gravidoppdatering: uke 26 (25+3)

uke 26 week to week

Bedre sent enn aldri! På torsdag var jeg 25 fullgåtte uker og på fredag gikk jeg inn i uke 26! Kjenner at jeg gleder meg til jeg er i uke 30, da begynner det liksom å nærme seg for alvor 😉 Ettersom jeg har vært på reisefot i flere dager allerede, har det vært vanskelig å få til denne oppdateringen som planlagt og det var en utfordring i dag også, men jeg fikk likevel tatt noen bilder mellom slagene, så håper jeg dere liker det som det er og er klar for et litt mer ordentlig innlegg i neste uke igjen 🙂 


hello week 26 

termin: 4. september 2016. 

hvor langt på vei: nå er 62,8 prosent av svangerskapet overstått, dagene bare fyker avgårde og jeg glemmer nesten at jeg er gravid, spesielt når jeg er inne i uker som den vi nettopp har vært inne i. Travle dager og stappet plan gir meg ikke tid til å tenke på noe annet enn hva jeg må og skal – og det kan være både fint og litt skummelt. Fint fordi tiden til vi møter den lille blir mindre for hver dag, skummelt fordi jeg ofte glemmer å kjenne etter liv og fort kan bli litt bekymret. Heldigvis er det mye liv når jeg først bestemmer meg for å kjenne etter og det gjør meg umiddelbart roligere. Jeg er i graviditetsmåned 7 og 2. trimester – snart siste trimester! Tenk på det! 

dager igjen av svangerskapet: jeg har vært gravid i 177 av 282 dager og har altså 105 dager igjen 🙂 Alltid når det snakkes om 100 dager tenker jeg så på Big Brother-perioden. Var det noen som så på det? De skulle jo være i huset i 100 dager maks – jeg satt som klistret til skjermen gjennom hele første sesong og elsket det! 

babyen er så stor som: en grønnkål! Jeg fant dessverre ingen grønnkål i butikkene i dag, men denne tilsvarer ca. det samme selv om det er en crispysalat. Da jeg var 25 fullgåtte til jeg er 26 fullgåtte – altså til torsdagen – går vekten til bitte lille fra 810 gram til 930 gram. Lengden er 22 cm. fra sete til isse og 31 cm. i full lengde  I denne perioden dukker øyevippene opp og øynene kan snart åpnes og lukkes 🙂 Barn som fødes for tidlig har stor sjanse til å overleve nå og det er alltid så fint å tenke på ♥ 

uke26_4

ukens must have(s): støttestrømper! Å, fytti! Jeg hadde tidenes traske- og gådag på torsdag i tillegg til at jeg stod og stod på fotoshooten, så føttene mine var forferdelig vonde og superhovne da vi omsider kom tilbake på rommet den dagen. Kunne presse fingrene langt inni i leggen og de la igjen et fint søkk… Da var støttestrømpene mine gull verdt! De fikk føtter og legger tilbake til normal størrelse igjen før jeg skulle legge meg, så amen til dem! De er gull verdt under flyturer også og blir alltid med i vesken min når jeg skal reise – gravid eller ei. 

kjenner du mye til den lille mageboeren: JA! Det gjør jeg virkelig og det er så koselig  For et par dager siden var det så vanvittig mye bevegelser og liv da jeg nettopp hadde lagt meg at jeg helt automatisk måtte reise meg opp og begynne å gå rundt. Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at h*n la seg i hodeleie allerede. 

hvordan har treningsuken vært: om jeg skal regne fra fredagen og forrige oppdatering, så har den vært helt ok. Jeg hadde gode økter frem til 17.mai, men etter det har jeg ikke gjort annen trening enn å traske rundt i København og på Bogstad her i Oslo. Trening er ofte vanskelig å få til når du har et barn som  ikke er bra eller er på jobbreise, men jeg satser på å starte på ny frisk fra i morgen – selv om jeg ikke er hjemme 🙂 Gleder meg allerede! Skal bli så godt! 

plager: dette er dere kanskje lei av å høre, men halsbrann plager meg fortsatt på høyt nivå 😉 Heldigvis er det hjelp å få, men når det nå har vært mye fridager og apotekstengt har jeg faktisk tydd til love hearts-tipset fra dere og det funker jo til en viss grad! Perfekt med noe som kan kjøpes overalt 🙂 

kjønn på babyen: ♥♥♥ 

hvordan sover du om natten: bra! Når jeg først sovner om kvelden (dette kan ta litt tid når bitte lille bestemmer seg for å holde fest hver gang jeg legger meg ned) så sover jeg stort sett natten gjennom med unntak av når jeg har helt i meg mengder med vann før sengetid 😉 

fødselsforventninger: dette har jeg faktisk ikke sjenket en tanke hele uken, før akkurat nå. 

ukens cravings: gi meg juice i alle varianter! Jeg er så glad vi har en juicemaskin hjemme så jeg kan mekke mine egne, men på tur i København er det heldigvis ikke noe problem å  få tak i heller, så jeg har drukket mer enn nødvendig hele uken. Her i Oslo dukker jo Joe & The Juice opp stadig flere steder for tiden også, så det passer meg ypperlig 😉 

uke26_3

humør: tipp topp, men jeg blir fortere sliten når jeg er på reise nå enn når jeg reiser utenfor svangerskapet. I tillegg har vi jo dessverre sovet ganske dårlig i noen dager på rad ettersom Nelia har hatt så vondt i munnen sin, så denne uken har jeg vært litt sliten. Men humøret har vært fint da, ingen klaging fra mannfolket heller 😉 

vektøkning: jeg har ikke veid meg siden forrige oppdatering, så jeg vet ikke helt om jeg har gått opp noe mer. Skal til jordmor på fredag og får en korrekt oppdatering på dette da 🙂 

innkjøp: ikke noe mer er kjøpt inn til mageboeren, men jeg fikk kjøpt noen fine kjoler til meg og magen da jeg var i København 🙂 

kontroll: fredag! Da skal jeg til jordmor og det gleder jeg meg til 🙂 Note to self: husk urinprøveglass + å faktisk bruke det! 

strekkmerker: nei 🙂 

uke 26 how big


♥♥♥ 

152 kommentarer

 1. HUN !! Du røpte deg C 🙂 …. Hvis ikke hadde jeg trodd at hun hadde lagt seg i hodeleie allerede 🙂 🙂

 2. DU HAR SKREVET HUN!!!

 3. «hun la seg i hodeleie allerede»… 😉 Kjenner godt til den forbaska halsbrannen.. Ligger en uke foran deg, og de siste ukene har det blitt virkelig ille.. Kjennes ut som om noe etser bort, hihi 🙂 Får vel bare tygge love <3 og holde ut 🙂 Fin uke til dere!

 4. Kristin

  Elsker disse oppdateringene! Så koselig å følge med deg. Veldig spent på kjønnet til den lille 🙂

 5. «hvis ikke hadde jeg trodd at HUN la seg i hodeleie allerede»?? 🙂

 6. Natalie

  «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. »

  Hun? 🙂

 7. Obs, var det meningen? Du har røpet kjønnet…;)

 8. Du sa «hun»

 9. Jeg tror du nettopp røpte kjønnet 😉 gratulerer!

 10. Martine

  Så koselig at dere venter en liten jente <3

  Hvis dette ikke er tilfelle så vil jeg anbefale deg å ta en titt på denne setningen : Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede.

  <3 Martine

 11. Oi grattis med jente da:)

 12. Hei! Trenger ikke å publisere denne kommentaren. Du skriver «hun» opp i teksten ang hodeleie. Ettersom dere vil holde kjønnet hemmelig så bør dere endre det raskt:)

 13. Eva Catrine

  Jeg tror du røpte kjønnet i dette innlegget 🙂 Ville bare si ifra, i tilfelle du ikke vil ut med det ennå. Men du skreiv at du trodde ‘hun’ la seg i hodeleie

 14. Øææ, røpte du deg nettopp nå?<3 Et sted i teksten her skriver du nemlig "h*n"( altså, om du tar det bort og ikke mente å røpe deg så bør jo ikke jeg røpe deg igjen, haha). Men isåfall, gratulerer<3 og er det ikke det, så gratulerer da og<3 Graviditet er jo så fantastisk uavhengig av kjønn! Vi er heldig som får oppleve det, selv om det kan være fryktelig slitsomt også når man har plager som halsbrann:)<3

  Stå på videre, Caroline! Morsomt å følge deg i København og eventyrene dine. Også er jeg latterlig svar for gravidoppdateringene da. Hehe<3

  Stor kos fra Rygge

  1. Mente latterlig svak selvsagt. iPhone x)

 15. Er det ei jente? Ser du skriver at du hadde trodd at hun la seg i hodeleie allerede. Du er ivertfall utrolig flott som gravid<3

 16. Oi, tror nettopp du røpet kjønnet på babyen!

  «Kjenner du mye til den lille mageboeren: JA! Det gjør jeg virkelig og det er så koselig ♥ For et par dager siden var det så vanvittig mye bevegelser og liv da jeg nettopp hadde lagt meg at jeg helt automatisk måtte reise meg opp og begynne å gå rundt. Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun(!!!!!) la seg i hodeleie allerede.»

  Er det en til jente du venter? 😀

 17. Marita :)

  Hei! Vil først og fremst si at du ikke trenger å godkjenne denne kommentaren, men ville bare gjøre deg oppmerksom på at du har skrevet at du skulle trodd «hun» hadde lagt seg i hodeleie. Om du ikke ønsker å annonsere kjønnet enda, så te kte jeg å si i fra, slik at du kan endre det om det var en glipp 🙂 du har en flott blogg!

 18. Oi! Spoiler alert! Gratulerer så mye med ei jente til! 😀

 19. spennende! 🙂

 20. Du ser strålende ut :). Gleder meg til å lese hvilket kjønn den lille mageboeren din har :D.

 21. Hellu! Vet ikke om dette var ett hint til leserne, eller om du glemte deg litt jeg men:

  Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede.

  Så da er det en jente da!!
  Gratulerer så mye! Tenker det blir morsomt om en ti-tretten år, når de er i de mest hormonelle tenåringsårene. Husker hvordan søsteren min og jeg var.

  Masse klemmer og lykkeønskninger fra Trude <3

 22. Du trenger ikke publisere denne, men bare et lite heads up om at du (ufrivillig?) røpet kjønnet på babyen i magen: «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede.»

  Gratulerer <3

 23. Koselig med ukentlige oppdateringer 🙂 Men mulig du avslørte kjønnet under «kjenner du mye til den lille mageboeren?»? Ville bare si ifra om du ønsket å endre det 🙂

 24. Nå tror jeg du røpet kjønnet under om du kjenner noe til den lille mageboeren! 🙂

 25. Merker jeg kjenner meg litt mer igjen i denne gravidoppdateringen, enn da du var gravid sist. Men da hadde du kanskje ikke slike oppdateringer? Kjenner meg ekstremt godt igjen i halsbrannen, og behovet for galieve… Den har ikke meldt seg så sterkt enda hos meg i uke 17, men jeg har merket tendensene :/

  Er det noen ting som du føler er annerledes denne gangen enn sist?

  Med min første lå jeg ca to måneder foran deg i graviditeten, og denne gangen er det omvendt, så det er moro å følge med fra tid til annen. Merker veldig godt at jeg ikke har så god tid til å lese blogger med en 2,5-åring i hus 😉

 26. ups . tror du røper at det er jente. Hun hadde lagt seg i hodeleie allerede..

 27. Eline Guttormsen

  Du skriver at du tror at HUN har lagt seg i hodeleie allerede, en liten glipp?

 28. …Hun la seg i hodeleie?;) gratulerer med en til prinsesse Caroline 🙂

 29. tips: det står «hun» under «kjenner du mye til den lille mageboeren» … kanskje en glipp?

 30. Anne-Mette

  Kære Caroline
  Så lige i dit fine indlæg at du har skrevet «hon» i afsnittet. Du vil jo gerne holde kønnet hemmeligt så vil bare gøre dig opmærksom.

  Kh. Anne-Mette i København

 31. Camillah

  Du vet at du nå røpte kjønnet ved å skrive hun? Måtte bare si ifra hehe

 32. «hun la seg i hodeleie allerede. »

 33. Benedicte

  Du røpet kjønnet i teksten 🙂

 34. *hun la seg i hodeleie allerede. Så hyggelig med en jente til da!! Hihi gratulerer!

 35. Nå tror jeg du røpte kjønnet på besvarelsen på om du kjenner noe til den lille mageboeren

 36. Du er altså så flott! 😀 imponerende at du får til så myr mens du går gravid. Virkelig inspirerende!
  Skulle bare tipse om at du under «kjenner du mye til mageboeren?» i siste setning skriver kjønnet på babyen. Tenkte bare å si fra så du kan fjerne det hvis du ønsket! 🙂

 37. Du skrev «hun»?

 38. Tror du muligens røpet kjønnet på babyen i spørsmålet om du kjenner mye liv i magen.. 😛 «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. » Koselig med en jente til da 🙂

 39. Henriette

  Hun? Gratulerer med ei lita jente på vei igjen

 40. Var det meningen at du skulle røpe kjønnet nå, for det gjorde du 😉 grattis!

 41. Nydelig mage! En liten glipp i teksten der Caroline, eller var det en måte å fortelle det på! Kos deg med graviditeten! Det er en helt fantastisk følelse ❤️

 42. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at _hun_ la seg i hodeleie allerede.» Det bli altså ei jente

 43. Kristin

  Det var nok meningen å røpe deg i dette innlegget-to ganger til og med 🙂 ammetåke tidlig?

 44. var vel ikke helt meningen at du skulle røpe kjønnet på barnet, men ser ut til at du klarte det likevel 😮

 45. Hvis du ikke vil avsløre navnet på babyen burde du kanskje endre på der du har skrevet hun 🙂

  1. Kjønnet mente jeg selvfølgelig. Går litt fort i svingene her og

 46. Røpte du nettopp kjønnet?? *- hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede 😉 Hehe … Eller? Er så spent på hva det blir 🙂

 47. Du skrev hun, så blir det ei jente?:)

 48. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. »

  Er det en jente??? 😀

 49. Det er så koselig å lese gravidoppdateringene dine uke for uke! <3 Men jeg vet ikke om du la merke til det selv her nå, men jeg trooor du avslørte kjønnet på babyen din, Caroline…. 🙂
  "Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at _hun_ la seg i hodeleie allerede. " Gratulerer så mye! <3

 50. jeg tror du nettopp røpet deg ang. kjønnet…;)

 51. Søde Caroline, måske du siger lidt mere her end du egentlig ønskede 🙂
  «kjenner du mye til den lille mageboeren: JA! Det gjør jeg virkelig og det er så koselig ♥ For et par dager siden var det så vanvittig mye bevegelser og liv da jeg nettopp hadde lagt meg at jeg helt automatisk måtte reise meg opp og begynne å gå rundt. Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. »
  Bemærk den sidste sætning.
  Gratulerer så mye med graviditeten 🙂

 52. Gratulerer med jenten

 53. Cecilie

  Hei Caroline, ser du har skrevet «hun», hvis du ikke ville avsløre kjønnet så rediger det 🙂

 54. Hei!
  Caroline, jeg tror du røpet kjønnet under : «kjenner du mye til den lille mageboeren». Du skrev «Hun». Jeg vet dere ønsker å holde det hemmelig en stund til, derfor jeg prøver å varsle deg 🙂 Håper du rekker å fjerne det før alle ser det, hvis det er det dere ønsker 🙂 Lykke til videre med graviditeten! 🙂

 55. Johanne

  » Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. »
  Iih, blir det en jente til?
  Gratulerer så mye uansett!

 56. Nathalie

  Hei 🙂
  Jeg ville bare si at jeg la merke til at du i avsnittet «kjenner du mye til den lille mageboeren» avslørte kjønnet på babyen i siste setning. Tenkte å si i fra slik at du kan gjøre det om hvis dere ikke vil avsløre det helt enda.

 57. Kathrine

  Gratulerer med at det er en prinsesse 😉

 58. Veronica

  Blir det en liten lillesøster?

  «Hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede»

 59. Så gøy st du deler 🙂
  Men psssst, du har skrevet kjønnet i teksten

 60. Tillykke med at I skal have en datter mere ❤️ hvor er det stort!

 61. Ingeborg

  Vil bare si at du har skrevet: «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede.» som kanskje var en indikasjon på at det blir en jente. Les over, og endre eventuelt på det 🙂 Slette kommentaren min kan du også gjøre.

  Du er gulle god! Gleder meg til å høre mer om fortsettelsen!

 62. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. »

 63. Pssst! Du har skrevet «hun» i innlegget ditt !!

 64. Hilde svingen

  Er kjønnet hemmelig? Siden du bare skrev hjerter? Står hvertfall «hun»
  I teksten så isåfall har du røpet deg :p

 65. «hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede..» ops?

 66. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. » Røpte du deg der? <3 Så gøy om dere får en liten søster til Nelia!

 67. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede.»

  Blir det ei lita jente?<3

 68. «hun»! 🙂

 69. Therese

  Er det jente du får siden du skrev hun?

 70. Katrine

  Dersom du fremdeles vi holde det hemmelig burde du se under punktet kjenner du mye til mageboeren og siste setning, hihi

 71. Therese

  :))) <3

 72. Ups.. Du skreiv «hun»

 73. Uups, du forsnakket deg visst litt nå

 74. Fint innlegg 🙂 håper du har hatt det bra i København 🙂

 75. Ruth Liljegren

  Bare så du vet det:
  «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede. «

 76. Avslørt 😀 du skriver: trodd at hun la seg i hodeleie allerede.
  Hun? Så det blir en liten prinsesse til 🙂 Så herlig

 77. Cathrine

  Oj oj der ble kjønnet avslørt gitt;) koselig:))

 78. Ups.. Du skreiv «hun» Gratulerer!

 79. Tror du røpte deg på kjønnet der

 80. Cathrine

  Altså en jente siden du skriver hun…..? Gratulerer!

 81. Heihei! Vet du ønsker å holde kjønnet hemmelig en stund til, så ville bare gjøre deg oppmerksom på at du kanskje har forglemt deg litt i avsnittet om bevegelse i magen! Tenkte kanskje du ville endre på det før det har gått for lang tid, dersom det ikke var meningen 🙂 Ha en fin kveld videre!

 82. Avslørte du kjønnet på babyen under «kjenner du mye til den lille mageboeren» uten at det var meningen?

 83. Madelene

  Du har skrevet «hvis ikke hadde jeg trodd at HUN la seg i hodeleie allerede»

  Åå, en jente! Gratulerer:)

 84. Skal du ha jente? 🙂 siden det sto «hun»

 85. Jeanette

  søte deg,du har skrevet hun over her Morsomt og følge det på veier i graviditeten Vi er like langt på vei,men vi venter vår første Ha en nydelig kveld videre

 86. Cathinka

  Røpet du akkurat kjønnet nå, Caroline?‍‍‍

 87. Gratulerer med ei jente ❤ du røpet deg på at om hun allerede ligger i hodeleie.. så stas med 2 jenter, søstre er noe helt spesielt!

 88. Der tror jeg du røpet deg<3 Så koselig med en jente til!! (Du omtaler babyen som hun)

 89. Rebekka

  God kveld! Vet ikke om du skrev det med vilje, eller av ren automatikk; men du skrev ¨¨Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede¨¨. Tenkte å si ifra siden du i samme innlegg ikke ville nevne kjønnet på den lille i magen, om du ville endret det før enda flere legger merke til det! 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld, og lykke til videre!

 90. Karoline

  Pssst, nå tror jeg du nettopp røpet kjønnet på babyen ved å skrive «hvis ikke hadde jeg trodd at HUN la seg i hodeleie allerede» (la være å godkjenne kommentaren min hvis du bare vil rette det opp og late som ingenting) 😉

 91. Ups, du skrev ‘hun’

 92. Caroline

  Du skrev «hun» under kategorien «kjenner du noe til den lille». Bare sånn at du er klar over det, sånn at du kan endre det slik at kommentarfeltet ditt ikke sprenger ila kvelden :-))

 93. Michele

  Lurer på om ikke du røpte kjønnet der i stad;-) Ser det er endret nå men! Lykke til videre i svangerskapet:-)

 94. Oi, ser ut til at du røpet kjønnet på babyen, i teksten der du skriver at det kjennes som om hun legger seg i hodeleie. 🙂 Ville bare gjøre deg oppmerksom på det, det kan jo redigeres om du ikke ville røpe det ennå 🙂

 95. Rebecca

  Ville bare gjøre deg oppmerksom på at du har skrevet «hun»

 96. Er det lenge til du skal avsløre kjønn? Så spent haha! <3

 97. Spent på om det viser seg at du hadde en liten glipp i dag eller ikke når dere offentligjør kjønnet 🙂 Håper dere sier det snart for da blir det mindre fokus på det. Jeg har 3 jenter og synes fokus på kjønn tar helt av!

 98. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at h*n la seg i hodeleie allerede. »

  Åpnet dette innlegget via bloglovin. Vet ikke om du har endret på det i ettertid, men kjønnet på babyen var ihvertfall ikke sensurert med * når jeg leste innlegget! Tenkte bare å gjøre deg obs på det dersom det er noe du vil redigere for å holde det helt hemmelig litt til:)
  Uansett; gratulerer så mye alle tre!

 99. Nei, nå tror jeg du ved uhell avslørte barnets kjønn i avsnittet «om du kjenner mye til den lille mageboeren». Ville bare informere slik at du kan skynde deg å rette opp i glippen

 100. Elisabeth L

  Åhh! er så gøy du tok deg tid til dette, og alltid like koselig å lese hver gang 🙂
  Vet ikke om det er fordi bikini trusa er lavere enn tightsen du brukte under forrige ukes oppdatering, men ser virkelig at magen popper nå, og det er så fint <3

 101. «Jeg vet det er for tidlig, hvis ikke hadde jeg trodd at hun la seg i hodeleie allerede.»
  Hihiih, der røpte du deg! Grattis med ei lita prinsesse til!

 102. Hei! Du stråler om dagen 😉 Lurer på Hvilke støttestrømper du bruker?

 103. DU INNRØMMET NETTOP KJØNNET PÅ BABYEN!!!!!! JENTE!!!! Gratulerer

 104. Kristin

  Kjerringrådtips, rå gulrot.

  Det hjelper faktisk på halsbrann, å knaske rå gulrot 🙂

 105. Åååh er det en jente?

 106. Du kom vist til at skrive: «Hun» 🙂
  Stort tillykke med jenten din i maven!

 107. Ja, ja jeg har to jenter jeg også. Kjempekos det, liten forskrivelse fra din side kan tyde på at du har hatt litt mange baller i luften den siste tiden! Senk tempoet litt og kos deg med dine!

 108. Gratulerer med jente!

 109. Kristin

  Herreminhatt du er så vakker! Kjempegøy med oppdateringer om graviditeten også! 🙂

 110. Hanna Sofie Berglid

  Hei Caroline!

  Ville bare si ifra om at du har skrevet «hvis ikke hadde jeg trodd at HUN la seg i hodeleie allerede!». Det er kanskje ikke måten du vil at folk skal finne ut kjønnet på, så kjapp deg og rediger det bort;-) Veldig glad på dine vegne!! Og gratulerer med en ?jente? til:) Nelia er skjønn!

 111. Sandrea

  Gratulerer så masse med ei jente til. Er jo ganske opplagt at du hadde delt kjønnet med en gang om det hadde vært en gutt. Lykke til med resten av svangerskap og fødsel.

  Klem Sandrea

 112. Er det ikke bare å veie seg da? 🙂 eller har du fortsatt komplekser for vektøkning ?

  1. Herregud. Jeg vil spy av sånne som deg. Hun har da oppdatert oss vektmessig hver eneste uke, så du skriver dette kun for å være ekkel. Det er trist, at du får glede av å sende et stikk på denne måten. Hun skriver jo til og med i innlegget at hun har slitt med å presse inn denne oppdateringen i tidsskjemaet sitt, og det er ingen selvfølge at det finnes en vekt hjemme hos tanten. Ei heller gir den nødvendigvis riktig svar, ettersom hun naturligvis har tatt utgangspunkt i sin egen vekt hjemme. Hjelpes så ufyselig du er, Elise.

  2. Hvor har Caroline skrevet at hun har komplekser for vektøkning? Tullete kommentar.

 113. Så koselig med oppdatering!

  Kan ikke folk slutte å mase om kjønn?! Hvorfor mase så veldig om det? Det er en privatsak inntil foreldrene selv ønsker å avsløre det, å mase er direkte ufint – get a life! :-/ Det viktigste er helse. Makan…

 114. så sjukt bra du ser ut !!

 115. Så koselig med slike oppdateringer. Noe som funket godt mot halsbrann for meg når jeg var gravid var mandler.

 116. Elisabeth

  Noen tips til gode støttestrømper? Trenger det nok snart jeg også, har termin en måned og en dag etter deg

 117. Du trenger ikke godkjenne denne, men vet du vil ha kjønn hemmelig , og her har du skrevet «hun». I den om du kjenner mye liv. Kanskje du rekker å endre før folk ser? <3

 118. Det sies at babyen har mye hår om en har mye halsbrann under graviditeten 🙂

 119. Når kommer kjønnet på den lille? Er så spent 🙂

 120. Kanskje du skal være forsiktig med juicen – jeg får nemlog halsbrann av det uten å være gravid. Drikker jeg mer enn ett glass får jeg halsbrann.

 121. Så fint å se at du legger på deg!

 122. Nå røpet du kjønnet 😉

 123. Når jeg trykker på innlegget på bloggposter så står det hun/han mens når jeg trykker inn på «veie original post» så står det h*n.
  Vet ikke om det er skjedd en feil.

  1. Bloglovin* ikke bloggposter

 124. Alexandra

  «… at HUN ligger i hodeleie allerede.»! Kommer det en jente til da?:-)

 125. Hei! Så flott du ser ut 😀 Er så spennende tid de ukene her <3 Savner litt å gå gravid selv! Har ei snuppe på 4,5 mnd som ligger ved sidenav i senga og sover søtt etter nattmaten:) Ville bare tipse deg om natron! Det brukte jeg gjennom hele graviditeten mot halsbrann 🙂 det var min redning for å si det sånn 😉 Det er faktisk hovedingrediensen i alle legemidler du får tak i mot halsbrann 🙂 Lykke til med resten av svangerskapet og god bedring med halsbrannen 🙂

 126. Fine deg og mageboeren 🙂 hvordan type støttestrømper bruker du? Må ha det til neste svangerskap !

 127. Hm. Du skrev først hun over her, så endret du til h*n? På tide å røpe kjønnet kanskje? 😀

 128. Har du ikke røpt kjønnet på babyen allerede da? Du sa det ble en gutt, og at du måtte ordne rommet helt annerledes enn du måtte med Nelias?

 129. Så fantastisk fin du er, Caroline!

 130. Ingvild

  Fikk lest innlegget før du endret til «h*n» 😉 Du er virkelig nydelig gravid! Gleder meg til fødselen, er så spent på navnet 🙂

  Ingvild

 131. Elsker bloggen

  Mange som skriver at du har skrevet *hun*.
  Jeg klarer ikke å finne d. Tviler på at du har avslørt noe. Så spennende dette er. Koser meg skikkelig med alle innleggene dine. Du er så innmari flink, god og kreativ.
  Du gjør en fantastisk jobb med denne bloggen. Heier noe vanvittig på deg. Tusen takk for alt du gir og gir. Du fortjener d beste. Lykke og glede må følge deg helt til du har den varme beibien i armene dine. (Og etter d, såklart) Du har så mye å glede deg til.
  Varm klem fra en erfaren mamma

 132. Kristine

  Må bare tipse deg (selv om andre kanskje har gjort det).
  HAR du prøvd mandler mot halsbrannen?

  Jeg hadde null tro på at det kunne være effektivt, men det tok totalt knekken på min, på veldig kort tid. Var også veldig plaget med halsbrann hele svangerskapene, og det var ikke før med sistemann at jeg fikk dette tipset.
  Skulle ikke mer enn noen få mandler til så hjelpte det.

  Er jo veldig kjekt når man slipper medisiner og snop 🙂

 133. For en søt liten mage 🙂

 134. Aldiana

  Er det en jente? Du skrev hun i innlegget

 135. Kristine

  Nydelige dig <3

 136. En litt merkelig greie…. Da jeg var på jobb kom jeg over en nyhetsartikkel om at du hadde røpet kjønnet på babyen (trolig ufrivillig). At du hadde skrevet «hun» et sted. Jeg rakk ikke lese saken, men skulle gå tilbake å gjøre det nå. Og jeg finner den ikke? x) Er ikke såå interessert, men måtte likevel google tittelen. Og den er søkk vekk? Enten var jeg helt i svime på jobb, ellers er den fjernet! Ganske sikker på at det var vg som hadde den. Haha.. Måtte bare kommentere 😀

 137. Du ser flott ut!! Men skal du ha en gutt? Ettersom du har skrevet tre prikker og tre hjerter på «kjønn», hihi, tenkte det kunne være for «boy» 🙂

 138. Synes det er synd så mange tror det er OK å gratulere for kjønnet, det er jo åpenbart at hun vil fortelle det selv. Kanskje skrev hun med et uhell en glipp, men alle her vet jo at det er noe hun ønsker å holde hemmelig litt til. Dårlig gjort av dere..

  1. Da hadde hun vel ikke skrevet at hun hadde kjøpt kjoler til seg OG magen?

 139. Huffamei...

  Huffamei.. Skjønner ikke alle dere at dette er clickbaiting på «høyeste» nivå?? Både c og l har skrevet hun og han om hverandre i flere mnd nå og tatt det vekk når det har skapt debatt.. Det jeg synes er synd oppi dette er at jeg før var en ivrig, som i hver dag, leser av bloggen, har nå redusert det til å lese en gang i uken, hver fjortende dag fordi jeg synes nettopp sånn som dette er forferdelig barnslig.. Men denne blir nok ikke publisert ei heller besvart for det er også en gjenganger.. De som det er litt substans i blir ikke publisert lenger..

  1. Caroline

   Nei, det er ikke noe «clickbait på høyeste nivå». Både jeg og Lars-Kristian har røpet oss en gang hver ved en glipp, og Lars-Kristian ville bare ikke at alle skulle «vite hva det var», derfor la han ut et bilde hvor han brukte ordet «han» slik at de som så det skulle bli usikker. Kunne aldri tenkt oss å bruke dette på noen som helst måte som clickbait, men ville heller bare ha den hemmeligheten for oss selv.

   Og det du sier om at kommentarer med substans ikke blir godkjent er bare feil, helt feil.

 140. Hei Caroline <3 syns gravidoppdaterinene dine er kjempefine å lese. Lurer på hvilke støttestrømper du bruker? Gratulerer med ei tulle til 🙂 klem fra fast leser

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Nina! Jeg kjøper bare på apoteket 🙂 Noen kjipe sorte noen, men de funker 😀 Lurer på å kjøpe meg noen som er litt mer spennende 😉

   Klem!

 141. Jeg misunner deg for at du er gravid! Jeg savner det! Det er ikke en gang 4 uker siden jeg fødte barnet mitt, mitt(vårt) første barn! Og jeg har såå lyst til å gå gravid igjen! Jeg vil føde igjen! Det ville jeg allerede noen dager etter fødselen :-p Jeg satt til og med å grein til fødeavdelingen på tv, fordi jeg skulle ønske den fødende var meg! Haha! Håper jeg får oppleve graviditet og fødsel flere ganger! Jeg gleder meg! 🙂

 142. Så vakker du er !!! Du stråler !! Lykke til videre <3

  1. Caroline

   Tusen takk, fine deg! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *