var klar. Så det som da skjer, er at idét hun tar opp døra for å si at «NÅ ER DET MAT», så knekker hele senga til exen MED oss NAKNE oppi, i stykker……. Herregud så FLAUT!!

  Etter den dagen, brukte mammaen til exen et kosteskaft (hahahha) og dunket opp i taket for å si fra når det var mat. Huff, jeg flirer fortsatt!!

  1. Caroline

   Hahahaha! :p

 2. Ine Engevold

  For en fantastisk hysterisk morsom hendelse, jeg lo så tårene trillet 🙂

  1. Caroline

   Haha! Var så flau :p

 3. Åhhh tack tack för den historien vi skrattar så att vi gråter här 🙂 Härliga start på veckan med denna underbara historia och vilka coola föräldrar du har.. Ha en finfin måndag Kram

 4. Jeg hadde hatt en one night stand med en gutt som jeg syntes var utrolig hot , så når sjansen bydde seg igjen året etter nølte jeg ikke. Problemet var at vi hadde drukket litt den kvelden, så vi var ikke helt ved våre fulle fem. Selve økten var elendig, og det endte opp med at vi bare avsluttet den, så bare det var egentlig ganske flaut … Vi sovnet, men i løpet av natten våknet jeg av at jeg skalv noe inni granskauen. Hele kroppen min ristet, og jeg ble livredd. Prøvde å vekke han ved siden av meg, men det var klin umulig. Vi var i et hus med andre ungdommer, så jeg prøvde å vekke de, men ingen ville hjelpe. Så jeg endte opp på do, hvor jeg skalv og skalv og skalv. Etter en times tid begynte det heldigvis å roe seg ned, så jeg gikk tilbake til sengen for å sove. Men da trodde mr. hottie (i søvne) at jeg var en kosebamse eller noe, for han begynte å holde rundt meg med armer og ben, og han holdt hardt fast. Jeg trodde jeg skulle dø, for vekten hans ble så utrolig tung etter en stund. Tilslutt fikk jeg lirket meg litt unna han, og kunne endelig sove igjen. Da jeg våknet neste dag, kjente jeg meg litt rar. Så jeg løftet på dyna og fikk meg litt av et sjokk. I løpet av natten hadde hele kroppen min blitt helt blå!! Hele meg var dekt av blåmerker, og jeg var så utrolig stiv og øm. Jeg begynte å telle, og talte 86 (!!!!) store og små blåmerker over hele meg, hvorav 60% befant seg på beina mine. Selvfølgelig var dette på sommeren, så jeg hadde bare med meg lette sommerklær, så du kan tenkte deg at jeg så fin ut … Det viste seg at kroppen min hadde reagert på blandingen ibux (som jeg hadde tatt litt tidligere på dagen) og alkohol. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde tatt ibux når jeg begynte å drikke, men jeg glemmer det aldri igjen!

  Haha, kanskje ikke verdens morsomste historie, men veldig flaut for meg. Tanken på den elendige sexen og alt som skjedde etter på, får meg til å bli helt rød og varm i fjeset …

  1. Caroline

   Whaaat?!? Stakkars deg :O

 5. Jeg har en som er så flau!! Dette er en one night stand opplevelse..

  Jeg hadde møtt en fyr (la oss kalle han X her og) og ble velvillig med han hjem da kjemien var på topp. Vi hadde begge vært åpne med våre seksuelle preferanser, og var begge tent på en litt røff behandling… Kremt. 😛

  Etter vi kom hjem begynte vi å kline og turen gikk inn til soverommet der vi kledde av hverandre i takt med klining. Da jeg omsider var helt naken, stod jeg foran senga og han dytter meg ned så jeg detter bakover.

  I det jeg traff kanten hørte jeg et stort knekk!!! Og det var så vondt! Jeg har aldri i mitt liv hatt det så vondt før, haha. Så jeg begynte å gråte og vri meg i smerte mens han stod der forvirra som bare det! Jeg kikker på kneet, og der har hele kneet gått ut av ledd. Hele benet så deformert ut. (uff, haha) Så nå freaker vi begge ut, da! Og her ligger jeg da: naken, redd, deformert og i ekstreme smerter!

  Hele greia endte med at jeg halta meg rundt i mange uker etterpå. Jeg så han aldri igjen! 😛

  1. Caroline

   nei, fy søren :O så ille :O

 6. Jeg har flere av disse faktisk, haha! Holder på å dø hver gang jeg tenker på dem, men mest av latterkrampe altså.

  En gang ble en fyr med meg hjem, han var i militæret der jeg studerte og egentlig livredd for å ikke rekke inn i leiren til dagen etter. Men fulle-meg klarte å få han med hjem. Det ene førte til det andre, men i det sekundet vi var ferdig dro han på seg klærne og LØP tilbake til leiren! HAHAHA…

  Den andre er litt værre 😛 Rebusløp i fadderuka og etter litt for mange vodka-battery blei det litt vel mørkt (i huet mitt). Vennina mi ville kjøre hjem selvom hun også hadde drukket. Vi ente opp med å krangle høylytt i storgata om at hu ikke fikk lov å kjøre i fylla. To fyrer fra militærleiren hadde sagt at vi kunne få bli med dem «hjem». Og akkurat da var jeg overbevist om at det var en god ide, venninna mi derimot var ikke overbevist! Heh… Men det ente opp med at vi ble med hver vår militærdude hjem. Hva tenkte jeg med? Dagen etter våkner jeg opp og skjønner INGENTING. Aner ikke hvor jeg er og aner ikke hva han jeg deler seng (70 cm seng!) med heter. Heldigvis ringer venninna mi fra telefonen til han hu ble med hjem til han jeg ble med, og han sier navnet sitt når han tar telefonen. Puh! Haha 😛 Men nå kommer den flaueste biten, turen ut av militærleiren er ikke akkurat en drømmesituasjon for å si det sånn… Alle de blikkene man får og aller flauest turen ut av porten!!! Herregud! Vi måtte identifisere oss for å gå ut av porten til portvakta, og vi hadde jo ikke noe militært å indentifisere oss med 😛 portvakta gliste godt for å si det sånn…

  Hahahaha, blei en lang kommentar, men gliser godt av de to historiene i dag 😀

  1. HAHAHA, dette må jo være tidenes walk of shame!!! Ler meg ihjel.

 7. Hahahahaha så utrolig morsom historie! Digger at du deler sånne ting også!

 8. Hahaha! For en fantastisk historie Caroline. Det var et herlig avbrekk midt oppi eksamenslesing. Bra for han at han tydeligvis har godt sovehjerte! Håper du får en fin dag.

 9. Blodig one night stand

  Jeg ble med en type hjem til han etter en fuktig tur på byen.
  Det gikk heftig for seg på soverommet i mørket og vi begge sluknet raskt etterpå.
  Dagen etter våknet jeg først. Dagslyset trengte gjennom persiennene og når jeg så meg rundt var det blod i hele senga, håndavtrykk og dramerker med blod på veggen og i vinduskarmen! Trodde jeg skulle omkomme på stedet.
  Da hadde jeg altså fått mensen under akten og i stummende mørke ble ikke det oppdaget.
  Herregud så flaut!!!
  Jeg lå musestille ei stund og prøvde å tenke ut en plan på hvordan jeg skulle løse problemet. Fant ut at det ikke var noen vei utenom når hele senga og dyna var full av blod også, men snek meg inn på badet og fant fram en klut.
  Hadde heldigvis krisetampong i veska!
  Listet meg inn på rommet igjen og begynte å vaske vinduskarmen, men når jeg begynte på veggen (han så selvfølgelig innerst) våknet han! Hadde bare lyst å grave meg ned!
  Han tok det heldigvis veldig fint, sa det ikke var noe å gjøre med, at det er sånt som skjer og fikk lagt sengetøyet til vask mens jeg vasket ferdig veggen, huff!
  Fikk tatt en sårt trengt dusj (selv om jeg fortsatt bare ville rømme åstedet) og så bestilte han pizza til oss før jeg tok en aldri så liten walk of shame hjem. Snill og kul type som jeg møtte igjen faktisk 😉

  1. Hahaha! LOL. Klassisk. Morsom. LOL!!!

 10. Haha, så ufattelig flaut! Tror jeg hadde dødd om jeg var eksen din! Jeg har selv en historie fra en mørk natt. Jeg ble med en jeg hadde hatt en stor crush på en god stund hjem fra byen. Jeg husker svært lite fra selve kvelden, men jeg våknet på natten hjemme hos han og måtte veldig tisse. Dessverre bodde han i studenthusene på Blindern i Oslo, der jeg var veldig lite kjent. Og han hadde ikke eget toalett på rommet sitt. Naken og full tok jeg bare på meg et lite håndkle som dekket så vidt det som var nødvendig før jeg tuslet ut av rommet hans på leting etter toalettet som var i en annen etasje og i enden av gangen. Da jeg får satt meg ned og tisset kommer jeg på at jeg har glemt å legge merke til hvilket rom han bodde på.. Heldigvis var det veldig sent og jeg møtte ikke på noen i gangene, men jeg måtte likevel gå i to etasjer og banke på hvert rom og spørre etter Gunnar.. Jeg er glad jeg var fortsatt omtåket av alkohol, hvis ikke hadde jeg dødd av skam.. Overraskende mange i det studenthuset som ikke låser døren sin om natten.

 11. Hahaha! Jeg var hjemme hos en ONS og etter en grei økt stod vi ute på trappa for å røyke. Mens jeg stod der, kjente jeg at jeg brygget på en fis. Jeg tenkte at jeg sikkert kunne smyge den ut helt lydløst, men det var en skikkelig braker 😉 Herregud, så pinlig! Jeg døde faktisk litt der og da! Og hans kommentar var jo episk da: «Jøss, det var sjarmerende…» Jeg har aldri sett fyren igjen 🙂

  1. Hahaha. KLASSIKER!!

  2. hahaha, guri malla, nå lo jeg høyt. skal ikke være lett å være sjarmerende og feminin jente og menneskelig samtidig nei! (we all know the struggle!) 😛 huff a meg

  3. Haha, jeg dauer!! SÅ flaut!!!

 12. Kristin

  Jeg har en morsom historie!

  Jeg og eksen hadde vært sammen i par uker, og vi sov hos han.
  Det her var vel første gang jeg sov hos en gutt og første gang _det_ skulle skje.
  Vi var nyforelsket, klærnene forsvant fort og hyrdestunden var elendig (haha! Uff!). Jeg merket at noe gjorde vondt der nede, men tenkte bare at det er sikkert bare fordi dette er første gangen. Jeg fikk jo heller ikke sjekket dette siden det var bemørkt i rommet og broren hans hadde okkupert baderommet, så jeg bare la meg for å sove.
  På morgen våknet jeg før han og sjekket fort hva dette kunne være. Og til min store skrekk, var det ett stort blodflekk midt på lakenet. I skrekkens øyeblikk bare la jeg meg rett ved siden av (jeg har en tendens å ligge høyt oppe i sengen, så flekken var litt høyt oppe) og latet som jeg hadde blødd neseblod i løpet av nattaen. Dette var jo ett kjent fenomen at jeg kunne plutselig blø neseblod.
  Eksen gikk fem på og til dags dato tror han fremdeles det 😉

 13. Haha! Gud så fantastisk å lese! Fortsett med slike innlegg + jeg liker godt gravid oppdateringene!

  Kjempe god jobb du gjør. Stå på videre!

  STOR KLEM

 14. Hahaha dritbra!

  Jeg har også en småflau en… Jeg og det som nå er samboern, var i starten av forholdet (da jeg fortsatt bodde hjemme) litt for opptatt av kos. kremt. En gang var vi ganske høylytte for ingen var hjemme. Trodde vi. Viste seg at pappa hadde kommet hjem uten at vi hadde hørt det. Det var en ganske pinlig frokost dagen etterpå for å si det sånn. Alle visste, men ingen sa noe.

 15. Uff, dette begynner å bli noen år siden, men det var med en veldig hyggelig mann jeg hadde kjent i noen uker. En kveld møtes vi på byen og det bare blir til at vi ender opp hos han. I 69 blir han veldig ivrig og «thruster» oppover, slik at jeg brekker meg på ham. Jeg syntes dette var så utrolig flaut at jeg bare fortsetter med mitt og suger opp igjen det jeg hadde spydd på ham. Æsj! Jeg fortalte ham hva som hadde skjedd, og han lo bare. Det la ingen demper for resten av kvelden heldigvis, haha.

  1. Anniken

   HAHAHAHA Hanne, jeg ler meg ihjel!! Helt klart dagens latterkrampe, fin start på mandagen!

 16. Hehe så kleint! Men morsom historie i ettertid og ikke så rart den historien blir dratt opp igjen og igjen 😉 Bra du har en kul mamma hehe tenk som hun lurte med en ekstra mann oppi senga si 😉 Ha en fin mandag 🙂

 17. Hahah Off! Så pinlig
  Har faktisk en historie, denne er så sykt pinlig!
  Men var sammen med en gutt, noe vi hadde vært i et par mnd, og jeg skulle nedover til han etter familiemiddag hos tanten min! Jeg satt meg på bussen nedover og gledet med egentlig veldig! Men etterhvert som bussen begynte å kjøre ble jeg så fryktelig kvalm og hele meg begynte å riste, magen min laget de rareste lydene ever! Småflaut, men tenkte at litt frisk luft ville hjelpe, men jeg gikk av bussen og luften hjalp ikke, sto bare å krummet meg og hadde så vondt! Men så gikk det over, så jeg dro opp til han! Og i det sekundet jeg legger meg i sengen begynner jeg å svette og magen å lage de rareste lydene, og han ser litt rart på meg! Så jeg bestemmer meg for å bare gå på do, til ingen nytte! Går fram oh tilbake et par ganger før jeg kommer inn på badet og det virkelig kommer ting fra begge veier, var så jævlig dårlig! Hadde ikke med meg noe skifte ellernå, og sto mest bare i skrekk på badet! Han skjønte at noe var galt, banket på oh måtte ringe mamma for å hente meg da jeg hadde blitt ganske så matforgiftet! Så når jeg dro måtte han stå å vaske på bade etter meg, vi lo bare av det i ettertid! Men Gud som jeg skammet meg der og da Ikke akkurat den beste situasjonen å være i med noen man er nyforelsket i hahaha

 18. Har en fra tidlige år jeg også.

  Jeg var 17 og det hadde nettopp blitt slutt med min første kjæreste og min store kjærlighet, så jeg hadde ei venninne på besøk hjemme hos min mamma, hun var ikke hjemme, og jeg fant det for godt å drukne mine sorger i alkohol (Y)

  Utpå natten kom min søster hjem etter å ha vært på byen, hun hadde med seg typen sin, ei venninne og en kar hun hadde dratt med seg.
  Min venninne og jeg satt da i pysj i stuen, småbeduggede, og jeg med ett tårevått ansikt, herlig.

  I løpet av kort tid begynner da han ene karen å legge all sin oppmerksomhet på meg, hvilket på den ene siden jeg ikke forstod all den tid jeg så ut som ett takras der jeg satt og sippet over min eks, i tillegg var det jo trossalt ei annen han hadde blitt med hjem.
  Men samtidig slukte jeg til meg den oppmerksomheten jeg fikk i all min missery…
  Min søsters venninne tok jo naturlig nok ikke dette så pent, så hun ble rasende på både han og meg og dro hjem.

  Etter litt tid gikk jeg og min venninne og la oss på rommet mitt, jeg i min seng, og hun på en gjesteseng rett ved siden av.
  De andre fortsatte nach ute i stuen ved siden av.

  Vi sovnet av, men plutselig våkner jeg av at da han her karen har lagt seg i sengen sammen med meg, og har begynt å gni seg inntil hoften min….
  Jeg lå der, småfull, forvirret og litt usikker på hva jeg skulle gjøre, fjernet hendene hans fra meg, men han ga seg liksom ikke med jukkingen mot hoften min….
  Jeg forsøkte å få tak i venninnen min som lå rett ved siden av, men hun snorket taktfast videre.

  Plutselig så sier han hest til meg «åå åå nå kommer jeg, hvor vil du ha meg»?
  Haha jeg holdt på å ramle av kloden og klarte bare å utrykke «eh, vekk herfra!»
  to sekunder etter kommer «mannen» på 26 i buksene sine jukkende mot hofta mi……

  Har møtt vedkommende noen ganger på byen i ettertid, en noe skamfull kar som alltid slår blikket i bakken når vi møtes…hahahaha

  1. Hmm, dette høres i mine øyne ut som et overgrep?!

  2. nei fysj, han bør være flau. sånn oppfører man seg ikke, grenser jo til seksuelt overgrep

 19. Elsker at du deler sånne her historier! Syns bloggen din virkelig har blitt mer interessant i det siste, og du ser så glad og fornøyd ut.. <3

  Jeg hadde en gang et one night stand rimelig(!) full, i tillegg til at jeg var ganske ung og ikke så erfaren på flaska. Hehe! Det endte selvfølgelig med at jeg kastet opp utover hele senga midt under greia :O Over hele han, og hele senga. Han gikk i dusjen, og jeg LØP hjem til nærmeste venninne!

 20. Takk for den historien! Latterkrampen starten ved «dårlig vær» og at foreldrene dine kom hjem, så fortsatte det bare for hver setning. Faktisk så lo jeg så fælt at jeg ikke kjente igjen min egen latter!

  Min kanskje pinligste historie er todelt og skjedde hos min første ordentlige kjæreste, vi ble sammen i en alder av 16 år, men dette var kanskje et år eller to senere (var sammen i 5 år).

  Siden han egentlig ikke bodde hjemme lengre, sov vi på det som var blitt omgjort til et kontor/gjesterom.

  Første del: vi våknet tidlig en morgen, og vel..ganske tente begge to, men siden moren og hennes kjæreste lå på rommet tvers over gangen var vi STILLE! Det som skjer, akkurat i det han blir ferdig er at «svigemors» kjæreste, vi kaller han A, kommer inn døra… Jeg river tak i dyna, og min stakkar kjæreste, midt i sin..*kremt* ekstase.. Blir på mystisk hvis ferdig over hele fronten min med et kaos av dyne og panikk rundt seg.. I stede for at A trekker seg ut og beklager, fryser han. Så der ligger vi i et kaos, ingenting synlig, men tydelig hva vi gjorde, mens han står som forsteinet å ser på oss, dvask og bleik eldre manns kropp, i det som til daga dato har vært det mest usexy antrekket jeg har sett..grå, slitt truse, ikke bokser, truse! Jeg er den første til å si noe, og kommer med noe så passende som «eh…god morn A».. Hvorpå han, nå rød som en tomat, sier «god morn ja..skulle bare..» og fortsetter inn i rommet og henter det han skulle hente!!!

  Andre del er litt senere samme dag, hvor min «svigermor» kommer ut fra kontoret. Vi sitter å ser på tv, og hun ser på min daværende kjæreste å sier «det er greit du er forkjølet, men å la snytepapiret ligge ved sengen er ikke særlig hyggelig ovenfor M (meg)». Vi ser rart på hverandre, før vi begge blir to røde tomater og min kjære heldigvis klarte å si «eh..ja, det hadde jeg glemt».. Hvorpå «svigermor» ser hvor utilpassede vi er og svarer «det papiret er ikke snytepapir er det?»…
  For å si det sånn, etter at A hadde forlatt rommet den morgenen, hadde vi trengt papir til noe annet…ikke fordi min kjære var litt forkjølt, og selvsagt glemt å kaste det etterpå…
  Der og da, hadde jeg mest lyst til å bare slå opp med hele familien hans og rømme til et annet land.. For en dag…

  Vi lo godt av det i ettertid i alle fall…

 21. Haha, er så herlig de gangene du byr litt «ekstra» på deg selv, er morsomt med glimt fra fortiden/hverdagen 🙂 Må legge til at svangerskap er helt nydelig på deg, du stråler virkelig for tiden =)

 22. Mariann

  «Hvorfor skulle han legge seg i senga ved siden av foreldrene mine om vi hadde kranglet?» Ha ha, jeg ler så jeg griner!! Takk for dagens latterkrampe!

 23. Hehe.. Så utrolig bra!! :-))
  En kompis av meg opplevde nesten det samme, han hadde en jente hos seg en natt som gikk i søvne for så å legge seg naken midt mellom moren og faren i deres dobbeltseng. Herregud, jeg hadde daua!! Haha

 24. Haha, så morsomt 🙂
  Jeg har og en historie som involverer min mor og min eks. Han var allerede min eks da episoden inntraff, men vi møttes i hjembygda på en fest på et tidspunkt vi begge var single, og da festen var slutt så inviterte jeg på nattmat på min mors alltid rikholdige kjøkken. Vi spiste, og det ble etterhvert riktig så trivelig der på kjøkkenet, faktisk såpass trivelig at vi plutselig befant oss bøyd over kjøkkenbordet, jeg foran og han bak.. Og like før ehh..høydepunktet.. så hører vi plutselig det går i en dør. Jeg rekker akkurat å hvese til ham: «stå i ro!» før vi snudde på hodet og fikk se mamma i kjøkkendøra.. Han hadde jo buksene på, og er en stor kar, så jeg var skjult foran ham, så bakfra kunne det se ut som om han bare stod og holdt rundt meg. Vi snudde hodene og smilte til mamma og sa hei, og hun smilte og sa «Å hei, er det dere?» «Ja vi skulle bare ha oss litt nattmat» svarte jeg. Idet jeg sier det faller buksa til eksen ned og beltespenna smeller i gulvet, og han står der med blanke messingen vendt mot mamma. «Ehhh…åja… Kos dere da!» sa min hun før hun flirende snudde og gikk. La oss si det slik, det var veldig stille under frokosten dagen etterpå, haha.

  1. Haha, fantastisk godt beskrevet!! Jeg ler så jeg griner!

 25. Fantastisk, en av de bedre historiene på lenge. Shit, så flaut ;D

 26. Episk historie, LOL, jeg kan ikke huske at jeg noen gang har hørt en så fantastisk morsom historie. Og samtidig så søtt. For noen fabelaktige foreldre du har;) Kult at du deler;)

 27. Hahaha!! Jeg elsker sånne «moro-innlegg»! Du er så utrolig god på å formulere deg og gjenskape øyeblikk slik at det blir lett å sette seg inn i og man kjenner seg på sett og vis igjen. Dette gjorde dagen min litt bedre, faktisk 😀

 28. Iselin E

  Hahaha, dævver!
  Jeg var sååå forelska i en fyr jeg møtte under studiene, og endelig, etter noen ukers bekjentskap så inviterte han meg ut på date. Kvelden endte hos han, og vi var edru. Ting utvikla seg, og under akten så klarte jeg å dunke hodet mitt i nesa hans. Han insisterte på at det gikk fint, så vi fortsatte. Plutselig kjente jeg blodsmak i munnen, noe han og gjorde, så vi skvatt fra hverandre samtidig.
  Og han fossblør neseblod! Både jeg og han hadde blod smurt utover munn og hake, det så heilt grusomt ut!
  Vi hev på oss noe klær og stormet ut på badet for å vaske oss, og selvfølgelig møter vi kompisen hans som han bor sammen med i baderomsdøra. Han stod bare og gapte, haha! (glemmer aaaaldri det ansiktsuttrykket)
  Det var sååå flaut der og da, vi var jo edru og jeg hadde gleda meg så sykt. Men det gikk fint, og hei – nå har vi vært sammen i snart 4 år! Uten noen flere True Blood-hendelser, vel og merke!

  1. Haha!! 😀

 29. Haha så komisk, akkurat det samme skjedde med pappa da han og mamma var yngre! 😀 Pappa gikk og la seg (i søvne ;-D) splitternaken i senga med mormor og morfar.. haha, huff! Fortsatt like morsom historie selv om det nå er maange år siden 😉

 30. er det mulig?!

  Okei jeg starter bare rett på:
  1.En venninne var ute med sin kjæreste og hun ble veeldig full. Hun er en morsom jente som kødder…på en helt aen måte enn oss normale! Hu sto å flørtet lenge med en DJ på en uteplass, og flørtingen og (køddingen) førte til litt klining (det er dette som er kødd og morsomt, i hennes øyner) så mens hun klinte me han råkule DJen, såg noen av kompisene dette og fortalte det til kjæresten.
  2. På vei hjem hadde dun fortall DJ-mannen, og truffet en ny…. han her tok hun med HJEM og hun huske ikke en dritt.
  3. Kjæresten kom hjem, fant henne NAKEN i sengen, med han andre (som var merkelig nok påklegg,lol).
  4. Dagen etter våkner hun og står opp, det hun ser er sminke som er knust over alt, og hun tror hun er blitt sinnsyk, og har gjort dette i fylla. Det er også masse sminke og lipgloss i den nye vesken hennes.
  5. Kjæresten våkner og konfronterer henne om alt!

  At hun 1. Klinte med en DJ
  2. Han viste BILDE av hun og han duden i senga!!!!! HAHA Som jeg endra har lagret ;)))) Og 3. Det var kjæresten som hadde knust all sminken og smørt den utover Gud hvet :)!
  (Ps: de er sammen enda)

 31. isabelle

  Hahaha, det der er nesten likt min historie.. Som jeg hadde fortrengt helt til jeg leste historien din 🙂 jeg overnattet ofte hos venninnen min når samboeren hennes var i militæret, og da sov jeg alltid sammen med henne i dobbeltsenga dems.. En helg samboeren hennes var hjemme, hadde vi fest, hvor jeg endte i senga med kameraten hans, på gjesterommet.. Jeg var forferdelig full, det ska sies.. Etter, kremt, endt akt, går jeg på do, i undertøyet, og mens jeg er på do går venninnen min på kjøkkenet for å ta noe å drikke.. Og jeg går og legger meg i senga dems, inntil samboeren hennes.. Hahahaha.. Våkner av at venninnen min spør forsiktig, isabelle, hva gjør du her?? Og jeg skjønte virkelig ingenting.. Samboeren hennes hadde ikke merket det engang.. Endte i tidenes latterkrampe for venninnen min og meg, mens Samboeren og kameraten skjønte ingenting.. Haha.. Ååå, var så gøy og være ung og gal asså 🙂

 32. Susanne

  Hahaha, så herlig å høre at du byr på deg selv! 😀 Jeg er snart 17 år, og er fortsatt jomfru… Jeg føler meg som en av de få rundt meg, og aner ikke hvordan jeg skal gå fram for å få meg en «type». Jeg er ganske beskjeden til vanlig, så regner med at det mest sannsynlig kommer til å skje på/etter en fest, hehe. Har du noen tips til «den første gangen»? Digger bloggen din btw! Ha ei fin uke! Klem <3

 33. Susanne

  Haha!
  Jeg leste forresten «da Eriksen la seg i feil seng! Hehe:)

 34. Therese

  Haha det var det roligaste jag hört/läst på länge!

 35. Min historie er så pinlig at jeg nesten ikke tør å fortelle den!
  Det var mange år siden, jeg hadde vært på byen med venner og crushed mitt på den tiden. Dessverre viste han seg å være en skikkelig douche og han hadde (igjen) stukket av med en annen dame og jeg var helt knust. Så jeg bestemte meg for å stikke hjem.

  Gråtende på vei nedover mot taxi holdeplassen møter jeg en hyggelig fyr som lurer på hva som var galt. Jeg forteller historien og han kommer med noen trøstende ord. Jeg takker for støtten og sier at jeg skal hjem. Da spør han plutselig: vet du ikke hvem jeg er? Jeg svarer som sant er at jeg ikke har peiling! Det viste seg at han var en fotballspiller på et litt kjent lag i Norge, men uinteressert i fotball som jeg er måtte jeg igjen beklage. Han blir litt sjokkert og bare ok!!

  Vel nede ved taxi holdeplassen ser vi at det er milelang kø og han spør hvor jeg bor, det viser seg at vi skal litt i samme retning så han foreslår å finne en pirattaxi vi kan ta sammen. Vi finner en eldre fyr som spør om vi trenger skyss og hopper inn. Vel hjemme hos meg betaler jeg min del og går ut av taxien, i det jeg lukker døren bak meg i blokka kommer «den kjekke fotballspilleren» (jeg kaller han bare det) bak meg og banker på døra, jeg slipper han inn og etter ser jeg at en rasende pirattaxi sjåfør kommer løpende , så vi løper opp i leiligheten. Det viser seg at han har bare stukket uten å betale mer, så vi ler og låser oss inn i leiligheten min.

  Vel, vi drakk litt mer, hadde sex og sovnet etterhvert. Dagen etter våkner jeg av at mobilen hans ringer, han tar den og jeg hører tydelig barnesstemmer i andre enden. Pappa, hvor er du?
  Hahaha, jeg holdt på å daue, han sier at han kommer hjem snart og spør om han kan snakke med moren deres, så finner han på en ræva historie om at han ble med gutta på laget på nach hos en av de, og sovnet på sofaen.

  Jeg visste ikke om jeg skulle gråte eller le, så jeg spør da, er du gift og har barn? Han bare: ja, 3 stykker faktisk, men det visste du jo, jeg er jo ganske kjent 😮 Og jeg bare NEI! Som sagt så aner jeg ikke hvem du er, men da skal jeg ringe en drosje til deg !!

  Man skulle jo tro historien ender her, men et par dager senere ringer han meg, han har heeelt Noia på telefonen og ber på sine knær om at jeg ikke må fortelle dette til noen, jeg forteller han at det virkelig ikke er blant mine stolteste øyeblikk og at jeg ikke har noen planer om å dele det videre.
  Så spør han om hva jeg gjør hvis jeg ble gravid, jeg beroliger igjen med at sjansen for det er minimal (vi brukte kondom og jeg går på p-piller) da spør han om jeg kan love han at jeg kontakter han om det alikevel er sånn og at han lover å betale for alle kostnader jeg måtte ha i forhold til abort :-p

  Herregud, jeg lo høyt og forklarte at han ikke skulle stresse med det. Vet ikke helt om det hjalp for etter sesongen byttet han fotballklubb og flyttet fra byen :-p

 36. Det kan jeg tenke meg var både flaut og utrolig pinlig 😛
  Jeg merker at jeg ble små flau når jeg leste denne historien 😛

 37. buhhu.. Føles ut som du har mye færre innlegg fortiden 🙁 savn! Haha 🙂

 38. Så utrolig morsom historie! 😀
  Jeg har en på lur jeg og… det må være det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv..
  Jeg hadde vært på fest da jeg gikk på skole på vestlandet, og endte opp med å låne en madrass på gulvet på gjesterommet der festen var. Kunne jo ikke komme full opp på internatet må skjønne.. hehe. Den kvelden der hadde jeg drukket hinsides mye. Så mye at jeg ikke husker siste del av kvelden..
  Da jeg våknet opp, kjente jeg at noe var fuktig.. hele buksa mi var våt! Jeg hadde fått mensen ila natta.. et par dager tidligere enn forventet så hadde heller ikke med tampong.. jeg som hadde vært så smart og tatt på meg en hvit bukse kunne jo ikke traske opp på skolen med den på meg. . Den dag i dag er dette noe jeg skammer meg over, men jeg stjal faktisk en joggebukse fra skapet på gjesterommet og lånte den opp til skolen. Dagen etterpå så tok jeg en råsjangs og ringte til han som hadde hatt festen og sa at jeg hadde fått låne en bukse av han pga jeg sølte øl på meg den natten. (Tenkte at han var for full til å huske det uansett. ..) og HELDIGVIS så husket han det ikke, men spurte meg hvem som hadde sovet på madrassen inne på gjesterommet.. jeg svare selvfølgelig «Aaaaaner ikke.. jeg våknet opp på gulvet i stua jeg» :p Har aldri fortalt noen om denne historien, så dette er første gang :p hehe.

 39. Haha, så artig historie! Hadde jeg ikke sittet på en stappfull buss da jeg leste om din opplevelse, hadde jeg brølt høyt av latter. Og så morsomt å lese alle kommentarene/historiene i tillegg! 🙂 🙂 🙂

 40. Camilla

  Tusen takk for en god latter etter en drittdag! Så utrolig morsomt og overraskende innlegg fra deg, slike leser jeg mer enn gjerne flere av 😉 god natt!

 41. Haha, denne historien var helt fantastisk! Elsker at du åpner deg opp og forteller slike ting også!

 42. CecilieV

  Hei <3

  Må bare spørre, bare for å være sikker.
  Min farmor har diabetes, men har sykt lyst til å smake isen din 🙂

  Kan diabetikkere spise isen din?

  Tusen takk

 43. Synes det kommer så få oppdateringer fra deg for tiden… 🙁 akkurat som du ikke er like strukturet som før:(

  1. Caroline

   Alt har sine grunner og det er ikke alltid lett å være på jobbreise, være gravid og ha en liten jente på 2 år 😉 Da er det i hvert fall veldig viktig å være strukturert 😉

   1. Hihi. SELVFØLGELIG poster du ikke ALLTID like mange innlegg.. Ingen kan jobbe fulltid hver dag hele året rundt. I tillegg til barn og mage. Det er en selvfølge. Egentlig burde du tatt deg mer fri hehe <3

 44. Dette var hysterisk morsomt! Jeg fortalte historien din til moren min også og vi begge lo så mye at vi gråt 😀 Del gjerne flere slike historier Caroline!

 45. Ingvild

  Hahahah, utrolig bra 😀

 46. Hahahaaaaah jeg ler fortsatt

  1. Caroline

   :p

 47. Cathrine

  Lurer på hvorfor du blogger så lite for tiden? Venter spent på nye innlegg, men ofte er det bare ett eller to innlegg for dagen, og dersom et av de er reklame så sveiper jeg bare forbi. Det er mye mer interessant å lese om ditt dagligliv med mann og barn osv. Har forståelse for at du kan være sliten pga graviditet og når Nelia krever litt ekstra oppmerksomhet:) Har selv en jente på snart 2 år.

  1. Caroline

   Jeg har oppdatert mindre forrige uke og i går fordi det var helligdager, fordi Nelia var syk og fordi jeg var ute og reiste. Kom hjem først i går kveld og dro jo forrige onsdag. Det er vanskelig å gjøre flere ting på en gang dessverre og når jeg i itllegg ikke er hjemme er det mye som skal klaffe for at ting skal gå på skinner. Mye avhenger også av nettdekning, og den var jeg ikke heldig med i København for eks. :/ Men nå er jeg hjemme igjen og ting blir som før! Ser virkelig fram til det selv, har MYE å ta igjen!

   Klem!

 48. Birgitte

  Hahahah, dette gjorde dagen min, sammen med de morsome kommentarene på dette innlegget! 😀

 49. -Hahah, for en morsom historie! :p

  Jeg var med en gutt hjem en gang fra byen og ting skjedde. Vi var begge ganske fulle.Husker ikke så mye fra den kvelden, verken jeg eller han. Jeg våknet i 9-tiden og jeg fikk helt panikk og vekket han ved siden av meg og sa: tenk om jeg er blitt gravid nå!!Det tok ikke han så ille. Det hadde jo vært koselig og begynte å snakke om at jeg kunne flytte inn til han osv. Jeg fikk enda mer panikk og brøyt ut: Det kommer ikke til å skje! Vi må til apoteket nå! :p Helt hysterisk. Og der stod vi på apoteket for å kjøpe angrepspille. Det er noe av det flaueste.. Da jeg skulle betale, så sier han: Jeg betaler! Det var jo min feil. Ble så flau og gikk ut av butikken og han kom etter meg med posen i hånden :p

  1. Hahahaahah, det som var morsomst med denne historien var jo faktisk at du måtte kjøpte ANGREPSPILLE :p hahahha! Damn you autocorrect? 😛

   1. Caroline

    Haha :p

 50. Har du link til den serien? Finner den ikke :((

 51. Uforberedt

  Jeg har en ganske morsom historie, som er desto mer pinlig for meg.
  Sommeren 2013 ble noen venninner og jeg kjent med et par gutter som var noen år eldre. Vi var 17 år, hadde akkurat blitt så gamle at foreldrene våre lot oss være lenge ute, og guttene, i midten av tyveårene, var kjekke, veltrente og ..erfarne. Etter et par utflukter, fester og byturer med dem ble spenningen mellom min utkårede og meg ganske så intens, så vi snek oss unna de andre og hjem til leiligheten hans. Det skal sies at vi hadde drukket mye, og jeg, som var ganske uerfaren, hadde nok drukket meg litt ekstra til mot. Vi kom i gang og alt var fint. Plutselig kjentes ting litt annerledes.. Jeg skjønte etterhvert at han hadde puttet …utstyret sitt et sted som jeg ikke hadde forventet. Altså: Uforberedt analsex. For første gang. Men jeg var så full, så jeg bare ble med på det, og alt gikk faktisk ganske bra.
  Etterpå så jeg at jeg hadde noen ubesvarte anrop fra bestevenninna mi, jeg ringte henne opp og hun fortalte at faren hennes, som skulle hente oss, ventet. Jeg løp tilbake til henne og vi hoppet inn i bilen. Jeg kunne ikke vente med å fortelle henne hva som hadde skjedd, og lente meg inntil henne for å (trodde jeg) hviske «Nå er jeg ikke jomfru i toern lenger heller!!». Meeeen så viste det seg at jeg snakka litt høyere enn jeg trodde, og det tok ikke mange sekundene før jeg innså at jeg sa det akkurar litt for høyt. Blikket jeg møtte til faren hennes i sladrespeilet avslørte mistanken min om at han hadde hørt hva jeg sa. Ganske tydelig. Det ble 30 ubekveme minutter i bilen, og jeg synes fortsatt at det er flaut å være på besøk hos henne.

 52. Haha. Elsker innlegget. Håper du kommer med flere slike ærlige innlegg<3 Kjekt å lese om denne siden av deg.

 53. Jeg hylflirer!!! Hahaaaaa!

 54. haha, kjedde det noe mere. likte inlegge

 55. Litt nærvepirrende tur hjem da,? Ikke for å toppe alt, men vist du kaller det pinlig. da er dette pinlig. Jeg er 42, du var 17. jeg var nettop i london med tur med klassen til den elste datteren min, hun kom i kontakt med en gammel gris på tinder.com eller f-foxx som var antagligvis i 40 årene. plutselig stod jenten oppå hotel romme med grisen, å spurte etter penger til bowling, Jeg satt med rektoren på skolen å 2 andre foreldre. Jeg tar ofte smerte medisin av legen(kun av legen) jeg tar det på grunn av smerter fra en ulykke da jeg var18. jeg blir litt borte i 7 min, av å til sovner jeg. Jeg har ikke lov å kjøre bil. I det de sto der forran meg, alså den gamle grisen å jenten. Dette var det jeg sa jeg, her har du 100 p kos dere. Smertestillende i ordets rette forstand. De andre spurte hva kjedde nå likson. Da gikk de opp for meg hva som hadde kjedd. Tror du jeg følte meg pinlig ovenfor de andre foreldrene. Følte meg som en elendig mor.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *